V & V INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : V & V INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 869.592.528

Publication

16/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :V 84 V invest

IIi

Voor-loehouciE aan hel Belgisc Staatsbh

MIR

Ondemerningsnr 0869.592.528

RIGRIBMII 11U 04,111:antt

UlInt

VI 1

1) APR. 914

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Dorpsstraat 4

8420 De Haan (Klemskerke)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT.

De voorzitter geeft lezing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals gewijzigd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien (Belgisch Staatsblad van een juli tweeduizend dertien, editie 2).

De algemene vergadering erkent dat zij gewezen werd op de voorwaarden voor de toepassing en het behoud en onder meer op:

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 belastbare tijdperken voorafgaand aan deze kapitaalverhoging.

- de bepaling die een kapitaalvermindering binnen 4 of 8 jaar na de laatste inbreng in kapitaal overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, gelijkstelt met een dividendtoekenning met betaling van roerende voorheffing.

" TWEEDE BESLUIT

De vengadering stelt vast dat het boekjaar aanvangt op één april en eindigt op de eenendertig maart.

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen te bekomen, heeft de

" vennootschap op een bijzondere algemene vergadering de dato achtentwintig februari tweeduizend veertien beslist om een tussentijds dividend toe te kennen ten belope van een brutobedrag van honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderdvijfenvijitig euro vijfenvijftig cent (¬ 175.555,55).

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, besluit de

" vergadering thans tijdens het laatste belastbaar tijdperk, om het bestaande kapitaal te verhogen met minstens

" het netto-verkregen bedrag uit de gedane vermindering van reserves.

Het geplaatst kapitaal wordt verhoogd van een miljoen zevenhonderd en twaalfduizend euro (E 1.712.000,00) tot een miljoen achthonderd zeventigduizend euro (¬ 1.870.000,00) door inschrijving In geld ten bedrage van honderd achtenvijftigduizend euro (¬ 158.000,00), welk geld afkomstig is van de uitkering van het netto-dividend door de vennootschap voortkomend van belaste en beschikbare reserves, en creatie en toekenning van honderdachtenvijftig (158) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, uitgegeven a pari met een fractiewaarde van duizend euro (E 1.000,00) eik.

En onmiddellijk wordt deze kapitaalverhoging in geld onderschreven en volledig geplaatst als volgt:

inbreng in geld

1) De heer Johan Verhelet verklaart een inbreng in geld te doen voor het volledige bedrag hetzij voor

" negenenzeventigduizend euro (¬ 79.000,00), waarvoor hem negenenzeventig (79) aandelen toegekend" worden.

2) Mevrouw Caroline Vanheede verklaart een inbreng In geld te doen voor het volledige bedrag hetzij voor negenenzeventigdulzend euro (E 79.000,00), waarvoor haar negenenzeventig (79) aandelen toegekend worden.

Hetzij in totaal honderd achtenvijftigduizend euro (E 158.000,00) of honderdachtenvijftig (158) aandelen. Deze inbreng in geld gebeurt overeenkomstig de programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien in het kader van de verlaagde roerende voorheffing op de corresponderende dividenden.

Welk bedrag overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen v66r het verlijden dezer gestort werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap, geopend bij ING BANK onder nummer BE26 3631 3269 4929,

Op de laatste bIZ. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden, aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

DERDE BESLUIT.

Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het Maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen achthonderd zeventigduizend euro (¬ 1.870.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzeventig (1,870) aandelen, zonder nominale waarde,

die ieder één/duizend achthonderdzeventigste (1/1.870) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIER r E BESLUIT

De algemene vergadering geeft opdracht aan notaris tot coördinatie van de statuten.

Biizondere lastgeving.

De zaakvoerders verklaren tot bijzondere lasthebber aan te stellen, met individuele bevoegdheid, teneinde alle formaliteiten te vervullen op KBO, het rechtspersonenregister en bij de BTW inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de eventuele doorhaling:

Bvba Cnockaert & Saiens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Verrneersch

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

gecoördineerde tekst der statuten;

cheque : 63 5083

rekeningnummer: 384-0221825-70

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 29.10.2013 13640-0389-012
23/01/2013
ÿþ mod 11.1



É Lüik B ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEtKGE.EGD ter GRIFFIE dei R BEldiEHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

Z~ BRUGGE (Afdring Brugge)

MONITEU

1'4 -01 ELGISCH S

rA.^,TS~I~ D 3 JAN, 2013t

Gri~fie&T

~-

B









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0869.592.528

Benaming (voluit) : V & V Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 4

8420 De Haan (Klemskerke)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-AANDELEN OP NAAM-WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM JAARVERGADERING-INTEGRALE VERVANGING STATUTEN

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT.

Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato éénentwintig december laatst en het verslag van VAN CAUTER-SAEYS & CO te Aalst, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse,, bedrijfsrevisor de dato zesentwintig december laatst over de beschrijving van de inbreng irº% natura en de toegepaste methoden van waardering waarvan het besluit luidt ais volgt

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV V&V INVEST betreft de inbreng van een rekening courant toebehorend aan de heer Johan VERHELST en een deel van de rekening courant toebehorend aan mevrouw Caroline VANHEEDE.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk: is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de: vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b, de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waantering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van ¬ 1.650.000,00 en is vertegenwoordigd door 1.650 aandelen van de NV V&V INVEST, zonder een nominale waarde, waarvan 825 aandelen toebedeeld aan de heer Johan VERHELST en 825 aandelen toebedeeld aan mevrouw Caroline VANHEEDE

IArj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 26 december2012"

De vergadering neemt het besluit van dit verslag aan en besluit dat het geplaatst kapitaal verhoogd wordt. van tweeénzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot een miljoen zevenhonderd en twaalfduizend euro (¬ ':; 1.712.000,00) door inbreng van de rekening-courant die de heer Johan Verhelst en mevrouw Caroline,. Vanheede hebben in de vennootschap ten bedrage van een miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (¬ : 1.850.000,00), vergoed door creatie en toekenning van duizend zeshonderd vijftig (1.650) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, uitgegeven a pari met een fractiewaarde van duizend euro (¬ 1.000,00).

En onmiddellijk wordt deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en geplaatst als volgt;

1) De heer Johan Verhelst, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart de rekening-courant die hij heeft in: de vennootschap ten belope van achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 825.000,00) in zelfde vennootschap; ïn te brengen, waarvoor hem achthonderd vijfentwintig (825) nieuwe aandelen, die volledig afbetaald zijn, verstrekt worden.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2) Mevrouw Caroline Vanheede, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart de rekening-courant die zij heeft in de vennootschap ten belope van achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 825.000,00) in zelfde vennootschap in te brengen, waarvoor haar achthonderd vijfentwintig (825) nieuwe aandelen, die volledig afbetaald zijn, verstrekt worden.

Hetzij in totaal een inbreng van een miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 1.650.000,00) of duizend zeshonderdvijftig (1.650) nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT

- Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN ZEVENHONDERD EN TWAALFDUIZEND EURO (¬ 1.712.000,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND ZEVENHONDERD EN TWAALF (1.712) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zevenhonderd en twaalfde (1/1.712de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statuten aan te passen aan het feit dat de aandelen reeds in december tweeduizend en elf omgezet werden van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Artikel 9 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

VIERDE BESLUIT

Artikel 10 inzake de overdracht van aandelen wordt gewijzigd als volgt

"Artikel 10. Overdracht van aandelen

Artikel 10.1. Toepassingsgebied

ln dit artikel wordt met de overdracht van aandelen bedoeld zowel de aankoop- of verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorping, het verfenen van opties, inbetalinggevingen of inpandgevingen, en in het algemeen op alle overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdachten tot voorwerp hebben.

Blijven evenwel vrij de overdrachten ingevolge erfopvolging onder naaste familieleden, vereffening van gemeenschap tussen echtgenoten of overdrachten hetzij aan een echtgenoot van de overdrager, hetzij aan zijn afstammelingen in opgaande of nederdalende linie.

De regeling in onderhavig artikel is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

Artikel 10.2. Goedkeuringsclausule

Aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon die voorafgaandelijk door de raad van bestuur is aanvaard. Indien binnen de zes maanden na het versturen van de aanvraag om goedkeuring de raad van bestuur noch haar goedkeuring heeft gegeven noch een andere ovememer heeft voorgesteld, mag de overdracht geschieden zoals voorgesteld. Indien de raad van bestuur zijn toestemming verleent dan moet hij deze toestemming verlenen binnen de zes maanden van de datum van het verzoek om goedkeuring dat bij aangetekend schrijven moet betekend worden aan de zetel van de vennootschap.

Artikel 10.3. Voorkoopclausule:

Aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan een natuurlijk persoon of rechtspersoon, mits inachtname van een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen moet de raad van bestuur daarvan in kennis stellen, met aanduiding van de kandidaat verkrijger en de aandelen (desgevallend de nummers) die hij wenst over te dragen en de voorgestelde prijs.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze brief wordt de inhoud ervan meegedeeld aan de andere ', aandeelhouders, die dan over een voorkooprecht beschikken. Dit recht wordt op straffe van verval uitgeoefend door bekendmaking aan de raad van bestuur, binnen de maand na de notificatie door de raad van bestuur,

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend door de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, Indien sommige aandeelhouders hun voorkooprecht niet, of slechts gedeeltelijk, uitoefenen, groeit het voorkooprecht van de andere aandeelhouders aan in zelfde verhouding. Deze tweede ronde van voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aangeboden aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht wel hebben uitgeoefend in de eerste ronde. Deze aandeelhouders hebben opnieuw één maand om hun voorkooprecht uit te oefenen. De raad van bestuur bepaalt binnen de acht dagen na het verstrijken van de termijn binnen dewelke het voorkooprecht diende uitgeoefend te worden, de toebedeling van de aandelen, en brengt de partijen daarvan in kennis.

De uitoefening van het voorkooprecht door alle aandeelhouders samen dient betrekking te hebben op de totaliteit van de aandelen van de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen.

De prijs waartegen de aandelen worden overgenomen is gelijk aan:

Het aandeel van de aandelen in het gecorrigeerd eigen vermogen. Het gecorrigeerd eigen vermogen wordt bekomen door het eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, in voorkomend _gevel_Iq__v_e rneerlelerl_9f te_ver_ninder_eo, Met latente _Ctmëen4+apr_den_of_-rnio_cionvea en_9p activa en_echuJSlert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

en na aftrek van de nog niet geboekte, doch noodzakelijke voorzieningen voor risico's en kosten. Bij het' bepalen van meer- of minderwaarden zal rekening gehouden worden met het belastingeffect (in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn) Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerend goederen, zal uitgegaan worden van de gedwongen verkoopwaarde. De goodwill (voor belasting) zal gewaardeerd worden op vier maal de cash flow voor belastingen (d.i. winst voor belastingen verhoogd met afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen en verminderd met de terugnames van voormelde niet kaskosten).

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de manier waarop voormelde prijs moet worden vastgesteld, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij,

indien de prijs op voormelde wijze vastgesteld, minstens twintig ten honderd (20%) lager is dan de voorgestelde prijs van de kandidaat-overdrager zal deze het recht hebben zijn bod in te trekken en zijn aandelen te behouden.

De aandeelhouders beschikken over een termijn van zes maanden om de prijs te betalen, mits betaling van een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met twee ten honderd, dewelke verschuldigd is van rechtswege en zonder ingebrekestelling, en op de verschuldigd gebleven sommen. De termijn van zes maanden begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de raad van bestuur.

Artikel 10.4, Diversen

Elke notificatie moet op straffe van nietigheid en verve! gedaan worden per aangetekend schrijven, en de termijnen lopen vanaf de datum van afgifte aan de post.

Elke inbreuk op voormelde procedure kan aanleiding geven tot schadevergoeding, hetzij ten voordele van de vennootschap, hetzij ten voordele van een vennoot, en zonder afbreuk aan de niet-tegenstelbaarheid van de overdracht tegenover de vennootschap."

VIJFDE BESLUIT

Artikel 23 van de statuten wordt geschrapt.

ZESDE BESLUIT,

Het begin en het einde van het boekjaar worden gewijzigd zodat het voortaan za{ beginnen op één april om te eindigen op éénendertig maart.

Artikel 33 eerste lid van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"Boekjaar-jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.".

Bijgevolg wordt het lopende boekjaar dat aangevangen is op één januari tweeduizend en twaalf verienad tot éénendertig maart tweeduizend en dertien.

ZEVENDE BESLUIT.

De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september om veertien uur.

Artikel 20 eerste lid van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september om veertien uur" De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

ACHTSTE BESLUIT

De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid voorzien in artikel 17 van de statuten wordt aangepast zodat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders gezamenlijk handelend en voor het dagelijks bestuur door één gedelegeerd bestuurder die alleen handelt.

Artikel 17 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende leden van het directiecomité.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één gedelegeerd bestuurder die alleen handelt,

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht."

NEGENDE BESLUIT

De statuten worden aangepast aan de nieuwe vereffeningsprocedure,

TiENDE BESLUIT

De statuten worden integraal veerangen om ze te hernummeren en aan te passen aan de genomen besluiten en aan de diverse wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Burgerlijke Vennootschap o.v,v.e. Bvba Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en aile aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de akte;

- kopie volmacht;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag raad van bestuur;

cheque : 13 4455

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.09.2012, NGL 09.10.2012 12605-0222-011
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 31.10.2011 11592-0231-009
01/08/2011
ÿþ ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPI-IANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

Griffie De griffier,

" 1111853a*

Vc

behc aar Bell Stam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0869.592.528

Benaming

(voluit) : V&V INVEST

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8420 Klemskerke - Dorpsstraat 4

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 14 juli 2011: Enig besluit

De vergadering beslist de volgende personen te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf 6 mei 2011,

tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien:

 De heer JOHAN VERHELST;

 Mevrouw CAROLINE VANHEEDE.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

De heer JOHAN VERHELST;

Mevrouw CAROLINE VANHEEDE.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend. Binnen het kader van het dagelijks; bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de nieuwe raad van bestuur samen en besluit:

De aanstelling van de heer JOHAN VERHELST en mevrouw CAROLINE VANHEEDE als gedelegeerd;

bestuurder te behouden. Zij kunnen afzonderlijk optredend de vennootschap verbinden wat het dagelijks

bestuur betreft overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

De aanstelling van de heer JOHAN VERHELST als voorzitter te behouden.

De heer Johan Verhelst

gedelegeerd bestuurder

Mevrouw Caroline Vanheede

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 31.08.2010 10520-0150-010
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 29.09.2009 09789-0253-008
02/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 29.09.2008 08758-0112-006
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 31.08.2007 07696-0185-006
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.10.2006 06860-0660-010
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 12.10.2015 15647-0008-012
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 16.11.2016, NGL 29.11.2016 16689-0225-012

Coordonnées
V & V INVEST

Adresse
DORPSSTRAAT 4 8420 KLEMSKERKE

Code postal : 8420
Localité : Klemskerke
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande