TULIP INNOVATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TULIP INNOVATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.829.613

Publication

19/03/2013
ÿþk

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vc

behc

aan

Belt

Staal

LIME i









GELEGD

7, 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL -. :ORTRIJK

Ondernemingsnr : OESU,1 . zeÇA3

Benaming

(voluit) : TULIP INNOVATION

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Industrielaan 15, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op twaalf februari tweeduizend dertien, en dragende de volgende melding van registratie:

/181/

1ste kantoor der registratie te Kortrijk; Geregistreerd op 26. 02. 2013; vijf bladen geen renvooien; Boek 965 Blad 56 Vak 1; Ontvangen vijfentwintig euro (25 E); "getekend"; Christelle DE GRAEVE e.a. Inspecteur a.i. BLIJKT DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door:

1/ De naamloze vennootschap VOLCKE AEROSOL COMPANY, met maatschappelijke zetel te Kuume, Industrielaan 15,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0428,090,989, en BTW-plichtig onder nummer BE428.090.989.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris André Moerman te Kortrijk op 28 november 1985, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 1985-12-18/179

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 18 der statuten, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B GREENFIELDS", met zetel te Kortrijk, Sint-Sebastiaanslaan 61, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 20 december 201, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 2012-03-1210054061,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0832.788.055 en BTW-plichtig onder nummer BE832.788.055.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 10 januari 2011, verschenen in de. bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-01-26/0013936, alhier vertegenwoordigd door haar: vast vertegenwoordiger, de heer Jeff Robert Armand VOLCKE, geboren te Kortrijk op 12 juli 1974; (rijksregistemummer 74.07.12-387.80), wonend te Kortrijk, Sint-Sebastiaanslaan 61.

2/ De heer Simon John Rex, geboren te Birmingham (Verenigd Koninkrijk) op 15 april 1955, wonende te Cooden Cottage, 57 Station Road, Femhill hteath  Wores WR3 7UJ in het Verenigd Koninkrijk

31 De heer Douglas Frederick Skeggs, geboren te Kings Lynn (Verenigd Koninkrijk) op 25 november 1949, wonende te Tre-Ribbe Bam / Three Ashes, Herefordshire HR2 8 LY in het Verenigd Koninkrijk

Beide partijen onder 2 en 3 alhier vertegenwoordigd door de heer Jeff Volcke, krachtens onderhandse volmacht van 8 februari 2013 welke aan huidige akte zal gehecht blijven.

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN_ - De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "TULIP INNOVATION".

ARTIKEL TWEE, - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de algemene vergadering.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). Deze zorgt/zorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel:

- de handel in onderhoud, technische en alle aanverwante producten;

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

p~ 3 - het oprichten van, het op enigerlei wijze deelnemen in, het besturen van ondernemingen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge vennootschappen;

- het verstrekken van garanties en het verbinden van de vennootschap of activa van de vennootschap ten

behoeve van ondernemingen en vennootschappen, waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

- het verkrijgen, het vervreemden, beheren en exploiteren van onroerende goederen en van

vermogenswaarden in het algemeen;

- het verlenen van diensten aan ondernemingen en vennootschappen;

- het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

- het lenen en uitlenen van gelden;

- het exploiteren en verhandelen van patenten, merkrechten, vergunningen, knowhow en andere industriële

eigendomsrechten;

- het verrichten van alle soorten industriële, financiële en commerciële activiteiten.

De vennootschap mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel, Zij zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook,

Zij kan bestuurdersopdrachten waarnemen in alle vennootschappen en alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF.. - Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet,

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen, Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder. Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken,

Wanneer de eigendom van een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het recht op uitkering van dividenden komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker,

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar,

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs ais dit de enige vennoot is.

ARTIKEL NEGEN --

Alle overdrachten van aandelen onder levenden, zowel als bij overlijden, welke plaatsvinden in de eerste 5 boekjaren, kunnen alleen gebeuren aan medevennoten.

Partijen verklaren hieromtrent een overeenkomst te hebben afgesloten op 31 januari 2013, waarin eveneens de modaliteiten van overdracht zijn opgenomen. Partijen verklaren bij deze voormelde overeenkomst te bekrachtigen, in al haar onderdelen, zodat deze vanaf heden statutaire werking bekomt ten opzichte van derden,

Vanaf het zesde boekjaar vanaf heden, zullen de vennoten het recht hebben hun aandelen aan derden over te dragen mits toelating van de helft der vennoten, eigenaars van tenminste drie/vierden der aandelen, de tot overdracht voorgedragen aandelen niet meegerekend.

Deze toestemming zal eveneens vereist zijn bij overdracht van de aandelen onder levend en of bij overlijden, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan bloedverwanten in opgaande of dalende lijn,

Deze toestemming is niet vereist bij overdrachten aan medevennoten.

Alle overdrachten worden in het register der aandelen ingeschreven overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer overdracht onder levenden of overlating bij sterfgeval geweigerd wordt, wordt verwezen naar de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van vennootschappen .

BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL ELF. - De zaakvoerders vormen samen een zaakvoerdersraad, die de meest uitgebreide bevoegdheid bezit om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergade-'ring bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door minstens twee zaakvoerders, die gezamenlijk zullen optreden.

1. De zaakvoerdersraad komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee zaakvoerders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter.

2. De zaakvoerdersraad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan kan de raad geldig beraadslagen en besluiten indien alle leden van de raad aanwezig of vertegenwoordigd zijn en allen akkoord gaan.

ledere zaakvoerder mag door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post aan één zijner collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de zaakvoerdersraad om voor hem en in zijn plaats te stemmen.

De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een zaakvoerder mag tevens door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post zijn oordeel kenbaar maken en zijn stemmingen duidelijk uitdrukken.

De besluiten van de zaakvoerdersraad worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn, behalve wanneer slechts twee zaakvoerders benoemd zijn.

Bovendien zullen de besluiten mogen genomen worden bij middel van schriftelijk opgestelde besluiten en opeenvolgend door ieder der zaakvoerders aangenomen, op voorwaarde dat dusdanige besluiten de totaliteit van de handtekeningen van de zaakvoerders verzamelen.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtàns dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL, VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem,

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking warden gesteld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZESTIEN. -

§1. ledere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering,

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

" het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

" de vorm van de aandelen;

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

" de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een elektronische handtekening die

voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek,

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

§2. Vanaf de mededeling van de oproeping tot de algemene vergadering kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

§3. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de stemming, vraagstelling of de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg ais aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel,

Het bureau van de algemene vergadering is als enige bevoegd om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, de statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg ais aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken,

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden de tweede dinsdag van december om elf uur, op de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te kiezen.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening,

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Het boekjaar begint op Mn juli eindigt op dertig juni van het jaar daarop,

ARTJKEL TWINTIG. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en jaarrekening moeten opmaken overeenkomstig de wet.

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven worden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL EENENTWINTIG, - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG, - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

Voor be veie Eenaars zullen, behoudens andere rgáde-ring'dé-ineesté machfën'

behouden aan het Belgisch hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen

Staatsblad ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uitein-delijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting. DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG, - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerst worden door het wetboek van vennootschappen,

ARTIKEL ZES EN TWINTIG. - Indien enig geschil oprijst tussen aandeelhouders en de vennootschap of .

tussen de aandeelhouders onderling omtrent de toepassing van deze statuten of omtrent de toepassing van de vennootschapswet op deze statuten of op de werking van deze vennootschap, zal dit geschil door arbitrage beslecht worden. Partijen zullen in gemeen overleg één enkele arbiter aanduiden. Indien zij omtrent die keuze geen eensgezindheid bereiken dan zal de meest gerede partij zich wenden tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement van de zetel van de vennootschap, die de arbiter zal aanduiden.

De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de arbiter zelf over-gelaten. Wel wordt bepaald dat deze

zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en door hen voorgebrachte stukken. Behoudens

uitdruk-kelijk verzoek van de arbiter zelf dienen geen mondelinge uiteenzet-itingen te worden gehouden,

Bij de aanvaarding van zijn opdracht zal de arbiter er zich toe verbinden zijn arbitrale uitspraak te vellen

binnen de drie maanden. Tegen de arbitrale uitspraak staat geen beroep open.

B. OVERGANGSBEPALINGEN.

2, Inschrijving. - Op de tienduizend (10.000) aandelen wordt als volgt ingeschreven

1 Door de vennootschap Volcke Aerosol Company, voornoemd op vijfduizend honderd aandelen 5,100

2 Door de heer Simon John Rex, voornoemd op twee duizend vier honderd vijftig aandelen 2.450

3/ door de heer. Doug Skeggs, voornoemd op twee duizend vier honderd vijftig aandelen 2.450

Samen als aandelen : tienduizend aandelen 10.000

De tegenwaarde hiervan zij twintigduizend euro (20.000 EUR), vertegenwoordigt geheel het kapitaal, dat

aldus geheel onderschreven is,

3. Afbetaling. - De intekenaars hebben elk aandeel volgestort, zodat de vennootschap heden beschikt over

een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR).

Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennoot-schap in oprichting bij de

KBC te Kortrijk.

Het attest van deze storting wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

4. Vennootschapszetel. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Kuurne, industrielaan 15

5. Sluiting van het eerste boekjaar - De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op 30 juni 2014

De eerste jaarvergadering zef gehouden worden in 2014.

8. Niet-statutaire zaakvoerders. - Onmiddellijk beslissen de verschijners als niet-statutaire zaakvoerders te

benoemen:

Wordt als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur benoemd:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-Greenfields,

Opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 10 januari 2011, gepubliceerd in de

î bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-01-26/0013936, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Jeff Volcke, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende uitdrukkelijke of stilzwijgende beslissing van de

algemene vergadering.

Worden als niet-statutaire zaakvoerders tot aan de jaarvergadering van 2016 benoemd:

- de heer Stefaan (Stephan) Gabriël Volcke, wonend te Seahorse Lane 311C, DISCOVERY BAY

HONGKONG voornoemd;

-De heer Simon Rex, voornoemd.

- De heer Douglas, Skeggs, voornoemd,

- De heer Michael David Rhodes, wonend te Tequista FI 33469 (Verenigde Staten van Amerika, Florida), 11 Eastwinds Circle;

- De heer Stefan Volcke, wonend te 194 W Key Paim Road - Verenigde Staten van Amerika Boca Raton,

Florida 33432

Hun opdrachten zullen niet vergoed worden.

Uiterlijk de volgende jaarvergadering zal een commissaris aangesteld worden,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Getekend door Katrien Devaere, Geassocieerd Notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato twaalf

februari tweeduizend dertien;

- aangehechte volmachten,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TULIP INNOVATION

Adresse
INDUSTRIELAAN 15 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande