TOIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.536.670

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.01.2014, NGL 13.02.2014 14035-0477-012
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.12.2012, NGL 18.02.2013 13041-0119-013
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.02.2012, NGL 24.02.2012 12046-0428-015
28/04/2011
ÿþMod 2.0

fffl` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou aan I

Belgi:

Staats

~~ v~ ~ó ~p~~n~.

1 5 APR. 2011

elle

1 0 I " 1 1 1 1 1 il

iiosa9as*

Ondernemingsnr : Benaming 0463536670

(voluit) : LINELLI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8610 Kortemark, Nieuwstraat 11

Onderwerp akte : Wijziging statuut handelsvennootschap naar burgerlijke vennootschap - wijziging naam - wijziging doel - wijziging statuten en aanneming van nieuwe statuten - ontslag en benoeming zaakvoerder - benoeming vaste vertegenwoordiger.



Er blijkt uit een akte verleden voor meester DE CUMAN Johan, notaris met standplaats te Kortemark in datum van 29 maart 2011; geregistreerd op het kantoor der registratie Torhout op 04 april 2011. Boek 664. Blad 74. Vak 03. Acht bladen, geen renvooien. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,0D Euro). (Get.) De E.A. Inspecteur - ontvanger. (Get.) M. De Meulenaere; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Linelli", met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten heeft genomen:

1"/ Wijziging van het statuut van de vennootschap, namelijk van een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel 1.

2e/ Wijziging van de naam van de vennootschap in "TOIUS".

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel 1.

3°/ Voorafgaandelijke kennisname door alle leden van de vergadering, van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het wetboek van vennootschappen en ontslag aan de secretaris het verslag van de zaakvoerder, in datum van achtentwintig maart laatstleden, waarin deze omstandig de door haar voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, met daaraan gehecht een staat van activa en passiva der vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf, voor te lezen.

4°/ Wijziging van het doel van de vennootschap, door vervanging van het huidige doel en integrale schrapping van de tekst van artikel drie (3) van de statuten en vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en elders in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

-De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, alsook aile activiteiten die met de hoedanigheid van advocaat of de kwalificatie jurist verband houden, voor zover deze verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is), het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen, het aanvaarden en uitoefenen van gerechtelijke mandaten zoals het mandaat van curator, vereffenaar, voorlopig bewindvoerder, commissaris inzake opschorting, de samenwerking met andere beroepen zoals bedrijfsrevisoren en notarissen, het aanvaarden en uitoefenen van onderwijsopdrachten die verband houden met recht of juridische aangelegenheden, het schrijven van juridische artikels en werken, het optreden als bemiddelaar en/of als arbiter, het opnemen en uitoefenen van mandaten als syndicus. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-De aan- en verkoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en accommodaties, inclusief roerende en onroerende goederen, kortom van een volledige infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat.

-Het scheppen van de mogelijkheid om de advocaatvennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de juridische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

-Het inrichten van algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteiten van een advocaat.

-Het organiseren van cursussen en geven van lessen in verband met allerlei juridische disciplines.

-Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Ze mag roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als naakte eigendom, erfpacht en verhuren, en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat. Deze opsomming is niet limitatief.

-Tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit nastreven.

-De vennootschap kan zich tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en welke het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen..

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen en kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

-De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten gehandeld worden met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de orde van advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten"

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel 3 van de statuten.

5°I Ontslag aan:

- mevrouw Bourgois Goedele als statutair zaakvoerder van de vennootschap .

- de heer Vancoillie Toon, als opvolgend statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Benoeming tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Vancoillie Toon, wonende te 8610 Kortemark, Nieuwstraat 11.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel eenentwintig (21) van de statuten.

De zaakvoerder duidt de heer Vancoillie Toon, wonende te 8610 Kortemark, Nieuwstraat 11, aan als vaste vertegenwoordiger - voor onbepaalde duur - van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

60/ Aanneming van volledig nieuwe statuten, om ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten en om ze aan te passen aan het wetboek van vennootschappen en dit na actualisering met onder meer verwijdering van alle verwijzingen in de statuten naar de vennootschappenwet, gelet op de doorgevoerde codificatie van het wetboek van het wetboek van vennootschappen, herschikking en hernummering van de tekst van de statuten, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Bij uittreksel luiden deze statuten als volgt:

Artikel 1. : vomi naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "TOIUS".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg. Venn. BVBA".

Artikel 2. : Maatschappelijke Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8610 Kortemark, Nieuwstraat 11.

De zetel van de vennootschap kan te allen tijde bij besluit van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 3. : Doel

"De vennootschap heeft tot doel, in België en elders in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

-De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, alsook alle activiteiten die met de hoedanigheid van advocaat of de kwalificatie jurist verband houden, voor zover deze verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is), het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen, het aanvaarden en uitoefenen van gerechtelijke mandaten zoals het mandaat van curator, vereffenaar, voorlopig bewindvoerder, commissaris inzake opschorting, de samenwerking met andere beroepen zoals bedrijfsrevisoren en notarissen, het aanvaarden en uitoefenen van onderwijsopdrachten die verband houden met recht of juridische aangelegenheden, het schrijven van juridische artikels en werken, het optreden als bemiddelaar en/of als arbiter, het opnemen en uitoefenen van mandaten als syndicus. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-De aan- en verkoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en accommodaties, inclusief roerende en onroerende goederen, kortom van een volledige infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat.

-Het scheppen van de mogelijkheid om de advocaatvennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de juridische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het inrichten van algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig zijn voor het bevorderen van de

uitoefening van de activiteiten van een advocaat.

-Het organiseren van cursussen en geven van lessen in verband met allerlei juridische disciplines.

-Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen

verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld

als in natura.

-De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen zonder dat dit

evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Ze mag roerende en onroerende goederen als investering

verwerven, zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als naakte eigendom, erfpacht en verhuren, en in dit verband

alle daden van beheer en beschikking stellen zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband

houden met de uitoefening van het beroep van advocaat. Deze opsomming is niet limitatief.

-Tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in,

of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig

doel of beroepsactiviteit nastreven.

-De vennootschap kan zich tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en welke het burgerlijk

karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen..

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen en kan deelnemen in

associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

-De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan

met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken.

-Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten gehandeld worden met inachtneming van de regelen

van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de orde

van advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten"

Artikel 4.: Duur

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht.

Artikel 5

Volgende personen kunnen vennoot worden:

- een natuurlijke persoon advocaat die is ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van één

van de balies van België of één van de Balies van de lidstaten van de Europese Unie:

- Éénpersoons besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid die de uitoefening van het beroep

van advocaat door hun zaakvoerder tot doel hebben, voor zover deze zaakvoerder een advocaat is die voldoet

aan de beschrijving onder het vorig punt en aan de andere voorwaarden opgelegd door de Raden van de

respectievelijke Ordes.

De vennoot is slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Artikel 6.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op zevenendertig duizend tweehonderd euro (37.200,00) euro,

vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale

waarde.

De aandelen zijn genummerd van één tot duizend vijfhonderd.

Artikel 7

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uitgeven.

Artikel 8. : Algemene Bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt. Indien de vennootschap meerhoofdig wordt, dienen de statuten hiertoe te worden aangepast.

Artikel 9. : beperkte aansprakelijkheid van de vennoten

Boven het bedrag waartoe de vennoot zich door de onderschrijving van aandelen verbonden heeft, is deze

vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de

verliezen van de vennootschap.

Artikel 10. : Oproeping tot bijstorten

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De zaakvoerder kan eigenmachtig de bijstorting bevelen.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun plaatsing worden bij- of volgestort op de

tijdstippen en voor de bedragen door de zaakvoerder bepaald.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten, binnen

de termijn bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke

rentevoet verhoogd met twee percent op jaarbasis, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken.van de termijn, vernield in de voorgaande

paragraaf, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen geschorst.

Artikel 11. : Ondeelbaarheid van de effecten

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de

blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op aile obligaties uitgegeven door de vennootschap. Artikel 12. : Aard van de aandelen - Register van aandelen en register van obligaties

1. Aandelen

De maatschappelijke aandelen zijn altijd op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat :

1.de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de

zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de

datum van inschrijving in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

2. Obligaties

De vennootschap kan een contract van lening aangaan in de vorm van uitgifte van obligaties op naam. Artikel 13. : Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Tot een verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering van vennoten overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 302 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van uitgiftepremie op nieuwe aandelen, moet het bedrag van deze premie volledig gestort worden bij de inschrijving.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Artikel 14. : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van de artikelen 316 tot 318 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15. : Overgang van aandelen

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon die hij wenst, op voorwaarde dat deze persoon eveneens het beroep van advocaat uitoefent en voldoet aan alle voorwaarden voorgeschreven door de Orde der Advocaten bij de Balie van de zetel van de burgerlijke vennootschap om lid te worden van een vereniging van advocaten.

Artikel 16. : Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 17. : Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, dan gelden de volgende regels:

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 18. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 19. : Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 20. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 21. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 22.: Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23. : Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het wetboek van vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar de bepalingen opgenomen in artikel 259 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 24. : Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. In dit geval dient de zaakvoerder evenwel een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening op te dragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 25. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste woensdag van de maand december om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 26.: Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Zij vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder. Samen met deze oproepingsbrief worden de bij wet bepaalde stukken toegezonden.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 27. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 28.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 29. : Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Artikel 30. : Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de

berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De niet-statutaire zaakvoerder en commissaris worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. Is deze niet

bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste

aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten verkozen.

c) schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 31. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 32. : Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 33. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Kan tussen de onverdeelde eigenaars geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter

op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit

te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 34. : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste

instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 35. : Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend

door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door

de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één

zaakvoerder ondertekend worden.

Artikel 36. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar .

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 37.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris, indien van toepassing, liggen ter inzage

van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 38.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris, indien van toepassing, en keurt

al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan

een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van

de bedrijfsrevisoren.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. Deze verdaging

doet alle genomen besluiten inzake jaarrekening en kwijting vervallen.

Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te

verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris, indien van toepassing).

Artikel 39.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 40. : Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

Artikel 41. : Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Voor-

behouden

aan het

elelgisch

Staatsblad

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 344 van het Wetboek van "' vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald Is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 42. : Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 43. : Benoeming van vereffenaar(s)

De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 344 van het wetboek vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontstaan.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Artikel 44. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 45.: Geschillen - Bevoegdheid

Voor alle geschillen, behalve deze die betrekking hebben op de deontologie van het beroep van advocaat, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Al de geschillen van deontologische aard zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage door de Orde van Advocaten. De deontologische beginselen, opgesteld door de Orde van Advocaten, zijn van toepassing op deze vennootschap.

Artikel 46. : Wettelijke bepalingen opgenomen in deze statuten

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het wetboek vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling van artikel 284 van het Wetboek van vennootschappen.

7°/ Volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat en opdracht aan de notaris of aan de zaakvoerder, indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester DE CUMAN Johan, notaris te Kortemark

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 29 maart 2011;

- verslag van het bestuursorgaan, de dato 28 maart 2011, met aangehechte staat van activa en passiva per 31 december 2010;

- gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.02.2011, NGL 28.02.2011 11047-0417-014
15/02/2011 : VE055847
05/03/2010 : VE055847
18/03/2009 : VE055847
10/03/2008 : VE055847
20/02/2007 : VE055847
03/02/2006 : VE055847
03/11/2005 : OO055847
07/03/2005 : OO055847
06/04/2004 : OO055847
28/03/2003 : OO055847
15/03/2002 : OO055847
28/10/1998 : OO55847
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0278-009

Coordonnées
TOIUS

Adresse
NIEUWSTRAAT 11 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande