TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECANICOS

Divers


Dénomination : TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECANICOS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.995.839

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 07.07.2014 14274-0170-010
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.04.2013, NGL 14.06.2013 13185-0078-009
15/02/2012
ÿþ~t. k

MW 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

?Io. 355. 233

TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECÂNICOS

Sociedad Anônima de Capital Variable (S.A. de C.V.) - Vennootschap naar Mexicaans recht.

Av. 5 De Febrero No. 2115 Fraccionamiento Industrial Benito Juarez, Queretaro, 76120, Mexico, in België Autobaan 20, 8210 Zedelgem.

N

bef a; Be Sta

~iao3ess~*

Ondememingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte : BESLUIT RAAD VAN BESTUUR - VASTSTELLINGEN - AANSTELLING WETTELIJK VERTEGENWOORDIGER BIJKANTOOR

Uitreksel uit het Besluit van de Raad van Bestuur op datum van 29 December 2011 De Raad van Bestuur heeft met eenparigheid van stemmen:

1.2VASTGESTELD dat de opschortende voorwaarde met betrekking tot de benoeming van de Heer Hendrik PECCEU, van Belgische nationaliteit, wonende te Spanjestraat 78, 8840 Oostnieuwkerke als wettelijk i vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor van de Vennootschap te Autobaan 20, 8210 Zedelgem vervuld is geweest op 29 december 2011 en dat, als gevolg hiervan, vanaf die datum de Heer Hendrik Pecceu,; benoemd wordt als wettelijk vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor van de Vennootschap.

BijEagen bij liët1ërgiscfi Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

'leaergelegd ter gri#ile Mi e

rechtbank van koophandei

Brugge  catencte

op 0 2 FEB

19/12/2011
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Sociedad Anónima de Capital Variable (S.A. de C.V.) - Vennootschap naar Mexicaans recht.

Zetel : Avenida De Febrero, Fraccionamiento Industrial Benito Juarez 5, 2115, Queretaro, 76120, Mexico.

Neaergeiegd ter griffie van eis rechtbank var k3c.p ande1

Brugge  afdeling te O,)seente op

Q 7 DECo Griffie De Urrrtfe"

u i II if!! ia



*11190025*

Ondernemingsnr : 0840.995.839 Benaming

(voluit) :

(verkort) : Tremec

TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECi4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECTIFICATIE - UITTREKSEL STATUTEN - OPENING VAN EEN BELGISCH BIJKANTOOR - BENOEMING VAN EEN WETTELIJK

VERTEGENWOORDIGER - TOEKENNING BEVOEGDHEDEN

2. Maatschappelijke zetel

De hoofdzetel van de vennootschap is gevestigd in Mexico, te Av. 5 De Febrero No. 2115 Fraccionamiento

Industrial Benito Juarez, Queretaro, 76120.

3. Maatschappelijk doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is de

a) bevordering, oprichting, organisatie, leiding, uitbating en participatie in het kapitaal en vermogen van elke: type burgerlijke en handelsvennootschappen, verenigingen of nijverheids-, handels-, dienstenbedrijven of welke: andere soort dan ook, binnenlandse zowel als buitenlandse, alsook deelneming aan hun beheer of vereffening.

b) vervaardiging, productie, montage, aankoop, verkoop, verdeling, invoer, uitvoer, opslag, consignatie, mediatie, commissie en in het algemeen commercialisering van elke soort auto-onderdelen, componenten en gewapende gehelen voor motorvoertuigen, alsook reconstructie ervan, hetzij grondstof, gereed of half-gereed: product, oorspronkelijk of vervangstuk. Zij is eveneens gemachtigd om internationale commercialiseringkanalen: en activiteiten van handelsbemiddeling tot stand te brengen met hulp van magazijnen, verkoopvertegenwoordigers, financieel bestuur, technologische bijstand en andere meehelpende middelen tot; verwezenlijking van dit doel.

fabrieken, opslagruimten, kantoren, winkels en andere vestigingen, alsook installatie en leiding erin van alle;

c) oprichting, verwerving, constructie, huur, uitbating en bezit onder elke door de wet toegelaten vorm van machines, uitrustingen en openbare diensten nodig of nuttig voor de verwezenlijking van de doeleinden van de; vennootschap.

d) oprichting van filialen en bijkantoren in de Mexicaanse Republiek of in het buitenland.

e) bekomen van elke soort financiering op korte, middelmatige en lange termijn; en verlening of bestuur van kredieten voor derden, op een niet gewoonlijke manier.

f) ondertekening van elke soort titels van schuldvordering, ze aanvaarden, garanderen en endosseren in welke vorm dan ook.

g) verlening en ontvangst van elke soort technische, raadplegings- en bestuursdiensten.

h) aankoop en verkoop van grondstoffen en verbruiksgoederen die noodzakelijk zijn voor voorgaande

doeleinden.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I. Uittreksel uit de neergelegde statuten van TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECANICOS S.A. de C.V.

1. Naam en rechtsvorm

De naam van deze vennootschap is TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECANICOS, een vennootschap: onder de vorm van een Sociedad Anônima de Capital Variable (S.A. de C.V.) naar het recht van Mexico.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

i) bevordering, oprichting, organisatie, leiding, uitbating en participatie in het kapitaal en vermogen van elke soort burgerlijke en handelsvennootschappen, verenigingen of nijverheids-, handels- en dienstenbedrijven of welke soort dan ook, binnenlandse alsook buitenlandse, alsook deelneming in hun bestuur of vereffening.

j) verwerving van uitrustingen en in het algemeen van de nodige of nuttige roerende en onroerende goederen voor de verwezenlijking van haar doel.

k) gebruik, uitbating en inschrijving voor eigen rekening en naam of voor rekening en naam van derden, van ai dan niet geregistreerde merken, octrooien, handelsnamen en auteursrechten die het eigendom zijn van Mexicanen of van vreemdelingen.

I) aanvaarding of verlening van elke soort bemiddelingen of handelscommissielonen en mandaten, op eigen naam of op naam van de lastgever.

m) aankoop, verkoop of ontvangst onder elke titel dan ook van aandelen, obligaties en waarden van welke klasse dan ook en uitvoering van elke soort verrichting in verband ermee.

n) indienstneming van het nodige personeel voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en delegatie aan één of meerdere personen van de verwezenlijking van mandaten, commissies, diensten en andere activiteiten eigen aan haar doel.

verlening van elke soort persoonlijke, zakelijke, fiduciaire, deviezenwaarborgen of van welke soort dan ook om de rechten van derden te garanderen, alsook handeling als hoofdelijke schuldenaar of borg en de overeenstemmende borgtocht verlenen op de schuldvorderingen die dergelijke transacties beveiligen.

o) tussenkomst als in trust gever en/of trustee in elke trustakte in verband met welke type dan ook van goed.

p) in het algemeen uitvoering en aflevering van elke soort handelingen, verrichtingen, overeenkomsten, contracten en titels hetzij burgerlijk commercieel of van schuldvordering.

q) De vennootschap mag alle andere handelshandelingen verrichten en uitvoeren, die een Mexicaanse handelsvennootschap overeenkomstig de wet mag uitvoeren.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is variabel, waarbij het maximum beperkt is. Het vast maatschappelijk minimumkapitaal bedraagt $725,886.69 R.M

Il. Register en inschrijving van de vennootschap

Het nummer van de vennootschap in het handelsregister van de stad Mexico is 9435, zoals aangetoond door het getuigschrift in bijlage.

III. Adres, werkzaamheden en naam van het Belgisch bijkantoor

1. Het bijkantoor zal gevestigd zijn te Autobaan 20, 8210 Zedelgem.

2. Het bijkantoor zal de volgende werkzaamheden hebben:

De ontwikkeling en bouw van hydraulische mechanische apparatuur, elektrohydraulische systemen, engineering, levering van onderdelen, activiteiten van onderhoud van uitrusting in de werkplaatsen of ter plaatse.

3. Het bijkantoor zal als naam hebben: Transmisiones Y Equipos Mecánicos.

IV. Vertegenwoordiging van de vennootschap

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap naar buiten toe, en bestaat uit de volgende bestuurders die toegelaten zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en voor een rechtbank, zowel als eiser als verweerder, zoals aangetoond door en overeenkomstig de documenten neergelegd als bijlage:

1.Juan Marco Gutierrez Wanless

2.Robert Anthony Neal

3.Ramón Felipe Estrada Rivero

4.Marisol Vazquez-Mellado Mollon

5.Alejandro de la Barreda Gomez

V. Vertegenwoordiging van het bijkantoor - bevoegdheden vertegenwoordiger

'0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het bijkantoor za! voor haar werkzaamheden geldig vertegenwoordigd zijn door de heer Hendrik PECCEU, met Belgische nationaliteit, met woonplaats te Spanjestraat 78, 8840 Oostnieuwkerke, als permanente vertegenwoordiger van het bijkantoor om het te beheren en het te vertegenwoordigen tegenover

derden en in rechte, onder voorbehoud en conform het aangaan van een overeenkomst tot aankoop van activa tussen de vennootschap en Hoerbiger Drivetrain Mechatronics BVBA, met betrekking tot de verwerving van de activiteiten op het vlak van versnellingsbakken.

De vennootschap behoudt zich het recht voor om andere permanente vertegenwoordigers aan te wijzen. Iedere permanente vertegenwoordiger kan individueel handelen.

De bevoegdheden van de permanente vertgenwoordiger zullen meer bepaald de volgende bevoegdheden omvatten, waarvan de lijst niet uitputtend is:

1.het bijkantoor registreren en het bijkantoor vertegenwoordigen in zijn handelsactiviteiten, inclusief

onderhandelen met alle overheden en alle derden, inclusief de administratie van de postdiensten en de

bankinstellingen;

2.overeenkomsten ondertekenen voor rekening van het bijkantoor, inclusief huurovereenkomsten;

3.werknemers aanwerven en ontslagen, en hun loon bepalen;

4.bankrekeningen openen en sluiten en banktransacties aangaan;

5.alle daden uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor het beheer van het bijkantoor;

6.alle daden vervullen die het mogelijk maken om de beslissingen en aanbevelingen van de raad van

bestuur uit te voeren;

7.ontvangst bevestigen van alle brieven en van alle documenten betreffende de activiteiten van de

vennootschap;

8.de maatschappelijke zetel van het bijkantoor verplaatsen naar elke andere plaats die zich in België

bevindt.

VERTEGENWOORDIGING - Overeenkomstig hierboven vermelde besluiten, is het bijkantoor geldig vertegenwoordigd tegenover derden door haar vaste vertegenwoordiger.

AANSTELLING BIJZONDERE LASTHEBBERS : Volgende personen zijn aangewezen als bijzondere mandatarissen, alleen handelend, om alle passende stappen te ondernemen en om alle documenten te ondertekenen die vereist zijn voor of in de context van de oprichting en de registratie van het bijkantoor:

- De heer Hendrik PECCEU, voornoemd;

- Mevrouw Christel VAN DEN EYNDEN, de heer Jan VREYS, of de heer Simon DUERINCKX, advocaten van het kantoor Liedekerke Wolters Waalbroeck Kirkpatrick, met vestiging te België, 1000 Brussel, Keizerslaan 3, of elke andere advocaat van het kantoor Liedekerke Wolters Waalbroeck Kirkpatrick.

Meer bepaald, voor wat de opening van het bijkantoor betreft, moeten de voornoemde mandatarissen, individueel, de vennootschap en het bijkantoor vertegenwoordigen in het kader:

- van de registratie van het bijkantoor bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij het

ondernemingsloket;

-van de ondertekening, in het kader van deze registratie, van elke verklaring betreffende het statuut van de

vennootschap als zijnde geen kleine en middelgrote onderneming;

-van de registratie, bij de administratie van de BTW, van het bijkantoor als zijnde BTW-plichtig.

Voor eensluidend uittreksel,

Jan Vreys,

bijzonder lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd.

- De beslissing van de Directieraad tot opening van bijkantoren bevattende de gegevens

opgesomd in artikel 81 van het Wetboek van vennootschappen.

- het uittreksel uit het handelsregister van de stad Mexico dat het bestaan van de vennootschap vaststelt, en

een beëdigde vertaling;

- de statuten van de vennootschap (voorzien van een apostille), en een beëdigde vertaling;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþVc behs

aai

BeII Staa

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III allai Iiu 11111

íVeaergelegd ter griffie Yen sie

rechtbank van k

Brugge -" egltifnr te C3~oster:cse

ID

1 if! ~~11Griffip

De qrrty7er

Ondernemingsnr : Benaming o W/ . X345. Big

(voluit) : TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECÁNICOS

Sociedad Anônima de Capital Variable (S.A. de C.V.) - Vennootschap naar Mexicaans recht.

Av. 5 De Febrero No. 2115 Fraccionamiento Industrial Benito Juarez, Queretaro, 76120, Mexico, in België Autobaan 20, 8210 Zedelgem.



Rechtsvorm :

Zetel :





Onderwerp akte : UITTREKSEL STATUTEN - OPENING VAN EEN BELGISCH BIJKANTOOR -

BENOEMING VAN EEN WETTELIJK VERTEGENWOORDIGER - TOEKENNING BEVOEGDHEDEN

I. Uittreksel uit de neergelegde statuten van TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECÀNICOS S.A. de C.V.

1. Naam en rechtsvorm

De naam van deze vennootschap is TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECANICOS, een vennootschap onder de vorm van een Sociedad Anónima de Capital Variable (S.A. de C.V.) naar het recht van Mexico.

2. Maatschappelijke zetel

De hoofdzetel van de vennootschap is gevestigd in Mexico, te Av. 5 De Febrero No. 2115 Fraccionamiento Industrial Benito Juarez, Queretaro, 76120.

3. Maatschappelijk doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is de

a) bevordering, oprichting, organisatie, leiding, uitbating en participatie in het kapitaal en vermogen van elke type burgerlijke en handelsvennootschappen, verenigingen of nijverheids-, handels-, dienstenbedrijven of welke; andere soort dan ook, binnenlandse zowel als buitenlandse, alsook deelneming aan hun beheer of vereffening.

b) vervaardiging, productie, montage, aankoop, verkoop, verdeling, invoer, uitvoer, opslag, consignatie, mediatie, commissie en in het algemeen commercialisering van elke soort auto-onderdelen, componenten eni gewapende gehelen voor motorvoertuigen, alsook reconstructie ervan, hetzij grondstof, gereed of half-gereed; product, oorspronkelijk of vervangstuk. Zij is eveneens gemachtigd om internationale commercialiseringkanalen' en activiteiten van handelsbemiddeling tot stand te brengen met hulp van magazijnen, verkoopvertegenwoordigers, financieel bestuur, technologische bijstand en andere meehelpende middelen tot verwezenlijking van dit doel.

c) oprichting, verwerving, constructie, huur, uitbating en bezit onder elke door de wet toegelaten vorm van fabrieken, opslagruimten, kantoren, winkels en andere vestigingen, alsook installatie en leiding erin van alle; machines, uitrustingen en openbare diensten nodig of nuttig voor de verwezenlijking van de doeleinden van de vennootschap.

d) oprichting van filialen en bijkantoren in de Mexicaanse Republiek of in het buitenland.

e) bekomen van elke soort financiering op korte, middelmatige en lange termijn; en vertening of bestuur van kredieten voor derden, op een niet gewoonlijke manier.

f) ondertekening van elke soort titels van schuldvordering, ze aanvaarden, garanderen en endosseren in welke vorm dan ook,

g) verlening en ontvangst van elke soort technische, raadplegings- en bestuursdiensten.

h) aankoop en verkoop van grondstoffen en verbruiksgoederen die noodzakelijk zijn voor voorgaande: doeleinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

i) bevordering, oprichting, organisatie, leiding, uitbating en participatie in het kapitaal en vermogen van elke soort burgerlijke en handelsvennootschappen, verenigingen of nijverheids-, handels- en dienstenbedrijven of welke soort dan ook, binnenlandse alsook buitenlandse, alsook deelneming in hun bestuur of vereffening.

j) verwerving van uitrustingen en in het algemeen van de nodige of nuttige roerende en onroerende goederen voor de verwezenlijking van haar doel.

k) gebruik, uitbating en inschrijving voor eigen rekening en naam of voor rekening en naam van derden, van al dan niet geregistreerde merken, octrooien, handelsnamen en auteursrechten die het eigendom zijn van Mexicanen of van vreemdelingen.

I) aanvaarding of verlening van elke soort bemiddelingen of handelscommissielonen en mandaten, op eigen naam of op naam van de lastgever.

m) aankoop, verkoop of ontvangst onder elke titel dan ook van aandelen, obligaties en waarden van welke klasse dan ook en uitvoering van elke soort verrichting in verband ermee.

n) indienstneming van het nodige personeel voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en delegatie aan één of meerdere personen van de verwezenlijking van mandaten, commissies, diensten en andere activiteiten eigen aan haar doel.

n) verlening van elke soort persoonlijke, zakelijke, fiduciaire, deviezenwaarborgen of van welke soort dan ook om de rechten van derden te garanderen, alsook handeling als hoofdelijke schuldenaar of borg en de overeenstemmende borgtocht verlenen op de schuldvorderingen die dergelijke transacties beveiligen.

o) tussenkomst als in trust gever en/of trustee in elke trustakte in verband met welke type dan ook van goed.

p) in het algemeen uitvoering en aflevering van elke soort handelingen, verrichtingen, overeenkomsten, contracten en titels hetzij burgerlijk commercieel of van schuldvordering.

q) De vennootschap mag alle andere handelshandelingen verrichten en uitvoeren, die een Mexicaanse handelsvennootschap overeenkomstig de wet mag uitvoeren.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is variabel, waarbij het maximum beperkt is. Het vast maatschappelijk minimumkapitaal bedraagt $725,886.69 R.M

Il. Register en inschrijving van de vennootschap

Het nummer van de vennootschap in het handelsregister van de stad Mexico is 9435, zoals aangetoond door het getuigschrift in bijlage.

III. Adres, werkzaamheden en naam van het Belgisch bijkantoor

1. Het bijkantoor zal gevestigd zijn te Autobaan 20, 8210 Zedelgem.

2. Het bijkantoor zal de volgende werkzaamheden hebben:

De ontwikkeling en bouw van hydraulische mechanische apparatuur, elektrohydraulische systemen, engineering, levering van onderdelen, activiteiten van onderhoud van uitrusting in de werkplaatsen of ter plaatse.

3. Het bijkantoor zal als naam hebben: Transmisiones Y Equipos Mecánicos.

IV. Vertegenwoordiging van de vennootschap

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap naar buiten toe, en bestaat uit de volgende bestuurders die toegelaten zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en voor een rechtbank, zowel als eiser als verweerder, zoals aangetoond door en overeenkomstig de documenten neergelegd als bijlage:

1.Juan Marco Gutierrez Wanless

2.Robert Anthony Neal

3.Ramón Felipe Estrada Rivero

4.Marisol Vazquez-Mellado Motion

5.Alejandro de la Barreda Gomez

ti

V. Vertegenwoordiging van het bijkantoor - bevoegdheden vertegenwoordiger

Het bijkantoor zal voor haar werkzaamheden geldig vertegenwoordigd zijn door de heer Hendrik PECCEU, met Belgische nationaliteit, met woonplaats te Spanjestraat 78, 8840 Oostnieuwkerke, als permanente vertegenwoordiger van het bijkantoor om het te beheren en het te vertegenwoordigen tegenover

derden en in rechte. De vennootschap behoudt zich het recht voor om andere permanente vertegenwoordigers aan te wijzen. Iedere permanente vertegenwoordiger kan individueel handelen.

De bevoegdheden van de permanente vertgenwoordiger zullen meer bepaald de volgende bevoegdheden omvatten, waarvan de lijst niet uitputtend is:

1.het bijkantoor registreren en het bijkantoor vertegenwoordigen in zijn handelsactiviteiten, inclusief

onderhandelen met alle overheden en alle derden, inclusief de administratie van de postdiensten en de

bankinstellingen;

2.overeenkomsten ondertekenen voor rekening van het bijkantoor, inclusief huurovereenkomsten;

3.werknemers aanwerven en ontslagen, en hun loon bepalen;

4.bankrekeningen openen en sluiten en banktransacties aangaan;

5.alle daden uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor het beheer van het bijkantoor;

6.alle daden vervullen die het mogelijk maken om de beslissingen en aanbevelingen van de raad van

bestuur uit te voeren;

7.ontvangst bevestigen van alle brieven en van alle documenten betreffende de activiteiten van de

vennootschap;

8.de maatschappelijke zetel van het bijkantoor verplaatsen naar elke andere plaats die zich in België

bevindt.

VERTEGENWOORDIGING - Overeenkomstig hierboven vermelde besluiten, is het bijkantoor geldig vertegenwoordigd tegenover derden door haar vaste vertegenwoordiger.

AANSTELLING BIJZONDERE LASTHEBBERS : Volgende personen zijn aangewezen als bijzondere mandatarissen, alleen handelend, om alle passende stappen te ondernemen en om alle documenten te ondertekenen die vereist zijn voor of in de context van de oprichting en de registratie van het bijkantoor:

- De heer Hendrik PECCEU, voornoemd;

- Mevrouw Christel VAN DEN EYNDEN, de heer Jan VREYS, of de heer Simon DUERINCKX, advocaten van het kantoor Liedekerke Wolters Waalbroeck Kirkpatrick, met vestiging te België, 1000 Brussel, Keizerslaan 3, of elke andere advocaat van het kantoor Liedekerke Wolters Waaibroeck Kirkpatrick.

Meer bepaald, voor wat de opening van het bijkantoor betreft, moeten de voornoemde mandatarissen, individueel, de vennootschap en het bijkantoor vertegenwoordigen in het kader:

- van de registratie van het bijkantoor bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij het

ondernemingsloket;

-van de ondertekening, in het kader van deze registratie, van elke verklaring betreffende het statuut van de

vennootschap als zijnde geen kleine en middelgrote onderneming;

-van de registratie, bij de administratie van de BTW, van het bijkantoor als zijnde BTW-plichtig.

Voor eensluidend uittreksel,

Jan Vreys,

bijzonder lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd.

- De beslissing van de Directieraad tot opening van bijkantoren bevattende de gegevens

opgesomd in artikel 81 van het Wetboek van vennootschappen.

- het uittreksel uit het handelsregister van de stad Mexico dat het bestaan van de vennootschap vaststelt, en

een beëdigde vertaling;

- de statuten van de vennootschap (voorzien van een apostille), en een beëdigde vertaling;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.04.2015, NGL 10.09.2015 15583-0401-010

Coordonnées
TRANSMISIONES Y EQUIPOS MECANICOS

Adresse
AUTOBAAN 20 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande