TPA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TPA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.477.944

Publication

20/01/2014
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveaerrgeiega ver griffe van 06 rechtbank van koaphanciei Brugge  afdeling te Ccesi>ietttie

op 0 9 JAN. tr- --~

Griffie Ce prlf~fa`+r



3111!

Vc behc aar Bek 5taa4 m i

i

Ondernemingsnr : 0876.477.944 Benaming

(voluit) : TPA CONSULTING (verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER  VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge, op 23 december 2013, met volgend registratierelaas : "Geboekt te Brugge Registratie 4 bevoegd voor registratie op 24 DEC. 2013, drie bladen, een verzending. Boek 234, blad 40, vak 1, Ontvangen ; vijftig euro (¬ 50,00). De e.a. inspecteur a.i. adviseur a.i.(getekend) Kurt VAN LOO." :

Het jaar TWEEDUIZEND EN DERTIEN, op DRIEËNTWINTIG DECEMBER.

Voor mij, Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TPA CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0876.477.944,; opgericht volgens akte verleden voor Meester Francis Willems, destijds geassocieerd notaris met standplaats te: Brugge, op 21 september 2005, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2005; onder nummer 05144137, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor Meester François-Xavier Willems, notaris met standplaats te Brugge, op 24 december 2011, gepubliceerd in de" bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2012, onder nummer 12016447.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 15 uur, onder het voorzitterschap van de Heer PRENEEL Tom, hierna genoemd.

Omwille van het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de aanstelling van een secretaris en. stemopnemer(s).

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig de volgende vennoot, die volgens zijn verklaringen en volgens de vermeldingen in het register; van aandelen alle aandelen bezit, namelijk honderd zesentachtig (186) aandelen :

De Heer PRENEEL Tom Johan Andries, geboren te Leuven op 23 oktober 1965 (identiteitskaartnummer; 591-5192550-48, nationaal nummer 65.10.23-133.30), echtgenoot van Mevrouw PETERS Anne Claudine May, geboren te Assebroek op 22 juni 1951, wonende te 8210 Zedelgem, Snetlegemsestraat, 31.

Gehuwd te Zedelgem op 1 juni 2002, onder het stelsel der scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor Meester Francis Willems, destijds notaris met standplaats te Brugge, op 25 mei: 2002, gewijzigd in het wettelijk stelsel der gemeenschap, blijkens akte verleden voor Meester Francis Willems,. destijds geassocieerd notaris met standplaats te Brugge, op 21 september 2005, welk stelsel sindsdien onge wijzigd is gebleven.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren

A. De huidige vergadering heeft als agenda :

1.a) Bespreking van het verslag van het bestuursorgaan aan de buitengewone algemene vergadering dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 september 2013.

b) Bespreking van het verslag van de Heer Jos Leroy, accountant, zaakvoerder van ACCOUNTANCY LEROY BVBA, te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat, 99, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

2. Vervroegde ontbinding.

3. Ontslag en kwijting zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

4, Vaststelling cumulatieve voorwaarden ontbinding en vereffening in één akte.

5. Einde vereffening.

6. Volmacht

B. Er bestaan heden honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Uit samenstelling van de algemene vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

C. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

D. De verslagen waarvan sprake in de agenda zijn in het bezit van de vennoot. Deze documenten worden aan de vergadering ter inzage voorgelegd, en zullen samen met de notulen van deze vergadering worden bewaard in het vennootschapsdossier.

E. Is tevens aanwezig, de statutaire zaakvoerder : de Heer PRENEEL Tom, voornoemd.

De vennoot en de statutair zaakvoerder beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen;

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van vennootschappen.

F. Teneinde aan de vergadering deel te nemen heeft de vennoot zich geschikt naar de statuten met

betrekking tot de formaliteiten vereist om aan de vergadering deel te nemen.

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de voorzitter het

volgende vast:

Tij a) op 26 november 2013 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdend het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

e vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva (afgesloten op 30 september 2013) van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld,

c b) op 10 december 2013 heeft de Heer Jos Leroy, accountant, zaakvoerder van ACCOUNTANCY LEROY BVBA, te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat, 99, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

e vennootschappen een verslag opgesteld.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen :

°9. Besluit

In het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, heeft de vennoot van de BVBA TPA CONSULTING een boekhoudkundige staat per 30/09/2013 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal geeft per 30/09/2013 van 35.843,84 EUR en een netto-gecorrigeerd-actief van 26.106,24 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en

e passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de

ç activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

N Op basis van de controlewerkzaamheden, waarbij de klemtoon werd gelegd op substantieve balanstesten, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap

et volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek

et Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA TPA

`t CONSULTING en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend,

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting aan de vennoten of derden onontbeerlijk acht."

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt als juist erkend door de vergadering; deze erkent rechtsgeldig

samengesteld te zijn en bekwaam om te beslissen over de punten van de agenda.

NOTARIËLE WETTIGHEIDVERKLARING

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende Notaris dat alle formaliteiten voorzien door de wet, werden

: nageleefd. Overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap in het kader van de geplande ontbinding gehouden is.

BERAADSLAGING

et

De algemene vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen :

P: EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 26 november 2013, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013, alsmede het verslag van de Heer Jos Leroy, accountant, zaakvoerder van ACCOUNTANCY LEROY BVBA, te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat, 99, de dato 10 december 2013, over gemelde staat van activa en passiva.

De vennoot erkent kennis genomen te hebben van deze verslagen en hij ontslaat de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

e

4 4

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de

griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden.

DERDE BESLUIT : ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerder,

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen

bestuur.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING CUMULATIEVE VOORWAARDEN ONTBINDING EN VEREFFENING

IN ÉÉN AKTE

De vergadering stelt vast dat :

- er geen vereffenaar wordt aangesteld.

- er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen.

- alle vennoten op de vergadering geldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid

van stemmen.

Aangezien aan alle voorwaarden vernield in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen is

voldaan, wordt de vennootschap ontbonden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening,

De terugname van het eventueel resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

VIJFDE BESLUIT : EINDE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste 5 jaar

zullen bewaard worden te 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31.

Aangezien de vereffening afgesloten is, stelt de vergadering vast dat de persoonlijkheid van de

vennootschap uitgedoofd is met tot gevolg de eigendomsoverdracht van de goederen aan de vennoten.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT : VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan JOHAN DEWAELE ACCOUNTANCY, te 8790 Waregem,

Garenstraat, 9, en zijn aangestelden, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling,

teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/ verbetering

en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar

registratie als BTW-plichtige of bij andere administraties.

STEMMING

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

De comparanten verklaren dat de kosten, uitgaven en andere lasten die voortvloeien uit onderhavige akte,

door de vennootschap worden gedragen.

AFSLUITING

Daar de dagorde is afgewerkt, wordt de algemene vergadering opgeheven om 15 uur 30 minuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

F.-X. WILLEMS Notaris

Terzelfder tijd neergelegd : - afschrift van de akte

- verslag van het bestuursorgaan dd.2611112013 met staat van activa en

passiva per 03/09/2013,

- verslag van de bedrijfsrevisor dd.1 011 2/2 0 1 3,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13327-0525-011
18/01/2012
ÿþ MO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111111111111111111 11111 11h'! 111h' 111111111111!

" iaoisaa~"

Neergetegd ter griffie vet de rechtbank vat koophandel Brugge - afdeling te OOSTENDE

oP Q 9 i, l í2

.....

.:.. y.

Griie

Ondernemingsnr : 0876.477.944

Benaming

(voluit) ; TPA CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge, op 24 december 2011, met volgend registratierelaas : "Geboekt te Brugge Registratie 4 bevoegd voor registratie op 28 DEC. 2011, twee bladen, een verzending. Boek 224, blad 73, vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 euro). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) BILLIAU B." :

Het jaar TWEEDUIZEND EN ELF, op VIERENTWINTIG DECEMBER.

Voor mij, François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TPA CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0876.477.944, opgericht volgens akte verleden voor Meester Francis Willems, destijds geassocieerd notaris met standplaats te Brugge, op 21 september 2005, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2005 onder nummer 05144137, en waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10 uur 30 minuten onder het voorzitterschap van de Heer PRENEEL Tom, hierna genoemd.

Omwille van het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de aanstelling van een secretaris en stemopnemer(s).

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig de volgende vennoot die volgens zijn verklaringen en volgens de vermeldingen in het register van aandelen de totaliteit van de honderd zesentachtig (186 aandelen bezit :

De Heer PRENEEL Tom Johan Andries, geboren te Leuven op 23 oktober 1965 (identiteitskaartnummer 590-5314059-37, nationaal nummer 65.10.23-133.30), echtgenoot van Mevrouw PETERS Anne Claudine May, geboren te Assebroek op 22 juni 1951, wonende te 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31.

Gehuwd te Zedelgem op 1 juni 2002, onder het stelsel der scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor Meester Francis Willems, destijds notaris met standplaats te Brugge, op 25 mei 2002, gewijzigd in het wettelijk stelsel der gemeenschap, blijkens akte verleden voor Meester Francis Willems, destijds geassocieerd notaris met standplaats te Brugge, op 21 september 2005, welk stelsel sindsdien ongewijzigd is gebleven.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren :

A. De huidige vergadering heeft als agenda :

1° Verlenging van het huidig boekjaar, lopend van 1 januari 2011 tot 31 december 2011, om het te,

verlengen tot 30 december 2012;

2° Bevestiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel;

3° Wijziging van artikel 2 en artikel 31 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissingen;

4° Bevoegdheden toegekend aan de zaakvoerder om de nodige beslissingen te nemen betreffende

voorgaande aangelegenheden en om de statuten te coördineren.

B. Er bestaan heden honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Uit samenstelling van de algemene vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat het" bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

C. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

SïjIigën tiij hëtBagisch Stàáts6là-d ÿÿ1810112011 Annexes du-Moniteur-belge

D. Is hier tussengekomen de statutaire zaakvoerder : de Heer PRENEEL Tom, voornoemd.

De vennoot en de statutaire zaakvoerder beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij . uitdrukkelijk :

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen;

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van vennootschappen.

" E. Teneinde aan de vergadering deel te nemen heeft de vennoot zich geschikt naar de statuten met

betrekking tot de formaliteiten vereist om aan de vergadering deel te nemen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt als juist erkend door de vergadering; deze erkent rechtsgeldig

samengesteld te zijn en bekwaam om te beslissen over de punten van de agenda.

BERAADSLAGING

De algemene vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen :

EERSTE BESLUIT : - VERLENGING VAN HET BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist het lopend boekjaar, lopend van 1 januari 2011 om te eindigen op 31

december 2011, te verlengen tot 30 december 2012.

De volgende boekjaren zullen telkens beginnen op 31 december en eindigen op 30 december van het

volgende kalenderjaar.

De eerste algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar 2013.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT : - BEVESTIGING VAN DE VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering bevestigt de beslissing van de zaakvoerder de dato 22 januari 2007, waarbij de .

maatschappelijke zetel verplaatst werd van 8210 Zedelgem, Maantjeveld, 20 naar 8210 Zedelgem,

Snellegemsestraat, 31.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT : - WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

1. De huidige tekst van artikel 2 wordt vervangen door :

"Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem, Snellegemsestraat, 31.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

2. De huidige tekst van artikel 31 wordt vervangen door :

"Artikel 31.- BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van het volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang

de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen."

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT : - VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

De comparant verklaart dat de kosten, uitgaven en andere lasten die voortvloeien uit onderhavige

statutenwijziging, door de vennootschap worden gedragen.

AFSLUITING

Daar de dagorde is afgewerkt, wordt de algemene vergadering opgeheven om 11 uur.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

F.-X. WILLEMS Notaris

Terzelfder tijd neergelegd : - afschrift van de akte

- gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 14.06.2011 11175-0508-013
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 02.06.2010 10151-0165-014
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 25.06.2009 09313-0283-014
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 12.06.2008 08222-0335-013
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 30.08.2007 07655-0341-012

Coordonnées
TPA CONSULTING

Adresse
SNELLEGEMSESTRAAT 31 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande