TRIANDA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIANDA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.430.207

Publication

27/03/2014
ÿþ Mod Word 11,1

(PÀ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

--

14. 03, Hu

FIESili NK KOOPHANDEL OP-rpre

*14068292*

Vc behc

aar

Bei5 Staal

Ondernemingsnr : 405.430.207

Benaming

(voluit) : Trianda nv

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Brugsesteenweg 139, 8520 KLIURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte: AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van 28/02/2014 blijkt de sluiting van de:

vereffening.

1° Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar Dan:

Depuydt, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de NV Trianda definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de

wet verplichte termijn bij Dan Depuydt, Gravin Adelahof 4 bus 201, 8530 Harelbeke

40 Volmacht werd verleend aan de vennootschap VANDEN ABEELE - FOURNEAU NV, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het

rechtspersonenregister.

Voor ontledend uittreksel

Vereffenaar

Depuydt Dan

Op de laatste blz. van Luka vermeiden : te:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 30.11.2013, NGL 17.03.2014 14069-0035-007
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 11.01.2013, NGL 04.02.2013 13026-0517-007
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.07.2012 12344-0159-010
08/12/2011
ÿþ," "

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7~-----.-~ NEERGELEGD

REc=rr-":. ~ 1



ei'" , '";á --TI2 3. 11. 1011

1

F ,.R~~ITBANK

~ S />,T~,~ ., -Y--_~ KOOPHANDEL

r

'~~rti .a~ ri f.ï ; un ..le KORTRIJK .

h i n iwiui n uuruiiuii

" iiieasa9*

v

beh" aal Bel Staa

111

Ondernemingsnr : 0405.430.207

Benaming

(voluit) : " TRIANDA "

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8520 Kuurne, Brugsesteenweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tien november; tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Waregem, de 17 november; 2011. Boek 104. Blad 32. Vak 10 ; Bladen: 4. Verzendingen: 0. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro) de E.A. Inspecteur (getekend) B. Van Thuyne.";

dat de vennoten van de naamloze vennootschap " TRIANDA ", met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne,. Brugsesteenweg 139, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De voorzitter heeft het verslag voorgelegd van het bestuursorgaan de dato dertig september tweeduizend en elf, waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens werd de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd op dertig september tweeduizend en elf.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS, Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door Heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, aangesteld door het bestuursorgaan, over de samenvattende staat: van actief en passief, gevoegd bij zijn verslag.

Het verslag is opgesteld op acht november tweeduizend en elf.

De besluiten van voormeld verslag luiden letterlijk als volgt

'5. BESLUITEN.

ln het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur van de NV 'TRIANDA' een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 september 2011, zijnde de tussentijdse toestand, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de" vennootschap, die een balanstotaal opgeeft van 1.283.322,21 EUR en een netto-actief van 1.150.701,97 EUR,' en waaruit tevens blijkt dat de activiteiten van de vennootschap werden stopgezet.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van ; de vennootschap en de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft, en dit in zoverre de vooruitzichten, van de Raad van Bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de algemene:

vergadering van de NV 'TRIANDA' en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 8 november 2011.

VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e CVBA

Vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DOONCKT.'

De vennoten hebben inzage genomen in voormelde verslagen en staat van aktief en passief en ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

° .`

~-'-De_ ve

. heeft'-'dw verslagen

---_---- ~~~~.~~~~'~~

~ve geen opmerkingen worden go

aandeelhouders. Zij hebben besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn. Een exemplaar van voormelde verslagen werd samen met een uittreksel van huidig proces-verbaal en het verslag van de vereffenaar, waarvan sprake hiema, neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Konphmndei

' TWEEDE 8E5LU|T

De vergadering ' beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt

haar vereffening uü. te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor da'

noodwendigheden van haar vereffening. DERDE BESLUIT. Gelet op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering het einde

vastgesteld van het mandaat van de bestuurders, 1/ Heer Dan DEPUYDT, nationaal nummer GO.O7.15241'38. .'..'^-^^.-...'.- nationaal___~-^^ ..^~^ ..

'u~w~r*n~nwu~r~,u/.nvmm~/~~~//~v/p/~w. 3/ MevnouwAnal's COMPAGNIE, nationaal nummer 28.O6.141B248. VIERDE BESLUIT. De vergadering heeft beslist het aantal vereffenaars vas te stellen op één. De vergadering heeft beslist tot vereffenaar te benoemen Heer Dan DEPUYOT, voonnoomd, welke alhier verklaart na kennisname van hetgeen voorafgaat dit~

mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van Heer Dan DEPUYDT is onbezoldigd.

; Overeenkomstig de gewijzigde wettelijke bepalingen inzake vereffening van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

i VIJFDE BESLUIT."

| De vergadering heeft beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering ' ivan zijn npdnaoht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van ;Vennootsohappæn. zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de! gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te |oten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betn|ing, van alle inschrijvingen van ! vporrænhtnn of hypn0hekon' overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders .m~toauæ|en vandevorp||chtingambtshmbeinanhrijv|ngÓamemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die zij passend zal ; oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT. "

De vergadering heeft een bijzondere volmacht gegeven aan de vereffenaar, Heer Dan DEPUYDT, !voomuemd. om het verzoekschrift tot bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van zijn benoeming tot de vereffenaar door de algemene vergadering, te ondertekenen.

ZEVENDE BESLUIT.

i De vergadering heeft beslist als volgt de statuten van de vennootschap te wÜzigen, om ze in~ overeenstemming te brengen niet de besluiten die genomen werden: - De vergadering heeft beslist in fine van artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen: Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.' - De vergadering heeft beslist aan artikel 4, in fine, volgende tekst toe te voegen: De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering | der aandeelhouders, gehouden op tien november tweeduizend en elf, voor het ambt van notaris Ronny Van! Eeckhout te Waregem.'

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 10/11/2011;

- kopie vonnis tot benoeming vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

* ~

^~

22/11/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

iL,M)1Ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V:i ..:.L'....'_7~

ËC-~`=-- NEERGELEGD



-11- 2.i:~° 0:4. 11. 2011

STAATS BLf;D

3TUL1R G~F~~iTB.~.NK

j KOOPHANDEL

__..



KORTRIJK

111

MO~IrT

DIF

*11175676*

B4

BBLGISCh

~ BE

Ondememingsnr: 0405.430.207

Benaming

(voluit) : TRIAN DA

Rechtsvorm : nv

Zetel : Brugsesteenweg 139, 8720 Kuume

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering ter verlenging bestuurdersmandaten

Er werd op 28 oktober 2011 een Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel. Er wordt beslist om de bestuurdersmandaten te verlengen per 30 juni 2010, en dit voor een periode van 6 jaar. Worden als bestuurder benoemd: Depuydt Dan, Depuydt Andre en Compagnie An2ise. Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd Depuydt Dan. Getekend Depuydt Dan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11340-0425-013
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.07.2010 10313-0469-015
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09530-0328-014
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08499-0259-014
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 26.07.2007 07454-0135-012
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.07.2006, NGL 26.07.2006 06523-1577-014
04/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 02.08.2005 05624-1312-014
15/04/2005 : KO045942
03/08/2004 : KO045942
13/08/2003 : KO045942
28/11/2002 : KO045942
24/02/1989 : KO45942
01/01/1989 : KO45942
01/01/1988 : KO45942
01/01/1986 : KO45942

Coordonnées
TRIANDA

Adresse
BRUGSESTEENWEG 139 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande