TUINAANLEG VLADIMIR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TUINAANLEG VLADIMIR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.757.364

Publication

04/05/2015
ÿþMod Wosd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Q 6 9g ,$ á 6 titBenaming

(voluit) : Tuinaanleg Vladimir (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Berkenlaan 21, 8470 Gistel (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, van 20 april 2015, blijkt dat er door;

1) De heer Vladimirov Vladimir, geboren te Obnova op 12 november 1965, wonende te Gistel, Berkenlaan 21 (RR 65.11.12-499.01)

2) De heer Vladimirov Tsvetan, geboren te Lovech op 19 april 1968, wonende te Gistel, Hoogwegel 79 (RR 68.04.19-535.60)

3) De heer Krastev Aleksandar, geboren te Sofia op 20 augustus 1988, wonende te Gistel, Koolaerdstraat

84 (RR 88.08.20-437.91)

een vennootschap onder firma werd opgericht.

NAAM: Tuinaanleg Vladimir

ZETEL: 8470 Gistel, Berkenlaan 21

DUUR: onbeperkte duur

DOEL: De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel ïn

het buitenland als in België:

a) de activiteiten van een onderneming voor het ontwerpen en opmaken van plannen voor (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) tuinen, perken, parken, speelpleinen, sportvelden, opritten, paden, terrassen, openbare plaatsen en andere al dan niet overdekte ruimten;

b) de activiteiten van een onderneming voor het aanleggen en het onderhouden van (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) tuinen, perken, parken, speelpleinen, sportvelden, opritten, paden, terrassen, openbare plaatsen en andere al dan niet overdekte ruimten;

c) algemene afsluitingen, algemene vernieuwingen en ruimingen van gebouwen, bouwen en onderhouden van carports en tuinhuizen;

d) isolatiewerken;

e) Boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; draineringswerken eveneens omvattende het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen; alle andere niet elders vermelde grondwerken;

f) het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van niet-metalen kunstwerken zoals: bruggen en viaducten, wegen-en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, weegbruggen, steunmuren, enzovoort en de rioleringswerken;

g) de lokalisatie van hoogspanningskabels en pijpen, de leidingen voor water-en gasvoorziening, het plaatsen van allerlei elektrische kabels;

h) de handel (aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verkoop op commissie alsmede consignatie- en tussenhandel inbegrepen) in alle met de bovenvermelde activiteiten al dan niet rechtstreeks verband houdende goederen en producten, grondstoffen, materialen, benodigdheden, planten, meststoffen, zaden, bloemen, machines, apparatuur en aanverwante artikelen.

Zij zal evenzeer bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijksoortig of aanverwant doel nastreven of die onder meer kunnen bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het hierboven omschreven maatschappelijk doel.

Bijgevolg, zal zij aile commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, voor zover zij rechtstreeks of onrechtstreeks en zowel geheel als gedeeltelijk verband houden met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

III



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

haar' maatschappelijk doel of de verwezenlijking van dit oel kunnen vergemakkelijken, in de hand werken of bevorderen.

Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering waarop de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de venootschap bedraagt vijfduizend euro (5.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De heer Vladimirov Vladimir voornoemd heeft een inbreng gedaan in geld van vierduizend euro (4.000,00 EUR) volledig volstort.

De heer Vladimirov Tsvetan voornoemd heeft een inbreng gedaan in geld van vijfhonderd euro (500,00 EUR) volledig volstort.

De heer Krastev Aleksandar voornoemd heeft een inbreng gedaan in geld van vijfhonderd euro (500,00 EUR) volledig volstort.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, ai dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waavoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemde:

De heer Vladimirov Viadimir, geboren te Obnova op 12 november 1965, wonende te Gistel, Berkenlaan 21 (RR 65.11.12-499.01)

voornoemd en hier aanwezig, bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet en die verklaart de benoeming te aanvaarden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, treden zij als college op. JAARVERGADERING; De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 20 uur, op de maatschappelijk zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is, De agende van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 20 april 2015 mits neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt het op 31 december 2015.

WINSTVERDELING: Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

WIJZE VAN VEREFFENING: Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vernield in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen.

Voor uittreksel met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

getekend de zaakvoerder, heer Vladimirov Vladimir.

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TUINAANLEG VLADIMIR

Adresse
BERKENLAAN 21 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande