TOYE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOYE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.906.228

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0187-012
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 13.06.2013 13172-0466-012
02/03/2011
ÿþ(61, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIJI111111j1t1116111111.1I1111

bE

B St;

NEERGELEGD

1.8. 02, 1011

RECHTBANK KOOPHANDEL

KOR1Griffie

Ondememingsnr:* 833 9®C

Benaming : Toye Solutions

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rekkemsestraat 117

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte :OPRICHTING

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte (D16912) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te

KORTRIJK, op 16 februari 2011.

1. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "TOYE SOLUTIONS".

2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Rekkemsestraat 117.

3. Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter - Nop niet volgestorte bedragen :

De heer TOYE Geert Marcel Lena, geboren te Kortrijk op 29 januari 1980, wonende te 8510 Kortrijk

(Marke), Rekkemsestraat 117 - ¬ 6.200,00.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : ¬ 18.600,00.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 12.400,00.

6. A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 16 februari 2011 tot 31 december 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanlengen van reserves en de verdeling van de winst :

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5

%) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het

wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone

meerderheid van stemmen geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft

gereserveerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdelina van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwiizina van de personen die gemachtiad ziin de vennootschap te besturen en te verbinden : Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer TOYE Geert Marcel Lena, geboren te Kortrijk op 29 januari 1980, die zijn opdracht heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wiize waarop zii deze uitoefenen :

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : geen.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

- Het vervaardigen onder alle vormen en met alle grondstoffen van bieren van alle types, frisdranken, limonades, minerale waters en verder alle soorten dranken en aanverwante producten.

De handel in bieren van alle types, alle wijnen en alcoholische dranken, frisdranken, limonades en alle soorten dranken, met alle aanverwante activiteiten zoals conditioneren, bottelen en opslaan. Klein  en groothandel in suikerrijen, sigaren, sigaretten, tabakswaren, rookartikelen, versnaperingen en koffie.

Dit alles zowel als hoofdaannemer, onderaannemer, commissionair, makelaar, agent, bij middel van groothandel zowel als kleinhandel import en export, zowel in binnen  en buitenland.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische en 1 of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, en administratief beheer en advies, opleidingen op de meest diverse domeinen, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van

vastgoed makelaar.

" .

Voor-.behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

- Overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen en of / effecten allerlei van vennootschappen en / of verenigingen eender welke, alsmede van andere onroerende en I of onroerende waarden, tegoeden en / of vorderingen.

- Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verloning in natura van de zaakvoerders.

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging en opslag van om het even welke goederen, in het kort: de handel en tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband, zowel voor eigen rekening als voor rekening en in naam van derden en in deelneming met derden. Dit veronderstelt ook de omvorming, herstelling en constructie van deze roerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiele operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondermemingen.

- De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de onderneming, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

gehouden de tweede zaterdag van juni om 14.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke

andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap

het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon

aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

-stemrecht dat-aan de .betrokkenaandelen .toekomt, geschorst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetbo k van vennootschappen bepaalde aeaevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal :

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE96 7310 1602 7405, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 februari 2011 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY PARMENTIER" met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Parkietenlaan 16, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

he duden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TOYE SOLUTIONS

Adresse
REKKEMSESTRAAT 117 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande