TRYGALLE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRYGALLE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.941.572

Publication

26/05/2014
ÿþ"

!Md Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van 1P akir

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0832941572

" Benaming

(voluit) : Trygalle Consulting (verkort) :

Rechtsvorm: bvba

nul *14106479*

Griffie Rechtbank Koophandel

15 MEI 2014

Gent Afdeling Oostende

19ëiWieffier

Zetel: Groenendijkstraat 10- Residentie Odyssea Il blok 3 app.03.01 - 8450 Bredene (volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 31/12/2013 heeft het ontslag als zaakvoerder aanvaard van mevrouw Van Roie Liesbet, en dit vanaf heden.

de heer Everdepoel Kurt

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

17/07/2013
ÿþMod Word 71,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr . 0832941572

Benaming

(voluit) : Trygalle Consulting (verkort) "

1111

Y

i

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

1 110918*

NEERGELEGD

~ 5 "Okria3

GRIFFIE RECH 1 UfA1*iK._vail

LLK©OPi-IANDELte MECHELEN

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Lierbaan 9 - 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De bijzondere algemene vergadering van 24/04/2013 heeft de verplaatsing van de maatschappelijke zetel,

en de zetel der inrichting goedgekeurd naar :

Residentie Odyssea Il blok 3 app.03.01 - Groenendijkstraat 10 - 8450 Bredene

en dit vanaf heden 24/04/2013.

de zaakvoerder

de heer Kurt Everdepoel

Bijlagen bij fiée 1lélgisëL Sfá itsbiad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 30.08.2012 12519-0373-010
31/01/2011
ÿþ~ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ORME!

FI

be.

a;

Be Sta



NEERGELEGD

19 -01- 2011

GRIFFE RECHTBANK van

KOQ HIANDEtrilttiblECH LEN

Ondernemingsnr : 83 e. 9 G 4 S 7z

Benaming

(voluit) : TRYGALLE CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2580 Putte, Lierbaan 9

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 6 januari 2011, dat tussen de'... hiernavermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt : *Vennoten:

1) De heer EVERDEPOEL Kurt, ongehuwd, geboren te Antwerpen op 25 juli 1974, identiteitskaartnummer' 591-0952354-13, rijksregistemummer 74.07.25-429.36, wonende te 2580 Putte, Lierbaan 9 ;

2) Mevrouw VAN ROIE Liesbet, ongehuwd, geboren te Lier op 20 januari 1981, identiteitskaartnummer 591-;

1244618-16, rijksregistemummer 81.01.20-190.45, wonende te 2580 Putte, Lierbaan 9.

Beide verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

*Naam: TRYGALLE CONSULTING

*Zetel: 2580 Putte, Lierbaan 9

* De vennootschap heeft tot doel:

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: "

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het: verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven, overheden en publiekrechtelijke rechtspersonen. Het: verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheden en publiekrechtelijke rechtspersonen op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de' bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van; planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, overheden en publiekrechtelijke rechtspersonen door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder,] directeur of vereffenaar.

-Het begeleiden van bedrijven, overheden en publiekrechtelijke rechtspersonen op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het. ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende: studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en; import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen: wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

De vennootschap mag, in het algemeen alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel; of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking] ervan te vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag iedere vorm, zelfs bij wijze van fusie of door het verlenen van borgstellingen, in alle; bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen belangen nemen en deze beheren. Zij] kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag; voor andere vennootschappen en voor haar bestuurders, vennoten en vereffenaars borg stellen of aval: verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap mag zich voor zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen,: voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

*Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst.

*Duur: De vennootschap is van onbepaalde duur, met aanvang van de werkzaamheden vanaf 3 januari; 2011.

*Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het; al of niet bezoldigen van het mandaat

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou i vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/ zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. .

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenstelbaar aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatste ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

`werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Everdepoel Kurt en mevrouw Van Raie Liesbet, beiden voomoemd.

`Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

'Winstverdeling: Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds eentiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

`Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

`Jaarvergadering:De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste maandag van juni om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

AI de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

*Overgangsbepalingen:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf;

`Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan: Johan Hertsens, wonende te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondememingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

het`

eg isch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0224-010

Coordonnées
TRYGALLE CONSULTING

Adresse
GROENENDIJKSTRAAT 10 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande