TRIPLE L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIPLE L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.848.658

Publication

25/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305451*

Neergelegd

23-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538848658

Benaming (voluit): Triple L

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Rokerstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 20

september 2013, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "Triple L"

1.VENNOTEN : De Heer LOOTENS Peter Julien Hilaire, geboren te Duinkerke

(Frankrijk), op achttien september duizend negenhonderdzevenenzeventig, wonende te

8750 Wingene, Rokerstraat 1.

Hij heeft rijksregisternummer 770918-289-75.

2.NAAM en VORM : "Triple L" Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3.ZETEL: te Wingene, Rokerstraat 1

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- Organiseren van concerten, evenementen, congressen, salons, beurzen, seminaries, kunstevenementen, sportevenementen, enz.

- Drukkerij, uitgeverij, boekbinderij en aanverwante diensten in de ruimste zin

van het woord.

- Prepress en premediadiensten

- Overige zakelijke dienstverlening

- Diensten aan personen

- Ondersteunende activiteiten voor uitvoerende kunsten

- Markt- en opinieonderzoekbureaus

- Mediarepresentatie en reproductie van opgenomen media

- Reclamebureaus

- Consultancy op gebied van bedrijfsbeheer, informatica, public relations en

communicatie, enz.

- Algemene audit-activiteiten

- Dienstverlenende activiteiten op gebied van informatica in de ruimste zin van

het woord

- Koerierdienst

- Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in boeken, kantoorbehoeften,

papierwaren, meubels, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, enz.

- Administratiekantoor,

- Ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren

- Verhuur van machines en divers materiaal

- Exploitatie van zalen

- Reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten

- Beroepsopleiding

- Catering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Verzorgen van maaltijden

- Alle vormen van land- en tuinbouwactiviteiten en/of  uitbating, -handel tot advies, in de ruimste zin van het woord.

- Uitvoeren van beurstransacties

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,-, volstort bij de oprichting ten belope van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 12.500,00),-en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING: Inbreng door de Heer LOOTENS Peter, van ¬ 18.600-, volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 12.500,00), vergoed door 100 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 100.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij

Luik B - Vervolg

zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand april om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april van het jaar tweeduizend en vijftien om 20.00 uur.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf twintig september tweeduizend dertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd : De Heer LOOTENS Peter, wonende te 8750 Wingene, Rokerstraat 1 voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 20 september 2013, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TRIPLE L

Adresse
ROKERSTRAAT 1 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande