TOMDEGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOMDEGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.925.031

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15305076*

Neergelegd

23-03-2015

Griffie

0607925031

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

TOMDEGRO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een oprichtingsakte verleden voor het ambt van Meester Mieke BREYNE, geassocieerd notaris met standplaats te Ieper op drieëntwintig maart tweeduizend en vijftien, momenteel ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te Ieper, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "TOMDEGRO werd opgericht, dit met een kapitaal van vijfentachtig duizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één / zestigste deel (1/60 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1.rechtsvorm en naam : De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "TOMDEGRO".

2. zetel : De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8900 Ieper, Plumerlaan 71. 3.duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

4. identiteit van de oprichters :

Mevrouw DE GROOTE Grietje, geboren te Ieper op acht oktober negentienhonderd zesenzeventig, identiteitskaartnummer 591-4357772-52 geldig tot 19 september 2016, nationaal nummer 76.10.08  086-79, ongehuwd, wonende te 8900 Ieper, Plumerlaan 71.

5.-6. : kapitaal  samenstelling :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijfentachtig duizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zestigste (1 /60 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijver bij de oprichting is Mevrouw DE GROOTE Grietje, voornoemd.

De inschrijver verklaart en erkent dat op alle zestig (60) kapitaalsaandelen door haar in persoonlijke naam wordt ingeschreven.

Op deze kapitaalaandelen wordt ingeschreven door een INBRENG IN NATURA, infra beschreven, zijnde voor een inbrengwaarde van vijfentachtig duizend vijfhonderd euro 85.500,00 ¬ ), welke inbreng hierna wordt uitgewerkt.

Opmerking :

Voornoemde Mevrouw DE GROOTE Grietje bevestigt dat de intekening gebeurt door een inbreng van aandelen, zoals hierna beschreven, welke laatste haar in persoonlijke naam toebehoren. Derhalve behoren haar zowel de vermogensrechten als de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze aandelen persoonlijk toe.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Maarschalk Plumerlaan 71

8900 Ieper

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

INBRENG IN NATURA : INBRENG VAN AANDELEN

De verschijnster verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van een pakket aandelen,

zoals infra beschreven.

1/ VERSLAGGEVING

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin ,

vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8560 Wevelgem,

Kortrijkstraat 12.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA TOMDEGRO door inbreng

van een aandelenpakket bestaande uit 19 aandelen in volle eigendom van de BVBA TOMMY S DE

GROOTE kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. De beschrijving van de inbreng, zijnde 19 aandelen (op een totaal van 60) van de BVBA TOMMY S DE GROOTE, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen opgenomen in de balans per 30 juni 2014 van de BVBA TOMMY S DE GROOTE ad 47.284,30 EUR, aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraad controle uit te voeren vermits wij onze opdracht pas na balansdatum verkregen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 60 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA TOMDEGRO, wordt toegekend aan mevrouw Grietje De Groote.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 11 maart 2015

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

VERSLAG VAN DE OPRICHTER

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Neerlegging van de verslagen :

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter zullen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

2/ INBRENG VAN AANDELEN

Mevrouw DE GROOTE Grietje, voornoemd, verklaart in persoonlijke naam en met eigen middelen de navolgende aandelen in natura in de vennootschap in te brengen, te weten : Beschrijving van de ingebrachte aandelen

Negentien (19) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TOMMY S DE GROOTE", met zetel te 8900 Ieper, Meensestraat 4, hebbende als ondernemingsnummer 0884.832.812, welke alle integraal in persoonlijke naam toebehoren aan Mevrouw DE GROOTE Grietje, voornoemd.

De voornoemde vennootschap "TOMMY S DE GROOTE" werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Platteau te Ieper op zevenentwintig oktober tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien november daarna onder nummer 06173232.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer notarieel gewijzigd.

Verklaring van de inbrenger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De inbrenger verklaart in persoonlijke naam rechtmatig eigenaar te zijn van de haar in

persoonlijke naam toebehorende aandelen en bevestigt deze aandelen vrij te kunnen overdragen. De inbrenger verklaart dat de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat zij niet gebonden is door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf de datum van haar oprichting en zal er ook vanaf dat tijdstip alle lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De dividenden of andere financiële voordelen zullen vanaf de eerstvolgende uitkering volledig toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, pand of beslag. Pro fisco verklaringen

1/ De verschijnster verklaart dat de totale waarde van de hierbij ingebrachte aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TOMMY S DE GROOTE" in volle

eigendom totaal geschat wordt op vijfentachtig duizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ).

2/ De optredende notaris heeft lezing gegeven van het artikel 3.4.7.0.6 en art. 3.18.0.0.14 VCF dat luidt als volgt :

" In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd."

Vergoeding voor de inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan Mevrouw DE GROOTE Grietje, voornoemd, die aanvaardt, zestig (60) volledig volgestorte aandelen toegekend van de vennootschap  TOMDEGRO , dit zonder aanduiding van nominale waarde.

7.begin en einde boekjaar :

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de éénhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform de bepalingen terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

9.Bestuur :

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd :

- Mevrouw DE GROOTE Grietje, voornoemd;

Bijkomende zaakvoerders kunnen slechts worden benoemd mits het uitdrukkelijk akkoord van de statutaire zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De algemene vergadering mag de zaakvoerder(-s) vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hem verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsings- en

representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Alle zaakvoerders samen optredend, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10.Controle :

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

11. Doel :

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake:

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het verlenen van diensten en adviezen aan derden. Het verrichten van marktonderzoek; promotie; prospectie; marketing;

Assistentie, advies en opleiding op gebied van management, milieu, techniek, automatisatie, informatica, publiciteit, marketing en algemene communicatie onder alle vormen, handel, administratie , financiën, economie.

Sociaal, fiscaal en juridisch beheer, advies en opleiding.

Uitvoeren van alle materieel werk in verband met genoemde domeinen; dactylografisch en vertaalbureau;

" Het uitbaten van Hotels, logementshuizen, Motels, pensions, jeugdhuizen, gastenkamers, service-flats, rusthuizen, vakantieoorden, Spijshuizen, Restaurants, Verbruikssalons, Drankgelegenheden, frituren, tea -rooms, en alles wat met de traiteur -voedings- en horecasector te maken heeft;

" Onderneming van installaties voor feesten en tentoonstellingen. Uitbating van zalen, hallen en paleizen voor tentoonstellingen, feesten, congressen, seminaries of andere manifestaties; Inrichten van vertoningen, animatie, feesten, dansfeesten, concerten, modeshows, congressen, manifestaties, tentoonstellingen, sportmanifestaties

Disc-Jockey;

Optreden als gids in de toeristische sector

Inrichten van reizen, toeristische uitstappen en activiteiten, toeristische evenementen, en alle aanverwante zaken;

" Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein- en groothandel van souvenirs en kaarten, tabakswaren, alcoholische en niet-alcoholische dranken, voedingswaren, en alle toebehoren en aanverwante producten;

" De kleinhandel en groothandel in onder andere volgende waren : voedings- en tabakswaren; verzorgings- en schoonheidsproducten; kruidenierswaren: textielwaren, kleding en schoeisel; artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting; luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen; papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek ; artikelen voor sport, visvangst en jacht, in speelgoed en in kinderartikelen; diverse artikelen;

" Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbonnen, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen;

" Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking tot voormelde activiteiten;

" Het beheer ,het verwerven, de aan - en verkoop, het huren - en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

Staatsblad

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie -ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen - opvolgen of uitvoeren van projecten, bouwpromotie, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, commissiehandel en vertegenwoordiging, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

" De aan - en verkoop, in - en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

" Alle verrichtingen van commerciële, industriële , onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het maatschappelijk doel kan uitgebreid en gewijzigd worden bij beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders beraadslagende in de vorm en mits de voorwaarden bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

12.Jaarvergadering :

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde zaterdag van de maand september om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die al of niet vennoot is, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, é-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven dit op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU NOTULEN.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN

De zaakvoerder(-s) geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegeteld.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van

Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan in haar naam sinds dertig juni tweeduizend en veertien en bekrachtigt deze. BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en zestien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

- een expeditie, afgeleverd vóór registratie, van de oprichtingsakte dd. 23 maart 2015.

- een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura;

- een exemplaar van het verslag van de oprichter;

Gelijktijdig neergelegd :

Coordonnées
TOMDEGRO

Adresse
MAARSCHALK PLUMERLAAN 71 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande