TMCM BUILDINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TMCM BUILDINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.865.167

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.06.2014 14216-0372-011
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0101-015
31/01/2012
ÿþÎ

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : z k e . r8 6 S

Benaming

(voluit) : TMCM BUILDINGS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte houdende partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 22 december 2011,

BLIJKT DAT:

"JML PARTNERS" naamloze vennootschap, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0870.737.227, partieel is gesplitst en haar participaties, vorderingen en aile andere rechten en verplichtingen van gelijk welke aard in/op de BVBA 'JML-IIG HOLDING', de Roemeense vennootschap 'FUNDULEA PARK DEVELOPMENT SRL' en de Poolse vennootschap 'PLA DEVELOPMENT SP. Z 0.0' afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap "TMCM BUILDINGS", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

- deelnemen voor eigen rekening in ondernemingen, desgevallend in samenwerking met derden, aan de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen (nemen van participaties in bedrijven);

- het begeleiden van en het geven van managementadvies in de ruimste zin aan de ondernemingen waarin al dan niet geparticipeerd wordt;

- verstrekken van leningen aan bedrijven;

- investeren (aankoop en verkoop) in immobiliën;

- het opnemen van bestuurders- en/of zaakvoerdersmandaten in andere vennootschappen;

en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennoot-schappen of personen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs."

De zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen negenhonderd ne-gentigduizend euro (2.990.000,00 EUR), samengesteld door inbreng in natura , volledig volstort.

Door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudend te te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen . Verso : Naam en handtekening.

V,

beh1 aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111

*i1oa1aao"

MOfUrTEüRjitEL: ' .-... NEERGELEGD

DIRECTION



1 1. 01, 2012

2 0 'Ot- 2012

3E~i_r&CH

_----~~?ES~í"i



RECHTBANK KOOPHANDEL Griffie KORTRIJK



.4 4 bedrijfsrevisor, werd een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge De conclusies van dit verslag opgemaakt op 16 december 2011 luiden als volgt :

"De inbreng in natura door de vennootschap BVBA JML Partners, vertegenwoordigd door NV MDM (vertegenwoordigd door Marc DEWAELE) en NV L.C.-PARTNERS (vertegenwoordigd'door Luc EVERAERT) met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 48, tot oprichting van de BVBA TMCM Buildings met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190, bestaat uit de inbreng van participaties en vorderingen van de BVBA JML Partners intop BVBA JML-I IG Holding en in/op de Roemeense vennootschap Fundulea Park Development SRL, voor een netto inbrengwaarde van 2.483.603,91 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 175.384 aandelen van de BVBA TMCM Buildings, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA TMCM Buildings en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 16 december 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry"

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: "MDM", naamloze vennootschap, met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190, ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk met ondernemingsnummer 0438.363.289, BTW nummer BE 0438.363.289, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dewaele Marc August Joan, geboren te Waregem op zeventien september negentienhonderd vijfenvijftig, (identiteitskaartnummer 590 2389673 07, nationaal nummer 550917 359 58), wonende te 8790 Waregem, Brouwerijstraat 55.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behtuden

aan het

Belgisch St etsblad

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA "Arfibo", met zetel te 8790 Waregem, Leeuwkestraat 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0153-012
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 14.06.2016 16183-0488-012

Coordonnées
TMCM BUILDINGS

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 190 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande