TINCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TINCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.114.602

Publication

08/10/2014
ÿþMod Word 11.1

1 183440

Ondernemingsnr : 0476.114.602

Benaming

(voluit) : TINCON

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint Andries),Doornstraat 200

Onderwerp akte : - ONTBINDING - DEFINITIEVE VEREFFENING  TOEBEDELING ONROEREND GOED

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op zestien september tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie ; "Geregistreerd op het registratiekantoor te Veurne-AA op 23109!2014, Bladen: 16 Verzendingen: 0, Register 5 Boek 447 Blad 056 vak 0013. Ontvangen registratierechten vijftig euro. De ontvanger, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TINCON" gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries),Doomstraat 200 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij ingevolge akte verleden voor notaris Karel Vandeputte, te Roeselare, op zesentwintig november tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december daarna, onder nummer 20011212-561.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door het ambt van notaris Karel Vandeputte, te Roeselare, op vijfentwintig november tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien december daarna, onder nummer 20101213/0180270.

Waarvan de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar huidige zetel ingevolge beslissing van de zaakvoerders op achttien juni tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf augustus daarna, onder nummer 20130812/0126465.

EERSTE BESLISSING.

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDR1JFSREVISOR.

De algemene vergadering geeft ontslag aan de voorzitter van het lezen van :

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op twaalf september tweeduizend veertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd In de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op negen september tweeduizend veertien.

b) het verslag de dato twaalf september tweeduizend veertien van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, alhier vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan hiervoor sprake, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA TINCON met zetel te 8200 Brugge, Doomstraat 200, een boekhoudkundige staat afgesloten op 9 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 670.337,66 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 586.951,40 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 56.028,83 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 9 september 2014 de toestand van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te : n kopie

na neerlegging ter griffie vand

ONITEUR BELG



- ..NEERGELEGD

Griffie Reclltba'

2 5 SEP nik

oi-10_

2014

GISCH STAATSE

V8or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA TiNCON en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaand aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

De vennoten verklaren dat het bedrag van 56.028,83 EUR, zijnde de roerende voorheffing op de liquidatieboni, de dato vijftien september tweeduizend veertien werd geconsigneerd op rekeningnummer BE82 4772 0255 5168 op naam van ondergetekende notaris Vincent Van Walleghem.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen werden gemaakt, Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn, De comparanten verklaren :

- dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die zouden blijken uit voormelde staat van actief en passief:;

dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van onderhavige algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zou laten verschijnen;

dat op heden alle schulden werden betaald of geconsigneerd.

Beide verslagen, waarvan hierv6ôr sprake, zulten neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Dit besfuitwordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLISSING.

ONTB1NDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Na vaststelling dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, beslist de algemene vergadering tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLISSING.

ONTSLAG AANSTELLING VEREFFENAAR

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen na te hebben vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen

-van voormelde staat van activa en passiva afgesloten op negen september tweeduizend veertien, -van het verslag van de bedrijfsrevisor,

De vergadering komt tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft en ze geen andere schulden meer heeft dan dewelke opgenomen in genoemde staat van activa en passiva en waarvoor de nodige liquiditeiten aanwezig zijn om die te voldoen.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op negen september tweeduizend veertien, eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd.

Daarom besluit de vergadering de ontbinding onmiddellijk te laten volgen door de vereffening.

De vennoten verklaren, gezien zij alle rechten kunnen uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hen respectievelijk toebehorende aandelen, aile activa van de vennootschap in hun respectievelijke vermogens op te nemen, dit alles in verhouding tot hun respectievelijke aandelenbezit. Zij verbinden zich er tevens toe aile eventueel nog bestaande passiva van de vennootschap te betalen in dezelfde verhouding,

De vergadering verklaart daarom de vereffening als gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `TINCON" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaren alle vennoten uitdrukkelijk, zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

TOEBEDELING ONROEREND GOED

Wat het resterend onroerend actief betreft, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris de toebedeling van rechtswege te akteren van de onverdeelde aandelen van en in het hierna beschreven onroerend goed aan de vennoten, zijnde de heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden 'voornoemd, in hierna vermelde verhouding

- de heer Geers Daniel, voornoemd, voor honderd vijfentwintig/tweehonderd vijftigsten (125/250sten); mevrouw Vancolen Maryke, voornoemd, voor honderd vijfentwintigltweehonderd vijftigsten (1251250sten) BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TINCON" verklaart eigenaar te zijn van 'achtennegentig procent (98%) in volle eigendom van en in het volgend onroerend goed:

38502 GEMEENTE KOKSIJDE - vierde afdeling -- Oostduinkerke 2 - artikelnummer 19196

Een villa, op en met grond en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen te Koksijde, Pharaildelaan 14A, ten kadaster bekend volgens titel wijk F nummer 432/A voor een oppervlakte van vijfhonderd gevenendertig vierkante meter en thans volgens een recent kadastraal uittreksel afgeleverd op twintig maart tweeduizend veertien, wijk F nummer 432/A voor eenzelfde oppervlakte.

(Kadastraal inkomen:1.631 euro)

TITEL VAN EIGENDOM.

Op de laatste blz. van Luik I vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Vr]or- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voorschreven eigendom hoort toe aan 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tinton", voornoemd, voor achtennegentig procent in volle eigendom en 2. de heer Geers Daniel Paula Omer

en zijn echtgenote mevrouw Vancolen Maryke Nicole, beiden voornoemd, aangekocht voor hun huwelijk; ieder voor één procent in volle eigendom, de constructies om deze voor eigen rekening te hebben laten: oprichten op grond door hen in voormelde verhouding aangekocht van 1. mevrouw Vandeputte Marguerite Marie Louise Thérèse Karel Jules, echtgenote van de heer Vandamme Jozef, te Schoten; 2. mevrouw Vandeputte Françoise Marie Thérèse Marguerite, echtgenote van de heer Depondt Robert, te Brugge (Sint Andries); 3. mevrouw Vandeputte Anne Marie Thérèse Christiane, echtgenote van de heer Onkelinx lvo, te, Leuven (Heverlee); 4. de heer Vandeputte Philippe Jerome Karel Marguerite, echtgenoot van mevrouw Vanbesien Marie, te Roeselare en 5. de heer Vandeputte Xavier Cari Jeroom, echtgenoot van mevrouw Van Mulders Annick, te Aalst (Erembodegem), ingevolge akte verleden voor notaris Karel Vandeputte, te Roeselare, houder der minuut, en notaris Joseph Thiery, te Rumbeke, op achttien februari tweeduizend en negen, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veume op tien maart daarna, onder formaliteitsnummer 066-T10/03/2009-01645.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voorschreven onroerend goed wordt overgedragen vrij van enige schuld, voorrecht, hypotheek of overschrijving,

VOORWAARDEN VAN DE TOEBEDELING VAN HET ONROEREND GOED

1. De heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, worden eigenaars van het goed

vanaf heden.

Zij treden in het genot vanaf heden.

2. De goederen worden toebedeeld in de staat waarin ze zich bevinden, zonder vrijwaring daaromtrent,

onder meer:

- zonder waarborg van maat of oppervlakte, al is het verschil één/twintigste of meer;

- met alle zichtbare en verborgen gebreken;

- met alle mandeligheden en alle erfdienstbaarheden, zonder verhaal tegen de vennootschap.

De comparanten verklaren geen kennis te hebben van het bestaan van erfdienstbaarheden, behoudens

deze hierna vermeld.

3. De notaris wijst de heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, erop dat, voor zover voormeid goed tegen brand en aanverwante gevaren verzekerd is, de verzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd.

De heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, zullen in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het aangaan van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en aanverwante gevaren wensen verzekerd te zijn.

4. Alle verhaalbelastingen met betrekking tot de goederen, ingevolge de reeds door de gemeente uitgevoerde werken aan de openbare weg, riolering, elektriciteit, gas- en waterleiding of andere nutsvoorzieningen, en op de aanpalende eigenaars te verhalen, hetzij in éénmaal, hetzij bij middel van annuïteiten, zijn ten laste van de heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, ongeacht het feit dat ze al dan niet reeds ingekohierd werden.

De heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, zullen de onroerende voorheffing en alle andere zakelijke lasten en belastingen betreffende het goed dragen en betalen te rekenen vanaf heden. ERFDIENSTBAARHEDEN.

Voor wat betreft erfdienstbaarheden staat er in voren beroepen titel van eigendom verleden voor notaris Karel Vandeputte, te Roeselare, houder der minuut, en notaris Joseph Thiery, te Rumbeke, op achttien februari tweeduizend en negen woordelijk vermeld hetgeen volgt :

"BIJZONDERE VOORWAARDEN

De verkoper verklaart dat in voormelde akte verleden voor notaris Jean Vincke te Oostende op zes mei negentienhonderd vierenzestig, letterlijk het volgende staat vermeld:

"...5. Zij zullen moeten uitvoeren ter ontlasting van de verkopers, de lasten en voorwaarden aan deze laatsten opgelegd in de akte verkoop hierboven beroepen, waarvan de kopers verklaren kennis te hebben en de ondergetekende notaris te ontslaan hier de herhaling ervan te doen; gemelde lasten begrijpende namelijk de 'verplichting een strook "non aedifrcandi" te laten en verbod sanatoria op te richten..."

De verkoper verklaart dat in voormelde bijzondere voorwaarde verwezen wordt naar de akte verwezen voor notaris Joseph Simpelaere, destijds te De Panne, op vier december negentienhonderd vijfentwintig, waar letterlijk het volgende wordt vermeld:

"7. Tous les chemins qui seraient crées sur le bien vendu devront rester à perpétuité accessibles au public. Ils doivent se raccorder avec ceux prévus aux plans des terrains environnante.

8. L'alignement des constructions qui seraient élevées sur le bien vendu le long de n'importe quel chemin sera établi sur une ligne en reoul de cinq mètres minimum du chemin.

9. Avant toute contraction, les plans des façades devront être soumis à l'application du Conseil d'Administration de la dite société civile des Dunes d'Oostduinkerke et de Coxyde.

I1 comprendront a) un dessin teinté en double des façades avec indication exacte des matériaux employés, b) un plan générai au niveau du rez de chaussée avec indication des places, cours éventuels et tracés des tuyaux des installations sanitaires et c) une coupe longétudinale des batiments avec les saillies cotées.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Le dit conseil d'administration aura le droit d'y apporter telles modifications qu'il jugera convenables et l'acquéreur sera tenu de s'y conformer. L'acquéreur ne pourra réclamer aucune indemnité à la société civile, son conseil d'administration n'approuvait pas les susdits plans et dans ce cas il devra en présenter d'autres.

10.11 est interdit d'établir sur le bien vendu des sanatoria pour tuberculeux et des puits à fonds perdu. »

Betreffende hetgeen voorgaat treden de heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap, voor zover deze bepalingen nog van toepassing zijn.

ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN.

RUIMTELIJKE ORDENING - STEDENBOUW

1. De comparanten verklaren dat, bij hun weten, het goed niet het voorwerp is geweest van een beschermingsmaatregel genomen krachtens de wetgeving op monumenten en landschappen.

2. De comparanten verklaren verder voor alle door hen opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben verkregen en dat er geen overtredingen werden vastgesteld.

3, De comparanten verklaren dat het alhier overgedragen onroerend goed niet voorkomt op de inventaris inzake de heffing op leegstand en verkrotting van gebouwen en woningen.

4. Het hiervoor overgedragen goed is niet opgenomen op de inventaris van het bouwkundig erfgoed. (http://inventari s.vioe. be)

5. Geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare in-richting die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op de goederen waarop de akte betrekking heeft, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

6. De partijen verklaren dat de Gemeente Koksijde beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister.

7. In het stedenbouwkundig uittreksel, van het gemeentebestuur Koksijde van vierentwintig maart

tweeduizend veertien gericht aan ondergetekende notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde, staat ondermeer

het volgende vermeld:

"HOOFDSTUK 1: IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

Kadastrale identificatie: Afdeling KOKSIJDE 4 AFD/OOSTDU1NKERKE 2 Sectie F nr. 0432A

Ligging onroerend goed: PHARAILDEL 14A -

Kadastrale aard: HUIS

Eigendom van  VEN NOOTSCHAP/TINCON

PHARAILDELAAN 141A

8670 KOKSIJDE

- GEERS, DANIEL PAULA

LEHOUCKLAAN 42

8670 KOKSIJDE

- VANCOLEN, MARYKE NICOLE

LEHOUCKLAAN 42

8670 KOKSIJDE..,

HOOFDSTUK 2: ALGEMENE BEPALINGEN..,

HOOFDSTUK 3: PLANNENREGISTER...

2. PLANNEN

Plan Gewestplan 2.22_1_1  Veume-Westkust

Status beslissing gunstig door Koning op 6/12/1976

Bestemming woongebieden

3. VERORDENINGEN

Verordening Bouwverordening 2.31.11  Verordening op het bouwen op de gemeente

Status beslissing gunstig door Gemeenteraad op 7/01/1933

Verordening Bouwverordening 2.31_3_1  Gemeentelijke Bouwreglement  Aanvulling door inlassing van

art. 48, 2°

Status beslissing gunstig door de minister op 5/12/1975

Verordening Bouwverordening 2.31 5.1  Wegen voor voetgangersverkeer

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 29/04/1997

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 3_1  Hemelwaterputten, infiltratie-

voorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 1/10/2004

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 2_1 Afsluitingen

Status beslissing gunstig door Deputatie op 24/06/2004

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 4_1 -- Openluchtrecreatieve verblijven

en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 8/07/2005

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 6_1  Overwelven van baangrachten

Status beslissing gunstig door de minister op 23/07/2008

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 3_2  Hemelwaterputten, infltratie-

woorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater.

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 23/06/2006

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_8_1  Toegankelijkheid

- Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 5/06/2009

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_9_1 - Aanplant en rooien/snoeien van

houtige beplantingen

Status beslissing gunstig door Deputatie op 17/12/2009

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_10_1  Woonkwaliteit

Status, beslissing gunstig door Deputatie op 5108/2010

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_8_2  Toegankelijkheid

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 4/12/2009

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 33 -- Hemelwaterputten, infiltratie-

voorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 1 010 9/201 0

HOOFDSTUK 4 ; VERGUNNINGENREGISTER...

2. AANVRAGEN TOT STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNINGEN

Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 2009/90

Dossiemr. Gemeente: 38014/1268702009/13645

Dossiemr. AROHM: 8,00/38014/4778,1

Aanvrager: Tincon

Onderwerp: bouwen van een woning

Aard: Nieuwbouw eengezinswoning

Datum ontvangstbewijs uitgereikt door de gemeente : 18-03-2009

Datum van het advies van de gemachtigde ambtenaar aan het schepencollege : 12-06-2009

Aard van het advies van de gemachtigde ambtenaar aan het schepencollege ; Gunstig

Datum van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag : 22-06-2009

Aard van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: Vergunning..?

De comparanten verklaren het stedenbouwkundig uittreksel ontvangen te hebben, en zij ontslaan

ondergetekende notaris dit stedenbouwkundig uittreksel volledig over te nemen.

8. De comparanten verklaren kennis te hebben van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. De vennootschap verklaart:

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing;

- dat voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van enig voornemen tot onteigening.

- dat er geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

9. De instrumenterende notaris verklaart dat, volgens de stedenbouwkundige inlichtingen die hem verstrekt

werden :

- er voor voorschreven goed recent volgende stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt:

38014/126871B/2009/13645;

- de bestemming van dit onroerend goed luidt: "woonge-bied";

- er voor voorschreven goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 tot

en met 6.1.43;

- er op voorschreven goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1;

- er voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- er geen as-builtattest is uitgereikt en gevalideerd aangezien deze wetgeving nog niet van toepassing is.

10. Ondergetekende notaris-minuuthouder verwijst partijen naar artikel 4.2.1. van de Codex Ruimtelijke

ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

POST' NTERVENTIED OSSI ER

Na door de notaris te zijn ondervraagd over het bestaan van een postinterventiedossier, hebben de

comparanten, verklaard dat er aan voormeld goed werken werden uitgevoerd die onder het toepassingsgebied

vallen van het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele

bouwplaatsen.

De comparanten verklaren reeds in het bezit te zijn van het postinterventiedossier.

STOOKOLIETANK

De comparanten, verklaren dat in het overgedragen goed noch een ondergrondse noch een bovengrondse

stookolietank aanwezig is.

BODEMDECREET

1. De comparanten verklaren dat de grond die het voor-werp is van onderhavige akte, bij haar weten geen risicogronden is of was in de zin van het decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, zoals ook blijkt uit voormeld schrijven van de gemeente Koksijde.

2. De comparanten leggen het bodemattest voor dat betrek-iking heeft op het hierbij overgedragen goed

en dat werd afgeleverd door de OVAM op twintig maart tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de verkrijgers voor het sluiten van de overeenkomst op de hoogte werden

gebracht van de inhoud van het bodemattest.

De inhoud van het bodemattest luidt:

"1. Kadastrale gegevens

datum : toestand op: 01.01.2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

afdeling: 38502 KOKSIJDE 4 AFD/OOSTDUINKERKE2

straat+ nr.: PHARAILDELAAN 14 A

sectie: F

nummer : 0432/00A000

Verder `deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2. bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3. als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De comparanten verklaren met betrekking tot het goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgers of aan derden, of die aanlei-iding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de comparanten te goeder trouw afgelegd werd, nemen de verkrijgers de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaren zij dat de comparanten hiervoor tot geen vrijwa-ring zullen zijn gehouden.

4. De instrumenterende notaris bevestigt dat alle bepalingen betreffende "Hoofdstuk VIII - Overdrachten" van Titel Ill van het bodemdecreet inzake overdracht van gronden werden toegepast.

INTEGRAAL WATERBELEID

Overeenkomstig artikel 68-7 van de Wet op de Landverzekeringsovereenkomst verklaart de instrumenterende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking gestelde digitale kaarten, (www.geo vlaanderen.agiv.be) dat het hierbij overgedragen goed

- gelegen is in mogelijk overstromingsgevoetig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone. ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT

Een geldig energieprestatiecertificaat bouw werd opge-maakt met betrekking tot het goed, voorwerp van huidige overdracht, door energiedeskundige Peter Seys gedateerd van negen mei tweeduizend en elf, met vermelding van unieke code 38014-G 2009 90/EP02238/A001/D01/SD001, berekend energieverbruik 232,77 kWh/m2.

De comparanten verklaren uitdrukkelijk dat de verkrij-gers voor het verlijden van huidige akte op de hoogte werden gebracht van het bestaan en de inhoud van dit energieprestatiecertificaat. Het origineel van dit certificaat is reeds in het bezit van de verkrijgers.

FISCALE VERKLARINGEN

1. De werkende notaris bevestigt lezing gegeven te hebben van artikel 203 eerste alinea van het wetboek der registratierechten, dat luidt als volgt: "Ingeval van bewimpeling aan-gaande prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschut-+digd."

2. Comparanten verzoeken om vrijstelling van de heffing van het verkooprecht ingevolge artikel 129 van het wetboek der registratierechten, en verklaren daartoe:

- dat de heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, de enige vennoten waren van de vennootschap op het moment van de verkrijging door de vennootschap van voorschreven goed;

- dat het goed werd aangekocht aan het tarief van de evenredige verkooprechten bij voormelde akte verleden voor notaris Karel Vandeputte, te Roeselare, houder der minuut, en notaris Joseph Thiery, te Rumbeke, op achttien februari tweeduizend en negen, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op tien maart daarna, onder formaliteitsnummer 066-T-10/03/2009-01645 ;

- dat het hier slechts een toebedeling betreft aan de heer Geers Daniel en mevrouw Vancolen Maryke, beiden voornoemd, die reeds samen enige vennoten waren van de vennootschap op het moment van de verkrijging, en dus geen overdracht onder bezwarende titel betreft noch een verdeling;

- dat om voorgaande redenen slechts het vast recht van toepassing is,

3. Voorschreven goed wordt pro fisco gewaardeerd op VIJFHONDERD ACHTENVIJFTIG DUIZEND EUR

(558.000,00 EUR).

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLISSING.

ONTSLAGEN EN DECHARGE.

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de

Éaakvoerder, zijnde mevrouw Vancolen Maryke, voornoemd, aan wie ze eveneens onmiddellijk zonder enige

Voorbehoud decharge geeft.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIJFDE BESLISSING.

BEWARINGSPLICHT.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

,

4

---- bescheiden

De onÓaonhe~en van éa vennootschap gedurende de ^

wettelijke te bewaren op de woonplaats van de zaakvoerder ndehe82O0':

Brugge (Sint-And ries), Doomstraat 200. Vonrulttmkae|

Tegelijk hiermede neergelegd ' '

. - een expeditie van de akte ontbinding  definitieve vereffening  toebedeling onroerend goed - verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor

op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ "Vônp bexouden aan het Belgisch staatsblad

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 30.01.2014 14020-0548-013
15/01/2014
ÿþVoor behoor

aan h Balgis Staatst

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRiFFIF VANDE

*140157

Ondernemingsnr : 0476114602

Benaming

(voluit) : TINCON

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Doomstraat, 200 8200 SINT ANDRIES BRUGGE

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

MON1TE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE R BELGE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

D 8 -01 =LGISCH S _ 2014 °P 21) DEC. P01 griffier,

TAATS:.A Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone algemene vergadering van 13 december 2013 gehouden ten maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag ais zaakvoerder aanvaard van de Heer Daniël Geers, wanende Doornstraat, 200 te 8200 Sint Andries Brugge en dit met ingang van 1 januari 2014

VANCOLEN Marijke

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

12/08/2013
ÿþ Mod 2,S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude I III IUHI 1111 1hfl WI 11 ois i

aan het " 13126965*

Belgiscl Staatsble





" Ondernemingsnr : 0476114602

Benaming

(voluit) : TINCON

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Pharaïldelaan, 14A 8670 OOSTDUINKERKE

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Zaakvoerders van 18 juni 2013

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Pharaïldelaan, 14A 8670 Oostduinkerke naar Doornstraat, 200 te 8200 Sint Andries Brugge en dit met ingang van 1 juli 2013.

GEERS Daniël

Zaakvoerder

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 22.01.2013 13013-0281-014
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 14.02.2012 12033-0545-014
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 28.01.2011 11021-0042-015
13/12/2010 : KO151589
04/02/2010 : KO151589
30/01/2009 : KO151589
10/01/2008 : KO151589
07/02/2007 : KO151589
30/12/2005 : KO151589
02/12/2005 : KO151589
17/01/2005 : KO151589
26/01/2004 : KO151589

Coordonnées
TINCON

Adresse
DOORNSTRAAT 200 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande