V-PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V-PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.833.038

Publication

16/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

- het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld. Enkel met instemming van de eventuele statutaire zaakvoerder(s), mag de algemene vergadering een niet-statutaire zaakvoerder benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De enige zaakvoerder

- kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan

- kan elke zaakvoerder alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

- kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan voor de gedeeltelijke uitoefening van zijn bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven. Werd benoemd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur: de heer VERCRUYSSE Pieter Gerard, geboren te Ieper op 18 oktober 1978, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Houthulstseweg 82. Dit mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening:

1. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

6. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met: - alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op derde maandag van juni om 17u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

12. Volmacht formaliteiten:

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan BVBA  Benoot Marc Accountant te 8900 Ieper, Industrielaan Albert Dehem 5C, 8900 Ieper, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Hierbij ook neergelegd: - afschrift van de akte.

°

° °

Opgemaakt te Menen op 10 juli 2015. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
V-PRO

Adresse
HOUTHULSTSEWEG 82 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande