TRANSPORT VEYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRANSPORT VEYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.627.965

Publication

20/08/2014 : KO092492
20/06/2013 : KO092492
23/07/2012 : KO092492
02/12/2011 : KO092492
19/07/2011 : KO092492
13/04/2015 : KO092492
23/07/2009 : KO092492
02/07/2008 : KO092492
27/07/2007 : KO092492
30/06/2006 : KO092492
28/06/2006 : KO092492
10/07/2015
ÿþa r mod 11.1

11111111"1"7



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITELR BELGE

0 3 -07- 2015 ELGISCH STAATSBLA

NEERGELEGD

25" 2015

RECHI'BAJUM~~~~HAPID EL

Mili-M1191111 IY

iu

Ondernerningsnr: 0416.627.965

Benaming (voluit) : TRANSPORT VEYS

(verkort) : *

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Steenovenstraat 96

8760 Meulebeke

Onderwerp akte : Splitsing waarbij TRANSPORT VEYS bepaalde activa en passiva overdraagt aan OSTYCOM

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken

(Dentergem) op 10 juni 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone

algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

Verslagen en voorafgaande verklaringen

i 1. Verslagen

1! Met eenparigheid van stemmen verklaart de algemene vergadering afstand te doen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan en dei bedrijfsrevisor, zoals vereist door de artikelen 730 en 731 Wetboek van Vennootschappen; en van de verplichtingen voorzien door artikel 733 Wetboek van Vennootschappen en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de overige verslagen vermeld in de agenda. Alle aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle; voormelde verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2. Voorstel van partiële splitsing

Vervolgens wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het voorstel van partiële;

splitsing en de vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel goed.

3. Belangrijke wijziging van het vermogen

De voorzitter verklaart, in naam van de raden van bestuur van beide vennootschappen, dat' sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing en de datum van' huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van zowel het vermogen van de overnemende vennootschap als het vermogen van de overdragende vennootschap, geen; belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Hij bevestigt dat de raden van bestuur van zowel de overnemende vennootschap als de overdragende vennootschap eveneens deze informatie hebben verkregen, overeenkomstig artikel 732 Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaart tenslotte, in naam van de raden van bestuur van zowel de overnemende als de. overdragende vennootschap, dat hij door deze laatsten werd ingelicht dat sinds het; opstellen van het voorstel van partiële splitsing en de datum van huidige algemene;

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vergadering, zich in de activa en passiva van hun beider vermogens, geen belangrijke

wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

Met splitsing gelijkgestelde verrichting

1. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

.De vergadering besluit tot partiële splitsing van de vennootschap, de NV "TRANSPORT VEYS", zonder ontbinding, door overgang van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de plichten en meer bepaald tot overgang van de bedrijfstak "aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende en roerende goederen om ter beschikking te stellen aan handels en productievennootschappen", waaronder het hierna omschreven onroerend goed te Meulebeke, Steenovenstraat 96, naar de NV "OSTYCOM", overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 1.1 hierboven.

2. Beschrijving van het overgegane vermogen

Voor wat betreft de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de overnemende vennootschap wordt verwezen naar het voorschreven splitsingsvoorstel met de bijlagen, naar voorschreven verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva die worden afgesplitst en worden overgedragen door de partieel te splitsen vennootschap "TRANSPORT VEYS" in de overnemende vennootschap "OSTYCOM" uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen  onroerende zakelijke rechten  bijzondere omschrijving van de eïgendomsoverganq van de onroerende goederen

Het deel van het vermogen van de overdragende vennootschap dat aan de overnemende vennootschap wordt overgedragen betreft onder meer volgend onroerend goed:

1) De overdragende vennootschap "TRANSPORT VEYS" is eigenares van het hierna omschreven onroerend goed, dat krachtens goedkeuring van de partiële splitsing overgaat naar de NV "OSTYCOM", ovememende vennootschap:

GEMEENTE MEULEBEKE - tweede afdeling

Een magazijn op en met grond en afhangen gelegen te Meulebeke, tweede afdeling, Steenovenstraat 96, gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie D, nummer 1312P, met een oppervlakte van eenentachtig are negen centiare (81a 9ca).

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering besluit dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap, in de overdragende vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de overnemende vennootschap.

De mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op gebeurtenissen voor datum van één januari tweeduizend en vijftien komen ten laste van de overdragende vennootschap.

3. Toekenning van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap

De heer OSTYN Paul, en zijn echtgenote, mevrouw VIAENE Greet, beiden voornoemd, aandeelhouders van de overdragende vennootschap, de NV "TRANSPORT VEYS", zullen in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen één (1) nieuw te creëren aandeel van de NV "OSTYCOM" verwerven in verhouding van één (1) aandeel van de overnemende vennootschap, de NV "OSTYCOM", voor één (1) aandeel van de overdragende vennootschap, de NV "TRANSPORT VEYS".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

nad 11.1

r Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Er dient bijgevolg één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap "OSTYCOM" te worden gecreëerd dat zal worden toegekend aan de echtgenoten OSTYN  VIAENE, beiden voornoemd, aandeelhouders van de overdragende vennootschap.

Er zullen geen aandelen toegekend worden aan de overige aandeelhouder aangezien de overige aandeelhouder, de NV "OSTYCOM" (verkrijgende vennootschap) is.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat het nieuwe aandeel van de NV "OSTYCOM" onmiddellijk in de winst deelneemt, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de overdragende vennootschap voor rekening van de overnemende vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en vijftien. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen uitgevoerd door de overdragende vennootschap sinds één januari tweeduizend en vijftien, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, die het afgesplitste vermogen verkrijgt, op last evenwel voor deze laatste al de verplichtingen en verbintenissen van de overdragende vennootschap uit te voeren die betrekking hebben op deze overgegane bestanddelen.

DERDE BESLUIT

Vaststelling vermindering van het kapitaal van de overdragende vennootschap De algemene vergadering besluit met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van het hiervoor omschreven onroerend goed, het kapitaal van de overdragende vennootschap "TRANSPORT VEYS" verminderd is tot honderd tweeënveertigduizend tweehonderd en één euro en zesenvijftig cent (¬ 142.201,56).

VIERDE BESLUIT

Goedkeuring van de wijzigingen van de statuten als gevolg van de met splitsing

gelijkgestelde verrichting  Kapitaalverhoging

VIJFDE BESLUIT

Vaststelling dat de met splitsing gelijkgestelde verrichting volledig werd

verwezenlijkt en dat het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd is De vergadering verzoekt ons, notaris, vast te stellen dat ten gevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van alle bij deze met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen, gezegde met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting volledig werd verwezenlijkt en dat bijgevolg:

- een deel van het vermogen van de NV "TRANSPORT VEYS" is overgegaan naar de NV "OSTYCOM";

- de kapitaalverhoging voorzien in het vierde besluit hierboven, volledig is verwezenlijkt en het kapitaal werkelijk gebracht is op één miljoen zevenendertigduizend honderdzevenenzeventig euro en veertien cent (¬ 1.037.177,14), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdvierennegentig (3.294) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één drieduizend tweehonderdvierennegentigste (1J3.294ste) van het kapitaal.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT

Bevestiging van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op dertien december tweeduizend en elf werden de aandelen aan toonder omgezet in aandelen op naam. Daaropvolgend werd het aandelenregister van de vennootschap geregistreerd te Izegem op vijftien december tweeduizend en elf, Reg. 6, Boek 41, Blad 11, Vak 6, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00).

Deze omzetting wordt in onderhavige buitengewone algemene vergadering bevestigd.

ZEVENDE BESLUIT



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Doelwijziging

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur betreffende de wijziging van het doel van onderhavige vennootschap de dato 9 juni tweeduizend en vijftien, waarin de hierna door te voeren doelwijziging wordt verantwoord, evenals van de staat van activa en passiva de dato dertig april tweeduizend en vijftien.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 7 van de agenda.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge ACHTSTE BESLUIT

Aanpassing van de statuten van de NV "TRANSPORT VEYS", overdragende

vennootschap, aan de genomen besluiten hiervoor

De vergadering besluit vervolgens om de tekst van de artikels drie, vijf en acht van de statuten van de NV "TRANSPORT VEYS", overdragende vennootschap, aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor, en dit als volgt:

- Artikel drie:

`De vennootschap heeft als doel:

1. Sp - cifieke activiteiten

De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en

vertegenwoordiging in, herstel en onderhoud van alle materialen, grondstoffen en artikelen

en materieel in verband met de bouwsector of aanverwante sectoren.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en

vertegenwoordiging in om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

herstel en onderhoud van om het even welke goederen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen

naam of in naam van derden

zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als voor gezamenlijke rekening:

- het vervoer, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en

de lucht;

- de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van

vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer;

- de op- en overslag, alsmede het stockbeheer voor rekening van derden;

- het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en

conditioneren van goederen voor het cliënteel.

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen als door bemiddeling van alle andere ondernemingen of onderaannemers, de exploitatie van alle personen- en goederenvervoer en het huren of verhuren van gelijk welk voertuig en rollend materiaal, met of zonder bestuurder, en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze: rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

ll.

Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te

richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook



Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële' operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

G/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

iii. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

iv. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking eivan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel: Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als

bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- Artikel vijf:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a

1¬ oor-

behouden

` aan het Belgisch Staatsblad

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeënveertigduizend tweehonderd en één" euro en zesenvijftig cent (¬ 142.201, 56) en is verdeeld in duizend en negen (1.009) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één duizend en negenste (in .009ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

- Artikel acht:

"De aandelen zijn op naam.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen

van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

NEGENDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten van de NV "OSTYCOM", overnemende vennootschap, aan

de genomen besluiten hiervoor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge TENDE BESLUIT

Machten

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan het boekhoudkantoor "MAKEL", die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht

van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de KBO, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

ELFDE BESLUIT

Goedkeuring van de gecoördineerde tekst van de statuten

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten van zowel de NV "TRANSPORT VEYS", als van de NV "OSTYCOM", en keurt deze goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent -- afdeling Kortrijk; expeditie akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag van de raad van bestuur, staat van actief en passief.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2005 : KO092492
29/07/2004 : KO092492
16/02/2004 : KO092492
23/07/2003 : KO092492
31/12/2002 : KO092492
12/12/2002 : KO092492
07/08/2002 : KO092492
24/11/2000 : KO092492
09/09/2000 : KO092492
07/09/2000 : KO092492
26/08/2000 : KO092492
07/09/1999 : KO092492
20/08/1999 : KO092492
20/08/1999 : KO092492
28/05/1999 : KO092492
27/09/1996 : KO92492
14/06/1995 : KO92492
25/04/1995 : KO92492
23/02/1994 : KO92492
01/01/1993 : KO92492
12/12/1987 : KO92492
06/09/2016 : KO092492

Coordonnées
TRANSPORT VEYS

Adresse
STEENOVENSTRAAT 96 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande