TUINEN FOLENS-GERRYN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TUINEN FOLENS-GERRYN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.286.947

Publication

26/10/2011
ÿþMII1 (11U 11 ff1 111 11 1 II Uhi

*11162560*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na npééitegginq_ter._griffie van de akte

.. ûr~~~rîpN~

18-1 0- 2011

ïLGISCH STAATSBLAD BESTUUR

111

RECHTBANK KOOPHANDEL

3 a. 0g. 2011

KO 17";i1i14,1 K

Benaming : TUINEN FOLENS-GERRYN

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Kattestraat 75 - 8520 KUURNE

Ondernemingsnr : 547 , 2á6, gy~

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgesteld op 28 september 2011 blijkt :

1. De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam "TUINEN FOLENS-' GERRYN"

2. .Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Kattestraat 76. De zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst in België bij besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap kan eveneens bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, evenals kantoren en bijkantoren.

3. Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij vangt aan op heden.

Elke vennoot kan zich terugtrekken uit de vennootschap. Daarbij zal gebruik gemaakt worden van een aangetekend schrijven aan de andere vennoot. De vooropzegtermijn wordt vastgelegd op zes maanden. De ontslagnemende vennoot stopt met onmiddellijke ingang alle activiteiten en verliest tevens alle bevoegdheden en verdere winstdeelnames. Zijn uit te betalen aandeel is het actueel aandeel op datum van ontslag. Bij. discussie over de waarde der aandelen zal een onafhankelijk expert aangesteld worden. De uitbetaling kan: geschieden door de overblijvende vennoot of een nieuwe vennoot na verloop van de vooropzegperiode.

4. Identificatie van de oprichters :

De heer Folens Anton, geboren te Kuurne op 14 februari 1965 , wonende te 8520 Kuurne, Kattestraat 76 Mevrouw Gerryn Lieve, geboren te Kortrijk op 21 februari 1966, wonende te 8520 Kuurne, Leiestraat 25 5.Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2000 EURO.

6. Het kapitaal is verdeeld in 20 aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één twintigste. Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort. De heer Folens schrijft in op 10 aandelen en. mevrouw Terryn schrijft eveneens in op 10 aandelen.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

8. Bestemming van het resultaat

De verdeling van de winst of verlies wordt gekoppeld aan het aantal aandelen van de vennoot. Het is elke: vennoot vrij om te beschikken over zijn deel van de winst. Er kan tevens beslist worden dat er met de winsten, een reservefonds wordt aangelegd. Tevens kan de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of: gedeeltelijk verdeeld worden. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de; bestemming van het resultaat.

9. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de, algemene vergadering. Ieder zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op jegens derden en in rechte als eiser, of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door elk van de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij de vennootschap aantoont dat de derde op de hoogte was van het feit dat de handeling de grenzen van het, maatschappelijk doel van de ven-nootschap overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is daartoe geen afdoend bewijs.

10.Doel van de vennootschap

Het snijden en snoeien van planten, bloemen, bomen, struiken en heggen

De tuinaanleg, de creatie, het aanleggen en onderhouden van tuinen, plantsoenen, parken en het groene' gedeelte van sportvelden.

Landschapsverzorging

Het aanleggen van opritten en terrassen.

Het aanleggen.van tuinvijvers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

De plaatsing ven tuinomheiningen en houten tuinconstructies

De exploitatie van irrigatiesystemen

De kleinhandel in planten, bloemen, bomen, struiken en tuinartikelen.

De vennootschap mag bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de ver-wezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag samenwerken of deelnemen aan de werking van andere ondernemingen of " vennootschappen met een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inschrijving, overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op gelijk welke wijze. De vennootschap kan ook ten kosteloze " of ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen zoals de opdracht van bestuurder of vereffenaar. Zij mag zich eveneens borg stel-len voor andere ondernemingen met een al dan niet gelijkaardige activiteit.

11.De jaarlijkse algemene vergadering wordt verplicht gehouden op eerste maandag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op een andere in de oproeping aangeduide plaats. Indien deze ' dag een feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

"

OVERGANGSBEPALINGEN/

1. De oprichters verklaren dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van het jaar 2013,

2. De heer Anton Folens en mevrouw Lieve Gerryn worden beiden als zaakvoerder voor onbepaalde tijd ; aangesteld.

3. Aan de heer Jan Vandenbroucke, boekhouder, kantoor houdende te 8500 Kortrijk , Goedendaglaan 10

wordt de macht verleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondernemersloket en de kruispuntbank van ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VANDENBROUCKE JAN

gevolmachtigd boekhouder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beho.iden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen -bil het-Belgisch-Staatsblad -26/10120-11--Annexes-du Moniteur belge

Coordonnées
TUINEN FOLENS-GERRYN

Adresse
KATTESTRAAT 76 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande