TRIBUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIBUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.185.849

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 28.08.2014 14497-0506-011
18/10/2013
ÿþ~ ti

Riad WOrd 11.1

îp_^ -~~~< r' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0424.185.849

Benaming

(voluit) : Tribus

(verkort) :

iveckbti geIB?v:d tt7r °etzn Vc.°

rechtbank van kcophnneal

Brugge OoesenGG

on 0 9 OKT,

Griffie

Ce. rs!r+ -er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Vaartdijk-Zuid 12, 8432 Middelkerke (Leffinge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2013

Met algemeenheid van stemmen wordt besloten om Mevr. Claus Ine, wonende te 8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartijdk-Zuid 12, te ontslaan als zaakvoerder en dit met ingang vanaf vandaag, 1 oktober 2013.

Aarts Patricia

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 05.08.2013 13406-0051-011
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 30.08.2012 12493-0505-011
23/11/2011
ÿþ mod 2.1



r ( ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



~ánirË~iC rtCC.i--ittÎv:S

VAN KOOpHF,NDEl,

1 0. 11, 2011

DENDERMONDE

~

~IIIIIC

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

*iii!szaa"

11111

Ondememingsnr : 0424.185.849

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : BVBA DE NACHTEGAAL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 5

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te .Kortrijk, op. ;i zeven november tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DE NACHTEGAAL", met zetel te 9100 Sint-i; Niklaas, Nieuwstraat, 5 (B.T.W. BE-0424.185.849; RPR Dendermonde), ondermeer de volgende beslissingen;, heeft genomen:

1/ De vergadering besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in "Tribus".

j; 2/ De vergadering besloot de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van "9100:: Sint-Niklaas, Nieuwstraat, 5" naar "8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk-Zuid, 12".

3/ De vergadering nam kennis van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder in toepassing van; artikel 287 van het wetboek van vennootschappen inhoudende een omstandige verantwoording van dei: geplande doelwijziging, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op éénendertigÊ augustus tweeduizend en elf. De vergadering besloot tot wijziging van het doel van de vennootschap door;; vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de tekst zoals die hierna in extenso weergegeven.

4/ De vergadering besloot de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en deze te vervangen door. fractiewaarde. De vergadering stelde vast dat het kapitaal van de vennootschap thans is verdeeld in! tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van;'.. ééntweehonderd vijftigste (1/250Se) van het maatschappelijk kapitaal.

5/ De vergadering besloot de uitdrukkingsmunt van het kapitaal te wijzigen door omzetting ervan in euro. De;: vergadering stelde vast dat het kapitaal van de vennootschap achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) bedraagt.

°' 6/ De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd en`! zeven euro negenennegentig cent (E 407,99), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderdsi tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op negentien duizend euro (E 19.000,00), en dit door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van gezegd bedrag van vierhonderd en zeven euro; negenennegentig cent (E 407,99). Deze kapitaalverhoging is geschied zonder de uitgifte en creatie van nieuwe;; aandelen, doch mits dienovereenkomstige aanpassing van de fractiewaarde van de tweehonderd vijftig (250)='s bestaande aandelen.

7/ De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief is`i gebracht op negentien duizend euro (E 19.000,00).

8/ De vergadering besloot tot nadere uitwerking van de modaliteiten inzake de uitoefening van het; voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

'; 9/ De vergadering besloot tot wijziging en/of herformulering van de modaliteiten inzake de uitoefening van de,i lidmaatschapsrechten van de aandelen ingeval van verbrokkeling van het eigendomsrecht, en dit zoals hierna in!i extenso opgenomen. 10/ De vergadering besloot tot wijziging en/of herformulering van de modaliteiten inzake overdracht enj overgang van aandelen, houdende ondermeer schrapping van de vrije overdracht/overgang van aandelen aani: voor- of nazaten in de rechte lijn.

11/ De vergadering besloot tot schrapping van de tweede zin van artikel 8 van de statuten, en dit gelet op het:i eerder ontslag van de heer Fredy Samson als zaakvoerder met uitwerking op één januari negentienhonderdij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vijfennegentig (welk ontslag werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven november negentienhonderd vijfennegentig, onder nummer 951107-240).

12/ De vergadering besluit tot wijziging van de laatste zin van artikel 8 van de statuten in die zin dat het mandaat van zaakvoerder zowel bezoldigd als onbezoldigd kan zijn.

13/ De vergadering besloot tot wijziging van de regels inzake externe vertegenwoordiging in die zin dat iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, individueel de vennootschap vertegenwoordigt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, met uitzondering evenwel voor alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftig duizend euro (E 50.000,00) overschrijdt en voor alle rechtshandelingen in verband met de aan- en verkoop van onroerende goederen, alsmede voor het afsluiten van leningen en het vestigen van waarborgen, waarvoor de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders is vereist.

14/ De vergadering besloot bijkomend te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur en met onmiddellijke ingang: mevrouw CLAUS Ine, wonende te 8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk-Zuid, 12, die verklaarde dit mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

15/ De vergadering besloot tot schrapping van het inmiddels zonder voorwerp geworden artikel 19 van de statuten (AFV-kapitaal).

16/ De vergadering besloot de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen, met behoud van de kenmerken van de vennootschap, onder meer rekening houdend met de genomen besluiten en met de thans vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen.

De nieuwe tekst van de statuten vermeldt de volgende te publiceren kenmerken:

Artikel 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "Tribus". Artikel 2.

i De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk-Zuid, 12.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht worden, mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- de projectontwikkeling voor woningbouw, zowel voor nieuwbouw als voor renovatiewerken, betrekking hebbend op individuele woningen en appartementsgebouwen;

- de projectontwikkeling voor kantoorbouw;

- de projectontwikkeling voor infrastructuurwerken, meer bepaald voor de aanleg of renovatie van stadswijken, grondverkavelingen en ruilverkavelingen;

- de projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen door huisvestingsmaatschappijen en maatschappijen voor goedkope woningen;

- de handel in eigen onroerend goed, omvattende woningen en flatgebouwen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden;

- de verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname);

- de verhuur van eigen onroerend goed (exclusief sociale woningen), omvattende al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

- de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen en handelspanden; "

- de verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

- de verhuur van handelszaken;

- de bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

- het schatten en evalueren van onroerende goederen;

- het beheer van residentiële gebouwen, omvattende het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-

eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan

het beheer wordt waargenomen en het innen van de huur;

- het beheer van overige onroerende goederen, omvattende het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de

mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen

waarvan het beheer wordt waargenomen en het innen van de huur;

- de activiteiten van binnenhuisarchitect.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer daar haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere

vennootschappen of ondernemingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Voormelde opsomming is niet limitatief en de effectieve uitoefening van het maatschappelijk doel zal enkel kunnen gebeuren indien aan alle wettelijke verplichtingen omtrent de uitoefening ervan is voldaan.

Artikel 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentien duizend euro (E 19.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste (11250'°) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 8.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien één of meerdere aandelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanduiding niet is gedaan, blijft het stemrecht verbonden aan deze aandelen geschorst.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker, het eraan verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met i inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het is de zaakvoerders verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in zaken die met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

Artikel 13.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders is evenwel vereist:

-voor alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftig duizend euro (E 50.000,00) overschrijdt;

-voor alle rechtshandelingen in verband met de aan- en verkoop van onroerende goederen, alsmede voor het afsluiten van leningen en het vestigen van waarborgen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 18.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, " dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 21

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 21.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf geen vennoot moet zijn. De zaakvoering mag de vorm van de volmacht vaststellen en verzoeken dat deze vijf volle dagen voor de vergadering worden neergelegd op de door haar aangeduide plaats. Het is de vennoten ook toegelaten schriftelijk hun stem uit te brengen.

Artikel 24.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van ditzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voorzover wettelijk verplicht, stelt deze het jaarverslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het gevoerde beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van

vennootschappen. "

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 25.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer liet reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering er aan zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoering.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 26.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie .zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij gewone meerderheid van stemmen. De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk' recht.

17/ De vergadering besloot machtiging te verlenen aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en aan instrumenterende notaris Defauw tot coördinatie van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 07/11/2011; gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge













01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 28.07.2011 11344-0558-010
15/10/2010 : DE040597
12/07/2010 : DE040597
09/07/2009 : DE040597
18/06/2008 : DE040597
13/02/2008 : DE040597
29/08/2007 : DE040597
27/09/2006 : DE040597
15/06/2005 : SN040597
06/08/2004 : SN040597
12/08/2003 : SN040597
20/09/2002 : SN040597
07/07/2000 : SN040597
09/07/1999 : SN040597
27/01/1995 : SN40597
01/01/1986 : SN40597
01/01/1986 : SN40597

Coordonnées
TRIBUS

Adresse
VAARTDIJK ZUID 12 8432 LEFFINGE

Code postal : 8432
Localité : Leffinge
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande