TIMACUAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMACUAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.665.445

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0183-011
10/11/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 7 OKT. 2011

De griffier,

Griffie

~II~II~IIIIIII(VIII III I~V~

*11170650"

Ondernemingsnr

Benaming : TIMACUAN

R84"R66544"5

~. e

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 250

8020 Oostkamp

j Onderwerp akte : BVBA: oprichting

;; Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd;;

Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 19 oktober 2011, ter registratie neergelegd. ,,

li Blijkt er dat :

I. 1. De Heer VANDER STICHELE Peter Paul Henri, geboren te Sint-;! ; Nildaas op twee februari negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot van Mevrouw BRUYNOOGHE Nathalie,;; gedomicilieerd te Lake Mary-Florida (USA), 755 Oakland Hills Circle # 209, doch verblijvende te Oostkamp,,; Legeweg 250, met nationaal nummer: 65.02.02-117.38 en

j! 2. Mevrouw BRUYNOOGHE Nathalie Maria Gerardine, geboren te

Assebroek op één augustus negentienhonderd zeventig, echtgenote van de Heer VALADER STICHELE Peter, ; wonende te Oostkamp, Legeweg 250, met nationaal nummer: 70.08.01-102.36, onder hen een Besloten?!

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : TIMACUAN.

III. De zetel is gevestigd te Oostkamp, met als eerste adres Legeweg,! !j 250. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,,! hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, ,i !j beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert,;, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in,; j overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake;; beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd0 negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworper;! zijn, alsook van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere;; iç tussenpersonen en voor zover daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening;;

et

als voor rekening van derden en betreffen onder meer: ,;

1. Het optreden als gevolmachtigde tussenpersoon voor

;; beursvennootschappen en/of maatschappijen met een financiële hoofdactiviteit. .

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking;; j, hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en

j, onroerend patrimonium, zoals: !

! - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten;,

j! opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden,,! ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en!! `jopbrengst;

ir - beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden,;;

li een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder.;

speculatief karakter; ,

3. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats,; rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en ;j fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen,:!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 2.1

commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

4. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

5. Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

6. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

7. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9. Trading in de meest ruime zin.

10. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als wat betreft benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen, rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes, bureelinrichtingen, meubileringen, onroerende goederen en opslagruimten, industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkduidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, voor zover de voormelde activiteiten niet vallen onder de goedkeuring van de CBFA.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, voor zover de voormelde activiteiten niet vallen onder de goedkeuring van de CBFA.

De Algemene Vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1500) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) De heer Peter VALADER STICHELE, voornoemd, zevenhonderd vijftig (750) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00) ;

b) Mevrouw Nathalie BRUYNOOGHE, voornoemd, zevenhonderd

vijftig (750) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Vrdor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

in geld volledig volstort zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus volledig volstort aan de oprichters

toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op negentien oktober tweeduizend en elf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met eenparig goedvinden twee zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur, namelijk: de Heer Peter VANDER STICI{ELE en Mevrouw Nathalie BRUYNOOGHE, beiden voornoemd.

De Heer Peter VANDER ST1CHELE en Mevrouw Nathalie BRUYNOOGHE hebben verklaard deze opdracht te aanvaarden.

 r--

Vaer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Notaris Annick DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 19 oktober 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TIMACUAN

Adresse
LEGEWEG 250 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande