TRIPLE E

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIPLE E
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.123.589

Publication

31/07/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0478.123.589

Benaming (voluit) : Triple E

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zouterweg 8

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

"

Onderwerp akte :BVBA: Fusie door overneming van BVBA LC ADVICE door TRIPLE E BVBA

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van dej besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIPLE E", waarvan de zetel gevestigd isi te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 7 mei 2014, welk proces-verbaal werd geregistreerd op het eerste registratiekantoor; te Veurne, zes bladen, geen verzendingen op 24 juni 2014, boek 446, bled 40, vak 05, Ontvangen. registratierechten: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) Rudy Rycx, Adviseur dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing: Ontslag van de formaliteiten tot bijeenroeping i1 De vennoten verklaren afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Tweede beslissing: Ontslag van lezing en onderzoek

De vennoten verklaren afstand te doen van de lezing en het onderzoek van het fusievoorstel. Derde beslissing: Fusie door overneming

De vennoten beslissen tot fusie door overneming, overeenkomstig het fusievoorstel er'ij overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen (vereniging van alle aandelen in één hand) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LC Advice, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Triple E, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LC Advice, zowel de rechten als de verplichtingen, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Triple E, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg!! 8.

I! Alle rechten, plichten en verbintenissen van de overgenomen vennootschap, te weten de besloter ;i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LC Advice vanaf 1 mei 2014 worden boekhoudkundig

geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Triple E.

:! Overeenkomstig artikel 717, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden geen: nieuwe aandelen uitgegeven voor gemelde fusie door vereniging van alle aandelen in één hand. Vierde beslissing: Vervulling opschortende voorwaarde

Ingevolge de beslissing van de algemene vergadering van de vennoten van de fusie door overneming (vereniging van alle aandelen in één hand), zijn de hiervoor vermelde opschortende voorwaarden vervuld.

Vijfde beslissing: Volmacht

De algemene vergadering van vennoten geeft een bijzondere volmacht aan de burgerlijke

:"

:; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Madou Vandromme Accountancy, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, om alle administratieve formaliteiten te vervullen en in het bijzonder de formaliteiten in verband met deze fusie bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen en de B.T.W.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

NEERGELEGD TER

Rechtbank van KoophrmdE,al Gent

1 7 JULI 2014

Afddinegee

[FFI pet 11

imitRnimpo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r, Voorbehouden aan het Belgisrà Staatsblad

r



Zesde beslissing: ontslag

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanvaarding van het ontslag van de heer CLAEYS Eric August, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8, als statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De algemene vergadering besluit hem décharge te verlenen na goedkeuring van de jaarrekening van het afgelopen boekjaar op de eerstvolgende jaarvergadering.

Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om artikel 12 van de statuten dat handelt over benoeming en ontslag van de vennootschap, aan te passen aan voormelde beslissing, waardoor artikel twaalf van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 12. Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opqracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van , rie algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur" Zevende beslissing: benoeming

De algemene vergadering beslist tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van 'de Vennootschap te benoemen met ingang van heden: "DE ZOUTER CONSTRUCT", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder ondernemingsnummer 0542.466.164, met BTW-nummer 6E542.466.164, met als vaste vertegenwoordiger de heer CLAEYS Eric August, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Voormeld mandaat is van onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Achtste beslissing: Machtigingen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JIll

11111111

HNGEKOiRN TER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 FEB. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478,.123.589

Benaming

(voluit) : TRIPLE E

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zouterweg 8, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 20/02/2014 blijkt

In onze hoedanigheid van bestuursorgaan van de BVBA TRIPLE E en BVBA LC ADVICE verklaren onderhavig fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 719 W,Venn,

(,Omschrijving van de geplande verrichting

De BVBA TRIPLE E, met maatschappelijke zetel te KOKSIJDE, Zouterweg 8 en gekend bij de kruispuntband der ondernemingen onder het nummer 0478.123.589, stelt voor te fuseren door overneming van volgende vennootschap :

BVBA LC ADVICE, met maatschappelijke zetel te KOKSIJDE, Zouterweg 8, gekend bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0862,385.527,

De te fuseren vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

1.BVBA TRIPLE E

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent VANWALLEGHEM met standplaats te KOKSIJDE op datum 24 Juli 2002 en haar statuten werden ln uittreksel gepubliceerd onder nr. 20020817-190 in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Vincent VANWALLEGHEM met standplaats te` KOKSIJDE op datum van 28 september 2011 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad onder nummer; 11156564.

De vennootschap Is gekende bij de Kruispuntbank der Onderneming onder het nummer 0478.123.589 en bij de BTW administratie onder het nummer BE 0478.123.589.

De vennootschap heeft tot doel:

Activiteiten Nacebel-code

Hoofdactiviteit: 71.12101 - Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en:

elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz. " Sinds 1 Januari 2008

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nevenactiviteit: 25.11001 - Vervaardiging van metalen constructlewerken of gebinten voor de bouw Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 25.11002 - Vervaardiging van metalen constructiewerken voor Industriële uitrusting (bv. voor

'hoogovens, hijs- en hefwerktuigen, enz.)

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 25.11003 - Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal :

bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enz.

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 45.113 - Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 45.20101 - Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte besteltvitpnnn (= 3,5 ton) Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 45.32001 - Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in

tweedehands onderdelen

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 46.43101 - Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 46.43103 - Groothandel in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 46.49903 - Overige groothandel in consumentenartlkelen,n.e.g.

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 46.510 - Groothandel in computers, randapparatuur en software

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 46.900 - Niet-gespecialiseerde groothandel

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 47.78902 - Kleinhandel In artikelen, andere dan voedingsmiddelen, n.e.g. de kleinhandel in

artikelen, andere dan voedingswaren, n.e.g meer bepaald : telefoonkaarten

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 55.20902 - Overige accomodaties voor kortstondig verblijf, n.e.g.

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 63.990 - Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van Informatie, n.e. g. Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 68.100 - Handel in eigen onroerend goed

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 68.201 - Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief

sociale woningen

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 68.203 - Verhuur en exptoiiatïe van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed,

exclusief terreinen

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 70.210 -Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 70.220 - Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het

gebied van bedrijfsvoering

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 71.12102 - Industriële vormgeving

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 71.12103 - Uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek,

zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enz.

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 71.12104 - Uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de

weg- en waterbouw en het verkeer

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit 77.11001 - Verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 82.300 - Organisatie van congressen en beurzen

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit 90.021 - Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 93.299 - Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g.

Sinds 5 oktober 2011

e Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder nominale waarde, elke aandelen 11100ste van het maatschappelijk kapitaal bedragend.

De aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt

e

Eric CLAEYS (NN 61.07.03.253.17) beschikt over 50 aandelen.

Marina LOUWAGSE (NN 61.07.31.322.78) beschikt over 50 aandelen.

In toepassing van haar maatschappelijk doel, staat BVBA TRIPLE in voor het dagelijks bestuur van handelsvennootschappen. De vennootschap is eveneens actief op gebied van consulting en technische adviesverlening aan bedragen inzake ontwikkeling en verdeling van machines.

De vennootschap Is zaakvoerder van de vennootschap BVBA LC ADVICE.

c

2.BVBA LC ADVICE

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent VANWALLEGHEM met standplaats

et te KOKSIJDE op datum 17 december 2003 en haar statuten werden in uittreksel gepubliceerd onder nr.

.9 04001723 in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

et De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Vincent VANWALLEGHEM met standplaats te

et

KOKSIJDE op datum van 28 september 2011 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad onder nummer

11156566.

v

o De vennootschap is gekende bij de Kruispûntbank der Onderneming onder het nummer 0862.385.527 en bij

de BTW administratie onder het nummer BE 0862.385.527.

De vennootschap heeft tot doel:

Activiteiten Nacebei-code

Hoofdactiviteit: 70.22001 - Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het

gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,

enz.

Sinds 1 januari 2008

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nevenactivitelt: 45.11201 - Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer,

inclusief die voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances)

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 45.11301 - Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die

voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances)

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 45.20101 - Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton) Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 45.32001 - Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in

tweedehands onderdelen

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 49.32002 - Verhuur van personenauto's met chauffeur

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 74.300 - Vertalers en tolken

Sinds 1 januari 2008

Nevenactiviteit: 77.11001- Verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 82.300 - Organisatie van congressen en beurzen

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 82.990 - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Sinds 5 oktober 2011

Nevenactiviteit: 93.12902 - Activiteiten i.v.m. mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enz. Sinds 5 oktober 2011

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, elke aandelen 11100ste van het maatschappelijk kapitaal bedragend.

De aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

Alle aandelen zijn in het bezit van BVBA TRIPLE E.

In toepassing van haar maatschappelijk doel, exploiteert de Bvba consulting bureau inzake technische adviesverlening aan bedrijven inzake machinebouw. Tevens is de vennootschap actief inzake de aankoop en restauratie van oldtimers.

il.Beschrijving van de te fuseren vennootschappen

De vennootschappen gaan een fusie aan op basis van staten van activa en passiva per 31 december 2013.

Overeenkomstig artikel 719 W.Venn. is de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 01 mei 2014

De boekhoudkundige staten kunnen als volgt worden samengevat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

TRIPLE E Bvba Staat Actief / Passief 31112/2013

1 Oprichtingskosten I Kapitaal 7.600,00

Immateriële vaste

Il activa ll Uitgiftepremies

IlI Materiële vaste activa IIl Herwaarderingsmeerwaarde

IV Financiële vaste activa 165.000,00 IV Reserves 100.078,34

Vorderingen op meer

V dan één jaar V Overgedragen resultaat 76.040,32

Voorraden en bestellingen in

Vl uitvoering VI Kapitaalsubsidies

Vorderingen op ten

VII hoogste één jaar 200.087,35 Vll Voorzieningen

Schulden op meer dan één

VIII Geldbeleggingen VIII jaar

Schulden op ten hoogste

IX Liquide middelen 1.601,87 IX één jaar 182.970,56

Overlopende

X rekeningen X Overlopende rekeningen

Totaal activa 366.689,22 Totaal passiva 366.689,22

LC ADVICE BVBA Staat Actief 1 Passief 31/12/2013

1 Oprichtingskosten I Kapitaal 9.200,00

II Immateriële vaste activa II Uitgiftepremies

III Materiële vaste activa 71.229,61 111 Herwaarderingsmeerwaarde

IV Financiële vaste activa 260,50 IV Reserves 18.094,25

Vorderingen op meer dan

V één jaar V Overgedragen resultaat 71.798,18

Voorraden en bestellingen

VI In uitvoering 3.625,00 VI Kapitaalsubsidies

Vorderingen op ten hoogste

VII één jaar 199.599,08 VII Voorzieningen

Schulden op meer dan één

VIII Geldbeleggingen VIII jaar

Schulden op ten hoogste

IX Liquide middelen 61.069,17 IX één jaar 236.690,93

X Overlopende rekeningen X Overlopende rekeningen

Totaal activa 335.783,36 Totaal passiva 335.783,36

o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

`Bezit van de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen van overgenomen vennootschappen

De 100 aandelen op naam zonder nominale waarde, die het volledige kapitaal van de BVBA LC ADVICE vertegenwoordigen, zijn in het bezit van de BVBA TRIPLE E. Op de staat per 31-12-2013 zijn ze vermeld onder de rubriek "Financiële vaste activa" ten bedrage van: 165.000,00 EUR

Bij overeenkomst van 30 november 2013 heeft de heer Eric CLAEYS zijn volledig aandelenpakket van 100 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elke 1/100' van het maatschappelijk kapitaal van BVBA LC ADVICE, overgedragen aan BVBA TRIPLE E.

I. Bepaling van de ruilverhouding

Gelet op het feit dat de BVBA TRIPLE E, overnemende vennootschap, alle aandelen bezit die het kapitaal vertegenwoordigen van de overgenomen vennootschappen, zijnde BVBA LC ADVICE, mag er in toepassing van artikel 726, 2° W.Venn. geen omwisseling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschappen.

Bijgevolg moet er geen ruilverhouding worden vastgesteld tussen de aandelen van overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschappen.

II.Motieven van de fusie

Beide vennootschap zijn op heden actief in dezelfde sector. Triple E Bvba is tevens bestuurder van LC ADVICE. Gezien de complementariteit van beide onderneming is het bestuur van oordeel dat een fusie tussen beide vennootschap zal toedragen tot een efficiënter werking van de groep.

De fusie zal tevens aanleiding geven tot een aanzienlijke kostenbesparing en zal eveneens de transparantie van de onderneming naar derden verbeteren.

III. Wijze waarop de fusie geschiedt

De fusie wordt doorgevoerd op basis van de staten activa/passiva zoals hierboven samengevat.

Alle verrichtingen vanaf 01 mei 2014 gesteld door de BVBA LC ADVICE, worden geacht gesteld te zijn in het voordeel en voor risico van de BVBA TRIPLE E.

De fusie door overneming omvat het gehele vermogen, activa en passiva en de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschappen.

De uit de fusie ontstane vennootschap neemt alle door de overgenomen vennootschappen aangegane verplichtingen over. Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zal geen enkel bijzonder voordeel worden toegekend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Àrtike178, §§ 6 en 7 KB 30.01.2001 tot ultvoéring van het wetboek vennootschappen luidt als volgt:

§ 6. Indien de overnemende vennootschap of een andere gelijktijdig overgenomen vennootschap aandelen

bezat van

" de overgenomen vennootschap, worden deze aandelen bij de fusie ingetrokken en worden de verschillende

bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de

overnemende

vennootschap slechts opgenomen ten belope van de fractie die overeenstemt met de aandelen van de

overgenomen

vennootschap die omgewisseld werden tegen aandelen van de overnemende vennootschap. In voorkomend '

geval

wordt evenwel rekening gehouden met de ten gevolge van de fusie gewijzigde fiscale kwalificatie van de

reserves bij de

overgenomen vennootschap

§ 7, Indien de aandelen van de overgenomen vennootschap, die met toepassing van artikel 703, § 2, 2°, van

het

Wetboek van vennootschappen niet werden omgewisseld tegen aandelen van de overnemende

vennootschap, in de

boekhouding van de vennootschap die ze bezat waren opgenomen tegen een waarde die niet overeenstemt

met de

fractie die zlj vertegenwoordigen In het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap, dan wordt het "

verschil

verwerkt volgens zijn aard of zijn oorsprong :

a) Wanneer de boekwaarde van de betrokken aandelen groter Is dan de fractie die zij vertegenwoordigen in

het eigen

vermogen van de overgenomen vennootschap, wordt dit verschil voor zover mogelijk toegerekend aan de

actiefbestanddelen, inclusief de immateriële activa, met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor zij in

de

boekhouding van de overgenomen vennootschap voorkwamen. Voor zover dit Verschil voortvloeit uit een overwaardering van de schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de overgenomen vennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan wel overtollig

zijn, dan

worden die bij de fusie via de resultatenrekening teruggenomen dan wel gecorrigeerd ten belope van dit overschot.

Het verschil dat overblijft na deze toerekeningen wordt, naargelang van het geval, opgenomen iri de post "Goodwill" of

in resultaat genomen.

b) In het tegenovergestelde geval wordt het verschil als volgt verwerkt ; voor zover dit voortvloeit uit een overwaardering van activa of een onderwaardering van passiva door de overgenomen vennootschap, worden op het

tijdstip van de fusie voor het desbetreffende bedrag in de resultatenrekening afschrijvingen, waardeverminderingen,

voorzieningen en correcties geboekt.

Het verschil dat overblijft na deze correctieboekingen wordt in resultaat genomen.

De fusievoorstellen zullen door iedere te fuseren vennootschap worden neergelegd ter griffie van de

rechtbank van koophandel te Veurne.

Gedaan te KOKS1JDE op 20 februari 2014,

Voor BVBA LC ADVICE Voor BVBA TRIPLE E

Eric CLAEYS Eric CLAEYS Zaakvoerder

Vast vertegenwoordiger



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.01.2014, NGL 28.02.2014 14056-0001-008
17/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0478.123.589

Benaming

(voluit) : TRIPLE E

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8

Onderwerp akte : - ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 25/11/2013, Boek 5/116 Blad 66 vak 09. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Lue De Bergh adviseur ai dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "TRIPLE E" gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbasd), op vierentwintig juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien augustus daarna, onder het nummer 20020817/190.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Vincent Van Wallghem, te Koksijde (Sint Idesbald), op achtentwintig september tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien oktober daarna, onder het nummer 20111017/0156564.

EERSTE BESLISSING

Ontslag statutair zaakvoerder

De vergadering aanvaardt het ontslag van de statutair zaakvoerder met ingang vanaf één september tweeduizend dertien:

Mevrouw LOUAGIE, Marina Madeleine, geboren te Nieuwpoort op eenendertig juli negentienhonderd eenenzestig (nationaal nummer : 61.07.31-322.78), echtgenote van de heer Claeys Eric, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8.

De algemene vergadering geeft kwijting over haar bestuur.

En dienovereenkomstig aanpassing van artikel twaalf van de statuten

"Artikel 12. BENOEMING  ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot. Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd :

De heer CLAEYS, Eric August, geboren te Torhout op drie juli negentienhonderd eenenzestig (nationaal nummer : 61.07.03-253.17), echtgenoot van mevrouw Louagie Marina, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8.

die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur."

TWEEDE BESLISSING

Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen besluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wond 11.1

i

i

Hil

I:1-Xi~.ij.lSw~.~x` `y:: {i :.3-iw+Pi:R-5.:1i1jÉt.l - 5 DEC. 2013

v J+.' i-~$trCi

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het Belgische

Staatsblad r

- coördinatie. 1













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

h'

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.03.2013, NGL 28.10.2013 13641-0438-008
12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.09.2011, NGL 28.02.2012 12055-0585-009
17/10/2011 : VEA019908
01/06/2011 : VEA019908
01/06/2011 : VEA019908
26/03/2015
ÿþ7'1 Mod Word 11.1

-*'\\[ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i 19

8 i



<15045fl







Ondernemingsnr : 0478.123.589

Benaming

(voluit) : Triple E

(verkort) :

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

16 KIRT 2015

Griffie

Aflialino VELIRAJF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkehid

Zetel : Zouterweg 8, 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 30 januari 2015 blijkt:

1.Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de BVBA De Zouter Construct, vast vertegenwoordigd door de Heer Claeys Eric en met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke),Zouterweg 8, evenals kwijting en décharge verleend voor de zijn geleverde daden van bestuur. Het ontslag gaat in vanaf 31/01/2015.

2.Met algemeenheid van stemmen wordt de BVBA De Zouter Construct, vast vertegenwoordigd door de Mevrouw Louagie Marina en met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zouterweg 8, benoemd tot zaakvoerder. Dit mandaat gaat in vanaf 01/0212015.

Niets meer op de dagorde hebbende, wordt de vergadering geheven om 9h30.

Koksijde (Oostduinkerke), 30/01/2015

Bvba De Zouter Construct

Zaakvoerder

Met als vast vertegenwoordiger

CLAEYS Eric

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/01/2009 : VEA019908
13/02/2008 : VEA019908
19/12/2006 : VEA019908
19/12/2006 : VEA019908
19/12/2006 : VEA019908
17/08/2002 : VEA019908

Coordonnées
TRIPLE E

Adresse
ZOUTERWEG 8 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande