V.C. INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : V.C. INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.773.916

Publication

01/08/2014
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

na neeriegging ter gri

B

1914 371

MONITEUI

25-07

ELGfSCH S

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

me van e

NEERGELEGD

BELGE Griffie Rechtbank Koophandel

- 2 4 11 JUL 2014

AR :12'1' `~ Gent Afdeling Brugge

ri Nfier

Ondernemingsar : 0464.773.916

Benaming

(voluit) : V.C. INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Jules de Troozlaan 18/6-1 te 8370 Blankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op vier juli tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen EERSTE BESLUIT:

- De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van;

a. het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 14 mei 2014, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld; werd In de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 15 april 2014, aangehecht;

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de raad van bestuur houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. Verslag van de BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bedrijfsrevisor, de dato 16 juni 2014 eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, hier aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"XI. CONCLUSIES

Tot besluit van zijn onderzoek onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisor, te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de Heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, dat:

-in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht conform artikel 184 5°, het bestuursorgaan van de NV V.C. INVEST een boekhoudkundige staat per 15 april 2014 heeft opgesteld, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap;

" deze staat per 15 april 2014 een balanstotaal opgeeft van 969.337,85 EUR en een netto-actief van 965.984,81 EUR.

"uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

" Wij begrijpen dat het de bedoeling is om een uitdrukkelijke verklaring te vragen aan de enige vennoot om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten op voorwaarden dat de vennoot afstand doet van de' termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat hij zich zal verbinden om eventueel niet vereffend passief voor zijn rekening te nemen.

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 en 184,§5 van het wetboek vennootschappen in het kader van de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap in 1 akte en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 16 juni 2014

BVBA "RAVERT, STEVENS & C°" vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(ondertekend)

Luc RAVERT

Bedrijfsrevisor

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van " vennootschappen gehouden is.

c, Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de vergadering overeenkomstig artikel 184§ 5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte, zijnde onderhavige akte.

De vergadering besluit dat de ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° Er is geen vereffenaar aangeduid;

2° Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° Alle aandeelhouders zijn op onderhavige algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen

4° Het expertenverslag maakt melding in de conclusies van de terugbetaling/consignatie.

5° De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

De aandeelhouders van de vennootschap, hier aanwezig en vertegenwoordigd ais voorzegd, bevestigen uitdrukkelijk aan ondergetekende notaris dat aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen werd voldaan.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering onderzoekt de voormelde staat van actief en passief die ais staat van vereffening dienst doet, en stelt vast dat er geen schulden aan derden in zijn opgenomen in het kader van onderhavige akte. Zij keurt deze staat van vereffening goed.

De vergadering stelt eveneens vast dat geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden uitgevoerd, en beslist dan ook geen vereffenaar te benoemen en bij toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt ten slotte vast dat het resterend actief van de vennootschap op de voomoemde aandeelhouders is overgegaan, wat door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard, en dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan aandeelhouders toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven.

DERDE BESLUIT:

Gelet op de ontbinding en de vereffening van de vennootschap stelt de vergadering het einde vast van het mandaat als raad van bestuur van:

1. De Heer VANDER CRUYSSE Paul, voornoemd

2. Mevrouw MEYERS Marie France, voornoemd

" 3. de naamloze vennootschap PAUL VANDER CRUYSSE, met zetel te 8370 Blankenberge, J, de Troozlaan

18/601, met vaste vertegenwoordiger de Heer VANDER CRUYSSE Paul,voomoemd.

De vergadering besluit kwijting te geven aan de raad van bestuur voor het bestuur voor de periode gaande

van 01 december 2013 tot op heden.

VIERDE BESLUIT.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering:

- dat de fondsen die aan de aandeelhouders niet afgegeven worden, bij de "Deposito- en Consignatiekas"

zullen gedeponeerd worden.

" - dat de boeken en bescheiden van de vennootschap aan de Heer VANDER CRUYSSE Paul, wonende te 8370 Blankenberge, J. de Troozlaan 18/601, voornoemd, zullen worden toevertrouwd die ze tenminste 5 jaar in zijn woonplaats zal neerleggen en bewaren.

Ais gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat de naamloze vennootschap "V.C. INVEST" opgehouden heeft te bestaan,

VIJFDE BESLUIT,

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de BV ovv BVBA 'DUDAL & PARTNERS', te 8370 Blankenberge, Prins Karellaan 6-10, elk bevoegd om alleen op te treden en met de " mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondememingsfoketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie ais aannemer.-----------voor

eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1%o>

t '

behouden anhet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 31.05.2013, NGL 12.06.2013 13174-0573-012
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 31.05.2012, NGL 07.06.2012 12165-0119-011
06/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIrE

26

ELGISCH

1111111J1111,1,1e1IIIIMI

Vnt%G;nP rnhgsnr : 0464.773.916

:~eíir'.nr:rig

: V.C. INVEST

rcrka' 1 .

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

R BBgetTBANK VAN KOOPFfANDtrL TF

BRUGGE (Afdeling Brugge)

I- 209: 10 hW 2012

O

rA~~S~~r;~ 1ri~e~,3~

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Jules de Troozlaan 18/6-1 te 8370 Blankenberge

(`,ollecg adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op dertien december tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op vijftien december tweeduizend en elf, twee bladen, geen renvooien, Reg. 5, boek 138, blad 100, vak 13, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel `VERNIETIGD' en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. TWEEDE BESLISSING

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om artikel 8 van de statuten als volgt te wijzigen: 'Artikel 8. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

DERDE BESLISSING

Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren. VIERDE BESLISSING

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Dudal & Partners, te Blankenberge, Prins Karellaan, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en aile

nuttige of noodzake " an " e aanvraag " ij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

í~r , +., -te bit., /311 Luîk t; vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het41 var de perso(o)n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Nar, derden te rertegemrroordigen

Verso : Naam 1.n handteken;ng.

25/10/2011 : BG091266
30/06/2011 : BG091266
15/06/2010 : BG091266
14/06/2010 : BG091266
08/06/2009 : BG091266
18/06/2008 : BG091266
04/07/2007 : BG091266
14/06/2005 : BG091266
02/06/2005 : BG091266
01/07/2004 : BG091266
23/06/2003 : BG091266
15/08/2001 : BG091266
19/12/1998 : BGA15601

Coordonnées
V.C. INVEST

Adresse
JULES DE TROOZLAAN 18, BUS 6-1 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande