UDLA

Divers


Dénomination : UDLA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 559.953.482

Publication

25/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307436*

Neergelegd

21-08-2014

Griffie

0559953482

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

UDLA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 18 augustus 2014 die eerstdaags geregistreerd zal worden op het eerste registratiekantoor te Doornik, dat:

1. De heer STORME Olivier Omer Jean, geboren te Kortrijk op achtentwintig januari negentienhonderd zestig, rijksregisternummer 600128 059-77, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, geboren te Ixelles op achtentwintig september negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 640928 202-74, samen gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat 52.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden zoals zij het verklaren.

2. De heer STORME Guillaume Xavier Jean Omer, geboren te Kortrijk op tien mei negentienhonderd éénennegentig, rijksregisternummer 910510 103 88, ongehuwd, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat, 52.

3. De heer STORME Edouard Louis Charles, geboren te Kortrijk op acht juni negentienhonderd drieënnegentig, rijksregisternummer 930608 263 37, ongehuwd, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat, 52.

4. Juffrouw STORME Alexandra Ghislaine Jeanne Aline, geboren te Kortrijk op éénendertig januari negentienhonderd zevenennegentig, rijksregisternummer 970131 318 20, ongehuwd, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat, 52.

5. De heer STORME Maximilien François Sylvain, geboren te Kortrijk op zeven januari tweeduizend, rijksregisternummer 000107 127 87, ongehuwd, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat, 52.

onder hen een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap hebben opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat 52, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten.

De verschijner sub. 1 alleen dient beschouwd te worden als oprichter met de eraan verbonden aansprakelijkheid zoals uiteengezet hierna.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kardinaalstraat(Mar) 52 8510 Kortrijk

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap

Artikel 1: Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap. Zij draagt de naam  UDLA .

Artikel 2: Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat 52.

De zetel kan verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied

Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de bijlagen van

het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de opbouw, het beheer en het valoriseren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen van welke aard ook met betrekking tot roerende goederen en waarden, de verwerving door middel van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, kasbonnen, of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, alsmede het beheer van deze waarden.

- de opbouw, het beheer, het valoriseren van een onroerend patrimonium, onder andere door het aankopen, verkopen, verhuren, huren, in leasing nemen of geven, ruilen, oprichten, verkavelen van onroerende goederen, de onroerende promotie, dit alles in de breedste zin van het woord, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot dit doel of die van die aard zijn dat zij de opbrengst uit onroerende goederen bevorderen, zoals het onderhoud, het ontwikkelen, het verfraaien en het huren van onroerende goederen.

- kredieten of leningen toestaan op occasionele wijze aan vennootschappen of fysische personen, onder welke vorm ook, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in het kader van deze activiteit, zal zij alle commerciële en financiële verrichtingen kunnen verrichten, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden zijn aan erkenden instellingen.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

Al wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal van de vennootschap.

Artikel 8: Aard van de effecten.

De effecten zijn op naam.

De effecten kunnen ook de gedematerialiseerde vorm aannemen mits eenparig akkoord van alle

effectenhouders.

Artikel 11: Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaand uit ten minste drie leden. De bestuurders dienen geen aandeelhouders te zijn. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn herkiesbaar. Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Artikel 15: Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register; de notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces verbaal van de vergadering. De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 16: Machten van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel met uitzondering van deze welke door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerd bestuurders, handelend gezamenlijk of afzonderlijk, volgens beslissing ter zake te nemen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 17: Vertegenwoordiging

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samen handelend.

Wanneer de raad van bestuur zijn bevoegdheden heeft overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap eveneens in en buiten rechte met betrekking tot deze bevoegdheden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité.

Artikel 18: Jaarvergadering.

Ieder jaar, op de eerste vrijdag van de maand mei om negentien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Directiecomité

De raad kan overeenkomstig artikel 524 Bis van het wetboek van vennootschappen een directiecomité oprichten

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat de bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De machten gedelegeerd aan het directiecomité kunnen verder uitgeoefend worden door de raad van bestuur indien deze het nuttig acht. De overgedragen bevoegdheden blijven dus concurrentieel met deze van de raad van bestuur.

Artikel 21: Toelating tot de vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering, de aandeelhouders die minstens vijf (5) werkdagen vóór de vergadering ingeschreven zijn in het register van aandelen en andere effecten op naam. Elke overdracht van aandelen op naam in het register van aandelen en andere effecten op naam wordt gedurende een periode van vijf dagen voor de algemene vergadering geschorst.

De raad van bestuur mag eisen dat de houders van aandelen op naam ten minste vijf dagen vóór de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering hun bedoeling om de vergadering bij te wonen schriftelijk kenbaar maken per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel dat een geschreven drager heeft, en het aantal aandelen waarvoor zij zullen deelnemen aan de stemming mededelen.

De titularissen van gedematerialiseerde aandelen die de algemene vergadering wensen bij te wonen dienen vijf (5) werkdagen vóór de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, een attest neer te leggen op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door ieder aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden. Elke overdracht van aandelen op naam in het register van de aandelen op naam wordt gedurende een periode van vijf werkdagen voor de algemene vergadering geschorst.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen vóór de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Artikel 24: Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen van de

algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Artikel 26: Verdaging.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, een algemene vergadering te verdagen met drie weken.

Bij afwijking van artikel 555 van het wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone vergadering  voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De aandeelhouders moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

De tweede vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 27: Notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door

de aandeelhouders die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een

gedeleegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 28: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 29: Winstaanwending.

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzondere stemming, uit over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen). Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeen¬komstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met eenvoudige meerderheid van stemmen over de aanwending van het saldo van de winst.

Artikel 30: Dividenden.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden. De raad van bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopend boekjaar, mits naleving van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 31: Ontbinding  Vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 32: Wijze van vereffening.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het geplaatst kapitaal aan de aandelen, met dien verstande dat de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeiser voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening voor akkoord moet voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 33: Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de vennootschap hiervoor beantwoordt aan de wettelijke vereisten of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Artikel 34: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

Artikel 35: Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van deze statuten, wordt elke niet in België gedomicilieerde bestuurder, vereffenaar of wie ook een functie uitoefent in de vennootschap, geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen aanmaningen of gerechtelijke betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Inschrijving Volstorting.

Op de duizend tweehonderd (1.200) aandelen wordt door de verschijners ingeschreven aan de prijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, voornoemd, wat betreft de volle eigendom: vier (4) aandelen.

- samen door de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, beiden voornoemd, wat betreft het vruchtgebruik, en door de heer STORME Guillaume, voornoemd, wat betreft de blote eigendom: tweehonderd negenennegentig (299) aandelen.

- samen door de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, beiden voornoemd, wat betreft het vruchtgebruik, en door de heer STORME Edouard, voornoemd, wat betreft de blote eigendom: tweehonderd negenennegentig (299) aandelen. - samen door de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, beiden voornoemd, wat betreft het vruchtgebruik, en door juffrouw STORME Alexandra, voornoemd, wat betreft de blote eigendom: tweehonderd negenennegentig (299) aandelen.

- samen door de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, beiden voornoemd, wat betreft het vruchtgebruik, en door de heer STORME Maximilien, voornoemd, wat betreft de blote eigendom: tweehonderd negenennegentig (299) aandelen.

De comparanten verklaren en erkennen dat alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen volledig werden afbetaald door storting in speciën van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening geopend bij de bank BNP Paribas Fortis, zodat een totaal bedrag van één miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van een attest afgeleverd op achttien augustus tweeduizend en veertien door bovenvermelde bank.

De comparanten verklaren dat zij volgens artikel 450 tweede lid Wetboek Vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aanwijzen als oprichter, de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, beiden voornoemd.

De overige verschijners verklaren zich te beperken tot het inschrijven op hun aandeel tegen geld zonder rechtstreeks of zijdelings enig voordeel te genieten, en dienen als gewone inschrijver beschouwd te worden.

Financieel plan.

De verschijners verklaren, wat ondergetekende notaris erkent, dat voorafgaandelijk aan deze, een financieel plan aan ondergetekende notaris werd overhandigd, overeenkomstig artikel 440 van het wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien. De eerste

jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend zestien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benoemingen van de eerste bestuurders  aanvaarding mandaat - bezoldiging.

Worden benoemd als eerste bestuurders van de naamloze vennootschap voor een termijn van zes

jaar verstrijkend op de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

1. De naamloze vennootschap  STORIMMO met zetel te 7700 Moeskroen, Plavitoutstraat 166/A (Rechtspersonenregister Tournai, ondernemingsnummer 0426.747.639), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer STORME Olivier Omer Jean, geboren te Kortrijk op achtentwintig januari negentienhonderd zestig, rijksregisternummer 600128 059-77, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat 52.

Hij werd benoemd in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger bij beslissing van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap  STORIMMO .

2. De heer STORME Olivier Omer Jean, geboren te Kortrijk op achtentwintig januari negentienhonderd zestig, rijksregisternummer 600128 059-77, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk (Marke), Kardinaalstraat 52.

3. Mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, geboren te Ixelles op achtentwintig september negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 640928 202-74, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat 52.

Hun mandaat zal bezoldigd zijn, met uitzondering van mevrouw VAN OOST Aude wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

Hun mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Overname van verbintenissen.

- De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert één juli laatst voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. De aandacht van de verschijners wordt gevestigd op het feit dat deze overname en bekrachtiging dient bevestigd te worden door de raad van bestuur na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111n1111,11011111111

ONITEUR

2 0 -0t-

BEL

Ondernemingsnr : 0559953482

Benaming

(voluit) : UDLA

(verkort) :

ISCH trry

ELGE

NEERGELEGD

J15 -1 LJLC. 2014

Rechtbanr . -.....;JUPHANDEL

Gent, afd,TRIJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BV NV

Zetel : Kardinaalstraat, 52 te 8510 Kordtrijk

(volledig adres)

O derwerr akte : Verkoop van een vermogensbestanddeel toebehorend aan een van de oprichters en bestuurder binnen de twee jarne na de oprichting van de vennootschap en tegen een vergoeding hoger dan tiende geddelte van het geplaatste kapitaal (quasi-inbreng)

1 - Verslag van 18/11/2014 van de bedrijfsrevisor, de BV o.v.v, CVBA "AVISOR", vertegenwoordigd door de heer Jean-Antoine Lebrun met betrekking tot een quasi-inbreng in de NV UDLA

2 - Verslag van 18(1112014 van de raad van bestuur met betrekking tot een quasi-inbreng in de NV "UDLA"

Olivier STORME

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
UDLA

Adresse
KARDINAALSTRAA 52 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande