TVC

Société en commandite simple


Dénomination : TVC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 861.054.944

Publication

14/03/2013
ÿþ'

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ t~.Ïré't~r;, .~'

ty~É~~l~s-~ -~ w ~ ~ , ~,~: :r=;~tl7~C';. ;,.



lt ~~

~p' :,, ~~,~,."

G~riffie

tellg1311l u

Ondernemingsnr : 0861.054.944

Benaming

(voluit) : TVC

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 18/43 TE 8301 KNOKKE-HEIST (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 15 december 2012 dat

1. De vergadering kennis heeft genomen van het verslag van de zaakvoerder d.d. 19 november 2012 waarin, deze het voorstel en belang van de inbreng van 98 van 100 aandelen van de BVBA "THIMACO", met zetel tel 9240 Zele, Rechte Heistraat 19, RPR Dendermonde 0460.404.164, toelicht en verantwoordt.

Tevens werd kennisgenomen van het verslag van de bedrijfsrevisor Wouter Nielandt, van het kantoor BVBA: "Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren" Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, inzake de waardering van de aandelen van de voormelde BVBA "THIMACO".

Na diepgaande beraadslaging heeft de vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de voormelde 98 aandelen van de BVBA "THIMACO" in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, Deze inbreng heeft een waarde van 793.800,00- EUR (zevenhonderd drieënnegentig duizend achthonderd euro). Gelet op het feit dat de inbrengende partijen, de huidige aandeelhouders van onze vennootschap zijn, en deze in te brengen aandelen in eenzelfde verhouding aan hen toebehoren als de aandelen van onze vennootschap, wordt besloten om geen nieuwe aandelen te creëren n.a.v. deze inbreng.

Aldus werd besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen om het te brengen van 71.000,00 EUR (eenenzeventig duizend euro) naar 864.800,00- EUR (achthonderd vierenzestig duizend achthonderd euro).

Het maatschappelijk kapitaal zal zich vanaf heden dan ook laten bepalen op 864.800,00- EUR (achthonderd vierenzestig duizend achthonderd euro) vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen.

2. De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 864.800,00- EUR (achthonderd vierenzestig duizend achthonderd euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van: nominale waarde. Zij zullen ingeschreven worden in het aandelenregister, dat zal bijgehouden worden op de; werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. De vergadering heeft machtiging gegeven aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing en volledige coordinatie van de statuten,

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de BV-CVBA "De Decker & Co" met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheiddiensten.

GETEKEND:

Vandekerkhove Thierry,

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

1, Verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 december 2012.

2. Gecoordineerde statuten na bijzondere algemene vergadering dd. 15 december 2012.

3. Verslag van de zaakvoerder dd. 19 november 2012.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 y Voor-K, behouden aan hak Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2012
ÿþNEERGELEGD ter l,ptiFFIE titsi

RECHTBANK VANGKOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 21 C¬ C. 1011

De «rifler,

Griffie

IIIVMIIIIIIW ~V~I NV IVII IIII

Riaoosavs"

be a Bc Stz

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.054.944

Benaming

(voluit) : TVC

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ONZE LIEVEVROUWSTRAAT 18/43 TE 8301 KNOKKE-HE1ST

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSEN STATUTEN - MACHTIGING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 01-11-2011 dat:

- de vergadering beslist heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op één en zeventigduizend euro (¬ 71.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de heer Vandekerkhove Thierry ten belope van 50% en, door mevrouw Verhofsté Marianne ten belope van 50%.

- artikel 5 van de statuten vervangen wordt door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één en zeventigduizend euro (E 71.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Zij zullen ingeschreven worden in het aandelenregister, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan. overhandigd."

- de vergadering het bestuursorgaan van de vennootschap machtigt tot uitvoering van de genomen beslissing en volledige herwerking van de statuten.

- de vergadering bijzondere volmacht verleent, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co" met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1: en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheiddiensten.

GETEKEND:

VANDEKERKHOVE Thierry,

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-11-2011;

gecoördineerde statuten dd. 01-11-2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TVC

Adresse
ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 18, BUS43 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande