TRAITEURMOBIEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAITEURMOBIEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.265.803

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 04.02.2014 14026-0227-014
08/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 06.02.2013 13028-0076-014
17/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303252*

Neergelegd

13-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Traiteurmobiel

0836265803

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg(Har) 102

Onderwerp akte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ronny Van Eeckhout, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van twaalf mei tweeduizend en elf, dat onder de naam "Traiteurmobiel", door:

1. de Heer NOLLENS Bruno Georges Jules, geboren te Kortrijk op negen april negentienhonderd tachtig, (nationaal nummer 800409-107-70), echtgenoot van Mevrouw Hanssens Annelies, geboren te Izegem op één juli negentienhonderd tachtig,

samenwonende te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg (W.) 151.

Gehuwd te Wortegem-Petegem op drieëntwintig april tweeduizend en vier, onder het wettelijk stelsel, bij ontstentenis van huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2. de Heer TACK Vincent Adolf Roger, geboren te Deinze op achtentwintig april

negentienhonderd tachtig, (nationaal nummer 800428-053-39), ongehuwd,

wonende te 8791 Waregem, Kortrijkseweg 323.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel

gevestigd is te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg(Har) 102.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "Traiteurmobiel".

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg(Har) 102.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied

Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om

deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels,

exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in

België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent

bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

- de inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van

banketten, feesten en andere evenementen.

- de productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren

en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband

houden.

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- de groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in voedingswaren, horecamaterieel, enz. in de ruimste zin van het woord.

- tussenpersoon in de handel.

- het uitbaten van een winkel.

- het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke functies in andere vennootschappen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bj eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Er werd een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) Euro volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

kwantitatieve beperking

In afwijking van hetgeen voorafgaat, kan één zaakvoerder niet alleen de hierna volgende handelingen verrichten.

Derhalve dienen de volgende handelingen verricht te worden door alle zaakvoerders, samen optredend :

- alle verrichtingen die een totaal bedrag van twaalfduizend vijfhonderd (12.500,00) euro te boven gaan.

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur delegeren aan derden, al dan niet vennoten, die dan eventueel de titel van directeur dragen.

Het ontslag van de zaakvoerder, zelfs als hij vennoot is, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde zaterdag van de maand december van elk jaar om 14u uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend twaalf.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de derde zaterdag van de maand december van het jaar tweeduizend en twaalf, om 14 uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

1. De Heer Bruno NOLLENS, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg (W.) 151,

2. De Heer Vincent TACK, wonende te 8791 Waregem, Kortrijkseweg 323,

die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten gelden voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er

anders over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap  DKF Fiduciaire met zetel te 8500

Kortrijk, Kasteelstraat 29a, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in

verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek

ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige

oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 12/05/2011

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 27.01.2016 16030-0379-014

Coordonnées
TRAITEURMOBIEL

Adresse
GENTSESTEENWEG 102 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande