UROLOGISCH CENTRUM NOORD WEST-VLAANDEREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UROLOGISCH CENTRUM NOORD WEST-VLAANDEREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.800.007

Publication

13/05/2013
ÿþ mod 11.1

14 j . 0; i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tl;

BRUGGEWlekling Brugçle)

13: 2 9 APR. 2013

celee

Griffiè

Voc ballot aan Belgi Staat:

Ondememingsnr: O5338O 0 0 0,7

Benaming (voluit) : UROLOGISCH CENTRUM NOORD WEST-VLAANDEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Damse Vaart-Zuid 3

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op achttien april; tweeduizend dertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het; ;; oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een burgerlijk& vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; werd opgericht, genaamd « UROLOGISCH CENTRUM NOORD WEST-VLAANDEREN » te 8310 . Brugge (Sint-Kruis), Damse Vaart-Zuid 3.

1° Identificatie der oprichters :

1/ De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. PETER VAN OYEN", met zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaal 42, ondernemingsnummer 0462.071.376, rechtbank Brugge.

Alhier vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder, dokter VAN OVEN Peter Maria Paula:

;r René, geneesheer-specialist, geboren te Brugge op vijfentwintig april;

negentienhonderdvierenvijftig, , wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 42, blijkens herbenoeming door de algemene vergadering van acht juni tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus daarna, onder nummer 420100823-0125207.

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. Jo AMPE", met zetel te 8000 Brugge, Steenkaai 65, ondernemingsnummer 0462.071.673, rechtbank Brugge.

Alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder dokter AMPE Jozef Frans Maria, geboren; te Izegem op veertien september negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 8000 Brugge,; Steenkaai 65, tot deze functie benoemd in de oprichtingsakte verleden voor notaris Jacques VANi DAMME, destijds te Brugge (Sint-Andries) op vijfentwintig november negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien december; negentienhonderd zevenennegentig, onder nummer 19971218-261.

3/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid "DURO", met zetel te 8340 Damme, Kerkstraat 63, ondernemingsnummer: ., 0472.495.809, rechtbank Brugge.

. Alhier vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder, dokter VANDEN BUSSCHE Ludo Michel! Cornelius, geboren te Diksmuide op zestien december negentienhonderddrieënvijftig, wonende te 8340 Damme, Kerkstraat 63, blijkens benoeming door de bijzondere algemene vergadering van. tien april tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van. zesentwintig april daarna, onder nummer 20070426-0062065. 4/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. KIMPE BART", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Canadastraat 23, ondernemingsnummer 0875.563.669, rechtbank Brugge.

Alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, alleen handelend volgens de statuten 3! van de vennootschap, dokter KIMPE Bart Georges Cornelis, geboren te Poperinge op zevenentwintig Wapril negentienhonderdzevenenzestig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels),;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Canadastraat 23, blijkens benoeming door de algemene vergadering gehouden op elf augustus tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus daarna, onder nummer 20050823-0120586.

5/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER CHRISTOPHE GHYSEL", met zetel te 8000 Brugge, Elf-Julistraat 17, ondernemingsnummer 0894.557.754, rechtbank Brugge.

Alhier vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder, alleen handelend volgens artikel 14 van de statuten van de vennootschap, dokter GHYSEL Christophe, geboren te Brugge op zeven februari negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 8000 Brugge, Elf-Julistraat 17, blijkens benoeming door cie algemene vergadering van eenentwintig december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht januari tweeduizend en acht, onder nummer 20080108-0005705.

De oprichters verklaren en erkennen dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,00), volledig geplaatst is; het is verdeeld in driehonderdtachtig (380) aandelen A zonder vermelding van waarde.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van honderd procent (100%), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

1/ De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. PETER VAN OPEN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%), in ruil waarvoor hij zesenzeventig (76) aandelen A zonder vermelding van waarde ais vergoeding ontvangt.

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. Jo AMPE", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (C 7.500,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%), in ruil waarvoor hij zesenzeventig (76) aandelen A zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

3/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DURO", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (C 7.500,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%), in ruil waarvoor hij zesenzeventig (76) aandelen A zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

4/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. KIMPE BART", voornoemd en vertegenwoordigd ais voormeld, ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (C 7.500,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%), in ruil waarvoor hij zesenzeventig (76) aandelen A zonder vermelding van waarde ais vergoeding ontvangt.

5/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER CHRISTOPHE GHYSEL", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (C 7.500,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%), in ruil waarvoor hij zesenzeventig (76) aandelen A zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van zevenendertigduizend vijfhonderd euro (C 37.500,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

BEw3Js VAN DEPONERING

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BANK J. VAN BREDA & C° met nummer 645-1024063-69 zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op achttien april tweeduizend en dertien afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekend notaris werd overhandigd om bewaard te worden naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening, als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- De uitoefening van geneeskunde en meer bepaald de specialisatie urologie, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten, zoals bepaald door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren;

Zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of dergelijke bijzondere beroepstitel vereist is;

Het verwerven, huren, leasen of invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van de geneeskunde;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

b ehoude n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

9 Voor-»houdt aan het Belgisch Staatsblad





- Het beheer en ter beschikking stellen van de volledige materiële infrastructuur, zowel

technische, administratieve als financiële organisatie, die nodig of nuttig is voor de uitoefening van de geneeskunde of om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

Het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen die betrekking hebben op de geneeskunde;

Bovengenoemde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Aile inkomsten met betrekking tot de medische activiteit, alsook uit de prestaties zoals lessen, studies, voordrachten, expertises,.., worden geïnd door de vennootschap.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het belegeen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

3° Zetel : De zetel is gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Damse Vaart-Zuid 3.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5° Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,00) en kan enkel worden verhoogd of verminderd door een besluit van de algemene vergadering van vennoten genomen volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging.

Bij de oprichting wordt het vast gedeelte van het kapitaal onderschreven door vijf vennoten die elk zevenduizend vijfhonderd euro (C 7.500,00) vast kapitaal volstorten.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nimmer verminderd worden beneden het in het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimum, tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

Het kapitaal van de vennootschap dat het voormelde vaste gedeelte te boven gaat, is veranderlijk en kan variëren (het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal), zonder dat daarvoor een statutenwijziging vereist is, ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, overeenkomstig de bepalingen vastgesteld in of krachtens de statuten van de vennootschap.

Inbreng anders dan in geld komt slechts in aanmerking voor vergoeding met aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, wanneer het bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of diensten. Buiten aandelen die inbrengen vertegenwoordigen, kan de vennootschap geen andere effecten uitgeven, welke maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst, onverminderd de mogelijkheid tot uitgifte van obligaties overeenkomstig de statuten van de vennootschap.

Op elk aandeel dat wordt geplaatst moet tenminste één vierde (1/4de) worden volgestort van het bedrag dat het aandeel vertegenwoordigt in het vast gedeelte van het kapitaal. Bovendien moet het vast kapitaal in zijn totaliteit steeds voor minimum zesduizend tweehonderd euro (C 6.200,00) volgestort zijn.

De raad van bestuur beslist soeverein over het opvragen van stortingen op de geplaatste maar niet volledig afbetaalde aandelen voor zover er omtrent de volstorting geen bijzondere overeenkomst is opgesteld. Het besluit wordt aan de vennoot ter kennis gebracht bij gewone brief, waarbij de wijze en het tijdstip van betaling wordt opgegeven.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor-behoudEln aan het Belgisch Staatsblad mod ii.i

6° boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien. (31/12/2014).

7° Jaarvergadering : De algemene vergadering wordt opgeroepen door de voorzitter. De oproepingen geschieden per gewone brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen váór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 15 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan moet het rondschrijven waarvan in die bepaling sprake minstens twintig dagen váór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De vergadering kan ook in bijzondere en buitgengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet is, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Behoudens de uitzonderingen voorzien in de statuten en het intern reglement - associatie overeenkomst beslist de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen. Om geldig te kunnen beraadslagen moeten alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn.

Wordt het vereiste quorum niet behaald, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te warden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening van de vennoot. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toekomen.

De verkiezing van de commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van het intern reglement - associatie overeenkomst moeten, opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moeten alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wordt het vereiste quorum niet behaald, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen.

Indien aile vennoten aanwezig zijn op de vergadering kunnen nieuwe agendapunten worden toegevoegd, op voorwaarde dat alle vennoten hiermee akkoord gaan.

De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, dit naar





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-Isehouden mod 11.9

aan het Belgisch Staatsblad





alle vennoten, bestuurders en commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door twee bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door twee bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de voorzitter de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door twee bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een

welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd. De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

De vennoten A zijn stemgerechtigd, elk aandeel A geeft zonder beperking recht op één stem. De vennoten B zijn niet stemgerechtigd.

8° Winstverdeling. Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang ais, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Indien geen vereffenaar(s) word(t)(en) benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding van rechtswege uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient er een beroep te worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto' actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9° Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit alle vennoten A. De duur van het mandaat is beperkt tot zes jaar en is vernieuwbaar, onverminderd de algemene regels inzake lastgeving. Ingeval van uittreding of uitsluiting van een vennoot A, wordt zijn bestuursmandaat van rechtswege beëindigd.

Wanneer een rechtspersoon bestuurder is, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van vaste vertegenwoordiger in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en bedindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd; behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De leden van de raad van bestuur duiden onder elkaar, bij gewone meerderheid van stemmen, een voorzitter aan.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de raad van bestuur door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. De raad moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens zes (6) maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering.

De oproeping is niet vereist indien alle bestuurders er in toestemmen om te vergaderen.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien op de eerste bijeenkomst niet alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden in principe genomen met een gewone meerderheid.

Een lijst van de beslissingen die met unanimiteit moeten worden genomen, wordt opgenomen en uitgewerkt in het intern reglement -- associatie overeenkomst.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per gewone brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee (2) stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever. Behoudens in dringende gevallen, dienen de volmachten uiterlijk drie (3) werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit het collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan minstens twee bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte. Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders die samen optreden.

Alle akten die de vennootschap verbinden en behoren tot het dagelijks bestuur, worden geldig getekend door twee gedelegeerd bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rrsod 11.1

Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden of volmachten toekennen aan derden.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen en dit zowel voor de verbintenissen aangegaan voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte als voor de verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de akte en het neerleggen ervan conform artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

De comparanten-oprichters 'verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Benoemingen

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op vijf (5) en voor die functie te benoemen:

1/ De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. PETER VAN OYEN", voormeld.

Voor wie dokter VAN OVEN Peter Maria Paula René, voormeld, zal optreden ais vast vertegenwoordiger;

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JO AMPE", voormeld.

Voor wie dokter AMPE Jozef Frans Maria, voormeld, zal optreden als vast vertegenwoordiger;

3/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DURO", voormeld.

Voor wie dokter VANDEN BUSSCHE Ludo Michel Cornelius, voormeld, zal optreden ais vast vertegenwoordiger;

4/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. KIMPE BART", voormeld.

Voor wie dokter KIMPE Bart Georges Cornelis, voormeld, zal optreden ais vast vertegenwoordiger; 5/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER CHRISTOPHE GHYSEL", voormeld.

Voor wie dokter GHYSEL Christophe, voormeld, zal optreden als vast vertegenwoordiger;

Die allen aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders anders beslist.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan HUYGENS BOEKHOUDING & FISCALITEIT, kantoor houdende te 8020 Oostkamp, Pastorieplein 8 en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Vaar ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

Lah'oûddn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
UROLOGISCH CENTRUM NOORD WEST-VLAANDEREN

Adresse
DAMSE VAART-ZUID 3 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande