TRIANGLE TRADING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIANGLE TRADING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.629.572

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 28.11.2013 13674-0157-041
04/02/2013
ÿþ mod 14.1

Luik B ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ITEUR BELGE

5 -01- 2013

SCH STAATSBLAD

NEERGELEGD le. 01. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

MO

2

3ELGI





' Ondememingsnr 0435.629.572

Benaming (voluit) : Triangle Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Drieslaan, 33

8560 Wevelgem (Moorsefe)

Onderwerp akte :Wijziging doel -wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 3 januari 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Triangle Trading" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2012 opgemaakt conform, artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te wijzigen zodat dit voortaan luidt zoals hierna beschreven.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt om deze aen te passen aan de genomen beslissing en aan de thans vigerende wetgeving:

Artikel 3 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten

(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de' aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of: onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aards zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i 1.1

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen,; door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van' voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een'

roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot

roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het, verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van' aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide; producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook,. uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan;

rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender; welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan: depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING

MET DERDEN

1. Handelsbemiddeling, commissiehandel, optreden als

tussenpersoon inzake groothandel, in- en uitvoer van tapijten, tapijtwerk en weefsels bestaande uit natuurlijke en/of synthetische vezels en inzake producten van de textiel- en kledingnijverheid, daaronder begrepen garens, kledingstoffen, meubilieringsstoffen, tapijtwerk, huishoudlinnen, textielwaren voor nijverheidsgebruik en koord- en touwwerk.

2. Het huren en verhuren op korte of lange termijn, de leasing en het onderhoud van alle roerende goederen, en in het bijzonder van rollend materieel en machines, waaronder begrepen doch niet beperkt tot, auto's, minibussen, bestelwagens en vrachtwagens; verhuur van vrachtwagens met/zonder chauffeur, verhuur van auto's met/zonder chauffeur, verhuur op korte termijn van personenauto's met /zonder chauffeur, verhuur en operationele leasing van overige transportmiddelen.

3. De aankoop en verkoop van nieuwe of tweedehandse motorvoertuigen, zowel in groot als in kleinhandel.

4. Aan- en verkoop, import en export, kleinhandel en groothandel, huur en verhuur van nieuwe en tweedehands boten, trailers, motoren, quads, bootonderdelen en traileronderdelen.

5. De groot- en kleinhandel in smeer en koelmiddelen. De groot-en kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen.

6. Het verhuren van opslagruimte.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

8. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

9. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen;. het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of, commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-behoudbn aan het Belgisch Staatsblad

11. mod 11.1

nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante`

immateriële vaste activa;

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer,

Voor-

beleiudên

aan het

Belgisch

Staatsblad

commissiehandel en vertegenwoordiging goederen. van om het even welke

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in: het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,' financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Artikel 35 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

In afwijking van het voorgaande en van artikel 36 en 37, zijn onder; de door het wetboek van vennootschappen voorziene voorwaarden en, modaliteiten, ontbinding en sluiting van de vereffening mogelijk in, één akte. In dit laatste geval worden geen vereffenaars .aangesteld."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 3 januari: 2013; gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.11.2012, NGL 11.12.2012 12662-0068-030
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.11.2011, NGL 25.11.2011 11616-0029-034
26/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.11.2010, NGL 24.01.2011 11012-0131-034
05/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

IIIuIphIflhIIOflhIuIIOIu

*11002002*

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

~--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------..-------, Ondememingsnr : 0435.629.572

; Benaming : Triangle Trading

;_ (voluit) naamloze vennootschap

'; Rechtsvorm :

Zetel : Drieslaan 33

8560 Wevelgem (Moorsele)

Onderwerp akte :Verhoging kapitaal - Wijziging doel - Vaststelling benoeming bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op dertien december tweeduizend en tien, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap « TRIANGLE TRADING » onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

VERSLAGEN.

De vergadering neemt kennis van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President, ;! Kennedypark, la, vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Nikolas, bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng in natura, waarvan de besluiten luiden als volgt :

" Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV TRIANGLE TRADING, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in É artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte; ;' Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel; dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; :; 2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

ij 3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal (245) en de fractiewaarde (737,70 EUR), verhoogd met een globale uitgiftepremie ten belope van 491.392,87 EUR van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat '; de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 245 volledig volgestorte aandelen van de NV TRIANGLE' TRADING, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen= betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons; verslag geen "fairness opinion" is.

Een exemplaar van ieder verslag zal samen met een expeditie van dit proces-verbaal worden :! neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

EERSTE BESLISSING.

' De vergadering stelt vast dat krachtens beslissing van de jaarvergadering gehouden op 9 november:

2010 de volgende bestuurders werden benoemd, respectieve herbenoemd voor de duur van zes jaar;

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



1. de heer Vanneste Geert, voornoemd;

2. mevrouw Peferoen Ingrid, voornoemd;

3. de gewone commanditaire vennootschap "Vanneste Consulting", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanneste Christophe, voornoemd;

4. de heer Vanneste Laurent voornoemd.

Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur gehouden op 1 december 2010, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010 conform artikel 559 van het wetboek van vennootschappen, daar de aandeelhouders verklaren daarvan kennis genomen te hebben.

Vervolgens beslist de vergadering het doel uit te breiden zodat het doel voortaan zal luiden zoals opgenomen in artikel 3 van de nieuwe statuten hierna.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de aandelen voortaan op naam zijn.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd tachtigduizend zevenhonderd zesendertig euro vijftig cent (E 180.736,50), om het te brengen van negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00) op één miljoen tachtigduizend zevenhonderd zesendertig euro vijftig cent (¬ 1.080.736,50), door inbreng in natura van aandelen van vennootschappen, mits creatie en uitgifte van tweehonderd vijfenveertig (245) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderd tweeënzeventig duizend honderd negenentwintig euro zevenendertig cent (¬ 672.129,37) inbegrepen een globale uitgiftepremie van vierhonderd éénennegentig duizend driehonderd tweeënnegentig euro zevenentachtig cent (E 491.392,87) die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de winsten vanaf de kapitaalverhoging.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van vierhonderd éénennegentig duizend driehonderd tweeënnegentig euro zevenentachtig cent (¬ 491.392,87) om het te brengen van één miljoen tachtig duizend zevenhonderd zesendertig euro vijftig cent (E 1.080.736,50) op één miljoen vijfhonderd tweeënzeventig duizend honderd negenentwintig euro zevenendertig cent (¬ 1.572.129,37) door incorporatie van de uitgiftepremie hiervoor, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGINGEN.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris er akte van te nemen dat de kapitaalverhogingen aldus volledig werd onderschreven en volgestort en dat het kapitaal aldus verhoogd werd tot één miljoen vijfhonderd tweeënzeventig duizend honderd negenentwintig euro zevenendertig cent (¬ 1.572.129,37).

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen als volgt, rekening houdend met de bestaande kenmerken van de vennootschap en de hiervoor genomen beslissingen en houdende tevens :

- aanpassing van de bepalingen nopens de oproeping van de raad van bestuur;

- mogelijkheid tot invoeren van een directiecomité

- mogelijkheid tot verdaging van de bijzondere en buitengewone algemene vergadering;

Artikel 1  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van naamloze vennootschap. Zij draagt de naam: "TRIANGLE TRADING".

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Drieslaan, 33.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, en dergelijke), zoals de huurfinanciering van, onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

li. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Handelsbemiddeling, commissiehandel, optreden als tussenpersoon inzake groothandel, in-en uitvoer van tapijten, tapijtwerk en weefsels bestaande uit natuurlijke en/of synthetische vezels en inzake producten van de textiel- en kledingnijverheid, daaronder begrepen garens, kledingstoffen, meubilieringsstoffen, tapijtwerk, huishoudlinnen, textielwaren voor nijverheidsgebruik en koord- en touwwerk.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van' verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4  Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5  Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen vijfhonderd tweeënzeventig duizend honderd negenentwintig euro zevenendertig cent (¬ 1.572.129,37), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijfenzestig (1.465) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/duizend vierhonderd vijfenzestigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12  Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15  Biieenroeping van de raad van bestuur.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, telkens het belang van het vennootschap dit vereist

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, ten laatste vijf dagen vôôr de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

Artikel 18  Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19  Directiecomité.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 20  Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 21  Vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door een gedelegeerd bestuurder.

2. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-be7iouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De

vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de

grenzen van hun volmacht.

TITEL VI. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 23  Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede dinsdag van de maand

november om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in

de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke

feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op

hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het

belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de

eigenaars van de aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vôór de datum van de algemene

vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering

deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te

nemen.

Artikel 29  Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

TITEL VII. BOEKJAAR - JAARREKENING  BESTEMMING VAN DE WINST.

Artikel 32  Boeklaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend

jaar.

Artikel 33 - Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de

vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot

het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone

meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

TITEL VIII. ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 37  Wiize van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten,

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te

gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid

te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet

voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van

de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

RAAD VAN BESTUUR.

En onmiddellijk hierna, hebben de bestuurders, te weten :

1. de heer Vanneste Geert, voornoemd;

2. mevrouw Peferoen Ingrid, voornoemd;

3. de gewone commanditaire vennootschap "Vanneste Consulting", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vanneste Christophe, voornoemd;

4. de heer Vanneste Laurent, voornoemd;

zich verenigd in een raad van bestuur en hebben beslist de benoeming vast te stellen :

- als voorzitter van de raad van bestuur : van de heer Vanneste Geert;

-als gedelegeerd bestuurder : van de heer Vanneste Geert.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 13 december 2010; gecoordineerde tekst van de statuten ; verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2010 : KO116753
12/12/2008 : KO116753
10/01/2008 : KO116753
19/12/2006 : KO116753
07/12/2005 : KO116753
31/12/2004 : KO116753
31/12/2004 : KO116753
12/12/2003 : KO116753
25/09/2002 : KO116753
20/12/2000 : KO116753
22/11/2000 : KO116753
01/01/1996 : KO116753
24/01/1991 : KO116753
30/11/1988 : KO116753
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 30.08.2016 16534-0576-035

Coordonnées
TRIANGLE TRADING

Adresse
DRIESLAAN 33 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande