TRANSPORT HEIN POELVOORDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT HEIN POELVOORDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.845.677

Publication

25/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303968*

Neergelegd

23-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550845677

Benaming (voluit): TRANSPORT HEIN POELVOORDE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8710 Wielsbeke, Kleine Molstenstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 18 april 2014,

BLIJKT DAT:

De heer POELVOORDE Hein, geboren te Roeselare op drie januari negentienhonderd tweeënnegentig (identiteitskaartnummer 591-2533291-44, nationaal nummer 920103-319-75), ongehuwd, wonende te 8710 Wielsbeke, Kleine Molstenstraat 34; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "TRANSPORT HEIN POELVOORDE".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :  De vennootschap heeft tot doel :

I. Specifieke activiteiten :

- Het transport over de weg, in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening en voor derden, van allerhande goederen, producten en dieren, zowel nationaal als internationaal. Tegen vergoeding of om niet, zelf of door tussenkomst van derden, verbintenissen aangaan goederen te vervoeren of te doen vervoeren in eigen naam of voor rekening van derden, en alle met dat vervoer samenhangende verrichtingen, zoals, zonder beperkend te zijn, het in ontvangst nemen, het bezorgen aan derden vervoerders, het opslaan, de overslag, de verzekering, het in- of uitklaren en alle daarmee samenhangende douaneverrichtingen, de nodige stappen en formaliteiten inzake het bekomen van subsidies en uitkeringen allerlei, de controle van goederen, zowel in België als in het buitenland.

- Het uitvoeren van dienstverlenende activiteiten, alsook onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten inzake transport en expeditie. De handel, in- en uitvoer, aan- en verkoop van goederen en zaken als nevenactiviteiten van expeditie- en transportactiviteiten.

- Laden, lossen en opslag evenals alle om het even welke behandeling van goederen. Verder zal de vennootschap zich mogen bezig houden met het onderhouden en herstellen van wagens, opleggers en alle rollend materieel. Zij mag handelen als vervoermakelaar en vervoercommissionair. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

- Het uitvoeren van alle loonwerken in de ruimste zin van het woord en vooral gericht op de land- en tuinbouwsector voor rekening van landbouwers en de industrie en overheid.

II. Algemene activiteiten :

- De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerden en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen; Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op het punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

- Waarnemen van alle bestuursopdrachten en functies en opdrachten van vereffenaar in vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

- Organiseren van cursussen, bezuren, manifestaties, opleidingen, seminaries, congressen, workshops, studiedagen met betrekking tot de doelstellingen van de vennootschap.

- Zij kan tussenpersoon zijn in de handel in de meest ruime zin van het woord met inbegrip van onroerende leasing.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden/vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden/vergunningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan voor derden borg staan, het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen en alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

De zetel is gevestigd te 8710 Wielsbeke, Kleine Molstenstraat 34 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk). Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volgestort door geldelijke inbreng, en wel als volgt:

INBRENG IN GELD

De comparant heeft ingetekend op honderd (100) aandelen voor achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE09 0017 2535 4457 bij BNP Paribas Fortis te Wielsbeke, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 april 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Hein Poelvoorde, voornoemd. Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

De zaakvoerders kunnen ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een zaakvoerder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig maart tweeduizend zestien.

Luik B - Vervolg

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde vrijdag van de maand september om viertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds twee april tweeduizend en veertien.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Volmacht

De heer Hein Poelvoorde, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), heeft verklaard volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BV ovv CVBA SBB Accountants & belastingconsulenten, kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, Hugo Verriestlaan 151 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TRANSPORT HEIN POELVOORDE

Adresse
KLEINE MOLSTENSTRAAT 34 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande