TRANSPORT R. COUVREUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT R. COUVREUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.362.339

Publication

27/01/2014
ÿþn

Mod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NL~ROE~.EGD .~,.



13. 01. 2014



RECHTBANn MIrrr-L

*1a0265 9*

Vr behi aai Bel Staa

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneniingsnr : 0423.362.339

Benaming

(voluit) : Transport R. Couvreur

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Beversesteenweg 96 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transport R. Couvreur", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 96, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0423.362.339, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op éénendertig december tweeduizend dertien, Geregistreerd negen; bladen geen verzendingen Op 6 jan. 2014 te Roeselare, Reg. 5 Boek 538 Blad 10 Vak 4 Ontvangen: vijftig Euro (¬ 50) De E.A. Inspecteur (get.) Chantal VANKEIRSBILCK, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO EN AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad één miljoen frank (1.000.000,00 BEF) uit te drukken in euro, zodat het kapitaal vanaf heden wordt uitgedrukt als vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35).

De vergadering besluit tevens de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal op heden vertegenwoordigd wordt door duizend (t000) aandelen die ieder één/duizendste (1/1,000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE' VERGADERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vijf december tweeduizend dertien waarbij de intentie werd geuit om een kapitaalverhoging door te voeren bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transport R. Couvreur" middels een inbreng in natura van de vordering van de heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemde vennoten, uit de dividenduitkering waartoe in zelfde bijzondere algemene vergadering werd besloten,

De vergadering verklaart te weten dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering, volgende beslissingen werden genomen:

een tussentijds dividend toe te kennen aan de heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa,; voornoemde vennoten, voor een bruto-bedrag van tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225,000,00), in mindering te brengen van de belaste reserves, en toekomende aan de vennoten pro rata hun aandelenbezit;

- gebruik te maken van de mogelijkheid om het netto-bedrag van dit tussentijds dividend onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal in de vennootschap te verhogen.

De vergadering neemt kennis van het feit:

- dat de toekenning van dit tussentijds dividend zijn oorsprong vindt in de uitkering en overeenkomstige vermindering van de belaste reserves en overgedragen winst zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap;

- dat de heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemde vennoten, er zich in zelfde bijzondere algemene vergadering toe verbonden hebben om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het aan hen toegekende netto-dividend, onmiddellijk,, volledig en integraal aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in natura in het kapitaal van de; vennootschap;

- dat deze opneming in het kapitaal van de vennootschap, als gevolg van onderhavige akte, plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk van de vennootschap dat afsluit vóór één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast dat dientengevolge, overeenkomstig artikel 537, eerste lid, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en in afwijking van de artikelen 171, 3' en 269, § 1, 1°, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het tarief van de roerende voorheffing voor het hiervoor vermelde tussentijds dividend_ ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

wordt vastgesteld op tien procent (10%), zodat het bruto-bedrag van voormeld tussentijds dividend dient te worden verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde een bedrag van tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00), zodat het totaal toegekende netto-dividend aldus tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00) bedraagt.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het netto-dividend dat aldus beschikbaar is om het kapitaal van de vennootschap te verhogen tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00) bedraagt.

Dit netto-bedrag werd overeenkomstig de beslissingen genomen door de hiervoor vermelde bijzondere algemene vergadering op een boekhoudkundige rekening geblokkeerd tot het verlijden van onderhavige notariële akte.

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

al Lezing en onderzoek van de verslagen vermeld in de agenda.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle,

bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, hiertoe aangesteld door hef bestuursorgaan, heeft op datum van zes december tweeduizend dertien het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura, waarvan reeds sprake hiervoor.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA TRANSPORT R. COUVREUR, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA TRANSPORT R. COUVREUR zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 202.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 202.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding ven de inbreng in natura bestaat uit 760 aandelen van de BVBA TRANSPORT R. COUVREUR, zonder vermelding van nominale waarde..

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA TRANSPORT R. COUVREUR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 6 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE".

Verslag van het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan heeft het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van zes december tweeduizend dertien.

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na onderzoek stelt de vergadering dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het verslag van het bestuursorgaan, enige opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten in voormelde verslagen vervat.

b/ De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achttienduizend achthonderd veertig euro veertig cent (¬ 18.840,40), om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) op drieënveertig duizend zeshonderd negenentwintig euro vijfenzeventig cent (¬ 43.629,75), door inbreng in natura door de heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemde vennoten, van de schuldvordering in rekening-courant die zij hebben ten aanzien van de vennootschap naar aanleiding van de beslissingen genomen in de bijzondere algemene vergadering van vijf december tweeduizend dertien waarvan sprake onder punt 21 van de agenda, mits de creatie en uitgifte van zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis, uit te geven en te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00), welke uitgifteprijs overeenstemt met het netto-dividendbedrag dat hen werd toegekend bij beslissing van voormelde bijzondere algemene vergadering van vijf december tweeduizend dertien, en inbegrepen een uitgiftepremie van honderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

drieëntachtig duizend zeshonderd negenenvijftig euro zestig cent (¬ 183.659,60), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies"

Als Vergoeding voor deze inbreng worden in totaal zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, toegekend aan de heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemde vennoten, aan hen toekomende pro rata hun aandelenbezit.

De zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Zij zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen zullen volledig volgestort aan de inbrengers toegekend worden, pro rata hun huidig aandelenbezit.

De schuldvordering ingebracht door de heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemde vennoten, vertegenwoordigt een totale globale waarde van tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00).

cl Onderschrijving  Volstorting

Inbreng

De heer COUVREUR Romaan en mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemde vennoten, verklaren en bevestigen in de vennootschap een inbreng te doen van hun vordering uit voormelde dividenduitkering ten belope van in totaal tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00), inbegrepen een uitgiftepremie van honderd drieëntachtig duizend zeshonderd negenenvijftig euro zestig cent (¬ 183.659,60).

Op de kapitaalverhoging wordt bijgevolg door voornoemde vennoten ingeschreven ais volgt:

-De heer COUVREUR Romaan, voornoemd, schrijft in op driehonderd tachtig (380) aandelen, door incorporatie van het totale netto-dividendbedrag van honderd en één duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 101.250,00), overeenstemmend met het netto-dividendbedrag dat hem werd toegekend bij beslissing van voormelde bijzondere algemene vergadering van vijf december tweeduizend dertien;

-Mevrouw PLANCKE Denisa, voornoemd, schrijft in op driehonderd tachtig (380) aandelen, door incorporatie van het totale netto-dividendbedrag van honderd en één duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 101.250,00), overeenstemmend met het netto-dividendbedrag dat haar werd toegekend bij beslissing van voormelde bijzondere algemene vergadering van vijf december tweeduizend dertien;

Algemene voorwaarden van de inbreng

De Vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner(s) en wordt geschat op tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00), inbegrepen een uitgiftepremie van honderd drieëntachtig duizend zeshonderd negenenvijftig euro zestig cent (¬ 183.659,60).

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de inbrengers, van in totaal zevenhonderd zestig (760) volledig volgestorte nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale uitgifteprijs van tweehonderd twee duizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00), inbegrepen een uitgiftepremie van honderd drieëntachtig duizend zeshonderd negenenvijftig euro zestig cent (¬ 183.659,60).

Deze zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Zij zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen. Zij zullen deelnerven in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis.

Op deze zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie betaald ten belope van honderd drieëntachtig duizend zeshonderd negenenvijftig euro zestig cent (¬ 183.659,60), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Over deze onbeschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

VIERDE BESLISSING; TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE IN HET KAPITAAL VAN D1= UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd drieëntachtig duizend zeshonderd negenenvijftig euro zestig cent (¬ 183.659,60), om het kapitaal te brengen van drieënveertig duizend zeshonderd negenentwintig euro vijfenzeventig cent (¬ 43.629,75) op tweehonderd zevenentwintig duizend tweehonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 227.289,35), door inlijving in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag gecreëerd naar aanleiding van de hiervoor vermelde inbreng in natura, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhogingen integraal geplaatst, volstort en verwezenlijkt werden en dat het kapitaal effectief werd verhocgd tot tweehonderd zevenentwintig duizend tweehonderd negenentachtlg euro vijfendertig cent (¬ 227.289,35), verdeeld over

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

duizend zevenhonderd zestig (1.760) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend

zevenhonderd zestigste (1/1.760ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal

opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 W1B92.

ZESDE BESLISSING: WIJZIGING STATUTEN/COORDINATIE

De vergadering besluit om de statuten te vervangen door de hierna volgende statuten, om deze in

overeenstemming te brengen met de beslissingen over voorgaande punten van de dagorde, meer in het

bijzonder met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen, en om de statuten in overeenstemming te

brengen met de verschillende wetswijzigingen voorgekomen sinds de oprichting van de vennootschap.

Deze aanpassing van de statuten gaat gepaard met een totale herwerking en hernummering van de

statuten.

Deze tekst geldt tevens ais coördinatie van de statuten:

"STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Transport R. Couvreur",

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 96.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen, bijkantoren en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: het vervoer nationaal en internationaal van alle roerende goederen, met

eventueel beroep op derden voor gedeeltelijke of gehele uitvoering van de opdracht.

Ze mag te dien einde alle handelingen van commerciële, industriële, roerende en financiële aard stellen die

dit doel helpen bevorderen of er enigszins bij aanleunen.

Ze mag door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten, of op elke andere wijze,

participaties nemen ïn andere vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige

of gelijklopende aktiviteit ontwikkelen of dien van aard zijn de doelstelling van de vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering kan, mits naleving van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent,

het doel uitbreiden of wijzigen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zevenentwintig duizend tweehonderd negenentachtig

euro vijfendertig cent (¬ 227,289,35). Het is vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd zestig (1.760)

aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend zevenhonderd zestigste

(111.760ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer COUVREUR Romaan Karlos Edmond, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 96.

Bij zijn overlijden of ontslag komt mevrouw COUVREUR - PLANCKE Denisa Elisabeth, wonende te 8800

Roeselare, Beversesteenweg 45, bus 11, automatisch als statutair zaakvoerder in de plaats.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van

de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen

worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der

statuten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERGOEDING

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, onder voorbehoud van de navolgende afwijkingen met interne werking.

Voor alle akten betreffende uitleningen, ontleningen, verrichtingen betreffende onroerende goederen, handelsfondsen, borgstellingen, deelneming in vennootschappen, is de handtekening vereist van twee zaakvoerders indien er meer dan één is.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrljfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang er geen commissaris benoemd is, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

De vennoot kan zich daarbij laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend gevai, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wcrdt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen;, de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hiercmtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden warden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige' sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht " tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.".

ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, en in het bijzonder teneinde de nodige vermeldingen te verrichten in het aandelenregister naar ; aanleiding van de creatie van de zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de hiervoor vermelde kapitaalverhoging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 31/12/2013, inhoudende:volmacht , verslag van

de revisor, bijzonder verslag van het bestuursorgaan en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : KO102607
23/08/2012 : KO102607
09/08/2011 : KO102607
05/08/2010 : KO102607
27/08/2009 : KO102607
08/08/2008 : KO102607
30/08/2007 : KO102607
09/06/2005 : KO102607
26/07/2004 : KO102607
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 18.08.2015 15439-0519-013
03/07/2003 : KO102607
26/07/2002 : KO102607
06/10/2001 : KO102607
01/09/1999 : KO102607
06/09/1990 : KO102607
18/12/1987 : KO102607

Coordonnées
TRANSPORT R. COUVREUR

Adresse
BEVERSESTEENWEG 96 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande