TRANSPORT DEBERGH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRANSPORT DEBERGH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.763.952

Publication

22/04/2014
ÿþ11 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



J

MAO

im

Ondernemingsnr; 0428.763.952

Benaming (voluit) : Transport Debergh N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Elzendamme 19

8640 Vleteren (Oostvleteren)

Onderwerp akte :NV: kapitaalverhoging i,k.v. artikel 537 WIB92

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te.? :;Diksmuide, op 25 maart 2014, geregistreerd te Diksmuide (zes bladen, een verzendingen), op 26:; ' maart 2014, boek 433, blad 54, vak 13, ontvangen vijftig euro (50,00-EuR), getekend de e,a. Inspecteur; Koen BAERT, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamlozer; vennootschap TRANSPORT DEBERGH N.V. en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

eerste besluit: kapitaalverhoging

ln het verlengde van de bijzondere algemene vergadering van 23 november 2013 besloot dei; buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de; vennootschap te verhogen op de wijze zoals hierna uiteengezet:

a} De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen:

het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met honderdvijfentachtigduizend zeshonderdvijfentwintig (185.625) euro, om het te brengen van:: vijfenzeventigduizend (75.000) euro tot tweehonderdzestigduizend zeshonderdvijfentwintig;; (260.625) euro, door inbreng in natura van de  zekere, vaststaande en opeisbare  vorderingen,. van aile aandeelhouders op de vennootschap (ontstaan ingevolge de betaalbaarstelling van het;;

bij toepassing van artikel 537 W1B 1992  toegekende dividend).

als gevolg van deze kapitaalsverhoging vierhonderdvijfennegentig (495) nieuwe aandelen te creëren, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande;: aandelen, en in de winsten delen vanaf hun creatie, met dien verstande dat later doorgevoerde, kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het in artikel 537 WIB1992 bedoelde regime.

dat alle nieuwe aandelen zouden worden uitgegeven tegen de globale prijs van;. vijfhonderdenvierduizend (504.000) euro (hetzij duizend achttien komma een acht een acht een acht een acht een acht (1.018,1818181818) euro per aandeel), zijnde de fractiewaarde van alle nieuw uitgegeven aandelen, bedragende honderdvijfentachtigduizend zeshonderdvijfentwintig (185.625) euro, vermeerderd met een globale uitgiftepremie van driehonderdachttienduizend, driehonderdvijfenzeventig (318.375) euro, te boeken op een onbeschikbare rekening ,= "'uitgiftepremies", die zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken. Deze waarborg kan slechts worden verminderd of afgeschaft door een beslissing van de buitengewone algemene' vergadering die beslist met de vereisten van aanwezigheid en meerderheid zoals bij een kapitaalvermindering.

-- Ieder nieuw aandeel en daarbijhorende uitgiftepremie dient volledig volgestort te worden,

b) verslast van de bedriifsrevisor -- verslag van de Raad van Bestuur

De voorzitter verwees naar de overeenkomstig artikel 602 Wetboek Vennootschappen opgemaakte

verslagen, en meerbepaald naar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

%, "

iI~

Voor-

- het verslag van bedrijfsrevisor "BDO Bedriifsrevisoren BV o.v.v. CBVA" te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, gedateerd op 8 januari 2014, met beschrijving van de in te brengen dividendvorderingen en de toegepaste waarderingsmethode

- het biizonder verslag van de Raad van bestuur gedateerd op 8 januari 2014, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

leder aanwezig lid van deze vergadering erkende kennis te hebben genomen van deze verslagen en daarvan een afschrift te hebben ontvangen, en ontsloeg de voorzitter ervan deze verslagen in extenso voor te lezen.

Er werd akte genomen van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat letterlijk luidt als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV TRANSPORT DEBERGH N.V., bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV TRANSPORT DEBERGH N.V. verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 504.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 504.000,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn w onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd " is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 495 aandelen van de NV TRANSPORT DEBERGH N. V., zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het' kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV TRANSPORT DEBERGH N.V. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 8 januari 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

c) Inschriiving op en volstorting van de kapitaalverhoging

" Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk ingeschreven door alle voornoemde aandeelhouders door inbreng in natura van hun voormelde - zekere, vaststaande en opeisbare - vorderingen ten opzichte van de vennootschap (ontstaan ingevolge de betaalbaarstelling van het - bij toepassing van artikel 537 WIB 1992 - toegekende dividend waarvan hiervoor sprake),

" Als vergoeding voor de inbreng van deze (dividend)vordering werden

- aan voornoemde heer Luc DEBERGH, die aanvaardde, vierhonderdnegentig (490) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en in de winsten delen vanaf hun creatie, terwijl een bedrag van driehonderdvijftienduizend honderdnegenenvijftig komma nul negen (315.159,09) euro geboekt zal worden op de onbeschikbare reserve "uitgiftepremies".

- aan voomoemde mevrouw Rosa VERROEST, die aanvaardde, vijf (5) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen terwijl een bedrag van drieduizend tweehonderdvijftien komma éénennegentig (3.215,91) euro geboekt zal worden op de onbeschikbare reserve "uitgiftepremies".

De kapitaalverhoging is dus volledig volgestort.

d) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehonderdachttienduizend driehonderdvijfenzeventig (318.375) euro om het te brengen van tweehonderdzestigduizend zeshonderdvijfentwintig (260.625) euro tot vijfhonderdnegenenzeventigduizend (579.000) euro, door incorpor-tie in het kaaitaal van een bedrag van driehonderdachttienduizend driehonderdvijfenzeventig (318.375) euro, dat zal worden afgenomen van voormelde onbeschikbare reserve uitgiftepremies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Deze kapitaalsverhoging gebeurde zonder creatie van nieuwe aandelen en met verhoudingsgewijze verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

e) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenliiking van de kapitaalsverhooinq

De aanwezige leden van de Raad van Bestuur stelden vast en de leden van de algemene vergadering verzochten de notaris te akteren dat het bij toepassing van artikel 537 WIB92 verkregen bedrag onmiddellijk in het kapitaal werd opgenomen, dat daadwerkeliik verhoogd is tot viifhonderdnege enzeventigduizend (579.000) euro en is verdeeld in zeshonderdvijfennegentig (695) aandelen (allen van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen) met ieder een fractiewaarde van één zeshonderdvijfennegentigste (1/6951 van het kapitaal.

f) De algemene vergadering besliste met eenharigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten integraal te vervangen om dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, en met de gewijzigde historiek van de kapitaaisvorming.

tweede besluit: Aanpassing van de statuten

De voorzitter legde de bewijsstukken voor waaruit blijkt dat:

 de (toenmalige) aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Transport Debergh N.V." (heren Roger en Luc Debergh, en mevrouw Rosa Verhoest) bij schrijven van 19 december 2011 aan de Raad van Bestuur opgave hebben gedaan van het aantal aandelen aan toonder dat zij respectievelijk bezaten, en waarbij zij de Raad van bestuur verzochten, overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek Vennootschappen, hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en ze aldus in te laten schijven in een aandelenregister.

 de voltallige Raad van Bestuur, in navolging van voormeld schrijven, op 23 december 2011, beslist heeft aan voormeld verzoek gevolg te geven.

De algemene vergadering bevestigde de waarachtigheid van voormelde documenten en besliste met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap in die zin aan te passen dat de aard van de aandelen van NV Transport Debergh in die zin te wijzigen dat zij voortaan enkel nog op naam kunnen zijn of gedematerialiseerd, naar keuze van de betreffende aandeelhouders en dit binnen de voorwaarden door de wet gesteld.

Zo diende artikel 11 van de statuten integraal worden vervangen.

derde besluit: ontslag en benoeming van bestuurders

De vergadering herbenoemde volgende bestuurders, met ingang vanaf deze vergadering: voornoemde heer Luc DEBERGH en mevrouw Gerda BENTEIN, beiden wonende te 8640 Vleteren, Elzendamme 19, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. Hun opdracht gaat in met deze vergadering en eindigt bij de jaarvergadering van tweeduizend en twintig, en is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk ria de hierboven genotuleerde buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap TRANSPORT DEBERGH N.V., beslisten de herbenoemde bestuurders, met name de heer Lue DEBERGH en mevrouw Gerda BENTEIN, met eenparigheid van stemmen: te herbenoemen tot gedelegeerd-bestuurder voor de tijd van zes (6) jaar, voornoemde heer DEBERGH Luc, Overeenkomstig Artikel 21 in de statuten is de gedelegeerd bestuurder bevoegd de vennootschap alleen te vertegenwoordigen in het kader van de machten die hem door de Raad van Bestuur zijn toegekend.

Voornoemde heer Luc DEBERGH verklaarde deze benoeming te aanvaarden, en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

VOOR ANALYTISÇH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag bedrijfsrevisor;

- coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : IE030655
22/06/2011 : IE030655
10/08/2010 : IE030655
15/06/2009 : IE030655
10/07/2008 : IE030655
23/06/2005 : IE030655
22/07/2004 : IE030655
30/06/2004 : IE030655
10/07/2003 : IE030655
13/01/2003 : IE030655
15/06/2002 : IE030655
13/07/2000 : IE030655
30/12/1992 : IE30655
15/05/1986 : IE30655

Coordonnées
TRANSPORT DEBERGH

Adresse
ELZENDAMME 19 8640 OOSTVLETEREN

Code postal : 8640
Localité : Oostvleteren
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande