V-I-C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V-I-C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.481.462

Publication

12/06/2014
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1,4 t á W r7 handei

Griffie Rechtbank Koop

r MEi 201

Gentg Bruggepp rJriffier



b I(III( 11d I1II (lI( 1I1 11111 I(( 11(1 liii 11111

*14115676*

E

sl

Ondernemingsnr : 0536.481.462

Benaming

(voluit) V-1-C

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelsteenweg 91 bus V1A1, 8490 Jabbeke-

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling

Neerlegging revisoraal verslag betreffende Quasi-inbreng van een éénmanszaak

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de quasi-inbreng opgemaakt in

uitvoering van art. 220-222 van het Wetboek van Vennootschappen

Timothy VERPOORT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

iI1 i-S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NBERGSl»ECt) tor ~aC~IFiwl~ üeo

R5CHiBA?d$C vAN 1EbóPHANDEt< TE

n" Ri.;GGE (AYe:(ng Brucine)

+1317 599*

i

i

R

Ondernemingsnr : 0536.481.462

Benaming

(voluit) : V-I-C

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Pastoriestraat 77, 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt beslist de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen van Pastoriestraat 77 te 8200 Brugge naar Gistelsteenweg 91 V1A1 te 8490 Varsenare, met ingang van 01 oktober 2013.

Timothy Verpoort

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013
ÿþ Mod Wond 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

B

.ELGISCH S

MON1TEU

1 0 -07

0 2 JULI 2013

AATSBLAD Greiffee

B C~GEt ,EG3D i de

TSANK VAN KOOPHANDEL TF üGGE (Afdeling Brume)

~

..

X13111 41



OndeBenangsnr : 0 5 3 6 4 8 1 4,6 2

ming

(voluit) : V-I-C

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoriestraat 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : 8200 Brugge (Sint-Andries)

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Walters, te Brugge (Assebroek), op 1 juli 2013, is opgericht door de heer VERPOORT Timothy Paul Andres, geboren te Brugge op eenentwintig februari negentienhonderdzesentachtig, ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Bakkersstraat 11, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V-1-C", niet zetel te Brugge (Sint-Andries), Pastoriestraat 77, voor onbepaalde duur en met als doel zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

1. Alle prestaties, diensten, research en consultancy die verband houden met het verstrekken van opleidingen, advies, training en coaching in het algemeen en dit aan industriële en andere bedrijven, overheidsinstellingen, sociale instellingen, non-profit organisaties, enzoverder.., en het uitvoeren van opdrachten dienaangaande.

2. De organisatie van seminaries, symposia, colloquia, cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen.

3. Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, algemeen management.

4. Het leveren van aile prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van de informatie- en netwerktechnologie in het algemeen waaronder:

" Het uitwerken en leveren van computerprogramma's en software;

" Het creëren van computerwerkplaatsen en aanverwante diensten, ter plaatse of op verplaatsing;

" Het afsluiten van contracten voor studies, ontwikkeling en raadgevingen op het gebied van de informatica;

" De studie, het behandelen en het onderwijs op het gebied van informatica, inbegrepen de commercialisering en het onderhoud van informaticamateriaal en/of  producten;

" De aankoop, verkoop, verhuur, onderhoud & herstel, vertegenwoordiging en de levering van alle informaticamateriaal, randapparatuur en aanverwante producten, evenals alle financiële en commerciële gerelateerde handelingen.

5. De handel onder al zijn vormen en onder meer de invoer, uitvoer, de aan- en verkoop in het groot en het klein, de vertegenwoordiging en bemiddeling, alsmede vervaardiging, de assemblage, de omvorming en het vervoer van sieraden, handtassen, textiel- en lederwaren, schoeisel, fantasieartikelen, decoratieartikelen, uurwerken, optische artikelen, geschenkartikelen, cosmetica, toiletartikelen, maroquinerie, spellen, speelgoed, souvenirs, gadgets, kunstvoorwerpen, huishoudelijke artikelen, meubelen, apparaten, representatiemateriaal en tweedehandsgoederen en alle aanverwante producten in de ruimste zin, daarin begrepen de grondstoffen, benodigdheden en hulpartikelen tot en met afgewerkte producten in de ruimste zin. Dit kan ook onder de vorm van homeparty's, enzoverder.

6. Evenementenbureau : met onder meer het organiseren van events, incentives voor bedrijven, enzoverder.

7. Het optreden van tussenpersoon in de handel en het fungeren als tussenpersoon bij het boeken van artistieke aangelegenheden in binnen- en buitenland.

8. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van aile activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, onder andere:

" Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sectoren uit de nijverheid en dienstensector (onder andere aile werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

" Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

" Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime A.

" Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

" Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

" Het optreden van tussenpersoon in de handel.

9. Voor eigen rekening: een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te

verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook;

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

" Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding,

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningsattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één driehonderdste (1/300e) van het kapitaal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven door de heer Verpoort Timothy, voornoemd. De aandelen zijn volgestort in speciën ten belope van twee/derden, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Verpoort Timothy van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC BANK, met zetel te 1060 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op dertien juni twee duizend en dertien en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ly Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

d Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

" FA Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk daaropvolgende jaar.

x Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015

De heer Verpoort Timothy verklaarde zichzelf als enig onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaarde te aanvaarden.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERCRUYSSE & PARTNERS, met kantoor te 8400 Oostende, Lijsterstraat 15, vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, met mogelijkheid lot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Warûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0103-012

Coordonnées
V-I-C

Adresse
DIKSMUIDSE HEIRWEG 51C 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande