TOLPE CHRISTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOLPE CHRISTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.182.628

Publication

13/02/2014
ÿþ moc111.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voo behou aan Belgi; Staatsi VIONITEUR BELGE EERGUEGD fEr2 GRIFFE VAN DE ECOTI3ANKVAN KO OP1-IANDELTE

2014 BRikeugumGeReGg) op: 4.5 JAtIL zijo

.ATS r Grime uegriffier.

'J'AMRI!

11 1111 06 -02-



_GISCH



Ondernemingsnr : 0473.182.628

Benaming (voluit) :TOLPE CHRISTA

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hoog-Brahantlaan 26

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge! (Sint-Andries), lid van de maatschap «Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van

!! Domme - Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)i op achtentwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2" kantoor bevoegd voor registratie, drie bladen, geen verzendingen, op 8 januari 2014, boek 281 bled 12 vak 18, ontvangen C (50,00) blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden vaW

!i de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « TOLPE CHRISTA » te 8200 Bruggel

!i (Sint-Andries), Hoog-Brabantlaan 26, waarbij volgende beslissingen werden genomen met! unanimiteit van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

I; a) op vierentwintig december tweeduizend en dertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een

;i scat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden, voordien is vastgesteld;

i! b) op vierentwintig december tweeduizend en dertien heeft BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven.' CVBA, vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

!! Dit Verslag besluit als volgt :

"Z Besluit

i: In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA TOLPE CHRISTA met

Hzetel te 8200 Sint-Andries (Brugge), Hoog Brabantlaan 26, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 85.994,59 EUR en een netto-1 actief (eigen vermogen) van 81.494,59 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek vanil vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

!I Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijkeil

;iprofessionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door deil :vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan nie: bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA TOLPE CHRISTA en mag niet voor andereli

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

doeleinden worden gebruikt. IRoeselare, 24 december 2013 iBOO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



1. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in artikel 181 paragraaf 1 van' het Wetboeievan Vennootschappen bedoelde verslagen en van de staat van actief en passief. In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in zijn belang ingesteld, gezien de hoogdringendheid.

De vergadering heeft geen opmerkingen over de verslagen.

De vergadering besloot de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de in vereffening stelling van de vennootschap.

2. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van

de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering neemt kennis van de staat per dertig september tweeduizend en

dertien.

Na onderzoek keurt de vergadering éénparig deze staat goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te

verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

3. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat van dertig september tweeduizend en dertien, welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoot, in de verhouding tot het aantal aandelen die hij thans bezit. De vergadering beslist, gezien de vennoot rechtsgeldig aanwezig is, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig september tweeduizend en dertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOLPE CHRISTA" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijfjaren bewaard worden te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hoog-Brabantlaan 26.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer SOUBRY Michel Jozef Angèle, geboren te Brugge op negen oktober negentienhonderd vijfendertig, wonende te 8200 Brugge (sint-Andries), Hoog-Brabantlaan 26, en SOUBRY An Monique Fernand Maria, geboren te Brugge op zeven januari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 8420 De Haan, Zoete-Landstraat 4, om de voorgaande beslissingen uit te voeren, met macht afzonderlijk op te treden.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor TUDORS ACCOUNTANCY BVBA, kantoor houdende te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/10/2013
ÿþImIF7 Mod Word 51.1

T In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE~RGBLEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TL

BRUGGE (Afdeling Brume

1p:

2 4 SEP r. !.~,_,

~~~

Ondernemingsnr : 0473182628

Benaming

(voluit) : TOLPE CHRISTA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoog Brabantlaan 26 - 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25 mei 2013.

Met algemeenheid van stemmen wordt belist mevrouw An Soubry, Zoete-Landstraat 4 te 8420 Klemskerke te benoemen tot zaakvoerder.

Soubry An

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013
ÿþ ~ Mod Wcrd 11.5

TL~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

~

_

Voor-

behoude aan het Belgisc{

Staatsbh

-5 MN! 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHA r t" ,.TE GENT

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473182628

Benaming

(voluit) : TOLPE CHRISTA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 111, 9990 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel, ontslag zaakvoerder.

Op 24 mei 2013 heeft de zaakvoerder Christa Tolpe volgende beslist

Met ingang van 24 mei 2013 :

wordt de maatschappelijke zetel overgebracht naar :

Hoog Brabantlaan 26, 8200 Brugge (Sint-Andries)

- heeft Christa Tolpe, Stationsstraat 117 te 9990 Maldegem, ontslag genomen als zaakvoerder Getekend,

Tolpe Christa

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013
ÿþ" ,

Voor-

behourian aan

Belgi

Staats

mod 11.1

Lurk B1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON LTEU BELfigERGELEGD ter GRIFFIE dei

16 -01-:LGISCH S ~~1~RECHTBAANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde ing Brugge)

AATSBLAO ? JAN: 2013

mutoppl

ii Ondernemingsnr: 0473.182.628

i Benaming (voluit) : DOKTER MICHEL SOUBRY

i! (verkort) :

;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoog Brabantlaan 26

'l 8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : Naamwijziging - zeteverplaatsing - doelswijziging - verlenging boekjaar ontslag en benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

IN HET DAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

OP EENENTWINTIG DECEMBER

OM ZESTIEN UUR DERTIG MINUTEN

Voor Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-!

Andries), lid van de maatschap "MICHEL VAN DAMME - CHRISTIAN VAN DAMME", geassocieerde:

notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries). Ten kantore. ; Is bijeengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder! de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER MICHEL; SOUBRY", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hoog-Brabantlaan 26.

;i Zijn alhier aanwezig de enige vennoot, die verklaart titularis te zijn van het achter zijn naam! vermeld aantal aandelen:

1/ De heer SOUBRY Michel Jozef Angèle, arts, geboren te Brugge op negen oktober! negentienhonderdvijfendertig, echtgenoot van mevrouw BI Er Rita, wonende te 8200 Bruggei (Sint-Andries), Hoog-Brabantlaan 26.

!!Titularis volgens verklaring van tweehonderd (200) aandelen. i Totaal vertegenwoordigde aandelen : tweehonderd (200) aandelen, hetzij de totaliteit van de; bestaande aandelen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

1,De vergadering besluit om de vorm van de vennootschap, zijnde een burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te vormen tot; een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid, met het hiernavermelde doel.

il 2.De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in `TOLPE CHRISTA'.

i, 3.De vergadering besloot om artikel 1 van de statuten te wijzigen conform de voorafgaande

ii beslisssingen en vanaf heden te laten luiden als volgt: : li "Arti j. 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een handelsvennootschap onder de vorm van een; Besloten Vennootshap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TOLAI: CHRISTA".

;; 4.De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden: te verplaatsen naar 9990 Maldegem, Stationsstraat 111.

5.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; il aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en; ii passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf. :i De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa;

en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er; ;i kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd: worden ter griffie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6.De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het' betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

7.De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één februari en af te sluiten op eenendertig januari van het volgende jaar.

De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf (01/01/2012) te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig januari tweeduizend en dertien (31/01/2013).

Vanaf tweeduizend en dertien besloot de vergadering om het boekjaar te laten aanvangen één februari en af te sluiten op éénendertig januari van het daaropvolgend jaar.

8.De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één februari en af te sluiten op eenendertig januari van het volgende jaar.

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf (01/01/2012) te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig januari tweeduizend en dertien (31/01/2013).

Vanaf tweeduizend en dertien besloot de vergadering om het boekjaar te laten aanvangen één februari en af te sluiten op éénendertig januari van het daaropvolgend jaar.

De vergadering besloot om het eerstvolgende boekjaar te laten lopen van een febrauri tweeduizend en dertien (01/02/2013) om te laten afsluiten op eenendertig januari tweeduizend en veertien (31/01/2014), om de daaropvolgende boekjaren te laten lopen vanaf één februari tot en met eenendertig januari van het daaropvolgend jaar, hetzij voor de eerste keer met aanvang op één februari tweeduizend en dertien (01/02/2013).

9.De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste maandag van juli om negentien (19) uur.

10. De vergadering besloot de artikelen 15 (jaarvergadering) en 17 (boekjaar) van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit en te hernummeren, om voortaan te luiden zoals verder vermeld.

11.De vergadering nam akte van het ontslag van de (statutair) zaakvoerder met ingang van eenendertig januari tweeduizend en dertien (31/01/2013) om 24.00 uur, zijnde:

De heer SOUBRY Michel Jozef Angèle, arts, geboren te Brugge op negen oktober negentienhonderdvijfendertig, echtgenoot van mevrouw BRAEr Rita, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hoog-Brabantlaan 26.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor zijn mandaat.

De vergadering besloot tot de benoeming tot niet-statutair zaakvoerder met ingang vanaf een februari tweeduizend en dertien (01/02/2013):

Mevrouw TOLPE Christa Adronie, geboren te Torhout op vijfentwintig maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9990 Maldegem, Stationsstraat 117.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Haar mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend.

De algemene vergadering besluit dat het toekomstig statutair artikel aangaande zaakvoerders ,vanaf een februari tweeduizend dertien als volgt zal luiden zoals verder vermeld.

12. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootshap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TOLPE CHRISTA". 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Stationsstraat 111.

3.De vennootschap heeft tot doel :

a/ de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, klein- en groothandel, leurhandel, vertegenwoordiging, nijverheid en fabricatie, herstel en onderhoud van :

- alle textielprodukten, kledij, stoffen, breigoed, dames-, heren- en kindertextiel en confectie,

- jeans- en vrijetijdskledij, babyartikelen, zomer - en winterartikelen, beddengoed, werkkledij enz.

- alle schoeisels en tassen, hetzij in leder, stof en enig ander materiaal - aile papierwaren en kantoorbenodigdheden

- alle sportartikelen en speelgoed

- alle juwelen, fancy-bijouterie en uurwerken

- alle opschik- en decoratieartikelen

b/ Evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, daarin inbegrepen borg- en avalverlening voor derden tegen vergoeding. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel enig verband met' het hare staat; zij mag bestuursmandaten vervullen, alsmede adviezen verlenen aan derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd

negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd één en

negentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die

onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. 4.De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (C 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/2005t°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.De jaarvergadering za! gehouden worden op de eerste maandag van juli om negentien (19) uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

9. Het boekjaar begint op één februari en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgend jaar.

10. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mad 11.1

"

.11.3 Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 13. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Administratiekantoor FFIBAM BVBA, kantoor houdende te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 132 bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Sluiting van de vergadering  stemming.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om zeventien uur vijftien minuten. WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris. Een afschrift van huidig proces-verbaal zal neergelegd worden in de registers van de notulen, gehouden op de zetel van de vennootschap ín overeenstemming met artikel 279 van het Wetboek van vennootschappen. (volgen de handtekeningen)

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie van de akte, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte met verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Michel Van gamme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2012 : BGT000749
29/03/2011 : BGT000749
18/05/2010 : BGT000749
28/07/2009 : BGT000749
05/09/2008 : BGT000749
01/08/2007 : BGT000749
31/07/2006 : BGT000749
04/04/2005 : BGT000749
17/06/2004 : BGT000749
15/04/2003 : BGT000749
18/09/2002 : BGT000749
04/01/2002 : BGT000749

Coordonnées
TOLPE CHRISTA

Adresse
HOOG BRABANTLAAN 26 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande