TOPPER RUBEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOPPER RUBEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.832.333

Publication

10/12/2014
ÿþ(r-Y1 Mod 91 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :

0505 832

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel 01 DEC 2014

Gie

Gent Afdeirng uruclee

-F e-griffte-r

1111111!1,1,1j11111j11111 1 IVI

Benaming (voluit) :TOPPER RUBEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Vandenberghewegel 8, 8340 Damme (Sijsele)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING -- VASTSTELLING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 26 november 2014, alsnog te registreren, dat er door:

-De heer TOPPER Ruben, geboren te Brugge op 22 april 1978, wonende te 8340 Damme (Sijsele), Vandenberghewegel 8.

-Mevrouw DE VLIEGHER Hannelore, geboren te Gent op 12 april 1977, wonende te

8340 Damme (Sijsele), Vandenberghewegel 8.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht,

met de naam TOPPER RUBEN.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8340 Damme (Sijsele),

Vandenberghewegel 8.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening

van of met deelneming van derden in België en in het buitenland:

-het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen -het schilderen van metalen constructies/industriële schilderwerken

-letter- en decoratieschilderingen

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbekleding evenals linoleum,rubber of kunststof

-het plaatsen van behang, vloerbekleding en wandbekleding met andere materialen;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

- overige werken in verband met met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging, gyprocwerken, voegwerken,

- de aan- en verkoop van alle decoratie-artikelen

-allerhande poets-, opknap- en kluswerken

- het plaatsen van gordijnen en het aanbrengen van raamdecoratie -elektriciteitswerken

-installateur centrale verwarming en elektriciteit

-elektrotechnisch installateur

-sanitair installateur-loodgieter

-installateur verwarming waaronder verwarming met gas

De vennootschap kan, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

e gist

Staatsblad

Luik B - vervolg

moeten opgericht worden. Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschappen. Zij kan zich ten gunste van zelfde vennootschappen ;borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, Ivoorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecair of andere zekerheden verstrekken.

~De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks dof onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht geplaatst en volstort tot beloop van 6.200 euro dient volstort te worden.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij de NV ING België.

Op de aandelen werd ingeschreven door de heer Ruben Topper, voornoemd, tot ;beloop van 50 aandelen, en door mevrouw Hannelore De Vliegher tot beloop van 50 aandelen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op Ëgelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur, ongeacht of deze dag een gewone weekdag of wettelijke feestdag is.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van de rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. IHet ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, Iop initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

1De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar ;vast te stellen.

Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de ;algemene vergadering.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake. Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, is de heer TÔPPER Ruben, wonende te 8340 Damme, Vandenberghewegel 8.

euro. 1/1008te van het

naam, die elk

in speciën, zodat alsnog en is geheel 12.400,00 euro

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstigzijnn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens, het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

1

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een, voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten; titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van eens schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische, handtekening. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige! :andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders; lover de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig del

)desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. 1

=Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang val: vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met del belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig] de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen, opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden.)

Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken,'

I

en!

:

del Brugge, Zwanestukl mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde, doen met het oog op de inschrijving van del

vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, del

ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), del !Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op )alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Het batig saldo van de vereffening eenkomstig hun aandelenbezit.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op statuten op de bevoegde griffie van )afgesloten op 31 december 2015. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Volmacht BTW/KBO Volmacht werd verleend BVovvBVBA BVDD Consult 23 en zijn aangestelden, met al het nodige of nuttige te

dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, jaarrekening neergelegd te worden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en als eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar. Winstverdeling Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten; honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het!

maatschappelijk kapitaal bedraagt. !

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over del

!

wordt verdeeld onder de vennoten, over-I

1

de datum van neerlegging van dej

de rechtbank van koophandel en zal worden)

:

aan met

de heer

maatschappelijke zetel

Bart Vandendriessche,

te 8000

zaakvoerder van

samen met del in rechte,

a

Voor-

behouden

aan het

 % irsch

Staatsblad

STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

;* expeditie van de oprichtingsakte van 26 november 2014.

Luik B - vervolg

Iinschrijvingen. '

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR DEI (FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE IVAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

du Moniteur belge

Coordonnées
TOPPER RUBEN

Adresse
VANDENBERGHEWEGEL 8 8340 SIJSELE

Code postal : 8340
Localité : Sijsele
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande