TIESPOEN

Divers


Dénomination : TIESPOEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.009.668

Publication

26/05/2014
ÿþ ModWOtd 11.1

11.1{113 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111.1d1.0

Il

11

UI

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

14

mue

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gent-Afdeng Brugge De griffier

Ondernemingsnr: 0844.009.668

Benaming

(voluit) : TIES POEN

(verkort) :

Rechtsvorm: GEVVONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: KISTESTRAAT 25 TE 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op NEGEN MEI TWEEDUIZEND VEERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap TIESPOEN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Kistestraat 25, ondernemingsnummer 0844.009.668, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA. 1. Beslissing.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met EEN MILJOEN DRIEËNZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWINTIG EURO (¬ 1.073.820,00) om het te brengen van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000,00) op EEN MILJOEN V1JFHONDERDDRIEËNZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWINTIG EURO (¬ 1.573.820,00) door inbreng in natura door de heer Luc Vandenbulcke van de volte eigendom van de hierna

beschreven onroerende goederen.

1.1. Beschrijving van de inbreng.

De heer Luc Vandenbulcke verklaart de volgende onroerende goederen in te brengen in de vennootschap, hem toebehorend zoals hierna wordt gezegd.

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN.

DE VOLLE EIGENDOM VAN VOLGENDE ONROERENDE GOEDEREN

I. GEMEENTE TIELT  Kerkstraat 16/18

In een woon- en handelspand met aanhorigheden, op en met medegaande grond, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Tielt, eerste afdeling, sectie K, nummer 135/P, met een oppervlakte volgens kadaster van één are vijfentachtig centiare (01a 85ca).

I. Het appartement A, gelegen op het gelijkvloers, de eerste verdieping, de tweede verdieping en de dakverdieping, met politienummer Kerkstraat 18, omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

Op de laatste blz. van tulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

* op het niveau van het gelijkvloers: de garage, traphal met trap naar de eerste verdieping,

* op het niveau van de eerste verdieping: keuken, leefruimte, traphal met trap naar tweede verdieping,

* op het niveau van de tweede verdieping: berging, dressing, badkamer, bureau, traphal met trap naar dakverdieping,

* op het niveau van de dakverdieping: slaapkamer, zithoek;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: dertig/honderdsten (30/100sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

Il. Het appartement B, gelegen op de eerste verdieping, de tweede verdieping en de dakverdieping, met politienummer Kerkstraat 16, omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

* op het niveau van het gelijkvloers: traphal met trap naar eerste verdieping,

* op het niveau van de eerste verdieping: traphal met trap naar tweede verdieping, badkamer, toilet, drie kamers,

* op het niveau van de tweede verdieping: traphal met trap naar dakverdieping, badkamer, drie kamers,

* op het niveau van de dakverdieping: zolder;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfentwintig/honderdsten (25/100sten) in de gemene delen waaronder de grond.

II. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Wesseghem

Vier percelen bouwland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummers 694, 499/B, 510/A en 597/D, met een respectievelijk oppervlakte volgens kadaster van één hectare vierentwintig are (01ha 24a 00ca), twee hectare vierenveertig are vijfenvijftig centiare (02ha 44a 55ca), zes hectare zeventien are negenendertig centiare (06ha 17a 39ca) en vierenveertig are zevenentwintig centiare (44a 27ca).

111. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Wesseghem

Twee percelen weiland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, sectie C, nummers 595 en 5961A, met een respectievelijke oppervlakte volgens kadaster van één hectare éénenzestig are veertig centiare (01ha 61a 40ca) en vijfentwintig are (25a 00ca).

IV. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Wesseghem

Zes percelen hooiland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummers 602, 602102, 605, 606, 607 en 608, met een respectievelijke oppervlakte volgens kadaster van één hectare zevenentwintig are tien centiare (Olha 27a 10ca), vijftien are tien centiare (15a 10ca), drieënveertig are veertig centiare (43a 40ca), zestig are tachtig centiare (60a 80ca), twee hectare vijftien are (02ha 15a 00ca) en negenentwintig are negentig centiare (29a 90ca).

V. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Wesseghem

Een boomgaard, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummer 601/H, met een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

oppervlakte volgens kadaster van drieënzestig are tweeëntachtig centiare (63a 82ca).

VI. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Kleyt

Twee percelen hoolland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummers 360/C en 361/A, met een respectievelijke oppervlakte volgens kadaster van zevenendertig are eenenzestig centiare (37a 61ca) en één hectare vierentwintig centiare (Olha 00a 24ca).

VII. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Blauwgoedstraat

Een sloot, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummer 599/C, met een oppervlakte volgens kadaster van vijf are tweeënvijftig centiare (05a 52ca).

VIII. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Blauwgoedstraat

Een perceel weiland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummer 601/1-, met een oppervlakte volgens kadaster van drieënzestig are vijfentachtig centiare (63a 85ca).

IX. GEMEENTE KNESSELARE (voorheen Ursel)  Blauwgoedstraat +1

Een perceel grond (zonder opstallen), volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummers 601/G en 601/K, met een respectievelijke oppervlakte van zes are vijfenveertig centiare (06a 45ca) en tachtig centiare (00a 80ca).

X. GEMEENTE KNESSELAERE (voorheen Ursel)  Wessegem

Twee percelen bouwland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Knesselare, tweede afdeling, Ursel, sectie C, nummers 366/C en 349/R, met een respectievelijke oppervlakte van negenentachtig are (89a 00ca) en van twee hectare vijftig are (2ha 50a 00ca).

1,2. Vergoeding voor de inbreng.

Voormelde inbreng wordt vergoed door de creatie van TWEEHONDERDVIJFTIEN (215) aandelen, zonder nominale waarde, die identitiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend als volgt:

- aan de heer Luc Vandenbulcke: TWEEHONDERDVIJFTIEN (215) aandelen.

2. Verwezenlijking van de inbreng in nature.

Vervolgens komt hier tussen:

- de heer VANDENBULCKE Luc, voornoemd,

die na voorlezing van het voorgaande, verklaren in te schrijven op het totale bedrag van de kapitaalverhoging en daartoe bovenvermelde onroerende goederen in deze vennootschap in te brengen, nadat hij verklaard heeft volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.4

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Voorbehouden aan het Belgi5ch Staatsblad

\F

Als vergoeding voor voormelde inbreng ontvangt hij voormeld aantal nieuw gecreëerde aandelen.

3. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op EEN MILJOEN VIJFHONDERDDRIEËNZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWINTIG EURO (¬ 1.513.820,00) wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door DRIEHONDERDVIJFTIEN (315) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

DERDE BESLUIT.

De vergadering geeft aan de instrumenterende notaris de opdracht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie proces-verbaal -gecoördineerde statuten

,

20/03/2012
ÿþMod Word 11.1

bÎ St

1

11Wil1111111111!1ao~ss~oua liVIC1 z _03-NREUR 20 BE

CELCGD ter GRIL-FIE de. RECHTBANK VAN KROPHANDEL

LGE BRUGGE (Afdfljing Brugge., op:

12 2 2 FEB. 2012

eiterie

SBLAD Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie nà neerlegging ter griffie van de akte

NEER

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

0844r 009 668

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KISTESTRAAT 25 TE 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op ZEVENTIEN FEBRUARI TWEEDUIZEND EN TWAALF, blijkt dat :

1. Vennoot: De naamloze vennootschap PULSAR, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Vandenbrandenstraat 40, ondernemingsnummer BTW 8E0456.366.885, samen met drie stille vennoten een Gewone Commanditaire Vennootschap heeft opgericht.

2. Rechtsvorm  naam: de vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt de naam: TIESPOEN.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kistestraat 25.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van eenlhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de naamloze vennootschap Pulsar, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Vandenbulcke.

Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle mach 'ten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om eenentwintig uur.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden opk1 december 2013. Ieder jaar per 1 januari zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

9. Ontbinding  vereffening:

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aande-'lentezit

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

1 _ S

Bijlagen bïj 7ië1"BëIgisc7iStaatsblaa ÿÿ 61a3721in - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tehouen aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TIESPOEN

Adresse
Zetel: KISTESTRAAT 25 TE 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande