TOM DUGARDIN

Société en commandite simple


Dénomination : TOM DUGARDIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.859.334

Publication

13/02/2015
ÿþJr:, .te ~`'

? ¬ ." .a,3,'r;\' ~ ~ \

~~~:\. I, ,. ~ ,e

Mod Word 1M

If In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2015 1 Li Wi. 2015

Rechtbank D'an KOOPHANDEL

AATSBLAD Gent, erifierniJK



e

ON ITEU Ut -02-

B: LGISCH S

Ondernerningsnr : 0809859334

Benaming

(voluit) : TOM DUGARDIN

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VICHTSESTEENWEG 26 - 8750 ANZEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING STATUTEN AANBEVELINGEN ORDE

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd 20/09/2014:

1.In de volgende artikels van de statuten wordt de tekst aangepast en vervangen zoals opgelegd door de Nederlandstalige Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen (NGROD). De correcte, nieuwe tekst wordt als volgt:

2, Doel

De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of ln naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

-Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van' de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, evenals het uitvoeren van prestaties in de klinische' biologie. (uitgave 2001 weggelaten)

-Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze belangen nemen in, of samenwerken met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard kunnen zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen of rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bewerkstelligen.

-De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen van burgerlijke aard, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel. (commerciële en industriële aard weggelaten)

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en ten patriamoniale titel, de aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten, en dit enkel ten behoeve van het maatschappelijk doel

-Zij kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen, mits deze een diergeneeskundig doel hebben,

Dit alles in de meest ruime zin

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem, Vichtsesteenweg 26. De gecommanditeerde vennoot kan hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing, mits rekening te houden met de taalwetten.

5, Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgelegd op 2.500,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 25 deelbewijzen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal. De heer Dugardin Tom bezit 20 maatschappelijke deelbewijzen en mevrouw Goussens Kim bezit 5 maatschappelijke deelbewijs.

De deelbewijzen van de vennootschap kunnen enkel overgedragen worden en toebehoren aan dierenartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Dierenartsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden *aan het 13elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

6, Verantwoordelijkheid

De Heer Dugardin Tom fungeert als beherende vennoot en is bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap.

Mevrouw Coussens Kim fungeert als stille vennoot en haar aansprakelijkheid is derhalve beperkt tot de gestorte inbreng. Zij fungeert enkel als geldschieter en zal geen enkele bevoegdheid hebben om zich te mengen in het beleid van de vennootschap noch in de uitoefening van het beroep van dierenarts.

7- Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. Enkel dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Dierenartsen kunnen aangesteld worden als zaakvoerder van de vennootschap.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

8. Overdracht van deelbewijzen

Buiten het eenparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien aile andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

De deelbewijzen van de vennootschap kunnen enkel overgedragen worden en toebehoren aan dierenartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Dierenartsen,

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen bijzondere algemene vergadering dd 20/9/2014 + gecoördineerde . statuten

DUGARDIN TOM

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOM DUGARDIN

Adresse
VICHTSESTEENWEG 26 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande