TOM OOSTERLINCK

Société en commandite simple


Dénomination : TOM OOSTERLINCK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.655.384

Publication

31/01/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeing Brugge) op:

pl 6 JAN. 2013

Griffie 'a gr'eg'

n

*13019234*

6 55

Ondernemingsnr : ~

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) ; TOM OOSTERLINCK

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : AARDBEIENSTRAAT 9 - 8850 ARDOOIE

Onderwerp akte : Oprichting

TITEL I -- KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

ARTIKEL EEN  NAAM

De vennootschap is opgericht ais gewone commanditaire vennootschap onder de naam "Tom Oosterlinck".

In aile akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de afkorting "Comm. V. ", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel, van de vennootschap, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door het' ondememingsnummer, alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen; de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWEE  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 1 oktober 2012.

De artikelen 39, 50 en 43 Wetboek Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een

vennootschap zijn niet van toepassing.

Behoudens door een Rechterlijke beslissing, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE  ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 8850 Ardooie, Aardbeienstraat 9. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder, zonder dat de taalwetgeving kan worden overtreden.

ARTIKEL VIER  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. ALGEMEEN:

a)het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

b)het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

c)het optreden als tussenpersoon in het algemeen;

2. VOOR EIGEN REKENING:

a)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan -en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in: verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,' alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die; het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

b)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN, OF IN DEELNEMING MET DERDEN, BIJDRAGEN TOT DE VESTIGING EN DE ONTWIKKELING VAN RECHTSPERSONEN EN ONDERNEMINGEN, ZOALS:

a)het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c)het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d)het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f)het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g)de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h)het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningtattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan. Bij onverenigbaarheid zijn de algemene doelstellingen van toepassing.

De algemene vergadering is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen.

TITEL II  KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizendvijfhonderd (1.500) Euro vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder 1/150ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Dit kapitaal wordt volstort op naam van Tom Oosterlinck Comm. V.

ARTIKEL ZES  OVERDRACHT VAN EEN PARTICIPATIE

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste tweelderde meerderheid van de stille vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten.

Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in de rechte lijn, in andere gevallen is het éénparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten zelf verplicht de participatie in te kopen. De overgang of overdracht gebeurt bij toepassing van het artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van de participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III  BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  TOEZICHT

ARTIKEL ZEVEN  BENOEMING  ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders die geen stille vennoot mag/mogen zijn. De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering mits een gewone meerderheid van stemmen waarbij de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal dienen te vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er geen zaakvoerder meer is, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere zaakvoerders te benoemen.

ARTIKEL ACHT  SALARIS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGEN  BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

ARTIKEL TIEN  VOLMACHT

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorioofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

ARTIKEL ELF BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

ARTIKEL TWAALF  TOEZICHT

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

TITEL IV -- ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL DERTIEN  BIJEENKOMST

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van september van ieder jaar op de zetel van de vennootschap om 21 uur.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering, of op een andere wijze zoals overeengekomen door partijen.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGHEID

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de vaststelling van de jaarrekening indien deze noodzakelijk is;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting;

-de door de wet toegekende bevoegdheden.

ARTIKEL VIJFTIEN - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL ZESTIEN BESLUITVORMING

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen waarbij de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal dienen te vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZEVENTIEN -- NOTULEN

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

TITEL V -- INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  VERDELING

ARTIKEL ACHTTIEN  BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april van elk kalenderjaar en eindigt op 31 maart van het volgende kalenderjaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

ARTIKEL NEGENTIEN  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

TITEL VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL TWINTIG  VEREFFENAAR

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 186, 187 en 188 Wetboek Vennootschappen,

TITEL VII  ALGEMEENHEDEN

ARTIKEL EENENTWINTIG  WOONPLAATS

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

IILOVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2012 tot en met 31 maart 2014.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

EERSTE JAARVERGADERING- De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien. BENOEMING ZAAKVOERDER









Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Tom

Oosterlinck voornoemd

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.



VOLMACHTEN

De zaakvoerder, De heer Tom Oosterlinck geeft hierbij volmacht aan de Fiduciaire Lescroart, Lucker & Partners BVBA, Damse Vaart Zuid 7 bus 00.01 te 8310 Sint-Kruis, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen en alle nodige formaliteiten te verrichten m.b.t. de volgende instanties: administratie directe belastingen, administratie indirecte belastingen, kruispuntbank ondernemingen (ondememingsioket), rechtbank van koophandel en ieder sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds.

Voor dit uittreksel en tegelijk hiermee neergelegd dubbel van de oprichtingsakte

Tom Oosterlinck

Zaakvoerder

Bijlagen bij liée Bélgiscfi Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOM OOSTERLINCK

Adresse
AARDBEIENSTRAAT 9 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande