TRIVAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIVAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.663.355

Publication

21/05/2014
ÿþ.,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 MEI 2014

Gent Afdellegifilliklgge

Dt urt..ttes

Ondernemingsnr : 0464.663.355

i; Benaming (voluit) : TRIVAS (verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Manlaan 27

8490 Jabbeke (Varsenare)

i: Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint

Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -j ii Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; ii eenendertig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, eerste kantoor bevoegd voor; ii Registratie op 11/04/201.4, 4 bladen geen verzendingen, boek 283 blad 5 vak 12, ontvangen ¬ ; ii 50,00, de adviseur (getekend) P. Ballieul, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering!

werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « TRIVAS » te, ;; 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 27, waarbij volgende beslissingen werden genomen met;

eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

1. a) Op twintig maart tweeduizend en veertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een; verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig 1. artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa; en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is; vastgesteld;

b) Op achtentwintig maart tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, Conscius; :; Bedrijfsrevisoren, bv-cvba, kantoor houdende te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, bus 101,; overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

ii Dit verslag besluit als volgt: ;

"9. Besluiten

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Geert! Van Rysseghem, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 21 maart 2014 aangesteld door de heer Tom! Neels, zaakvoerder van de BVBA TRIVAS om in het kader van de procedure tot ontbinding; voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige; staat afgesloten op 20 maart 2014 van de BVBA TRIVAS. Deze boekhoudkundige staat houdt; rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een; balanstotaal van ¬ 47.620,36 en een netto-actief van ¬ 44.620,36.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag il beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene ; controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van! activa en passiva per 20 maart 2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld -; i! volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre; de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,', onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden en eventuele schuld' ingevolge bestuurdersaansprakelijkheid.

;; Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk' ,; acht.

Sint-Niklaas, 28 maart 2014"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per twintig maart tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stuKken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per twintig maart tweeduizend en veertien. Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besloot, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato twintig maart tweeduizend en veertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per twintig maart tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap BVBA "TRIVAS" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 27.

6. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer Neels Tom, voornoemd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , aan het

olgisch Staatsblad

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 30.10.2013 13651-0121-011
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 28.11.2012 12653-0594-012
08/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IflhI IIIIIIIIIII II 111fl

*111867*

V II

beh

aa

Bel Stae

li

~.. f&.e 1 1L ~.\.

r~IEERG~Lw~" \~'

RECHTBANK vAO HANDEL

g Brugge)

BRUGGE(tdel

op:

GRHYeReen"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

:i Ondernemingsnr : 0464.663.355

Benaming (voluit) :TRIVAS

!!

(verkort) :

o

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Manlaan 27

ii

8490 Jabbeke (Varsenare)

!

!j Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - coördinatie van de statuten !

!

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint !! Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme »,! geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vijftien november tweeduizend en! !! elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de! neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene! !! vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! « TRIVAS » te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 27, waarbij volgende beslissingen werden: genomen met eenparigheid van stemmen :

!: 1. VERSLAG

!! De voorzitter van de vergadering geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder de dato een! !! oktober tweeduizend en elf inzake de wijziging van het aantal aandelen.

BESLISSING !

De algemene vergadering besloot om het aantal bestaande aandelen te wijzigen. Tot op heden! werd het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen door vijfenzeventig (75) aandelen.

!; Alle aanwezige aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om het aantal aandelen! te brengen naar tachtig (80) aandelen, die hetzelfde kapitaal vertegenwoordigen.

!! Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal door deze verrichtingen evenredige! ! verhoging van de fractiewaarde van elk nieuw aandeel.

De zaakvoerder wordt gemachtigd om voor de hierboven uiteengezette verrichting de nodige; !! concrete uitvoeringsmaatregelen te nemen en hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen.

Na voltooiing van de consolidatie zal het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap worden! !: vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde! ii van tweehonderdtweeëndertig euro vijftig cent (¬ 232,50) per aandeel.

!!Voormelde tachtig (80) aandelen zullen toegekend worden aan verschijnende aandeelhouder, de! j Heer NEELS Tom Johny Monique, geboren te Brugge op negentien juni negentienhonderd; drieënzeventig, echtgenoot van mevrouw DE WISPELAERE Anneke Irene, geboren te Eeklo! op negentien november negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 27, voor de totaliteit.

2. BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

j! De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierduizend! zeshonderdvijftig euro (¬ 4.650,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ ! !! 18.600,00) op drieëntwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 23.250,00) door inbreng in geld,! mits creatie en uitgifte van twintig (20) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de! globale prijs van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00).

Deze twintig (20) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen! !j deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

!! 3. VERZAKING VOORKEURRECHT

Vervolgens verzaakt de enige vennoot, met name de Heer NEELS Tom, voornoemd, aan zijn! ;: voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren zich! j volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de twintig (20) nieuwe aandelen door! !! nagenoemde vennoot.

!~_V.er," volg.ens_kam.t=tussent.::_____:_::-~,~_ ___~_~-_ ___- __~_.,~: ;- ~________ ____ __-_ _-~ __~~, ;__,~_._:~_-_ ~-_ _~::::.____~_:

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

t houden aan het Belgisch

Staatsblad



Mevrouw DE WISPELAERE Anneke Irene, geboren te Eeklo op negentien november negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 27, gehuwd met voornoemde heer NEELS Tom, die verklaart op alle twintig (20) aandelen te zullen inschrijven, tegen de voorwaarden als voormeld.

4. INSCHRIJVING

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door mevrouw DE WISPELAERE Anneke, voormeld, die verklaart in te schrijven op alle twintig (20) aandelen, welke zij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00) inbegrepen een uitgiftepremie ad zevenduizend honderdvijftig euro (C 7.150,00).

BEWIJS VAN DEPONERING

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van twaalfduizend euro (C 12.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato eenentwintig oktober tweeduizend en elf aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van twaalfduizend euro (C 12.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

VERGOEDING  AANVAARDING

De aldus twintig (20) onderschreven aandelen worden, als volledig volstort, toegekend aan mevrouw DE WISPELAERE Anneke, voormeld, die aanvaardt.

5. De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenduizend driehonderdvijftig euro (C 7.350,00) om het kapitaal te brengen van drieëntwintigduizend tweehonderdvijftig euro (C 23.250,00) op dertigduizend zeshonderd euro (C 30.600,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

6. De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans dertigduizend zeshonderd euro (C 30.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

De tekst van artikel 5, zal hierna in overeenstemming gebracht worden met dit besluit.

7. De vergadering besloot tot de coördinatie van de statuten van de vennootschap om voortaan te luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TRIVAS".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 ]abbeke (Varsenare), de Manlaan 27.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend zeshonderd euro (C 30.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-jehouden - aan het Belgisch Staatsblad

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- het uitoefenen van alle activiteiten van adviesbureau, ontwerpbureau en administratief bureau inzake ontwerp, berekening, opvolging, controle, opstelling van lastenboeken en administratie omtrent nieuwe of bestaande industriële of andere onroerende goederen, hun inrichting, kunstwerken, infrastructuurwerken en van alle mogelijke technische uitrusting terzake alsmede alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks daarop betrekking hebben. Zij mag met andere woorden alle technische studiën en ingenieursactiteiten uitoefenen, alle bouwtechnische adviezen verlenen, detailstudies realiseren en projecten uitwerken omtrent alle onroerende projecten;

- de binnenhuisarchitectuur, de interieurdecoratie, het design en ontwerp van interieurs en dit voor zowel woonhuizen, appartementen, commerciële panden, restaurants, kantoren als industriëel gebouwen. Het verlenen van adviezen en het begeleiden van particulieren en bedrijven inzake interieurdecoratie en design, de keuze en aankoop van meubelen, vloer- en muurbekleding, verlichting, enzovoort;

- de activiteit van elektrisch en elektrotechnisch installateur. Algemene bouwonderneming met coördinatie van de onderaanneming.

- Tussenpersoon in de handel;

- de in-en uitvoer, de groot-en de kleinhandel, het ontwerpen, de fabricage, de montage, de installatie en de demontage, het onderhoud enzovoort van alle elektrisch, verwarmings- en

verlichtingsmateriaal, evenals elektriciteitsinstallaties, isolatiematerialen,

luchtbehandelingsinstallaties, zonne-energie, wind-energie en alle andere alternatieve energievormen, en in de ruime zin alle zaken die rechtsteeks en onrechtstreeks in verband staan met de bouwsector; metaalsector, textielsector en alle door andere ondernemingen gefabriceerde producten en toestellen.

- het verwerven, het huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen of ruilen van alle roerende goederen, materialen en benodigdheden, het verrichten van alle financiële handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel;

- het verwerven, beheren en valoriseren van onroerende activa. Dit omvat het verrichten van alle onroerende transacties zoals: het verwerven, vervreemden, bouwen, verbouwen, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren van onroerende goederen;

- het optreden als bestuurder of zaakvoerder en soortgelijke opdrachten in Belgische en buitenlandse vennootschappen, bezoldigd of onbezoldigd.

- het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het productie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-, administatie- en personeelsbeleid, het logistieke beleid; adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- het verlenen van hypothecaire of andere waarborgen aan andere vennootschappen en aan derden; het toestaan van leningen aan derden en voorschotten in rekening-courant;

- het verlenen van diensten op het domein van de informatica, met name verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software aan aanverwante diensten; de opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen; het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op de software- en informaticatoepassingen; outsourcing van informatici;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- alle managementsactiviteiten, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het verstrekken van advies en de begeleiding op het vlak van team building, personeelsbeleid en - motivering, human resources, marketing, budgetonderzoek en -controle, ... De vennootschap kan deze activiteiten uitoefenen in om het even welke vorm, met inbegrip van het organiseren van zowel individuele als groepsessies, het geven van voordrachten, het schrijven en uitgeven van artikels of boeken.

- publiciteit, zowel wat betreft ontwikkeling van campagnes, opstellen van budgetten, gehele of gedeeltelijke medewerking aan publiciteitscampagnes, en in het algemeen alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met het uitvoeren van publiciteit in opdracht en voor rekening van derden.

- het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

- Het is de vennootschap toegelaten om rechtstreeks in- en uitvoer te doen, vertegenwoordiging en agenturen te aanvaarden en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Het verwerven en tegeldemaken van merken, octrooien, licenties en andere rechten.

- De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkleing van haar onderneming te bevorderen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand september om elf uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-kehquden _ aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht eik punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Kantoor Van Impe Accountancy, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Koorvest 48.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor.

hehquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

mod 11,1

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 08.11.2011 11605-0242-011
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 20.09.2010 10546-0109-013
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.09.2009, NGL 29.10.2009 09834-0198-011
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.09.2008, NGL 19.12.2008 08862-0158-011
05/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 15.09.2007, NGL 31.10.2007 07791-0231-011
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 16.09.2006, NGL 27.11.2006 06884-0109-015
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 17.09.2005, NGL 30.09.2005 05784-2147-015
11/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 18.09.2004, NGL 06.10.2004 04718-4224-015
07/10/2003 : BGA015565
11/10/2002 : BGA015565
20/10/2001 : BGA015565
27/10/2000 : BGA015565
15/12/1998 : BGT600

Coordonnées
TRIVAS

Adresse
MANLAAN 27 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande