TRADUCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRADUCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.553.664

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-04-2015

Griffie

*15306454*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628553664

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

TRADUCOM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE, te Kortrijk, op 09 april 2015, ter registratie aangeboden, dat:

Mevrouw VERPLANCKEN, Sara, Mina Armande, geboren te Ronse, op 09 oktober 1984, echtgenote van de Heer Wouter Vandesteene, wonende te 8550 Zwevegem, Ten Akker 14. Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming  TRADUCOM .

Naam en rechtsvorm:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  TRADUCOM .

Zetel:

Te 8550 Zwevegem, Ten Akker 14.

Duur :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Vervaardiging van automatische gegevensverwerkende machines, inclusief microcomputers en tekstverwerkende machines; centrale verwerkingseenheden, interfaces, consoles, digitale machines, analoge machines, hybride machines.

2. Vervaardiging van randapparatuur; printers, terminals, magnetisch en optisch lezers, machines voor het opzetten van gegevens in gecodeerde vorm op gegevensdragers.

3. Bekleding met aluminium van de binnenzijde van PC-kasten.

4. Vervaardiging van televisietoestellen, videomonitors, videoprojectietoestellen en decoders.

5. Vervaardiging van video opname en videoweergave apparaten, inclusief camcorders.

6. Vervaardiging van elektrische akoestische toestellen, inclusief buitendeurmicrofoons, intercoms, afstandsbesturingssystemen, simultaan tolkinstallatie, elektronische steminstallaties, vergaderschakelingen, oproepinstallaties, dicteerapparaten, enzovoort.

7. Vervaardiging van elektronische spelen.

8. Groot- en kleinhandel en reparatie van elektrische huishoudtoestellen.

9. Groot- en kleinhandel en reparatie van audio- en videoapparatuur.

10. Groot- en kleinhandel en reparatie van computers en randapparatuur.

11. Groot- en kleinhandel en reparatie van andere kantoormachines en -materiaal.

12. Groot- en kleinhandel en reparatie van kantoormeubelen, telecom, beveiliging, camera s, alarmen.

13. Verhuur van alle voornoemde materialen.

14. Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van de automatische data identificatie, ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

15. Verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma s.

Onderwerp akte :

Ten Akker(Z) 14 8550 Zwevegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16. Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens.

17. Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

18. De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen.

19. De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

20. Ter beschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort.

21. Het onderhoud van computers, kantoormachines, enzovoort.

22. Overige activiteiten in verband met computers.

23. Configuratie van nieuwe en bestaande netwerken evenals het onderhoud en de herstelling ervan.

24. Handelsbemiddeling in computers en kantoormaterialen.

25. Het organiseren en geven van allerlei opleidingen en seminaries op het gebied van hardware, software, computergebruik en dergelijke meer.

26. Het verlenen van taaldiensten en tolkwerk.

27. Het verlenend van adviezen, financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, computerservice en algemeen bestuur.

28. Adviesverstrekking, ontwikkelen, productie, implementatie en onderhouden van software en websites, alsook het beheren van domeinnamen. Het geven van management- en bedrijfsgerichte softwaretrainingen, voordrachten en advies. De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten, informatica en onderhoudsactiviteiten, alsmede het ter beschikking stellen van soft- en hardware.

29. De aan- en verkoop en ondersteuning van producten, diensten en projecten ter integratie van diverse hardware, communicatienetwerken, beveiligingsnetwerken, randapparatuur en elektronische apparatuur in de ruimste zin in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Deze producten omvatten: studie, advies, heroriëntatie, hardware en software, ontwikkelen, productie, implementatie, organisatie en het onderhouden ervan.

30. Het geven van management- en bedrijfsgerichte softwaretrainingen, voordrachten en advies. De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten, informatica en onderhoudsactiviteiten, alsmede het ter beschikking stellen van soft- en hardware.

31. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het beheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

32. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend of onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

33. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

34. De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

35. Alle commissieverhandelingen.

36. Diensten aan land- en tuinbouw.

37. Het telen van landbouwgewassen en het uitvoeren van alle handelingen die daarmee verband houden. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

38. Het ontwerpen en realiseren van metaalconstructies.

39. Handelaar van allerhande roerende goederen.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

Controle:

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien december om twintig uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is of op enig andere plaats op het Belgisch grondgebied te bepalen door het bestuursorgaan in de oproepingsbrief.

Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op 01 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daaropvolgend.

Winstverdeling:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening:

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende drie voorwaarden:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een

externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid Wetboek van Vennootschappen, maakt

dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

Onderschrijving:

stellen.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend vijfhonderd

vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Door Mevrouw Sara Verplancken, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen tegen de

prijs van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Totaal: Vijftig (50) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk werd

volgestort, ten belope van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2016.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 15 december 2016.

3. De oprichter benoemt volgende persoon als gewone zaakvoerder:

Mevrouw Sara Verplancken, voornoemd.

De duur van haar mandaat is onbepaald en haar mandaat is onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichter geeft bij deze volmacht aan:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accofisc Kortrijk , met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Luminad , met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister, KBO en/of Ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

Luik B - vervolg Mod PDF 11.1

" afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRADUCOM

Adresse
TEN AKKER 14 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande