TURNCLUB JUMPING JACK

Association sans but lucratif


Dénomination : TURNCLUB JUMPING JACK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 541.422.623

Publication

27/10/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*14196733*

e NLteKiti_ttil.) TER LiK11-1;1 Rechtbank van Koorhlidel Gent e

16 OKT. 201

etiti%VELJRNE

Ondernemingsnr : 0541.422.623

Benaming

(voluit): TURNCLUB JUMPING JACK

(verkort):

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: 8650 Houthulst, Beukelstraat 10/E

Onderwerp ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 30 september 2014 blijkt dat

- mevrouw Karen Vandenbroucke en mevrouw Lieselot Vergote ontslag hebben genomen els effectief lid en bestuurder vanaf 30 september 2014. Hun ontslag wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

- mevrouw Maya Delahaye, geboren op 25 februari 1977, wonende te 8650 Merkem, Kloostermolenstraat 1, en mevrouw Lindsay Degryse, geboren op 18 juni 1984, wonende te 8600 Woumen, Kerkhofstraat 81, benoemd worden als bestuurders, met eenparigheid van stemmen, vanaf 30 september 2014 voor onbepaalde duur.

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering komt de raad van bestuur samen op 30 september

2014 waaruit blijkt dat de bestuurders de functies als volgt hebben verdeeld:

- mevrouw Maya Delahaye: penningmeester

mevrouw Lindsay Degryse: secretaris

mevrouw Isabel Dumortier voorzitter

Mevrouw Isabel Dumortier

voorzitter

---------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

06/11/2013
ÿþ Mao 2.2

Le-1PLe-1P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr ; p Ç t A ({e2.2 G.23

Benaming

(voluit) : Turnclub Jumping Jack

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 8650 Houthulst, Beukelstraat 101E

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

A, Verschijnende partijen en verklaring van oprichters,

Op dertien augustus tweeduizend en dertien, verklaren ondergetekenden, allen van Belgische nationaliteit en natuurlijke personen :

1.Mevrouw DUMORTIER Isabel Martha Magdalena, geboren te Roeselare op 11 april 1981, wonende te 8650 Houthulst, Beukelstraat 10E

2.Mevrouw VANDENBROUCKE Karen, geboren te Roeselare op 8 oktober 1983, wonende te 8650 Houthulst, Kleine Slijpstraat 12

3.Mevrouw VERGOTE Lieselot, geboren te Roeselare op 13 mei 1979, wonende te 8650 Houthulst, Beukelstraat 10D.

4.De heer VANDENBROUCKE Steven, geboren te Roeselare op 21 april 1979, wonende te 8650 Houthulst, Beukelstraat 10E

Te zijn overeengekomen, om bij onderhavige akte, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en gewijzigd volgens de wet van 2 mei 2002, en haar uitvoeringsbesluiten, een vereniging zonder winsttoogmerk 'rumclub Jumping Jack" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

B. STATUTEN

Art. 1. De naam van de vereniging zonder winstoogmerk luidt 'Turnclub Jumping Jack".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'vereniging zonder winstoogmerk' of de afkorting `v.z.w.', en het adres van de zetel van de vereniging

Art. 2. De vereniging is gevestigd te 8650 Houthulst, Beukelstraat 101E, De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Veume.

Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vereniging vereist een besluit van de algemene vergadering van de leden overeenkomst het quorum en de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel : de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al haar leden te bevorderen door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van diverse sportdisciplines maar in hoofddoel binnen de gymnastiek, en dit voor alle leeftijden, zowel op recreatief als op competitief vlak binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader.

De vereniging tracht het omschreven doel te bereiken door a)De organisatie van groepslessen en individuele lessen b)De aankoop van materiaal nodig om de sport te beoefenen c)Het huren van lokalen om de sport te beoefenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK ~~~~~x~i~ ~I

2 5 OKT. 2013

eall\TE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

un i *13168403* Ill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

P

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

d)Overeenkomsten afsluiten met de gemeente Houthulst, andere gemeentes of andere organisaties om

lokalen en/of materiaal van de gemeente of organisatie te gebruiken om de sport te beoefenen

e)Alle noodzakelijke handelingen om deel te kunnen nemen aan wedstrijden eigen aan de sport

f)De organisatie zelf van wedstrijden eigen aan de sport

g)De organisatie van opendeurdagen, sportfeesten, sportkampen en dergelijke waaraan de leden kunnen

deelnemen en waarop niet leden kunnen uitgenodigd worden ter promotie van de vzw en de sport

h)Het organiseren en inrichten van benefietavonden, maaltijden, festiviteiten, tombola's, sponsering,

kaartavonden. Het verkrijgen van gelden door middel van sponsering.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- ais in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Leden

Art. 5.De vereniging heeft twee soorten leden, de effectieve leden en de toegetreden leden. Het minimum aantal effectieve leden bedraagt drie. Het maximum aantal effectieve leden is onbeperkt.

De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De aanvaarding van nieuwe effectieve leden, na schriftelijke kandidatuurstelling aan de voorzitter van de raad van bestuur, wordt uitsluitend beslist door de raad van bestuur met gewone meerderheid. De beslissing tot aanvaarding of weigering is zonder verhaal en hoeft niet te worden gemotiveerd. Zij wordt per gewone post of per e-mail schriftelijk ter kennis gebracht aan de kandidaat effectief lid, door de voorzitter van de raad van bestuur.

Effectieve leden zijn natuurlijke personen wiens naam is vermeld in het register van leden dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De voorwaarde om als effectief lid te worden aanvaard is enige verantwoordelijkheid te dragen in de uitbouwen van de vereniging en door hun bijzondere bevoegdheid of hun engagement bij te dragen tot de verwezenlijking van het doel.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Elk effectief lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging door zijn ontslag per gewone brief of per email in te dienen aan de voorzitter van de raad van bestuur. Tot uitsluiting van een effectief lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en als de algemene vergadering oordeelt dat het bewuste lid de statuten of het huishoudelijk reglement niet heeft nageleefd. Het lid heeft het recht gehoord te worden. Opgave van redenen is niet vereist.

Als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die belangstelling heeft in het maatschappelijk doel van de vereniging. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vereniging zonder winstoogmerk. Toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering en moeten niet worden opgeroepen voor de algemene vergadering. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door het huishoudelijk reglement, Het huishoudelijk reglement dienaangaande kan zonder akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Elk toegetreden lid kan ten allen tijde uit de vereniging zonder winstoogmerk treden zonder enige formaliteit. Elk lid wordt geacht ontslag te nemen als hij de statuten en/of het huishoudelijk reglement niet naleeft.

Het lidmaatschap van een effectief !id of een toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of indien dit lid failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld,

Art. 6. De jaarlijkse bijdrage van elk van de toegetreden leden bedraagt maximum 500 euro en is vooraf betaalbaar. De algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur het lidgeld.

Door het betalen van het lidgeld kunnen de toegetreden leden deelnemen aan de trainingen en activiteiten van de groep waartoe ze behoren.

Het lidgeld voor de effectieve leden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Het lidgeld is bedoeld als deelname in de oprichtingskosten, in de waarde van de werking, expertise, knowhow en verwerving van materiële en immateriële goederen die de vereniging in haar verleden zal hebben opgebouwd tot de datum van toetreding.

Art, 7. De van rechtswege uitgetreden, de ontslagnemende en de uitgesloten leden alsook hun eventuele rechthebbenden in de meest algemene zin, verzaken aan elke vermogensrechtelijke aanspraak op het maatschappelijk vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk. Ze kunnen evenmin de eventueel door henzelf of door hun rechtsvoorganger uitgekeerde bedragen terugvorderen. Evenmin mogen ze geen enkele rekening opvragen, zegels laten aanbrengen of een inventaris eisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Art. 8, Alle effectieve en toegetreden leden verbinden zich ertoe de doelstellingen van de vereniging na te streven en niets te ondernemen dat strijdig is met haar maatschappelijk doel of dat de vereniging op enige wijze schade zou kunnen toebrengen. Aile effectieve en toegetreden leden worden geacht de statuten van de vereniging en, als dat er is, het huishoudelijk reglement te onderschrijven door het feit van hun aansluiting.

Art. 9. Register van effectieve leden.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van effectieve leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornaam en woonplaats van de effectieve leden, of, in geval het een rechtspersoon betreft: de naam, rechtsvorm en adres van de zetel.

Alle beslissingen betreffende de toetreding, de uittreding of uitsluiting van deze effectieve leden moeten door toedoen van de raad van bestuur in het register worden ingeschreven binnen de acht dagen nadat de raad van bestuur van deze beslissing in kennis werd gesteld.

Alle effectieve leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de effectieve leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Algemene vergadering

Art. 10. De regelmatig bijeengekomen Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de effectieve leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid door de secretaris. Indien ook de secretaris afwezig is wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders. Zij komt jaarlijks bijeen in de loop van de maand Juni.

Art. 11. De Algemene Vergadering heeft de meest uitgebreide bevoegdheid.

Tot de uitsluitende bevoegdheden van de Algemene Vergadering behoren:

*de wijziging van de statuten.

*de benoeming en de afzetting van de bestuurders.

*de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend.

*de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

*de goedkeuring van de begroting en van de rekening.

*de ontbinding van de vereniging.

*de uitsluiting van een lid.

*de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

*te beslissen over de bestemming van de activa in geval van ontbinding van de vereniging.

*het huishoudelijk reglement en zijn wijzigingen goed te keuren.

*aile gevallen waarin de statuten een besluit van de algemene vergadering vereisen.

Art. 12. §1. Elk jaar wordt minstens één Algemene Vergadering gehouden binnen de zes maanden na het

afsluiten van het boekjaar, voor het goedkeuren van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en de begroting

van het volgend boekjaar. Bovendien kan de voorzitter van de Raad van Bestuur ten allen tijde de Algemene

Vergadering samenroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

§2. Buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt, ln dit geval dient de Raad van Bestuur binnen de maand gevolg te geven aan het schriftelijk verzoek.

§3. De effectieve leden worden door de Raad van Bestuur door middel van gewoon schrijven per post, per e-mail, per fax of door eenvoudige overhandiging van de uitnodiging opgeroepen voor de Algemene Vergadering, De oproepingsbrief dient de effectieve leden tenminste acht dagen voor de vergadering te bereiken. De datum geldt als bewijs. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

§4. De Algemene Vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

§5. De oproepingsbrief bevat steeds de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. §6, Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen en toegelicht door de voorzitter of door minstens één lid van de raad van bestuur moet eveneens op de agenda warden geplaatst.

§7. De algemene vergadering kan geen geldige besluiten nemen buiten de agenda tenzij alle effectieve leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd,

Art. 13. §1. De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij gewone meerderheid (de helft plus één) van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen. In de algemene vergadering heeft elk effectief lid een gelijk stemrecht.

§2. Elk effectief lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid door middel van een schriftelijke volmacht Het aantal volmachten is beperkt tot één per aanwezig lid.

§3. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

§4. Voor de aanvang van elke algemene vergadering, dienen alle effectieve leden die zullen deelnemen aan de vergadering, hun aanwezigheid kenbaar maken door het invullen van hun naam en de naam van het lid dat zij eventueel vertegenwoordigen, alsmede door de ondertekening van deze aanwezigheidslijst. Dit ten einde het vereiste aanwezigheidsquotum te kunnen verifiëren. Diegene die de lijst niet heeft ondertekend zal niet mogen deelnemen aan de vergadering. Een eventuele volmacht zal voor de vergadering worden overhandigd aan de voorzitter van de raad van bestuur of aan zijn vervanger.

Q L

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

t MOD 2.2

Art. 14. Van de Algemene Vergadering worden notulen opgenomen, getekend door de voorzitter of de secretaris, en de leden die het wensen; ze worden bewaard in een register op de zetel van de vereniging. Elk effectief lid ontvangt binnen de maand een afschrift van de notulen en heeft inzagerecht in het notulenregister. Iedere wijziging van de statuten moet onmiddellijk worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij uittreksel worden bekendgemaakt in de bijlagen van Belgisch Staatsblad. Dit geldt eveneens voor de benoeming, het ontslag of de afzetting van een bestuurder. De uittreksels die moeten worden neergelegd en al de andere akten worden door de voorzitter en/of de secretaris getekend.

Bestuur

Art. 15. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders, die benoemd worden door de algemene vergadering en gekozen worden onder de effectieve leden.

Indien de vereniging slechts drie effectieve leden telt, mogen er slechts twee bestuurders zijn. Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal effectieve leden van de vereniging.

Art.16 De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

ledere bestuurder kan ook te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden. Hun opdracht eindigt van rechtswege door hun overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, Bij belet van de voorzitter worden de functies waargenomen door de secretaris.

Art. 17. - De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vereniging alle daden van beschikking en beheer te stellen, uitgezonderd degene die door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur is onder meer bevoegd voor het inrichten van werkgroepen en adviesraden, het aannemen en ontslagen van personeel, het opstellen van het huishoudelijk reglement, het aannemen van subsidies en giften, het aangaan van leningen, het uitgeven van obligaties enz...

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur of bepaalde taken van het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur aangaat, in een bijzondere schriftelijke volmacht delegeren aan een derde, gekozen onder zijn effectieve leden en waarvan hij de machten en

gebeurlijk het salaris of de bezoldiging vaststelt. Deze beslissing is tegenwerpelijk aan derden mits naleving van de wettelijk voorgeschreven openbaarmakingformaliteiten.

De raad van bestuur treedt op als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen, beslist over de rechtsmiddelen en duidt desgevallend een raadsman aan.

Door d0 bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art, 18, De akten die de vereniging verbinden, andere dan de akten betreffende het dagelijks bestuur, worden behoudens bijzondere delegatie door de raad van bestuur ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door de secretaris.

Art. 19, De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de secretaris per brief of per email, met vermelding van de agenda.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens

ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbij behorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

Boekjaar, Begrotingen, rekeningen

Art. 20. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de van kracht zijnde wettelijke bepalingen, inbegrepen de eventuele verplichting tot het aanstellen van een commissaris en het neerleggen van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België.

ART. 21. De rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering, die zal gehouden worden, op de zetel van de vereniging of op elke andere in de uitnodiging vermelde plaats. De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vernielde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Ontbinding, vereffening

Art. 22. leder voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging op verzoek van de raad van bestuur of van minstens één vijfde van de effectieve leden kan slechts behandeld worden op een bijzonder daartoe bijeengeroepen algemene vergadering.

De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken wanneer tenminste twee derde van de effectieve leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn, en een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden wordt bereikt Indien op de eerste vergadering minder dan twee derde van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten niet hiervoor vernielde meerderheid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Wordt de vereniging gerechtelijk ontbonden, dan zal de vereffening geschieden volgens de voorschriften van de wet,

Art. 23.

Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aan, bepaalt

hun machten alsook de bestemming die aan het netto actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden.

De bestemming van het netto actief van het maatschappelijk bezit zal noodzakelijk moeten plaatsgrijpen ten voordele van een vereniging of organisatie zonder winstoogmerk met gelijkaardig of verwant doel.

Bij ontstentenis van aanduiding van een begunstigde organisatie door de algemene vergadering bepaalt de vereffenaar de bestemming overeenkomstig het bepaalde in de voorafgaande paragraaf.

Aile beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in de v.z.w: wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Overige bepalingen

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en haar uitvoeringsbesluiten toepasselijk, en het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

Art. 24.- Indien sommige bepalingen van onderhavige statuten in strijd zijn met de gebiedende voorschriften van de wet, dan dienen zij beschouwd als ongeschreven en kunnen geen oorzaak zijn tot vernietiging van de vereniging,

Art. 25.  De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Een huishoudelijke reglement dient door de raad van bestuur aan de algemene vergadering voorgelegd worden ter goedkeuring..

Aldus werden de statuten met eenparigheid van stemmen overeengekomen en ondertekend door de aanwezige oprichters.

Overgangsbepalingen

A, Jaarvergadering.

De eerste gewone Algemene Vergadering zal worden gehouden in de loop van de maand juni 2015.

B. Maatschappelijk jaar,

Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2014.

"  .

a

" "

MOD 2.2

%.

w " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - Vervolg

C. Verkiezing van de eerste Raad van Bestuur.

Deze Algemene Vergadering heeft volgende leden met eenparigheid van stemmen aangeduid ais

bestuurder en dit voor onbepaalde termijn :

- Mevrouw Isabel Dumortier

- Mevrouw Karen Vandenbroucke

-Mevrouw Lieselot Vergote

E. Raad van Bestuur

Vervolgens zijn de bestuurders bijeengekomen in raad van bestuur en hebben volgende functies onder

elkaar verdeeld :

-Voorzitter: mevrouw Isabel Dumortier

-Penningmeester : mevrouw Lieselot Vergote

-Secretaris: mevrouw Karen Vandenbroucke

Opgemaakt te Houthulst op 13 augustus 2013, in zes exemplaren waarvan er vier bestemd zijn voor de aanwezige oprichters en één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging zonder winstoogmerk en waarvan één exemplaar wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne

Tegelijk hierbij werden neergelegd:

- oprichtingsstatuten

voorzitter

Mevrouw Isabel Dumortier

Op de laatste blz. van mik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TURNCLUB JUMPING JACK

Adresse
BEUKELSTRAAT 10/E 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande