TRIC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.677.746

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 27.02.2014 14054-0001-017
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 19.12.2014 14697-0447-017
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 22.02.2013 13045-0041-016
27/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 il ix iA uiuinu~iuiu NEE..~ .-. .--

;-~ ~.--:_EC

*11199959'

FEvHTEAN',

t~~:GJ_~l~`~"

13. 12. 2011

Ondernemingsnr : 0837.677.746

Benaming (voluit) : Tric Invest

j;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijverhoek, 41-43

8520 Kuurne

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING DOOR OVERDRACHT DOOR NV TRIC AAN DE BVBA TRIC INVEST

; Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats= HEULE, op 30 november 2011 dragende volgende meldingen van registratie "2011/181/7193iN -j 1ste kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 05 december 2011, twaalf bladen drie renvooien. Boek 955 Blad 04 Vak 06. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur; (getekend): L. Vanheuverzwijn.", werd overgegaan tot de partiële splitsing van de naamloze; vennootschap "TRIC", waarbij zij een gedeelte van haar activa en passiva overdraagt aan dej besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST", tegen uitreiking door de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST" van nieuwe aandelen die; toekomen aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TRIC" zonder opleg in geld.

;j De te publiceren specificaties van de vennootschap luiden thans als volgt:

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME VERSLAGEN

il De vergaderingen nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken:

- de voorstellen tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen; bekomen;

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura in de besloten vennootschap; js met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST";

- verslag van de zaakvoerders in verband met de inbreng in natura.

;' De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van' een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frank Vandelanotte", met zetel te 8520; Kuurne, Bloemenhof, 24, vertegenwoordigd door de Heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor,; opgesteld op 25 november 2011 overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van: vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

:; " De voormelde verrichting van inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de algemene; controlenormen van het instituut der Befrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling; van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet;: ;'s in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting. De inbreng in natura bij oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid] sj 'TRIC INVEST, in het kader van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap 'TRIC, bestaat uit een aantal activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap 'TRIC' Bij het;; ij beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: 1. De beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van:; j, duidelijkheid en nauwkeurigheid;

:j 2. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode aan boekwaarde;;

bedrijfseconomisch verantwoord is, en dat de in het kader van de splitsing van de NV 'TRIC'; ;j ingebrachte activa, passiva, rechten en verplichtingen, bij toepassing van artikel 80 van het;; j; Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, s,

opgenomen in de boekhouding van de vennootschap waarin de inbreng gebeurt tegen de waarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

mad 11.1

waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap' voorkwamen en dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

3. Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractie-waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

4. dat de werkelijke vergoeding als tegenprestatie van de inbreng bestaat uit 7.040 volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TRIC INVEST

5. dat de rechten en verplichtingen van de partijen duidelijk vastgesteld zijn.

Aldus opgemaakt te Kuurre,

Op 25 november 2011."

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit in totaal zevenduizend veertig (7.040) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST' zonder aanduiding van nominale waarde. De Heer Luc Vandewiele ontvangt drieduizend vijfhonderdnegentien (3.519) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST" en Mevrouw Greta Verbeke ontvangt er drieduizend vijfhonderdeenentwintig (3.521).

Aan de voorzitter wordt door de vergaderingen ontslag verleend van de integrale voorlezing van de voormelde voorstellen tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen.

De vergaderingen nemen kennis van de bedrijfseconomische verantwoording door het bestuursorgaan zoals opgenomen in de voormelde splitsingsvoorstellen, welke luiden als volgt:

"Deze splitsing kadert in een reorganisatie van de groep waarbij familiale opvolging en het aantrekken van een externe commerciële manager met binding op lange termijn de objectieven zijn. Deze reorganisatie zal gebeuren door de bedrijfstak logistiek en magazijnbeheer' af te splitsen naar de BVBA TRiC INVEST, waar dochter Lies Vandewiele, momenteel als bediende binnen NV TRiC verantwoordelijk voor de bedrijfstak logistiek en magazijnbeheer, het beheer zal verderzetten. De gebouwen behoren tot de bedrijfstak "Logistiek en magazijnbeheer, zelfs de aanpalende woning, dewelke zeer binnenkort als magazijn in gebruik zal worden genomen. Het afzonderen van de bedrijfstak logistiek en magazijnbeheer zal bij NV TRIC een toekomstige commerciele samenwerking met een derde-groep mogelijk maken, hetgeen kan resulteren in een verhoging van de efficientie en de produktiviteit."

- verslag van de zaakvoerders over de inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST".

De vergaderingen keuren hierbij uitdrukkelijk deze verantwoording van onderhavige partiële splitsing goed en erkennen de juistheid en waarachtigheid van deze verantwoording en de partiële splitsing. Alle aandeelhouders bevestigen alhier uitdrukkelijk overeenkomstig artikel 730 laatste alinea en artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen dat zij verzaken aan de mogelijkheid van een verslag van het bestuursorgaan over de partiële splitsing.

TWEEDE BESLUIT - VERZAKING AAN HET RECHT OP ANDERE VERSLAGEN

De algemene vergaderingen besluiten tot afstand van het recht op het verslag van de raad van bestuur van de overdragende vennootschap, van het verslag van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap en van de verslagen van een bedrijfsrevisor of een accountant over de splitsingsvoorstellen, overeenkomstig artikel 734 Wetboek van Vennootschappen dat luidt als volgt: "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

DERDE BESLUIT - BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OVERNAME VAN EEN BEDRIJFSTAK DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP NIET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "TRIC INVEST"

A. PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING EN KAPITAALVERMINDERING

De vergaderingen besluiten tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de naamloze vennootschap "TRIC" van actief- en passiefbestanddelen (die de bedrijfstak 'logistiek en magazijnbeheer vormen), in een bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST", waarbij de naamloze vennootschap "TRIC" niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde actiefbestanddelen (die de bedrijfstak 'logistiek en magazijnbeheer vormen) van de overdragende vennootschap de naamloze vennootschap "TRIC" met aile rechten en verplichtingen overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST".

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende naamloze vennootschap "TRIC" verminderd met vijfendertigduizend honderdtachtig euro drieënvijftig cent (35.180,53 EUR)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij -Ifé1 BëIgiscli S{ a fsblâd = 27/1212011- Annexes du 7Vldmfeur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

om het te brengen van drieënnegentigduizend euro (93.000,00 EUR) op zevenenvijftigduizend achthonderdnegentien euro zevenenveertig cent (57.819,47 EUR), door afsplitsing van de hierna vermelde actiefbestanddelen (die de bedrijfstak `logistiek en magazijnbeheer' vormen).

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING De vergaderingen keuren de eigendomsoverdracht van de actiefbestanddelen (die de bedrijfstak logistiek en magazijnbeheer' vormen) van de naamloze vennootschap "TRIC" naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST" goed, en verzoeken mij, notaris, de omschrijving te akteren van de actiefbestanddelen (die de bedrijfstak logistiek en magazijnbeheer vormen) en van de wijze waarop deze afgescheiden en overgedragen worden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST"

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

De overgegane actiefbestanddelen en passiefbestanddelen (die de bedrijfstak logistiek en magazijnbeheer' vormen) betreffen de volgende onroerende goederen, toebehorend aan de overdragende naamloze vennootschap "TRIC".

Zij worden beschreven in het voormelde verslag van de revisor als volgt:

1) de volle eigendom van:

GEMEENTE KUURNE.

Een bedrijfsgebouw met een woonhuis en grond, gestaan en gelegen alsvoren, Vijverhoek, nummers 41-43, gekadastreerd volgens titel sectie A deel van nummer 443/B en thans gekadastreerd sectie A nummers 443/L, 443/K en 443/M, voor een grootte volgens titel en kadaster van vierduizend vijfhonderdtwintig (4.520) vierkante meter.

- Inbegrepen zijn de infrastructuur-werken, zonnepanelen en tuinaanleg.

- De installaties en inrichting omvatten alle aan het gebouw aangehechte zaken zoals het sanitair, elektriciteit en de verwarming. De inrichting omvat aile aan het gebouw gehechte constructies zoals magazijnrekken en inrichting burelen.

- Het meubilair en kantoormaterieel omvat twee bureelstoelen, twee computers met scherm en een telefoontoestel, alle zijn volledig afgeschreven.

- De bedrijfswagens omvatten:

- Een bestelwagen Renault Trafic Grand Confort met chassisnummer VFIFLGHB69V340786, ingebruikname juli 2009

- Een bestelwagen lveco 29L12V met chassisnummer ZCFC298100D347355, ingebruikname april

2007

Een tweehandehandse heftruck Jungheinrich, in gebruik genomen in april 2009

- Een investeringskrediet KBC 726-5904512-08, aangegaan op 15 april 2009, waarvan de uitstaande schuld op lange termijn honderdzevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (157.500, 00 EUR) bedraagt, en op korte termijn tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22.500, 00 EUR) dient afgelost te worden."

B.3. Bijzondere omschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van de onroerende goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden

De overgegane actiefbestanddelen betreffen meer specifiek nagemelde onroerende goederen: de volle eigendom van volgend onroerend goed:

GEMEENTE KUURNE.

Een bedrijfsgebouw met een woonhuis en grand, gestaan en gelegen alsvoren, Vijverhoek, nummers 41-43, gekadastreerd volgens titel sectie A deel van nummer 443/B en thans gekadastreerd sectie A nummers 443/L, 443/K en 443/M, voor een grootte volgens titel en kadaster van vierduizend vijfhonderdtwintig (4.520) vierkante meter.

C. KAPITAALSVERHOGING IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP TRIC

De vergadering besluit in de overdragende vennootschap "TRIC" het kapitaal te verhogen met drieduizend zeshonderdtachtig euro drieënvijftig cent (3.680,53 EUR) om het kapitaal te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing, van de kapitaalvermindering en - verhoging in de overdragende vennootschap.

D. KAPITAALSVERHOGING IN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID TRiC INVEST

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ingevolge voormelde inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap met vijfendertigduizend honderdtachtig euro drieënvijftig cent (35.180,53 EUR) om het kapitaal te brengen van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) op vijfenzestigduizend honderdtachtig euro drieënvijftig cent (65.180,53 EUR) door uitgifte van zevenduizend veertig (7.040) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST" zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Trio zoals hierboven uiteengezet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing, en van de kapitaalverhoging in de verkrijgende vennootschap.

E. KAPITAALSVERMINDERING IN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID TRIC INVEST

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met dertigduizend euro (30.000,00 EUR) om het van vijfenzestigduizend honderdtachtig euro drieënvijftig cent (65.180,53 EUR) terug te brengen op vijfendertigduizend honderdtachtig euro drieënvijftig cent (35.180,53 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris te zijn ingelicht omtrent de inhoud van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat schuldeisers, wier vordering ontstaan is v66r de bekendmaking van de kapitaalvermindering, het recht hebben om, binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan zolang de schuldeisers die binnen de hierboven vermelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID TRIC INVEST

Ingevolge de kapitaalverhoging en -vermindering zal het nieuw artikel 5 als volgt luiden:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfendertigduizend honderdtachtig euro drieënvijftig cent (35.180,53 EUR) vertegenwoordigd door achtduizend tweehonderdveertig (8.240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/achtduizendtweehonderdveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP TRIC

De vergadering besluit om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en daartoe in de statuten artikel 10 te vervangen als volgt

"ARTIKEL 10.

De aandelen zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen op naam en de overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Elke vennoot en elke belanghebbende derde mag kennis nemen van dit register.

Certificaten van inschrijving, ondertekend door twee bestuurders, worden op hun verzoek afgeleverd aan de aandeelhouders."

ZESDE BESLUIT  UITOEFENING STEMRECHT INGEVAL VAN GESPLITST EIGEN DOM SRECHT.

De vergadering besluit om in artikel 31 na de derde alinea een nieuwe alinea in te voegen

die luidt als volgt:

"Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andere schriftelijke overeenkomst tussen de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker."

ZEVENDE BESLUIT - ACTUALISERING VAN DE STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP TRIC

De vergadering besluit de tekst van de huidige statuten te actualiseren en aan te passen aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

07/11/2011
ÿþ-~

Mad 2M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1IIII1I1 H111I lila

*11167371*



~

St

Id

B

iH BELGE :T;on, NEERGELEGD

21:4

fi SBLAéi?

~lU '~~~~

13, 10. Zfi{1

MBANK KOOPHANDEL

I~

KORTRIJK

p--- -

MONITEi

DIRE

2 7-1

LGISC

BESI-

Ondernemingsnr : 0837.677.746

Benaming

(voluit) : TRIC INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vijverhoek 41-43, 8520 Kuurne

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN PARTIËLE SPLITSING

Volgende stukken worden neergelegd:

- Voorstel van partiële splitsing van 12 oktober 2011 tussen :

- de NV Tric (ondernemingsnummer 0428 955 378)

- de NV Tric Invest (ondernemingsnummer 0837 677 746).

Luc VANDEWIELE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging

ar ter m griffie~ van de tel:-1~ akte,

momTEUfs ~ELCE

~

NEERGELEGD

ber

aa

Be 5tai

lIIl liuI II IIl I 1 III 11111 II

*11110937"

--1, 07. 20i1

FIECNTEIANrG iiGOPriANDEI- EelFfnilIJ K

GiSCH S7/1 SES-11J

A~TSBL/~D

IIA

3E

!; Ondernemingsnr: <31. 6TR - -11/446

Benaming : Tric Invest

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijverhoek, 41-43

8520 Kuurne

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 29 juni 2011, neergelegd ter registratie. Bij deze akte wordt een besloten vennootschap !; met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties:

De vennoten: De Heer VANDEWIELE Luc Camiel Valeer, zelfstandige handelaar, geboren te Roeselare op één januari negentienhonderd éénenzestig, en zijn echtgenote Mevrouw VERBEKE Greta Germaine, zelfstandig handelaarster, geboren te Kortrijk op eenentwintig juni il negentienhonderd éénenzestig, samenwonende te 8520 Kuurne, Vijverhoek 43.

VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIC INVEST"

DOEL. De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van alle textielproducten, schoeisel, beschermingsmiddelen; design en ontwerpen van modellen en nieuwe creaties met betrekking tot textielartikelen en aanverwanten, alsmede marketing voor die produkten.

Zij kan tussenpersoon zijn in de handel in de meest ruime zin van het woord.

,j De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen !I en ondernemingen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert ;; en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen. De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen), kortom een i: volledige materiele infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de manager/zaakvoerder/vennoot. Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading en deviezenoperaties uitvoeren en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande voor zover als wettelijk toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

!! De vennootschap mag overgaan tot het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende ;l zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

ZETEL. 8520 Kuurne, Vijverhoek, 41-43.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND EURO vertegenwoordigd door duizend tweehonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/duizend tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER, Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Worden aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn en enkel herroepbaar wegens gewichtige redenen:

- de Heer Luc Vandewiele, wonende te Kuurne, Vijverhoek, 43.

- Mevrouw Greta Verbeke, wonende te Kuurne, Vijverhoek, 43.

ALGEMENE VERGADERING. De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering gaat door op de voorlaatste donderdag van de maand december om 12 uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Bij gemeen akkoord van alle vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet. De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor aile rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR. Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar. Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO. Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen. Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN. De verschijners verklaren te benoemen tot statutaire zaakvoerders zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

De Heer Luc Vandewiele en Mevrouw Greta Verbeke, beiden voornoemd, die aanvaarden. OVERGANGSBEPALINGEN. Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het eindigt per 30 juni 2012.

De eerste algemene vergadering vindt plaats in 2012.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT. De oprichters geven bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Van Goethem & Ghekiere, met zetel te Kuurne, Kortrijksestraat, 175 met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
TRIC INVEST

Adresse
VIJVERHOEK 41-43 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande