TUNAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUNAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.414.947

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0091-017
27/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/10/2013
ÿþ~ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 3 OKT. 2013

Ill llhl til t l! i 1111 !ll til

" 13155577'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

N

Ondernemingsnr : 0881.414.947 Benaming (voluit) : TUNAL

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Menensesteenweg 295E

8940 Wervik

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

" Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zevenentwintig september tweeduizend dertien , dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUNAL" volgende beslissingen heeft genomen:

A. de vergadering stelt vast dat bij de laatste jaarvergadering is gebleken dat de vennootschap zich bevindt in de situatie:] van artikels 332 en 333 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beslist, op voorstel van de zaakvoerder, rekening houdende met de gevraagde procedure voorzien in de wetgeving;: inzake continuïteit van de onderneming, en mits verhoging van het kapitaal, zoals uiteengezet in punt 3 van de agenda, de activiteiten van de vennootschap verder te zetten.

Hieromtrent werd door de zaakvoerder een verslag opgemaakt, gedagtekend op 02 maart 2013 waarin hij zijn voorstelren: heeft uiteengezet tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

De leden van de vergadering verklaren volledige kennis te hebben gekregen van voormeld verslag váár het verlijden!; dezer.

B.alvorens te beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging neemt de algemene vergadering kennis van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerder werd afgesloten op 16 juni 2013

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Piet DUJARDIN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOREN DUJARDIN', met zetel te te 8560:: Wevelgem, Kortrijkstraat 12, werd afgesloten op 05 juli 2013. De besluiten ervan luiden als volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA TUNAL kan

ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren'r

inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de;: waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de; vennootschap uit te geven aandelen zonder nominale waarde.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende:

a. 1k dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad aangezien ik mijn opdracht pas,: verkreeg na balansdatum.

b. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank; vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te warden. Dei; onderneming heeft toepassing gevraagd van de procedure voorzien in de wetgeving inzake

continuiteit van de onderneming. Het herstelplan wordt opgesteld teneinde goedkeuring te krijgen van de schuldeisers en; homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

c. Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuiteit van de BVBA TUNAL op middellange termijn z; is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit he6 standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een

even grote schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de betreffende schulden gelijk is aan haar nominale il waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen; dezelfde onderneming achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden voor zover del; onderneming kan rekenen op de blijvende steun van haar aandeelhouders en onder voorbehoud dat de onderneming slaagt;; in de door haar geplande herstelmaatregelen op niveau van de rendabiliteit middels het herstelplan in de WCO-procedure.

4. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de fractiewaarde en het aantal vande tegen_de.inbrengpj(.te geven aapdelen^zodaee inbreng Innaíura nietovergewaardeerc! is,,De rnbfe_ngwaarde_:j

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering tot op datum van de akte niet daalde beneden de inbrengwaarde ten' belope van 2300.000 E UR.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 12266 nieuw uit te geven aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, toegekend aan de heer Johan Meulebroeck. Uit de staat van actief en passief per 31 maart 2013 blijkt evenwel dat momenteel geen waarde kan worden toegekend aan de aandelen van de BVBA TUNAL. Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaren zich evenwel specifiek akkoord met voormelde vergoeding.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak fe doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 5 juli 2013

Volgt de handtekening

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd ex ultimo door Dhr. Piet Dujardin".

De vergadering verklaart en erkent voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de aangestelde bedrijfsrevisor tijdig ter inzage ontvangen te hebben. Zij erkent tevens kennis te hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keurt voormelde verslagen goed.

C. het kapitaal te verhogen, door inbreng in natura, met twee miljoen driehonderdduizend euro (E 2.300.000,00), om het te brengen van zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (E 7.500.000,00), op negen miljoen achthonderdduizend euro (E 9.800.000,00), door uitgifte van twaalfduizend tweehonderdzesenzestig (12.266) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

D.de twaalfduizend tweehonderdzesenzestig (12.266) nieuwe aandelen worden onderschreven tegen volstorting van honderdzevenentachtig euro vijftig cent (E 187,50) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen worden aile onderschreven door de heer MNEULEBROECK Johan, en volstort door de inbreng door hem van zijn schuldvordering in lopende rekening ten belope van twee miljoen driehonderdduizend euro (¬ 2.300.000,00).

Voorwaarden van de inbreng

1. Voormelde schuldvordering werd ingebracht in volle eigendom waardoor een schuld van de vennootschap wordt cmgezet in kapitaal, en dit te rekenen vanaf heden.

2. De waarde van de ingébrachte goederen wordt volgens het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor geschat op twee miljoen driehonderdduizend euro (E 2.300.000,00).

E.de vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat alle nieuw uitgegeven aandelen aldus onderschreven zijn en volstort werden door bovenbeschreven inbreng in natura.

Het kapitaal van de vennootschap werd aldus gebracht op negen miljoen achthonderdduizend euro (¬ 9.800.000,00), vertegenwoordigd door tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestig (52.266) aandelen zonder vermelding van waarde. F.de vergadering beslist,

a) ' Tengevolge van'de'vroeger besliste en gepublicderde verplaatsing van de zetél der vennootschap, de

eerste zin van artikel 2 van de statuten te wijzigen in:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8940 Wervik, Menensesteenweg 2958" en

b) tengevolge van de hierboven genomen beslissingen, artikel 5 van de statuten aan te passen, zodat de

nieuwe tekst van dit artikel in het vervolg zal luiden:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negen miljoen achthonderdduizend euro (¬ 9.800.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestig (52.266) aandelen

zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestigste (9/52.266 b0) van

het maatschappelijk kapitaal."

G.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten gced.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neeraefegd: Niek Van der Stroeten Notaris

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder

verstag van de bedrijfsrevisor

coordinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

>ÍioQC-behouden aan het Belgisch Staatsblad

~ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 3 OKT. 2013

Ill llhl til t l! i 1111 !ll til

" 13155577'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

N

Ondernemingsnr : 0881.414.947 Benaming (voluit) : TUNAL

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Menensesteenweg 295E

8940 Wervik

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

" Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zevenentwintig september tweeduizend dertien , dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUNAL" volgende beslissingen heeft genomen:

A. de vergadering stelt vast dat bij de laatste jaarvergadering is gebleken dat de vennootschap zich bevindt in de situatie:] van artikels 332 en 333 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beslist, op voorstel van de zaakvoerder, rekening houdende met de gevraagde procedure voorzien in de wetgeving;: inzake continuïteit van de onderneming, en mits verhoging van het kapitaal, zoals uiteengezet in punt 3 van de agenda, de activiteiten van de vennootschap verder te zetten.

Hieromtrent werd door de zaakvoerder een verslag opgemaakt, gedagtekend op 02 maart 2013 waarin hij zijn voorstelren: heeft uiteengezet tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

De leden van de vergadering verklaren volledige kennis te hebben gekregen van voormeld verslag váár het verlijden!; dezer.

B.alvorens te beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging neemt de algemene vergadering kennis van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerder werd afgesloten op 16 juni 2013

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Piet DUJARDIN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOREN DUJARDIN', met zetel te te 8560:: Wevelgem, Kortrijkstraat 12, werd afgesloten op 05 juli 2013. De besluiten ervan luiden als volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA TUNAL kan

ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren'r

inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de;: waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de; vennootschap uit te geven aandelen zonder nominale waarde.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende:

a. 1k dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad aangezien ik mijn opdracht pas,: verkreeg na balansdatum.

b. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank; vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te warden. Dei; onderneming heeft toepassing gevraagd van de procedure voorzien in de wetgeving inzake

continuiteit van de onderneming. Het herstelplan wordt opgesteld teneinde goedkeuring te krijgen van de schuldeisers en; homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

c. Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuiteit van de BVBA TUNAL op middellange termijn z; is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit he6 standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een

even grote schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de betreffende schulden gelijk is aan haar nominale il waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen; dezelfde onderneming achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden voor zover del; onderneming kan rekenen op de blijvende steun van haar aandeelhouders en onder voorbehoud dat de onderneming slaagt;; in de door haar geplande herstelmaatregelen op niveau van de rendabiliteit middels het herstelplan in de WCO-procedure.

4. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de fractiewaarde en het aantal vande tegen_de.inbrengpj(.te geven aapdelen^zodaee inbreng Innaíura nietovergewaardeerc! is,,De rnbfe_ngwaarde_:j

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering tot op datum van de akte niet daalde beneden de inbrengwaarde ten' belope van 2300.000 E UR.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 12266 nieuw uit te geven aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, toegekend aan de heer Johan Meulebroeck. Uit de staat van actief en passief per 31 maart 2013 blijkt evenwel dat momenteel geen waarde kan worden toegekend aan de aandelen van de BVBA TUNAL. Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaren zich evenwel specifiek akkoord met voormelde vergoeding.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak fe doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 5 juli 2013

Volgt de handtekening

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd ex ultimo door Dhr. Piet Dujardin".

De vergadering verklaart en erkent voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de aangestelde bedrijfsrevisor tijdig ter inzage ontvangen te hebben. Zij erkent tevens kennis te hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keurt voormelde verslagen goed.

C. het kapitaal te verhogen, door inbreng in natura, met twee miljoen driehonderdduizend euro (E 2.300.000,00), om het te brengen van zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (E 7.500.000,00), op negen miljoen achthonderdduizend euro (E 9.800.000,00), door uitgifte van twaalfduizend tweehonderdzesenzestig (12.266) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

D.de twaalfduizend tweehonderdzesenzestig (12.266) nieuwe aandelen worden onderschreven tegen volstorting van honderdzevenentachtig euro vijftig cent (E 187,50) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen worden aile onderschreven door de heer MNEULEBROECK Johan, en volstort door de inbreng door hem van zijn schuldvordering in lopende rekening ten belope van twee miljoen driehonderdduizend euro (¬ 2.300.000,00).

Voorwaarden van de inbreng

1. Voormelde schuldvordering werd ingebracht in volle eigendom waardoor een schuld van de vennootschap wordt cmgezet in kapitaal, en dit te rekenen vanaf heden.

2. De waarde van de ingébrachte goederen wordt volgens het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor geschat op twee miljoen driehonderdduizend euro (E 2.300.000,00).

E.de vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat alle nieuw uitgegeven aandelen aldus onderschreven zijn en volstort werden door bovenbeschreven inbreng in natura.

Het kapitaal van de vennootschap werd aldus gebracht op negen miljoen achthonderdduizend euro (¬ 9.800.000,00), vertegenwoordigd door tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestig (52.266) aandelen zonder vermelding van waarde. F.de vergadering beslist,

a) ' Tengevolge van'de'vroeger besliste en gepublicderde verplaatsing van de zetél der vennootschap, de

eerste zin van artikel 2 van de statuten te wijzigen in:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8940 Wervik, Menensesteenweg 2958" en

b) tengevolge van de hierboven genomen beslissingen, artikel 5 van de statuten aan te passen, zodat de

nieuwe tekst van dit artikel in het vervolg zal luiden:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negen miljoen achthonderdduizend euro (¬ 9.800.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestig (52.266) aandelen

zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestigste (9/52.266 b0) van

het maatschappelijk kapitaal."

G.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten gced.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neeraefegd: Niek Van der Stroeten Notaris

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder

verstag van de bedrijfsrevisor

coordinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

>ÍioQC-behouden aan het Belgisch Staatsblad

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 30.04.2013 13105-0155-018
01/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12101-0185-018
20/01/2012
ÿþ Mod 2.0

I~ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ 1 9 9~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111

*12019702*

bel

BE

Sta

MI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.414.947

Benaming

(voluit) : TUNAL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik, Menensesteenweg 295b

: Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 december 2011 blijkt dat:

1! de vergadering akte heeft genomen van het op 22 december 2011 schriftelijk en vrijwillig ingediende ontslag van de heer Bart Lambrecht, wonende te 8500 Kortrijk, Koning Leopold 111-laan 8, als zaakvoerder van de vennootschap. Dit ontslag gaat in op 1 januari 2012.

2/ de vergadering heeft beslist om geen nieuwe zaakvoerder te benoemen, aangezien er nog steeds één zaakvoerder in functie is.

getekend,

de heer Johan Meulebroeck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2011
ÿþMod 2.0

EiP.P11tÇ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hét sélgisc?i Stáâfsblâd O'91IU2Q11ÿÿ Anneïé dü 1Glbnitëùr bélgé

111111 III III1 111111111 IIiI 1111 II I II

*11169016*

MONITELR BELGE DIRECTION

2 8 _1Ce 2ûn

BELGISCt-f S T/1ATS;p /117

_

BES -F .1t~.Z

N~~~ ~ ~. ,

~~,, .~~~a.l,U;t,~~i.. 17. 10, 7011

RECHTBANK 1;,OCPHA %7;~ téfte KORTRUK

IIN

1

Ondernemingsnr : 0881.414.947

Benaming

(voluit) : TUNAL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke - Ingelmunstersteenweg 209

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/09/2011 blijkt dat de vergadering, in toepassing van artikel 2 van de statuten, heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met; onmiddellijke ingang te verplaatsen:

van: 8780 Oostrozebeke - Ingelmunstersteenweg 209

naar: 8940 Wervik - Menensesteenweg 295b

getekend,

Johan Meulebroeck

zaakvoerder

21/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle ing ter griffie van de akte

MONITEUi

DIREC

~ 3,-09.

El GISCH S

BEST

rv`> ...`..

ryh' ~ 

Luit

EE7 C

N LEGD



aATS ,tJR t-,7- 25. rn. n~ Ei



RECHTEr+tGptr~,.rhAI~DEL

nvninwr~

`11142]53

Ondernemingsnr 0881.414.947

Benaming

(voluit) : TUNAL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Ingelmunstersteenweg 209

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 7 juni 2011, Geregistreerd te Waregem, 15 juni 2011, Boek 103 Blad 52 Vak 7 Bladen 3 Verzendingen 0 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUNAL", waarvan de zetel gevestigd is te 8780 Oostrozebeke, Ingelmunstersteenweg 209, volgende beslissingen heeft genomen :

" Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zes miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (6.375.000,00 EUR) om het te brengen van één miljoen honderd vijfentwintigduizend euro (1.125.000,00 EUR) op zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 EUR), door creatie van vierendertigduizend (34.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden. Op deze.nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door de heer Johan Meulebroeck, geboren te Tielt op negenentwintig maart negentienhonderd vierenzestig (nationaal nummer 640329 393 05), wonende te 8790 Waregem, Putmanstraat 47, door inbreng in natura van zijn rekening-courant tot beloop van zes miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (6.375.000,00 EUR). Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort op het ogenblik van de inschrijving.

Tweede beslissing: inschrijving en volstorting van de nieuwe aandelen

De heer Johan Meulebroeck, voornoemd, verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, inbreng te doen van zijn rekening-courant tot beloop van zes miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (6.375.000,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zal aan de inbrenger, de heer Johan Meulebroeck, voornoemd, vierendertigduizend (34.000) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Derde beslissing: Vaststelling realisatie kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/veertigduizendste (1/40.000ste) van het kapitaal.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door :

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/veertigduizendste (1/40.000ste) van het maatschappelijk kapitaal." Vierde beslissing:

De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de

revisor, bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09503-0053-017
06/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.09.2008 08766-0128-017

Coordonnées
TUNAL

Adresse
MENENSESTEENWEG 295B 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande