TRALAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRALAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.697.359

Publication

18/06/2013
ÿþ Mod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415697359

Benaming

(voluit) : TRALAN

(verkort) :

111113111

v( behc aar Bell Staa

iu

NEERGELEGD

0 5. 06. 2013

FIECFi7 KÀ~~firp~~K ANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsestraat 2, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, met standplaats te Kortrijk op 17 mei 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de de naamloze vennootschap TRALAN, De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid der stemmen

EERSTE BESLUIT - Kennisname van het jaarverslag van de raad van bestuur voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012

De vergadering neemt kennis van het jaarverslag van de raad van bestuur voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012,

TWEEDE BESLUIT Kennisname van het verslag van de commissaris voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012

De vergadering neemt kennis van het verslag van de commissaris voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012.

DERDE BESLUIT - Goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012

De vergadering beslist om de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012 goed te keuren' zoals opgesteld door de raad van bestuur.

VIERDE BESLUIT - Bestemming van het resultaat

De vergadering beslist om de bestemming van het resultaat zoals voorgesteld door de raad van bestuur en vermeld in de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2012 goed te keuren.

VIJFDE BESLUIT - Kwijting van de bestuurders en de commissaris

De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan elke bestuurder en aan de commissaris voor elke aansprakelijkheid opgelopen tijdens hun mandaat gedurende het boekjaar eindigend op 31 december 2012. NEGENDE BESLUIT  Fusie

Fusie door overneming door de Overnemende Vennootschap en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 22 maart 2013 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd en bekendgemaakt als voormeld, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stemt bijgevolg in met de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap, de Overgenomen' Vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

TIENDE BESLUIT - Vaststelling van de ontbinding zonder vereffening

Ingevolge de fusie door overneming van de Vennootschap wordt de Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

ELFDE BESLUIT  Delegatie aan de raad van bestuur aan de overnemende vennootschap

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur van de Ovememende Vennootschap' om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

TWAALFDE BESLUIT  Toekenning volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Hilde Vanhoutte, Bram Joye of Eline Dujardin, woonplaats kiezende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a, ieder afzonderlijk handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing en de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of andere diensten, te verzekeren. Daarenboven verleent de vergadering, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris teneinde desgevallend in één of meerdere verbeterende of bijkomende authentieke akten vergissingen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

weglatingen met betrekking tot de genomen beslissingen te laten vaststellen en in dat verband alle verklaringen

af te leggen en alles te doen wat nuttig of noodzakelijk kan zijn

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Frederic Opsomer,

Tegelijk neergelegd;

- uitgifte der akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

x^oeoaugen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0338-027
04/04/2013
ÿþ " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110

*13052823*

NEERGELEGD

2 2, 03. 2013

RECHTBMOK HANDEL

Ondernemingsnr : 0415.697.359

Benaming

(voluit) : Tralan

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsestraat 2, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Bekendmaking bij uittreksel van het voorstel tot fusie:

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

Op 22 maart 2013 kwam zowel de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "LANO" (hierna genoemd "de Overnemende Vennootschap") alsde raad van bestuur van de naamloze vennootschap"TRALAN" (hierna genoemd "de Over te Nemen vennootschap")bijeen. Zij hebben na beraadslaging en na goedkeuring door alle respectieve bestuursorganen, overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dit voorstel van fusie door overneming opgesteld houdende de overname door de NV Lano van de NV Tralan.

De deelnemers aan de voorgestelde fusie door overneming zijn:

- De Overnemende Vennootschap:

De naamloze vennootschap LANO met zetel te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van het gerechtelijk arrondissement Kortrijk onder het nummer 0405.425.356.

- De Over te Nemen Vennootschap:

De naamloze vennootschap TRALAN met zetel te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 2, ingeschreven in het. Rechtspersonenregister van het gerechtelijk arrondissement Kortrijk onder het nummer 0415.697.359.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de raad van bestuur van de Over te Nemen Vennootschap hebben het initiatief genomen een fusie door overneming tot stand te brengen tussen de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap, en dit met naleving van de procedure, zoals. voorzien in de artikelen 693 t.e.m. 704 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de Over te Nemen Vennootschap zal overgaan op de Overnemende; Vennootschap, zoals voorzien in artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorgenomen fusieverrichting kadert in het in overeenstemming brengen van de juridische structuur met de dagdagelijkse operationele activiteiten van de groep Lano en in een vereenvoudiging van de. groepsstructuur, Voormelde juridische vereenvoudiging resulteert In een transparantere structuur voor werknemers, leveranciers, klanten en schuldeisers.

De NV Tralan werd destijds opgericht met het ocg op de uitbouw van een zelfstandig distributieapparaat, voor de producten van de NV Lano in het buitenland. Gelet op de evoluties over de jaren heen inzake de: regelgeving en het vrij verkeer van goederen en diensten binnen de EU, en gelet op het feit dat de NV Tralan enkel producten van de NV Lano verdeelt, is er op vandaag geen objectieve economische of commerciële; reden meer om dit distributieapparaat via een afzonderlijkevennootschap te organiseren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De fusieverrichting leidt tot een administratieve en boekhoudkundige vereenvoudiging binnen de groepLano en heeft aldus een kostenbesparend effect.

Voornoemde raden van bestuur verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie door overneming onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693van het Wetboek van Vennootschappen, vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectieve algemene vergaderingen.

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTINGEN:

I. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE FUSIE DOOR OVERNEMING ZIJN BETROKKEN.

1. Beschrijving van de Overnemende Vennootschap

1.1 Rechtsvorm, naam en oprichting

De naamloze vennootschap Lano werd opgericht op 19 december 1947onder de benaming "Weverij Lanneau" bij akte verleden voor Notaris Lucien Peers, kantoor houdend te Harelbeke, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 1947, onder nummer 22661.

1.2 Statutenwijziging

De statuten werden het laatst gewijzigd op 24 augustus 2005 bij akte verleden voor notaris Patrick Torrelle, kantoor houdende te Harelbeke.

1.3 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in 8530 Harelbeke, Gentsestraat 2.

1.4 Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van het gerechtelijk arrondissement Kortrijk onder het nummer 0405.425.356.

1.5 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt12.394.676,24 EUR. Het is verdeeld in 38.500aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

1.6 Doel

De vennootschap heeft als doel:

"De vennootschap heeft voor doel de fabricatie, de nevenbewerkingen, de aankoop , de verkoop, de commissiehandel, de consignatie en de vertegenwoordiging van alle tapijten en geweefsels in het algemeen, alsmede van alle grondstoffen, producten of artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met tapijten of geweefsels verband houden of van natuur zijn het doel van de vennootschap uit te breiden.

Zij mag haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken bij middel van versmelting, afstand, deelneming, financiële tussenkomst en andere soortgelijke ondernemingen of op gelijk welke andere wijze.

De algemene vergadering beraadslagend en stemmend mag het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

In één woord, de vennootschap mag alle handels- en financiële verhandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, in geheel cf bij gedeelten, zouden kunnen betrekking hebben tot het verwezenlijken van haar doel"

2. Beschrijving van de Over te Nemen Vennootschap

2.1 Rechtsvorm, naam en oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap Tralan, werd opgericht op 19 december 1975,bij akte verleden voor Notaris Xavier Peers, kantoor houdend te Harelbeke, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 1976, onder nummer 118-1. "

2.2 Statutenwijziging

De statuten werden het laatst gewijzigd op 24 augustus 2005 bij akte verleden voor notaris Patrick Torrelle, kantoor houdende te Harelbeke.

2.3 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in 8530 Harelbeke, Gentsestraat 2.

2.4 Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van het gerechtelijk arrondissement Kortrijkonder het nummer 0415.697.359.

2.5 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.973,38 EUR. Het is verdeeld in 1.250aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

2.6 Doel

De vennootschap heeft ais doel

"De vennootschap heeft tot doel alle handelsactiviteiten in of die verband houden met textielwaren.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in de zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

II. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

Op datum van ondertekening van dit voorstel tot fusie door overneming, heeft de NV Lano een kapitaal van 12.394.676,24vertegenwoordigd door 38.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op datum van ondertekening van dit voorstel tot fusie door overneming, heeft de NV Tralan een kapitaal van 61.973,38 EUR vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2. Ruilverhouding en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg in geld

De raad van bestuur van de NV Lano en de raad van bestuur van de NV Tralan stellen voor dat voor de voorgenomen fusie door overneming de ruilverhouding berekend wordt op basis van de conventioneel overeengekomen waarde met het oog op deze fusieverrichting van de Over te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap.

Dit levert de volgende waarden op:

De conventioneel overeengekomen waarde van de Overnemende Vennootschap wordt bepaald op 27.835.000,00EUR, wat overeenstemt met haar gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde,

Het geplaatst kapitaal bedraagt 12.394.676,24 EUR en zal verdeeld zijn in 38.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De intrinsieke waarde per aandeel bedraagt dan:

27.835.000/38.500 = 722,99 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De fractiewaarde per aandeel bedraagt:

12.394.676,24/38.500 = 321,94 EUR

De conventioneel overeengekomen waarde van de Over te Nemen Vennootschap is 1.898.000,00EUR, wat overeenstemt met haar gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 61.973,38 EUR en is verdeeld in 1.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De intrinsieke waarde per aandeel bedraagt dan:

1.898.000/1.250 = 1.518,4 EUR

De fractiewaarde per aandeel bedraagt:

61.973,38 /1.250 _ 49,58 EUR

Op basis van de hiervoor beschreven waardes wordt volgende ruilverhouding bekomen:

(a) intrinsieke waarde per aandeel van de Overnemende Vennootschap :722,99EUR,

(b) intrinsieke waarde per aandeel van de Over te Nemen Vennootschap: 1.518,4 EUR,

(c) de aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap ontvangt aldus 2.625 aandelen van de Overnemende Vennootschap in ruil voor haar 1.250 aandelen van de Over te Nemen Vennootschap, zijnde de conventioneel overeengekomen waarde van de Over te Nemen Vennootschap 1 de intrinsieke waarde per aandeel van de Overnemende Vennootschap, oftewel1.898.000/722,99

Aan de aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap zal in ruil voor haar 1.250 aandelen van laatstgenoemde vennootschap in totaal 2.625nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap toegekend worden die elk 1141.125ste van het maatschappelijk van de Overnemende Vennootschap vertegenwoordigen.

De aandelen van de Overnemende Vennootschap worden door het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap aan de aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap toegekend a rato van 1 aandeel van de Over te Nemen Vennootschap voor 2,1 aandelen van de Overnemende Vennootschap. Daarbij zal het aantal toe te kennen nieuwe aandelen afgerond worden tot op de eenheid.

Deze 2.625nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn ais de 38.500 bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

3. Opleg

Er wordt geen opleg in geld toegekend.

III. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De inruiloperatie van de aandelen van de Over te Nemen Vennootschap tegen aandelen van de Overnemende Vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap.

De 2.625 nieuwe aandelen van de Overnemende vennootschap, die aan de aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap wordt toegekend in ruil voor de fusie door overneming, zullen op naam zijn.

De bestuurders van Lano NV zullen onmiddellijk na de fusie door overneming in het aandelenregister van Lano NV de volgende gegevens vermelden:

- de identiteit van de aandeelhouder van Tralan NV;

- het aantal aandelen van Lano NV dat aan de aandeelhouder van Tralan NV toekomt;

- de datum van het besluit tot de fusie door overneming.

De inschrijvingen worden door de respectieve aandeelhouder of haar respectieve gevolmachtigde

" ondertekend.

IV. DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP RECHT ZULLEN GEVEN OP WINSTDEELNAME.

De nieuwe aandelen, gecreëerd in de Overnemende Vennootschap, geven recht op deelname in de winst vanaf 1 januari 2013. Voorgaande betekent o.a. dat de nieuwe aandelen recht geven op deelname van alle elementen van het eigen vermogen die uitkeerbaar zijn of worden vanaf 1 januari 2013, ongeacht het tijdstip waarop deze elementen zijn opgebouwd.

V, DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIGGEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle verrichtingen die verwezenlijkt worden door de Over te Nemen Vennootschap, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge VI. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Me aandelen die het kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap vertegenwoordigen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen gecreëerd zullen worden waaraan bijzondere rechten of voordelen toegekend worden.

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen, heeft de Over te Nemen Vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

De 2.625 nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap naar aanleiding van de fusie door overneming van de Over te Nemen Vennootschap door de Overnemende Vennootschap, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de 38.500 aandelen van de Overnemende Vennootschap,

VII. BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ART. 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

Aan Ernst & Young, Lippens & Rabaey, Belgium , met maatschappelijke zetel te Moutstraat 54, B-9000 Gent, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Defoer, bedrijfsrevisor, wordt door genoemde vennootschappen opdracht gegeven om het verslag op te maken, waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek Vennootschappen.

De bezoldiging van deze opdracht, in gemeen overleg vastgelegd, bedraagt 2500 euro, exclusief BTW, per vennootschap.

VIII. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING DEELNEMEN

Aan de leden van de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en aan de leden van de raad van bestuur van de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

IX. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie door overneming gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geen doelwijziging zal vereist zijn na de fusie bij de Overnemende Vennootschap.

Andere statutenwijzigingen kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap.

X, INFORMATIEVERPLICHTING

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en raad van bestuur van de Over te Nemen Vennootschap stellen voor dat de aandeelhouders van de respectieve vennootschappen vrijwillig en unaniem afstand zouden doen van het verstrekken van de inlichtingen conform artikel 696 W.Venn, Indien alle aanhouders in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn de inlichtingen waarvan sprake in het eerste lid van artikel 696 W.Venn. niet vereist: "Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn de inlichtingen waarvan sprake in het eerste lid niet vereist. "

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de raad van bestuur van de Over te Nemen Vennootschap stellen voor dat de aandeelhouders van de respectieve vennootschappen vrijwillig en unaniem afstand zouden doen van de verplichting tot het opstellen van tussentijdse cijfers. Indien alle aanhouders in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn geen tussentijdse cijfers vereist conform artikel 697,§2 W.Venn.:"Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn geen tussentijdse cijfers vereist."

XL KOSTEN VAN DE VERRICHTINGEN INZAKE FUSIE DOOR OVERNEMING

Alle kosten met betrekking tot deze verrichtingen zullen gedragen worden door de Overnemende Vennootschap,

XII. VERBINTENISSEN

Teneinde de voorgenomen fusie door overneming conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en in de statuten van beide vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden de uitgewisselde gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbetangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

XIII. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende en van Over te Nemen Vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en na de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, voorzien bij artikel 693, lid 3 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur van de respectieve vennootschappen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 17 mei 2013 zou kunnen zijn.

XIV. SLOTVERKLARINGEN

Het bovenstaande voorstel tot fusie door overneming wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel voor elk van de betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken vóór de algemene vergaderingen die zich over de fusie door overneming moeten uitspreken,

Onderhavig document bevat 10 bladzijden.

Opgemaakt en getekend in Harelbeke, op de zetel van de Overnemende Vennootschap op 22 maart 2013 in vier exemplaren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Eik bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en anderzijds het bestuursorgaan van de Over te Nemen Vennootschap, getekende exemplaren r te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ; ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Voor de Overnemende Vennootschap, de NV LAVO:

BVBA JLMV

met als vaste vertegenwoordiger

Joseph LANO

Gedelegeerd Bestuurder

Comm. V, PIVAKE

met als vaste vertegenwoordiger

Pierre Van Keirsbilck

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor de Over te Nemen Vennootschap, de NV TRALAN:

BVBA JLMV

met als vaste vertegenwoordiger

Joseph LANO

Gedelegeerd bestuurder

Comm. V. PIVAKE

met als vaste vertegenwoordiger

Pierre Van Keirsbilck

Bestuurder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 12.07.2012 12296-0118-030
06/07/2012
ÿþt Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Teun $ctcE NEERGELEGD

-O6- 2012 25, 06, 7012

sri;. REC,kiTBANK KOOPHANDEL

STUURuni-riet/Dinijk

nnoni

D

" iaiissa3



sst.cisc

BI

Qndernemingsnr : 0415.697.359

Benaming TRALAN

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : GENTSESTRAAT 2, 8530 Harelbeke, België

Onderwerp akte ; Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming

commissaris; Uittreksel uit akte benoeming dagelijks bestuur

Op negentien maart tweeduizend en twaalf (19/03/2012) werd gehouden de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap welke volgende besluiten nam met eenparigheid van de stemmen:

Grant Thornton, Llppens & Rabaey BV CVBA (IBR B00200), vertegenwoordigd door Marleen Defoer (IBR A01611), Lievekaai 21, 9000 Gent (RPR Gent, BTW BE 0431.161.436) wordt benoemd tot commissaris van de vennootschap. De commissaris wordt benoemd voor een periode van 3 jaar, d.i. voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014. Daarnaast krijgt hij ook de bijzondere opdracht om het boekjaar 2011 te controleren.

Op vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf (25/05/2012) werd gehouden de algemene vergadering van de vennootschap welke volgende besluiten nam met eenparigheid van de stemmen:

De mandaten van de bestuurders namen een einde.

Aan de algemene vergadering wordt de kandidatuur voorgelegd van volgende bestuurders:

- de bvba JLMV, met maatschappelijke zetel te Harelbeke, Brouwerijstraat 10, met vaste vertegenwoordiger Joseph

Lano, wonende te Harelbeke, Brouwerijstraat 12;

- de bvba DGAL, met maatschappelijke zetel te Harelbeke, Stasegemdorp 31, met vaste vertegenwoordiger David

Lano, wonende te Harelbeke, Stasegemdorp 31;

- de Comm. V. PIVAKE, met maatschappelijke zetel te Harelbeke, Platanenlaan 13, met vaste vertegenwoordiger

Pierre Van Keirsbilck, wonende te Harelbeke, Platanenlaan 13.

Conform artikel 518§1 van het Wetboek Vennootschappen wordt thans met eenparigheid van stemmen voornoemde bestuurders benoemd voor een duur van zes jaar tot de algemene vergadering van 2018.

Voornoemde bestuurders hebben onmiddellijk na hun benoeming de hierna genoemden aangesteld als gedelegeerd

bestuurder voor dezelfde duur als het mandaat van bestuurder:

-de bvba JLMV, met maatschappelijke zetel te Harelbeke, Brouwerijstraat 10, met vaste vertegenwoordiger Joseph

Lano, wonende te Harelbeke, Brouwerijstraat 12;

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voornoemde bestuurders, in raad van bestuur bijeengekomen, hebben onmiddellijk na hun benoeming de hierna genoemden aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur voor dezelfde duur als het mandaat van bestuurder: - de bvba DGAL, met maatschappelijke zetel te Harelbeke, Stasegemdorp 31, met vaste vertegenwoordiger David Lano, wonende te Harelbeke, Stasegemdorp 31;

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Tot slot wordt overeenkomstig de bepalingen van artikel 61§2 Wetboek Vennootschappen door: - de bvba JLMV bevestigd dat zij de heer Joseph Lano heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger. - de bvba DGAL bevestigd dat zij de heer David Lano heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger. - de Comm, V, PIVAKE bevestigd dat zij de heer Pierre Van Keirsbilck heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

13elgisch

Staatsblad

JLMV bvba

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de heer Joseph l ano

handelend in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger

B.ij.lagen bij-bot Belgiseb-Staatsblad--0610742012--Annexes eltt Monitear belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 18.06.2012 12183-0582-027
26/07/2011
ÿþt

Mud 2.1

In de bijlagen -het_Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleigging ter.gr-iffie -yan de akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : GENTSESTRAAT 2, 8530 Harelbeke, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Uit de notulen van de raad van bestuur van de NV Tralan van 3-5-2011 blijkt dat mevrouw Martine Lanneau haar ontslag gaf als bestuurder op 21-4-2011

Uit deze notulen blijkt ook dat volgende mandaten werden vastgelegd respectievelijk bekrachtigd:

- Aanstelling van De Heer David Lano, wonende te 8530 Harelbeke, Stasegemdorp 31, als Voorzitter van de Raad van Bestuur

Bekrachtiging van het mandaat van de BVBA JLMV met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Brouwerijstraat 10 met vaste vertegenwoordiger Joseph Lano wonende te 8530 Harelbeke, Brouwerijstraat 12, als Gedelegeerd Bestuurder

JLMV bvba

Joseph Lano

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rV.riCL

Kr~'"~~ r ,

Ondernemingsnr : 0415.697.359 Benaming TRALAN

(voluit) :

11IIIM~NH1IVIII1IIIA!INVII NEEeGELEGD



~ . " 7I 07., 1 g,

" r





09/06/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.05.2011 11140-0446-025
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2011, NGL 27.05.2011 11131-0532-022
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 27.05.2011 11131-0534-021
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 12.06.2009 09231-0401-014
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 05.06.2007 07189-0366-013
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 15.06.2005 05264-4231-010
15/06/2004 : KO091102
25/06/2003 : KO091102
18/06/2003 : KO091102
16/06/2001 : KO091102
16/07/1993 : KO91102
01/01/1989 : KO91102
15/06/1988 : KO91102
01/01/1988 : KO91102
01/01/1986 : KO91102

Coordonnées
TRALAN

Adresse
GENTSESTRAAT 2 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande