TRANSDAVID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSDAVID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.708.743

Publication

04/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.708.743

Benaming

(voluit) : Transdavid

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Gotelaar 70, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 19 november 2013 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om meur. Romanie Vansteelandt te benoemen tot zaakvoerder. Dit mandaat is van onbepaalde duur en vangt aan vanaf 19 november 2013. Dit mandaat is onbezoldigd.

Verstraete David

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2 2, 11. 2013

REclt5~~~~~~,~~ ',',=- Y~UR7~I,r.

D

Id i

1 81563*

be a B st;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.10.2013, NGL 20.11.2013 13663-0550-015
16/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846.708.743 Benaming

(voluit) : Transdavid (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kraaiveldstraat 21, 8980 Zonnebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 25 juni 2013 heeft kennis genomen van het ontslag van volgende; zaakvoerder:

- David Lemout woonachtig te Kraaiveidstraat 21, 8980 Zonnebeke.

Zg aanvaarden het ontslag met éénparigheid van stemmen.

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van inrichting van de werkzaamheid over te brengen naar volgend adres:

De Gotelaar 70 te 8800 Roeselare.

Deze wijzigingen gaan in vanaf 25 juni 2093.

David Verstraete, zaakvoerder

29/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d - akte

N

Voc behot

aan Belgi Staat;

III I IIII II II I III I III

" iausoas*

W

2 0 JUNI 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0.46.

Benaming (voluit) : Transdavid (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kraaiveldstraat 21 - 8980 Passendale (Zonnebeke)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-

LE-Zonnebeke, op dertien juni tweeduizend twaalf "Geboekt zeven bladen één verzending te IEPER de 14

juni 2012 boek 178 blad 81 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger A.I. (getekend) Jean-Pierre

Lemaire", dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

BENAMING: "Transdavid";

- ZETEL: 8980 Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 21.

-VENNOTEN:

1/ de heer LERNOUT David José Danny, geboren te Roeselare op 22 augustus 1982, nationaal nummer

820822-123.25, wonende te 8980 Zonnebeke (Passendale), Kraaiveldstraat 21;

2/ de heer DEGROOTE Robrecht Robert, geboren te Roeselare op 3 juli 1979, nationaal nummer 790703-

205.55, wonende te 8880 Rollegem-Kapelle (Ledegem), Rennevoortstraat 44;

DOEL : De vennootschap heeft voor doel zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde landen:

De vennootschap heeft tot doel:

" Goederenvervoer over de weg, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, en aile verrichtingen of diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verzorgen en verrichten van expedities, transporten en bevrachtingen van alle soorten goederen.

 % Het verhuren van vrachtwagens met bestuurder.

" Overige vervoer ondersteunende activiteiten.

" Activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam, maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

" Het uitoefenen van mandaten van bestuur in andere vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

" Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin, alsmede alle handelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het aanleggen en beheren van een eigen roerend goed patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

 % Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoeren, commissiehandel en vertegenwoordiging en de handelsbemiddeling van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

 % Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste bfz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- DUUR : onbeperkte duur vanaf haar oprichting;

- KAPITAAL: twintig duizend (20.000,00) euro vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdtwintigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op de 120 kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: door de heer Lernout David ten belope van 60 aandelen, door de heer Degroote Robrecht ten belope van 60 aandelen.

BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de bestuurders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen,welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er : a. twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren; b, meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen. De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden. Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: a) de heer LERNOUT David voornoemd; b)de heer VERSTRAETE David Michel, geboren te Hasselt op 10 oktober 1978, nationaal nummer 781010-077.70, wonende te 8800 Roeselare, De Gotelaar 70. Het statuut van zaakvoerders en commissarissen is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. - ALGEMENE VERGADERING : de eerste zaterdag van de maand december om tien uur in de voormiddag en voor de eerste maal in twee duizend en dertien;

BOEKJAAR : ingaande op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf dertien juni tweeduizend twaalf tot dertig juni tweeduizend dertien.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters bijzondere volmacht verleend aan Titeca-accountancy te Roeselare en de eventuele bediende, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 25.04.2015, NGL 28.05.2015 15139-0386-015
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.10.2015, NGL 28.10.2015 15660-0086-014
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 28.02.2017 17056-0101-013
11/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TRANSDAVID

Adresse
BRUGGESTEENWEG 286 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande