TRANSPORT VIERSTRAETE G & V

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT VIERSTRAETE G & V
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.694.925

Publication

27/02/2014
ÿþ-4

Mal WOtd 11.1

t-- RS_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vs bels[ aai Bel!

Staa *190522 Sa

vBaargetet;r.i te; vine Win as

'echtbank van koophandel

grugge - ripiine Qoetgnae

op 8 FEB. 2014

uhII

i

Griffie orrfirar

Ondernemingsnr : 0540.694.925

Benaming

(voluit) : Transport Vierstraete G&V

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Kortemarkstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

In de bijzondere algemene vergadering van 02/01/2014 werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissing goedgekeurd:

* De heer Vierstraete Noël wordt benoemd als zaakvoerder met directe ingang.

Ichtegem, 02/0112014

Vierstraete Gregory

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ji:,Z ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

N@aergesei effiC3 b'c3'l e.

rechtban ' re-k-L ~eeÉle,

Brugg afr191inr. Aû..~ ()eue=

O On 2013 .

Griffie

~

IIIuiii~1111113ig;iii

Ondernemingsar: Benaming

(voluit) : TRANSPORT VIERSTRAETE G & V (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Kortemarkstraat 32 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 9

' oktober 2013, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden dat er een Besloten Vennootschap' met Beperkte Aansprakelijkheid werd ogericht door:

1. De heer VIERSTRAETE Gregory Sandy, geboren te Torhout op 16 januari 1984, rijksregisternummer: 84.01.16 145-79, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, identiteitskaartnummer 591-2666802-83, echtgenoot van Mevrouw VANBELLE Vanessa, nagenoemd, wonende te 8480 Ichtegem, Kortemarkstraat 28.

2. Mevrouw VANBELLE Vanessa Achiel Els, geboren te Torhout op 16 november 1984, rijksregisternummer' 84.1116 288-06, hier vermeld met haar uitdrukkelijke toestemming, identiteitskaartnummer 591-1397202-19,' echtgenote van de heer VIERSTRAETE Gregory, voornoemd, wonende te 8480 Ichtegem, Kortemarkstraat 28. , Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, naar verklaring ongewijzigd tot cp heden.

-- De vennootschap draagt de naam "TRANSPORT VIERSTRAETE G & V". Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

-- De zetel is gevestigd te 8480 Ichtegem, Kortemarkstraat 32.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke

taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

-- De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland

L Algemeen :

-Alle vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland. Alle; bemiddeling in vervoerszaken, bevrachting, douane- en administratieve formaliteiten.

-Alle handelsverrichtingen in het algemeen en handel in alle landbouwproducten, stro, hooi en meststoffen in het bijzonder.

-Alle onderhoudsverrichtingen voor het materieel in het bedrijf of voor rekening van derden.

-Het vervoer van graan, voeders, pulp

-Kraanwerk die samenhangt met transport.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard: zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

!1. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle: verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,' verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende " goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van del roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop° van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; verwerven van vruchtgebruik van onroerende goederen.

o5i-io. -d..5q..3.Z5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

lii. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen Inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t' kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

-- De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen terzake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. -- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (11186518) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) De heer Gregory VIERSTRAETE, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, door storting van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

2) Mevrouw Vanessa VANBELLE, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, door storting van een bedrag van

negenduizend driehonderd euro (9.300.00 EUR).

Alle aandelen zijn aldus volstort ten belope van het wettelijk minimum.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd zesentachtig (186) aandelen, volstort zoals voormeld,

toegekend als volgt:

1) aan de heer Gregory VIERSTRAETE: drieënnegentig (93) aandelen;

2) aan mevrouw Vanessa VANBELLE: drieënnegentig (93) aandelen;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

De duurtijd van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

`À.

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

de heer Gregory VIERSTRAETE en mevrouw Vanessa VANBELLE, worden aangsteld als zaakvoerders van de vennootschap met mandaat van onbepaalde duur

--De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november van ieder jaar om elf uur (11h).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand november 2015.

 Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar. De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Fiduciaire Godderis, met kantoor te 8840 Staden, Sint-Jansstraat 85, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

voor analytiek uittreksel

Geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.11.2015, NGL 05.01.2016 16004-0173-014

Coordonnées
TRANSPORT VIERSTRAETE G & V

Adresse
KORTEMARKSTRAAT 32 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande