TRIVOCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIVOCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.962.007

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 02.07.2014 14262-0113-010
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0425-010
13/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

~I DI VU INI II I II III II @ u

" 111;8221"

NEEI" ZGEtEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeiing Brugge) op: "

0 1 SEP. pe griffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

08:38962 007

9

Benaming

(vo[uit) : Trivoco

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Zwevezele, Raveschootsveldstraat 3D

Onderwerp akte : OPRiCHTING

Uit een akte verleden voor de notaris Christophe KINT te Staden op 30 augustus 2011, neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

1° De heer COPPENS Bart Peter Willy, geboren te Ixelles op zeventien;

december negentienhonderd tweeënzeventig (identiteitskaart nummer: 591.2892579.44 - nationaal 'nummer 72.12.17-137.76), ongehuwd, wonende te 1300 Wavre, Clos du Relais 27.

2° De heer DE BACKERE Diego Giovanni, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig augustus negentienhonderd vierenzeventig (identiteitskaart nummer 590' 6695146 38 - nationaal nummer 74.08.22-017.60), echtgenoot van mevrouw' Vanclooster Marina Paula, geboren te Roeselare op negen augustus, negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele),. Raveschootsveldstraat 3D.

3° De heer VANDENDOORENT Wim Paul René, geboren te Halle op: zesentwintig juli negentienhonderd achtenzestig (identiteitskaart nummer' 590 7438204 76 - nationaal nummer 680726 271.38), echtgenoot van mevrouw, Cordeyn Betty Victorine, geboren te Halle op tien september negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw,' Pepingensesteenweg 198.

een handelsvennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «TRIVOCO», gevestigd te 8750 ZWEVEZELE, Raveschootsveldstraat 3D, met een maatschappelijk' kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk.,

aandeel vertegenwoordigt één/zeshonderdste (1/600ste) van het

maatschappelijk kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt:

- door de heer Bart Coppens, voornoemd: tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen, hetzij voor ACHTDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENDERTIG.

EURO (8.835,00 EUR);

- door de heer Diego De Backere, voornoemd: tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen, hetzij voor ACHTDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENDERTIG EURO (8.835,00 EUR);

- door de heer Wim Vandenvoorent, voornoemd: dertig (30) aandelen, hetzij voor NEGENHONDERD DERTIG EURO (930,00 EUR).

Hetzij in totaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting gedaan werd in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-0920439-46 geopend namens de

vennootschap in oprichting bij ING België op datum van zesentwintig

augustus tweeduizend en elf.

be

a

BI Stï

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « TRIVOCO ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8750 Zwevezele,

Raveschootsveldstraat 3D.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig

gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, herstelling, studie, ontwerp, ontwikkeling, begeleiding en opleiding van alle voorwerpen en diensten in de domeinen van telecommunicatie, IT en kantoororganisatie;

- Het verlenen van alle technische en administratieve dienstprestaties voor alle mogelijke bedrijven en particulieren;

- De recrutering, het verhuren, het uitbesteden en het detacheren van personeel en zelfstandige consultants alsmede het geven van adviezen hieromtrent.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij kan ondermeer en zonder da de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen?

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/zeshonderdste (1/600ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel;

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, gelden volgende beperkingen: Kwalitatieve beperkingen

Alle aan- en verkopen van onroerende goederen, afsluiten van leningen, vestigen van hypotheken, afsluiten van verzekeringen moeten worden getekend door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs indien zij openbaargemaakt is;

Kwantitatieve beperkingen

Behoudens uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, wordt de vennootschap in enige rechtshandeling verbonden voor:

1° een bedrag kleiner dan tweeduizend euro (2.000,00 EUR) door één zaakvoeder, alleen optredend;

2° voor bedrag boven de tweeduizend euro (2.000,00 EUR) door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend;

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs indien zij openbaargemaakt is;

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan

niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van juni om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig decemer van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge















waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst - réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 22. Vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in funktie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

DEEL III: SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en dertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee:

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbeperkte duur:

- De heer Bart Coppens, wonend te 1300 Wavre, Clos du Relais 27;

En

-De heer Diego De Backere, wonend te 8750 Zwevezele, Raveschootsveldstraat

3D;

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

.._

Vaar-

_,behotadenn

aan het

Belgisch

Staatsblad

hier aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

De BVBA LUMINAD, met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, met ondernemingsnummer 0822.321.062, vertegendwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, evenals haar bedienden, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle ;verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige ,verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering :van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie oprichtingsakte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

 fg +=e 'aalste blz. van Luik B v~~~. ~.ic'ar, ' .-etu . Naafn zo flfleli'n°121,_.ifi van d9 In$lrS1r^eri(E:: f~°lcl:, het.>_if var,

taLi,'.e_TC de. fur'" r`=t.2f: .1G-1 :u_'n a3r17_f','.E rwN1 .i Vcf;?~Enl'dCC-C;'rL"

. - w" ]

"Marti ~:': 'r]^" (Y'':rEill':y

Coordonnées
TRIVOCO

Adresse
RAVESCHOOTSVELDSTRAAT 3D 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande