V-BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V-BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.372.321

Publication

01/04/2014
ÿþs -a

Mod Word 11,1

leraffe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0845.372.321

Benaming

(voluit) : V-BUILDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8970 Poperinge, Sappeleenstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 10 maart 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °V-BUILDING", met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Sappeleenstraat 26, BTW BE RPR leper 0845.372.321, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 16 april 2012, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 mei daarna, onder nummer 12082825, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

1)het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 31.400,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR op 50.000,00 EUR, door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Alle aandeelhouders van de vennootschap, verklaren, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Vervolgens verklaren de aandeelhouders in geld in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun kapitaalparticipatie.

De intekenaars verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging waarop werd ingeschreven volledig volgestort is door storting in gelden op rekening nummer BEO9 7380 4073 3857 geopend op naam van de vennootschap bij KBC BANK, zoals blijkt uit een bewijs van de bank de dato 4 maart 2014.

2) vaststelling dat de kapitaalverhoging als hiervoor besloten effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal thans 50.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

3) aanpassing van artikel vijf van de statuten aan de hiervoor genomen besluiten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel dienstig voor neerlegging ter griffie,

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, bankattest, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0301-010
02/05/2012
ÿþOndernemingsnr ogs,miD.5.1-

Benaming

(volte): V-BUILDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Sappeleenstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 16 april 2012, ter registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door 1) Dhr. VERMEULEN Henri Norbert Daniel, geboren te Poperinge op 28 juli 1964, wonende te 8970 Poperinge, Kentlaan 8, en 2) Mevrouw BUYSE Barbara Yvonne Elodie, geboren te Deinze op 21 augustus 1970, wonende te 8970 Poperinge, Burgemeester Bertenplein 16, blijkt dat :

- de vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "V-BUILDING";

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Sappeleenstraat 26.

- de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon : - de aan- en verkoop van onroerende goederen - het optreden ais tussenpersoon bij vastgoedtransacties - de aan- en verkoop van bouwmaterialen - het uitvoeren en aannemen van private en openbare bouwwerken - het verwerven, beheren en uitbaten van roerende en onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijk zekerheden stellen ten behoeve van derden, rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de 100 aandelen werd ingeschreven als volgt

° door dhr. Henri Vermeulen, op 50 aandelen, volstort In speciën ten belope van ¬ 3.100,00

° door mevr. Barbara Buyse, op 50 aandelen, volstort in speciën ten belope van ¬ 3.100,00

Het bedrag van ¬ 6.200,00 door inbreng in geld is gestort op een rekening bij BNP Panbas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting, derwijze dat de vennootschap uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van E 6.200,00.

- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

- de jaarvergadering zal gehouden worden op de lste zaterdag van de maand juni om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Ieder aandeel heeft recht op één stem. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111l111.11111jIlj11111

bel ai

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ , 9,10

x.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd : 1) dhr. Henri Vermeulen, wonende te 8970 Poperinge, Kentlaan 8, en 2) mevr. Barbara Buyse, wonende te 8970 Poperinge, Burgemeester Bertenplein 16, die allen hebben verklaard hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- Bij ontbinding van de vennootschap warden aile activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

OVERNAME VERBINTENISSEN

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf 1 januari 2012.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN De comparanten hebben bijzondere " volmacht verleend aan Accountantskantoor Dejonckheere bvba, te 8970 Poperinge, Pottestraat 16, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel diepsûg voor neerlegging ter griffie.

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, bankattest.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0055-008

Coordonnées
V-BUILDING

Adresse
SAPPELEENSTRAAT 26 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande