TML INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TML INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.443.274

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 18.07.2014 14319-0372-008
24/05/2013
ÿþh Matl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,1101J1k11,1.1 i 111

iNeaergerega ter grttFie vei ec; rechtbank van koophandel

Brug - atfitiinev OP men

,n 4 MEI 2013

Sri~l4,~rrst.



Ondernemingsnr : ©S 3 /" , 1 f 3 , 27.1. Benaming

(voluit) : TIVIL INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, leperse Heerweg 7

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op dertien mei twee duizend en dertien, is

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1) Heer VANHOOREN Lean Ambrosius Firmin, bedrijfsleider-landbouwer, geboren te Brugge op twee oktober negentien honderd zeven en veertig, echtgenoot van Heer Paepe Noëlla, wonende te 8490 Jabbeke, Hogedijkenstraat 35.

2) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Leon Vanhooren" met zetel te 8490 Jabbeke, Hogedijkenstraat 35, hebbende als BTW-nummer 0426.959.752.

Alhier vertegenwoordigd ingevolge de statuten door haar enige záákvoer, der, benoèmd In fine van voormelde oprichtingsakte, namelijk: Heer Vanhooren Leon, voornoemd.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "TML INVEST'.

ZETEL: 8820 Torhout, leperse Heerweg 7

DOEL: De vennootschap heeft tot doel (zowel in België ais in het buiten-land)

I. Algemeen:

De exploitatie van een landbouw -, tuinbouw - en veeteeltbedrijf omvattende de veeteelt in al zijn aspecten,

zoals het houden, fokken en vetmesten van alle vee (rundvee -, varkens - en pluimvee) in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling om de producten die ze voortbrengen of de dieren zelf, te verko-pen. Deze exploitatie, omvat het telen van landbouwgewassen en het.uitvoeren van alle handelingen die daarmee verband houden, zoals het draineren, onder-houden en bemesten van grond, het zaaien, bewerken, maaien,' opslaan en verkopen van gewassen, dit alles in de gebouwen en op de gronden die bij de oprichting van de vennootschap of later werden ingebracht, of waarvan de exploitatie aan de vennootschap krachtens welke, overeenkomst ook, is toevertrouwd. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

Met betrekking tot het "telen van landbouwgewassen" omvattende o.a. : het telen van granen en andere akkerbouwgewassen omvattende de graanteelt, aardappelteelt, suikerbietenteelt, tabaksteelt, teelt van oliehoudende zaden en vruchten, teelt van hopbellen en wortels en knollen, katoenteelt, teelt van drooggeoogste zaden van peulvruchten zoals erwten en bonen, teelt van geneeskrachtige planten en van planten gebruikt voor insecten - of parasietenbestrijding en dergelijke, teelt van zaal - en plantgoed voor de -akkerbouw-en teelt- van overige akkerbouwgewassen (niet' eldersrgenoemd) °de-groenteteelt; kruidenteelt; teelt van paddestoelen en truffels; teelt van zaai - en plantgoed voor de groenteteelt; de bloementeelt; boomkwekerijen en de fruitteelt.

Ondernemingen voor het verzamelen, storten en verwerken van afval en over-schotten afkomstig van de landbouw en de veeteelt, inclusief de werkzaamheden in verband met mestoverschotten (mestbanken).

De vervaardiging van gedroogde mest en dergelijke.

Het ter beschikking stellen van percelen landbouwland voor het spreiden van mest,

Net verpachten van landerijen aan derdert(inclusief seizoenpacht).

De productie van bio - energie.

Het uitvoeren van diverse land - en tuinbouwwerken en van wèrken in verband met de veeteelt voor

rekening van derden, omvattende alle landbouwloonwer-ken, het voorbereiden van landbouwvelden, het opzetten van een teelt, de be-handeling van landbouwgewassen, het besproeien van gewassen, ongedierte-bestrijding (ook konijnen) met betrekking tot de landbouw ; snoeien van fruitbo-men en wijnstokken, het uitdunnen van bieten, het oogsten en eerste behande-ling van de gewassen voor primaire markten, zoals wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken , enzovoort.

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

De verhuur van landbouwmachines en  werktuigen met of zonder bedienin9s-personeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming voor het scheren van schapen van derden, het inspecteren van kuddes, drijven van vee, het laten weiden van andermans vee, het reinigen en onderhouden van hokken en stallingen in het algemeen.

Onderneming voor het fokken van varkens; de verkoop van varkensberen. De handelsactiviteit en/of fabricage en/of handel in varkenssperma (kunstmatige inseminatie).

De handelsbemiddeling in meststoffen, verdelgingsmiddelen en chemische producten voor de landbouw, levende dieren en landbouwproducten.

De groothandel en/of kleinhandel en/of handelsbemiddeling in granen, zaden, diervoeders, niet-eetbare oliën en vetten, pootaardappelen, tulpenbollen, vee voeder, levende dieren, bloemen en planten, groenten en fruit, zuivelproducten in het algemeen (onder andere melk, eieren, boter, ....) enzovoort.

De uitbating van een vakantiehoeve in de ruimste zin van het woord waarbij kamers en studio's worden verhuurd (het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf) al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden.

De uitbating van een jeugdherberg.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt wor-den, en in het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden zoals snackbars, sandwichbars, frietkramen, ijssalons, cafetaria's, croissanteries, crê-peries en warmwafelkramen.

De uitbating van een restaurant (al dan niet gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends), tea-rcom, taverne, verbruikssalon, e.d.

De uitbating van een feestzaal en traiteurdienst. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails,. lunches, recepties, seminaries, congressen enz.. ; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel

serveren van maaltijden en bereide schotels. -

De handel in eetwaren en dranken door middel van verkoopautomaten; de am-bulante handel in eetwaren

en dranken;

De verkoop van dranken en snacks voor, in het algemeen, consumptie ter plaat-se, eventueel in combinatie

met enigerlei vorm van amusement.

Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor reoreatiedoeleinden, zoals flet-sen, waterfietsen, roeibootjes,

poney's, en zo voort... De verhuring van rijwielen, plezierboten en alle sport- en ontspanningsuitrustingen Het

verzorgen van vervoer van personen met door dieren getrokken voertuigen.

De exploitatie van toeristische, oudheidkundige en artistieke bezienswaardighe-den en andere toeristische

activiteiten.

Het verzorgen van kinderanimatie.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend,

Il. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een on-roerend vermogen (dit zowel in België als in het buitenland); alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verpachten (incl. seizoenpacht), huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roe-rend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

van Belgische of buitenlandse, bestaandë of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. "

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging

en de ontwikkeling van rechtsper-sonen en ondernemingen, zoals:

a) Met verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in 'rechtspersonen en ondernemingen waarin dij al o'f niet een p rticipatie'aanhoudt;

b) tiet verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

c) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van op-drachten en functies;

d) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante  immateriële,duurzame activa;

e) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

f) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, finan 'cië-'le, roe-'rende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of on-lrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en vol-gens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twee honderd acht en dertig duizend euro (238.000,-Euro) en is vertegenwoordigd door twee duizend drie honderd tachtig (2.380) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/twee duizend drie honderd tachtigste (112.380ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle twee duizend drie honderd tachtig (2.380) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door:

1)Heer Vanhooren Leon voor een bedrag van honderd euro (104; euro) of op één (1) aandelen en volstort.

2)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leon Van-hoores voor een bedrag van twee honderd zeven en dertig duizend negen hon-derd (237.900,- euro) of op twee duizend drie honderd negen en zeventig (2.379) aandelen en volstort.

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan teduiden die belast wordt met de,uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uit-gebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten be-treffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder ge-val afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene.vergadering geno-men bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doe! vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn,

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

TOEZICHT: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of Meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbe-paling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een cbmrrrissaris. Niettemin' heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: vierde vrijdag van de maand juni om acht-tien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene .vergadering .za! beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig de-cember van elk jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap,

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, _..mits toekenning..aan.ieder.aandeel van. een. gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

r

tr~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en dertien.

2)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee dul-zend en veertien.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf één februari twee duizend en dertien voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat alle gedane kosten of baten vanaf één februari twee duizend en dertien ten bate of ten laste vallen van de venncotschap in oplichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard, Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder(s)

De statuten van de vennootschap opgemaakt en de vennootschap aldus opgericht zijnde, zijn de aandeelhouders in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

- dat er één zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangeduid, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Leon Vanhooren", voornoemd.

Voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Leon Vanhooren" wordt Heer Vanhooren Leon benoemd als vaste vertegenwoordiger.

Zij verklaarden te aanvaarden.

Commissaris

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0147-009

Coordonnées
TML INVEST

Adresse
IEPERSE HEERWEG 7 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande