V & P SUPERMARKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V & P SUPERMARKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.720.747

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 12.07.2013, NGL 16.07.2013 13311-0478-017
06/03/2012
ÿþ Mod Wort! 11.1

tei~i~~~;~3e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N

m

II

I

II

i

i

i

*12050774*

II

bel

az

Be Sta.

Neaergefegci ter griffie van ge rechtbank van koopfiefide)

Brugge -- afttel3n R " srtae

op 2 2 FEB

Griffieoe grrf/fer

Ondernemingsnr : 0843 720 747

Benaming

(voluit) : V&P SUPERMARKT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 24-26, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerders, werd de maatschappelijke zetel van de bvba V&P Supermarkt , Langestraat 24-26, 8400 Oostende, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende, ondernemingsnummer BE 0843 720 747, verplaatst naar Langestraat 28, 8400 Oostende met ingang van 14.02.2012.

Peirsegaele Eddy

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/02/2012
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsrit : D S L13. 7,Z.©. 71/-7-Benaming

(voluit) : V&P Supermarkt (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3400 OOSTENDE, Langestraat 24-26 (volledig adres)

£ Onderwerp akte : OPRICHTING

UIT een akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Maere te Deinze op 14 februari 2012, ter; registratie neergelegd, BLIJKT DAT:

1/ De Heer PEIRSEGAELE Eddy Berthe Joseph, geboren te Deinze op 28 augustus 1963, wonend te 9800 Deinze, Markt 55. NN.: 63 08 28 301-44.1 Idk nr: 590-9773691-94.

En zijn echtgenote" 2/ Mevrouw VERWEE Katty Maria Astère, geboren te Deinze op 06 november 1965, wonende te 9800` Deinze, Markt 55. NN.: 65 11 06 278-14J Idk nr: 590-9012214-67.

Echtgenoten gehuwd te Deinze op 22 mei 1989 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge; huwelijkscontract verleden voor Notaris Alfred Duerinck te Nevele op 18 mei 1989, ongewijzigd tot op heden,; zoals zij het verklaren.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan het geplaatste: kapitaal 100.000,00¬ bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen werd als volgt ingeschreven in geld:

1/ door Peirsegaele Eddy op 50 aandelen voor de som van 50.000,00¬ , volstort voor 38.634,935¬ .

2/ door Verwee Katty op 50 aandelen voor de som van 50.000,00¬ , volstort voor 38.634,935¬ .

Elk aandeel is volstort voor 77,26987%

VORM en NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt; de naam: " V&P Supermarkt ".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Langestraat 24-26.

DOEL.

De vennootschap heeft tot voorwerp, zo in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: ; van derden of in deelneming met derden

De oprichting en uitbating van distributiehandel;

Te dien einde zal de vennootschap gemachtigd zijn aan- en verkopen te doen met of zonder bewerking;, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van, warenhuizen met meerdere afdelingen, alle vlees, vis, wild, gevogelte, vers en/of bevroren en/of bereid, alle; fijnkostwaren, zuivelproducten en fruit en groeten vers en/of bevroren, enzovoort; alle voedingswaren van alle; aard en onder aile vormen vers of geconserveerd en/of bevroren, dranken en likeuren al dan niet alcohol; ; bevattend; aile textielwaren van natuurlijke of synthetische vezels en alle aanverwante artikelen; alle parfumerie- en opschikartikelen, uurwerken, bijouterie, optiek en precisie-artikelen, foto-apparaten en , toebehoren, schoeisels en pantoffels, reis- en mode-artikelen, boekhandel, papier- en lederwaren en bureelartikelen, toilet- en hygiëne artikelen, tabak en rookwaren, kunst-en siervoorwerpen, fietsen en toebehoren, artikelen voor muziek en aanverwanten, alle speelgoedartikelen, werktuiggereedschappen, eet-en tafelgerei, glas-, gleis- en huishoudartikelen van natuurlijke of synthetische aard, kookgerei, alle elektriciteitsartikelen en apparaten en bijhorigheden, aile onderhoud- en kuisartikelen, tuin-en kampeergerei, kleine meubilair, artikelen voor sport, jacht en visvangst, granen en zaden, artikelen voor binnenhuisinrichting, enzovoort...

Deze opsomming is geenszins beperkend en dient in de ruimst mogelijke zin te worden opgevat.

Zij mag optreden als inkoopkantoor van alle goederen, kommissiehandel, makelarij, vertegenwoordigingen en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord;

op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versra : Naam en handtekening.

veaergetegn ta;' gx+ifi3/4%. ven Oie

reclrtbanRc v . -twy iE Mei

Brugge op

afdeling te

6 FEB. 2012

Griffie Ce greffer

i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIIUI lU 1 I III IlII IIBIIIIIIII

" iaoa~e~o*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Deze opsomming is aanwijzend maar niet beperkend.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

Zij mag zelfs zaken doen die geen verband houden met het hoger beschreven doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar,

Zij mag om het even hoe belangen nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig, gelijksoortig of aanverwant doel of die van aard zijn het verwezenlijken van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het beheer en vertegenwoordiging van bedrijven, maatschappijen en vennootschappen, zowel In eigen naam ais in naam van derden, in het algemeen optreden ais gevolmachtigde voor alle zaken die met haar doel verband houden;

De vennootschap mag op gelijk welke wijze, ook door middel van deelneming, inbreng, versmelting of andere, belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, zowel in het buitenland als in België, en die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de activiteit van de vennootschap te begunstigen.

Al deze handelingen kunnen zowel in binnen- als in buitenland verricht worden,

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal voor het verwezenlijken van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, materialen en inschrijvingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren of verhuren, bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij best geschikt acht.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel nastreven overal en met alle middelen die zij het meest geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig

DUUR

De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten,de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kennen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht voor onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Het mandaat van de zaakvoerders) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt,

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Echter voor het kopen, verkopen en hypothekeren van alle onroerende goederen aasmede voor het aangaan van leningen en kredietopeningen moeten alle zaakvoerders gezamenlijk optreden.

Indien er meerdere vennoten zijn, moet de enige zaakvoerder, vooraleer één van de handelingen vermeld in de voorgaande alinea te verrichten, een algemene vergadering samenroepen die hem een speciale volmacht dient te verstrekken om genoemde handelingen geldig te kunnen verrichten.

Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen en gelden niet voor de statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

VERTEGENWOORDIGING

Y

x r V

Voorbehouders 4 Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, overeenkomstig artikel 1À van de -statuten, de vennootschap en

aan het Belgisch Staatsblad treedt namens haar op in en buiten rechte.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede vrijdag van juli om 10.00 uur op de zetel

van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 01 februari en eindigt op 31 januari van ieder volgend jaar.

UITKERING

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere

resultaatsb estemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten

van onderzoek en ontwikkeling.

VEREFFENING

Bij vervroegde ontbinding heeft de Algemene Vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer

vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. De benoeming moet

wel nog bevestigd worden door de rechtbank van koophandel. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan

beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar

verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op de datum van heden en eindigt op 31 janauri 2013, zodat de eerste

jaarvergadering zal doorgaan in juli 2013

Werden benoemd als eerste gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur en onbezoldigd:

- Peirsegaele Eddy, voornoemd als oprichter;

Solip Invest bvba te 9800 Deinze, Markt 55 (RPR Gent 0843 383 227), hebbende als vaste

vertegenwoordiger Verwee Katty, voornoemd ais oprichter,

Bijzondere volmacht werd door de zaakvoerders toegekend aan:

Blondeau & Partners cvba te 8970 Poperinge, Casselstraat 55, vertegenwoordigd door de Heer Jan Pyck,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Om in hun plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de

vennootschap in te schrijven of te registreren bij de Kruispuntbank Ondernemingen, de ondernemingsloketten,

de BTW-administratie, de registratiecommissie, de administratie der directe belastingen, en de Rijksdienst voor

Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Maere Patrick, notaris te Deinze.

Tegelijk neergelegd: Expeditie oprichtingsakte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge











op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2015
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER(3cLEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 FEB 2015

*150358768

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0843.720.747 Benaming

(voluit) : V&P SUPERMARKT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 28 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd, 13/02/2015 werden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw PEIRSEGAELE Sophie te benoemen als zaakvoerder met ingang van 01/0312015.

PEIRSEGAELE Eddy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
V & P SUPERMARKT

Adresse
LANGESTRAAT 28 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande