TSUGA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TSUGA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 533.955.306

Publication

10/09/2014
ÿþe

Ondernemingsnr 0533.955.306

Benaming (voluit) : TSUGA

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Kapellestraat 117

8020 Oostkamp

Onderwerp akte '.BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL SPLITSING AANDELEN  AANPASSING SAMENSTELLING BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING-STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 23 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSUGA" navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bekrachtiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel gelegen te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24 naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117, ingevolge beslissing van rie bijzondere algemene vergadering van 18 juni 2014, neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot splitsing van de bestaande

zeshonderd vijftien (615) aandelen met een fractiewaarde van één/zeshonderd vijftiende (1/615c10) van het kapitaal in tweeduizend vierhonderdzestig (2.460) aandelen met een fractiewaarde van één/tweeduizend vierhonderd zestigste (1/2.460ste) van het kapitaal, waardoor de aandeelhouders voor elk bestaand aandeel er vier aandelen voor krijgen,

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot indeling van de aandelen in verschillende categorieën. De algemene vergadering beslist tot creatie van aandelengroepen A, B en C, waarbij de 2.460 aandelen als volgt worden ingedeeld:

- Aandelengroep A: 1.230 aandelen

- Aandelengroep B: 615 aandelen

- Aandelengroep C: 615 aandelen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van de bepalingen in

verband met samenstelling het bestuur van de vennootschap, de vertegenwoordiging van de vennootschap en

de overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden binnen de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de desbetreffende artikelen der

statuten te wijzigen ten gevolge van voorgaande agendapunten:

- Artikel 2: de eerste alinea van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117."

- Artikel 5: de eerste alinea van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro nui cent (¬

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto,n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11,1

ad bekend te maken kopie de alite

GR eLEGD

:1ff/a FlAch

tbenk Koophander

ELG 2 5 AUG 2014

ovi QOM Afdeling Srugge

De g ritaffie

CH STAATSBLA

b 11:11orloiji?eceti 1811111111111111111!Inil 92 19 e2

StaatsbIE *14167717*



ferral



In de bijlagen bij het Belgis na neerlegging ter griffie y

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

61.500,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderdzestig (2.460) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/ tweeduizend vierhonderd zestigste (1/2.460ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden ingedeeld in 3 categorieën: categorie A, B en C"

Artikel 9: de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"A/ Voorkooprecht

Alvorens over te kunnen gaan tot een overdracht van effecten, dient de kandidaat-overdrager deze eerst aan te bieden aan de andere aandeelhouders. Deze aanbieding dient te gebeuren bij een aangetekend schrijven, gericht aan de Raad van Bestuur, waarin de kandidaat-overdrager melding maakt van het aantal en de aard van de effecten, en van de identiteit van de kandidaat-overnemer en van de prijs die deze geboden heeft. De Raad van Bestuur brengt binnen de twee weken na het verzenden van voormeld aangetekend schrijven de overdracht bij aangetekend schrijven ter kennis van de aandeelhouders. Deze beschikken vanaf het verzenden van de brief van de Raad van Bestuur over een termijn van zes weken om per aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur te laten weten dat zij deze effecten wensen over te nemen.

De effecten worden toegewezen in functie van het aandelenbezit van de kandidaat-overnemers. Indien er echter te weinig gegadigden zijn om de totaliteit van de over te dragen effecten over te nemen, worden de effecten in een tweede, ronde gedurende twee weken aangeboden aan de kandidaat-overnemers die reeds de wil hebben uitgedrukt aandelen over te nemen; blijven er na deze tweede ronde nog effecten over, dan worden zij proportioneel verdeeld over de kandidaat-overnemers die reeds ten tweede male de wil hebben uitgedrukt aandelen over te nemen, en dit in verhouding tot hun oorspronkelijk aandelenbezit

De Raad van Bestuur licht de kandidaat-overdrager per aangetekend schrijven in van het resultaat van de aanbiedingen van het voorkooprecht, en dit binnen de drie maanden na het verzenden van de brief van de Raad van bestuur houdende de kennisgeving van de overdracht aan de aandeelhouders.

De overdracht van de effecten is voltrokken vanaf het ogenblik dat de Raad van Bestuur de kandidaat-overdrager heeft ingelicht bij dit aangetekend schrijven.

In ieder geval mogen de effecten na zes maanden te rekenen van de aangetekende brief van de kandidaat-overdrager met zijn aanbod tot overdracht, vrij worden overgedragen gedurende een periode van drie maanden,

De prijs zal worden betaald binnen de zes maanden na het aangetekend schrijven waarbij de kandidaat-overdrager zijn beslissing met betrekking tot de overdracht heeft meegedeeld aan de Raad van Bestuur.

BI Volorecht

Bij de overdracht door een aandeelhouder van aandelen in één of meerdere keren, is deze aandeelhouder verplicht voor de aandelen van aile andere aandeelhouders dezelfde voorwaarden van overdracht te bedingen. Bij gebreke daaraan, kan de overdragende aandeelhouder verplicht worden binnen het jaar na Érin overdracht, de aandelen van de andere aandeelhouders over te nemen aan dezelfde voorwaarden."

Artikel 10: de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"A/ Bij overlijden van een aandeelhouder zal de

vennootschap voortbestaan tussen de overlevende

aandeelhouders.

De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de Algemene Vergadering vragen om hun aanvaarding binnen de drie maanden na het overlijden.

Indien zij niet aanvaard worden, hebben Éj recht op de waarde van de overgegane aandelen berekend overeenkomstig de bepalingen van huidig artikel, lastens de niet-aanvaardende aandeelhouders en de aanvaardende aandeelhouders die aan de alkoop wensen deel te nemen, in verhouding tot hun aandelenbezit.

B/ Behoudens een andersluidende schriftelijke

overeenkomst tussen partijen, wordt de prijs van een aandeel vastgesteld door de jaarvergadering zoals voorzien in huidig artikel.

Deze waarde wordt vastgesteld op voorstel van de Raad van Bestuur, op basis van de laatste jaarrekening, en voor haar berekening wordt rekening gehouden zowel met de winst, reserves en waardeverhogingen, als met de eventuele verliezen en waardeverminderingen. Zolang zij niet door een

Op de laatste blz van Luik B ifermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumentereilde notaris, hetzif van de perso(on(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandtekening

mof 11.1



volgende vergadering werd gewijzigd, zal deze waarde als basis dienen voor deze overdracht van aandelen. Bij eventuele ontstentenis van voornoemde waardebepaling, of indien tengevolge van om het even

welke omstandigheid gezegde basiswaarde, vastgesteld door de laatste jaarvergadering met

meer dan tien ten honderd stijgt of daalt, moet de Raad van Bestuur, op eenvoudig verzoek van één der bij de overdracht van aandelen betrokken partijen, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen teneinde een nieuwe prijs te bepalen; deze vergadering zal gehouden warden binnen de maand na de aanvraag.

De afkoopprijs die toekomt aan de niet aanvaarde erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van een overleden aandeelhouder is, behoudens andersluidende overeenkomst, slechts betaalbaar binnen de vijf jaren met ingang van de dag van het overlijden, tot het beloop van één/vijfde op het einde van het eerste jaar, van een tweede/vijfde op het einde van het tweede jaar, enzovoorts, en van het laatste vijfde op het einde van het vijfde jaar.

De intresten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de intrestvoet van de Europese Centrale Bank verhoogd met vier procentpunten.

Nochtans zullen de alzo door de overnemende aandeelhouders opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdragende erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vervroegd te betalen hetzij door verhoogde voorschotten hetzij door een volledige afbetaling."

- invoeoinn van een nieuw artikel 10bis:

«Artikel lObis

De overdracht van aandelen die op geldige wijze tot stand komt, heeft voor het gevolg dat de overgedragen aandelen hun categorie behouden voor zover de overnemer nog geen aandeelhouder is. Indien de aandelen worden overgenomen door bestaande aandeelhouders, zullen ze van rechtswege converteren naar aandelen van dezelfde categorie als de aandelen die reeds in het bezit zijn van de overnemende aandeelhouder (s)

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om deze wijziging van klasse aan te tekenen in het aandelenregister."

- Artikel 14: de eerste alinea van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Op voorwaarde dat voldoende kandidaten worden voorgedragen in overeenstemming met dit artikel, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, waarbij iedere categorie recht heeft op één bestuurder per participatie van vijfentwintig ten honderd (25%) in het kapitaal van de vennootschap."

- Artikel 21: de tweede alinea van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechstgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, waarvan minstens één A-bestuurder, die samen optreden;

- hetzij door twee gedelegeerd bestuurders, waarvan minstens één A-bestuurder, die samen optreden; - hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen."

De algemene vergadering heeft aan de bestuurders en/of de notaris de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd;

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging

- cobrdinatie van de statuten

Op de raatste blz. vn Luk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris netii van de perso(01n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aenzien van derden U.3 vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

*or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

10/09/2014
ÿþmod 11:1

Ikte. fp. 1 ln de bijlagen bij het Belgi c Reel e mak n kopie

na neerlegging ter griffien de k

(enflea ttetechtbank Koophandel

11111111MIAJ1j!!

MONITELR BEIGE 2 5 AUG 2014

Gent Afdeling Brugge

0 2 -05 201 De griffier

BELGISCH STAATSBLAD Griffie

Ondernemingsnr 0533.955.306

Benaming (voluit) : TSUGA

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Kapellestraat 117

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 23 juni 2014, blijkt dat d& buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TSUGA" navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:.

EERSTE BESLUIT

a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal i te verhogen met driehonderd eenenvijftigduizend euro 351,000) om dit te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500) op vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 412.500,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien alle aandeelhouders verklaard hebben in te schrijven op de kapitaalverhoging, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in speciën.

PLAATSING EN STORTING

De aandeelhouders verklaren de kapitaalverhoging als volgt door hen werd volstort;

N De naamloze vennootschap "GLOBALINDUS", voornoemd: ten bedrage van honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderd euro(E 175.500);

B/ De naamloze vennootschap "EUROPEAN ESTATE MANAGEMENT", afgekort "E.E.M.", voornoemd, ten bedrage van zevenentachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 87.500);

C/ De naamloze vennootschap "EGYPTE INVEST", voornoemd, ten bedrage van zevenentachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (E 87.500);

Bankattest

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE42 0017 3052 4254 bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 20 juni 2014. Dit bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een totaal maatschappelijk kapitaal van vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 412.500,00).

b) De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, waardoor artikel 5 van de statuten gewijzigd wordt door schrapping van en vervanging door volgende nieuwe tekst:

"flet maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 412.500,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderdzestig (2.460) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/ tweeduizend vierhonderd zestigste (1/2.460ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden ingedeeld in 3 categorieën: categorie A, B en C.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven."

Op de laatste blz vaP Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ill. mod MI

a Voorbehouden aan het Ji Belgisch Staatsblad



TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de heer Coucke Francis Monique Emmanuel Pierre, geboren te erugge op 4 maart 1961, wonende te 8730 Beernem, Egyptestraat 13, te benoemen tot bijkomende bestuurder (C-bestuurder), ingaand op heden en eindigend na de jaarvergadering van 2019, hier vertegenwoordigd en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing der algemene vergadering. DERDE BESLUIT

De algemene vergadering heeft aan de bestuurders en/of de notaris de opdracht gegeven de co6rdinatte van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSS UYT

Tegelijk hiermede neergelegd: _

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging

- coördinatie van de statuten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. verl Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luik13- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ELGE

NEERGELEGD

314 2 5 Mit 2014

*1-SBLp I, RECIarLanïy !TB! Xfly'5fReVAN_

Voor- 1111111M111112,1111111

behoudei

aan het,

Belgisch

Staatsbla

13LL ISUll STA

Ondernerningsnr : 0533.955.306

Benaming

(voluit) : TSUGA

(verkort) .

..

-t--

1,

e ..

1 .

1

(V i

q:1

0 I

<

;

mt I

41 1

I

1.

,

r

I i

,

1

I

1

J1

41 I

d

. i I

4pe

i.

1 i

:

e 1 Een gedelegeerd bestuurder

le !,

;

i Luc BEKE

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte t ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - MACHTEN - ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 18 juni 2014 blijkt:

I. het ontslag, met ingang van18 juni 2014, van:

- de heer Ignace De Paepe, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Verbindingslaan 21, als bestuurder

- NV M.G. Invest (BTW BE 0894.100.765 / RPR Gent, afdeling Gent), met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) Adelaarsstraat 24, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ignace De Paepe, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Verbindingslaan 21, als bestuurder.

Il. de benoeming, met ingang van 18 juni 2014, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van: - De heer Marc DUBAERE, wonende te 8700 'Fiait, MeuIebeeksesteenweg 23, ais bestuurder en gedelegeerd bestuurden

- De heer Stany WILMS, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, De Heide 9, ais bestuurder en gedelegeerd bestuurden

- De heer Luc BEKE, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 197C, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

ln overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of door twee bestuurders, samen optredend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over aile machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

III. de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117, met ingang van 18 Juni 2014.

Rechtsvorm:

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

9051 GENT (SINT-DENIJS-WESTREM) -

/

ccUoz.o___IL.Ii\IN.,,mrel-

b'e

"

" " Y 'Y . f " . " ; "

Oc le Llare 0.2 t.nik isemeloee .;.yaarn ..oar d ,rsvf,,necosai?..-.19 -4).2 s ,e7.z.t for, lee.," .eric.".),or^1

le.

17/05/2013
ÿþ mod 11,1



ri.i>< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar: 0 S C( 55 3C

Benaming (voluit) : TSUGA

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op dertig april tweeduizend. dertien, te registreren, blijkt dat:

;: 1, De naamloze vennootschap "M.G. INVEST", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs Westrem),;, Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer 0894.100.765, RPR Gent.

2, De naamloze vennootschap "M.G.-HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9051 Gent: (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer 0474.873.495, RPR Gent.

ir zijn verschenen en een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam 'TSUGA", met; maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, waarvan het geplaatst: maatschappelijk kapitaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door; zeshonderd vijftien (615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

1. aan "M.G. INVEST", naamloze vennootschap: zeshonderd veertien

aandelen. 614

2, aan "M.G.-HOLDING", naamloze vennootschap: één aandeel. 1

SAMEN: zeshonderd vijftien aandelen. 615

Dat elk aandeel volledig is volgestort.

:; Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op

i naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bij

de Belfius Bank.

:; Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank, op 29 april 2013, wordt aan ondergetekende notaris'

overhandigd en blijft in zijn dossier bewaard.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot haar;

beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt: (bij uittreksel)

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "TSUGA".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan:

; of gevolgd,

Artikel 2: Maatschappeliike zetel ;

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht warden naar elke andere:

plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. ;

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders, ;

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen,:

:î bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten. ;

Artikel 3: Maatschappelijk doel

iî De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van ;; derden, of in onderlinge samenwerking met derden voor zover de eventueel vereiste vergunningen en/of; erkenningen zijn bekomen;

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband;

met deze goederen verlenen of aanvaarden, de projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen,; bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beheren, huren, verhuren, huurfinanciering,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111,1111111111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

leasing, renoveren, herbestemmen, verkavelen en productief maken van, infrastructuurwerken, alsook het beleggen in, alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot: gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retailpanden, horeca- en vrijetijdspanden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort, alsook alle aanverwante goederen;

De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten;

- Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande.

Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan

niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van vastgoedprojecten, het verstrekken van middelen en

diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en aile mogelijke instanties en in dit kader zich ook

borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin en het verrichten van alle handels- en financiële operaties,

behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in

andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed

verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of

die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of

ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het

hare of van aard i5 haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door

zeshonderd vijftien (615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven,

Artikel 8: Aard va de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register van aandelen dat op

de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt

tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te

vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging.

Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet

aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering

van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze

onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes

jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 20: Bestuur:

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de

verwezenlijking ven het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen

de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur, De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen,

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht,

Artikel 21: Vertegenwoordiainq

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd;

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de

vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens

vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de

leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur,

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarveroaderinq

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris,

bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de

bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende

of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere

punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van de

raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan

Artikel 3i: Toelating - Degot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun

vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone

brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen

vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de

vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 3g: Boekaar - Jaarrekening - Controleverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens

de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de

resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te

stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren,

inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van

toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek

van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op,

"controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luit vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ~ Y

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. ledere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer.

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40: Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 45: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide maohten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

A ikel 46: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij

vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden. OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verenigen de oprichters zich en verklaren, met unanimiteit, de volgende overgangsbepalingen aan te nemen, die slechts gevolg zullen ressorteren vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, te weten op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel van de akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in juni 2015.

3. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op twee. Tot bestuurder worden benoemd, voor een

termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018:

- De heer De Paepe, Ignace Albert Adile, gedomicilieerd en verblijvende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kleine

Verbindingslaan 21.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

>'w

a ~

e' "

- De naamloze vennootschap "M.G. INVEST", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer 0894.100.965, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer de Paepe Ignace.

Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 166, paragraaf twee, eerste alinea van het Wetboek van Vennootschappen, besluiten de oprichters om geen commissaris te benoemen.

5. Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan heer Vanovenberghe Johan, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties aan te vragen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, inbegrepen een onderhandse volmacht

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\\F"-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TSUGA

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande