V.J.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.J.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.667.875

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 05.07.2013 13276-0387-010
03/02/2015
ÿþi jjF,~

IL ~.~lyiyi [[ F.\ B Î

! "

Mod Wmd 11.1 ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIihIIIIihIIIII/hfluh/IfI/IflhIIIijfiiiii/

MONITEUR [Lc_

TAATSBLr.."

R~rw

Cï;J

Voor

behouc aan h Belgis

Staatst

NEERGELEGD

1 3 llc.C. 2014

Rechtbank v .. {" ~+~`~l~ 4Hü~L @ í~ieafd' KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0834.667.875

IBenaming

(voluit) : V.J.T.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 53 te 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder wordt het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van de Stationsstraat 53 te 8930 Menen naar de Stokstraat 24 te 8650 Houthulst en dit met ingang van 01/1212014.

Nuytten Vojkela

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 31.05.2012 12139-0306-009
31/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21. 03. 2011

aifgl" K Ó RTR OPtIAND EL

~

0-



1II II 1ff 11111 ll 1 P 1M lll ID II

*11048965"

Ondernemingsnr : 0$34 , 66-4-

Benaming

(voluit) : V.J.T.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Stationsstraat 53

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op ze-ventien maart twee duizend en elf,

is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1. Heer TIMMERS John Antonius, bediende, geboren te Zelzate op twee oktober negentien honderd vier en zeventig, echtgenoot van Mevrouw Nuytten Vojkela, wonende te 8930 Menen, Stationsstraat 53

2. Mevrouw Mevrouw NUYTTEN Vojkela Vrouwke, geboren te Pope-ringe op een en dertig augustus negentien honderd vier en zeventig, echtgenote van heer Timmers John, wonende te 8930 Menen,: Stationsstraat 53.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "V.J.T.".

ZETEL: 8930 Menen, Stationsstraat 53.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het optreden als agent, bemiddelaar, makelaar, commissaris, concessionaris en projectontwikkelaar inzake, alle mogelijke handelsverrichtingen.

Het maken van alle studies en onderzoeken betreffende alle commerciële en industriële activiteiten, de'. organisatie van vennootschappen en ondernemingen, verrichten van marktonderzoek, de promotie en het raadgeven met betrekking tot industriële en commerciële projecten en alle werkzaamheden met betrekking tot, de informatica.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op algemene bouwwerkzaamheden, het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk: de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; het optrekken van'. geprefabriceerde gebouwen; voegwerken; het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, stukadoorswerken, onder ander plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, '. berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staafwerken, het verrichten van allerhande dakwerken en het', dichten van daken, onder welke vorm ook.

De groot- en kleinhandel, de aankoop, verkoop, in- en uitvoer, verhuring en vervaardiging van alle' welkdanige textielwaren, grondstoffen zowel als afge-werkte producten, alle boven- en onderkleding voor{ dames, heren en kinderen, alle textielstoffen en confecties, alsmede alle toebehoren en aanverwante pro ducten die rechtstreeks of onrechtstreeks met kleding en textielwaren verband houden, zoals ondermeer, schoenen, opschik, cosmetica, parfumerie en faux-bijouterie. Het uitvoeren van allerhande retouches.

Het ontwerpen van allerlei kledij.

Groot- en kleinhandel, import en export van kant (onder andere Brugse en Brusselse kant),;, mercerieartikelen, textielwaren, kledij en aanverwante goederen.

Groot- en kleinhandel in geschenkartikelen, new-age artikelen, etherische producten, edelstenen, parels,? toebehoren, juwelen, fanatasieartikelen, schoonheidsproducten, verzorgingsproducten, parfum, wierook, uurwerken, kruiden, lederwaren, kledij, hobbyartikelen, lampen, kaarsen, meditatieartikelen, en zo meer, dit' alles in de meest ruime zin;

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

-de fabricatie van drijfkrachtmachines, elektrische draad en kabels en bui-zen voor geleidingen,, draadvlechtwerk, metaalgaas en rasterwerk, elektrisch materieel voor de nijverheid, gloeilampen en ontladingsbuizen, elektroden voor booglassen, gereedschap, klein elektrisch installatiematerieel,.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

koelinrichtingen, machines en toestellen voor de koeltechniek, materieel voor centrale verwar-ming, materieel voor overseinen van draadgolf, industriële elektronica, onderde-len geprefabriceerde huizen en uitneembare paviljoenen, radio en TV ontvangsttoestellen en onderdelen, rolluiken, zonneblinden en vliegenramen, sanitaire artikelen en geëmailleerd vaatwerk, schrijnwerk voor het bouwbedrijf, sloten en klein ijzerwerk, werktuigmachines voor metaalbewerking ;

-de groot- en kleinhandel in alarm- en beveiligingstoestellen, apparaten en toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties, artikelen uitstalramen, reclame- en tentoonstellingen, automaten, bouwmaterialen, bouwproducten en materialen, diverse goederen, diverse recuperatieproducten, door een motor aangedreven machines, pneumatische en hydraulische, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, elektrische machines, verlichting, huishoudapparaten, ijzerwaren, jute en harde vezels, machines, werktuigmachines van de metaalbewerking, materieel voor aannemers, oud ijzer en schroot, oud papier, radio-elektrische toestellen en materieel, sanitaire apparaten en artikelen, toestellen voor zonne-energie, brandkasten, verlichtingsartikelen, zwembaden, vijvers en benodigdheden, motorrijwielen en onderdelen, motorvoertuigen en onderdelen, onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen en gocarts ;

-algemene electriciteitswerken ;

-de herstelling van elektrisch materieel voor nijverheid, particulieren en overheid ;

-de import en export van apparaten en toebehoren voor centrale verwar-mingsinstallaties, automaten, bouwproducten en bouwmaterialen, diverse recu-peratieproducten, door motor aangedreven machines, pneumatische en hydraulische machines, elektrische apparaten en artikelen voor verlichting, elektrische machines, toestellen en materieel, ijzerwaren, machines, werktuigmachines, gereedschap en toebehoren voor de metaalbewerking, materiaal voor aannemers, oud ijzer en schroot, radio-elektrisch materieel en toestellen, sanitaire apparaten en artikelen;

-de montage van liften en goederenliften ;

-de nijverheid in lompen en textielafval ;

-de onderneming in het installeren van gasverwarming, installeren sanitaire en elektrische inrichting, gasverwarming, lood- en zinkwerken, waterverzachters, plaatsen onderhouden en herstellen van alle soorten branders, plaatsen van ventilatie, verluchting, warme lucht, industriële pijpleidingen, aanbrengen van verkeerssignalisatie en wegmarkeringen, aanleg speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, binnenhuisinrichting, geluidsopname, goederenvervoer langs de weg, grondwerken, grote werken van droogleggen en pompen, leggen van kabels en diverse leidingen en uitbaten van kabeltelevisienet, plaatsen van afsluitingen, plaatsen van bliksemafleiders, plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, plaatsen van ijzerwdrk, metalen luiken en schrijnwerk, plaatsen van televisieantennes, plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon, radiodistributie, uitbaten van goederenopslagplaatsen, verhuren van autovoer-tuigen, verhuren van voertuig met chauffeur, vervoer en bedeling van elektriciteit, warmte- en geluidsisolering, wateren gasvoorziening, reinigen van industriële installaties, plaatsen van alarm- en beveilingstoestellen, het

recupereren van textiel, metaal, papier en diverse industrieel afval ;

-aannemer timmer - en schrijnwerken

-aannemer plafonneerder en cementwerk en alle andere pleisterwerken

-aannemer van metsel - en betonwerken, algemene bouwonderneming

-aannemer van het leggen van tegelvloeren en mozaïeken, voor het plaatsen van alle andere wand- en

vloerbekledingen

-aannemer van glaswerken

-aannemer tegelzetter

-aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken

-aannemer voor slopingswerken

-aannemer van tuinaanleg en onderhoud van tuinen

- tuinarchitect

-verhuur van roerende goederen

-aannemer van schilder- en behangwerken

-aannemer van chauffage

-aannemer van sanitair

-aannemer van electriciteitswerken

-aannemer van dakbedekkingen

-tussenpersoon in de handel

-injecteren van muren, gevelreiniging, gevelrenovatie

-immobiliën, aan- en verkoop van onroerende goederen.

-de installatie van poorten, luiken, zonneblinden, traliewerk en dergelijke, in metaal, kunststof en andere

materialen

-invoer en uitvoer van goederen

-projectontwikkeling voor woningbouw en infrastructuurwerken

-verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer

-algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf

-tekenen en ontwerpen van gebouwen

-publiciteitsagentschap

- de aan- en verkoop, het plaatsen en herstellen van alle elektrische toestellen, en  artikelen (waamaast ook

gewone huishoudartikelen), verlichtingssartikelen, radioelektrische materiaal, en verders van aile verlichtings-

en drijfkrachtleidingen, industriéle leidingen, elektrische verwarmingen, accumulatieverwarmingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

grondverwarmingen, warmtepompen, telefoon, automatisatie van textielmachines, koelinstallaties, motoren en

zo meer, alsmede alle ermee betrekking hebbende benodigdheden en/of wisselstukken.

- onderneming voor het plaatsen en herstellen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

- fabricage van klein electrisch installatiematerieel.

- fabricage, plaatsen en herstellen van elektrotechnische installaties, lichtrecla-mes, mechanische

constructies en hoogspanningscabines, alarm- en bevelli-gingstoestellen.

- werkplaats voor het herstellen van electrisch en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers en

van mechanische spelen.

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, fabricatie en commis-siehandel van elektrisch

materiaal in de ruimste zin van het woord, verlichtings-artikelen en van alle afgewerkte en niet afgewerkte

producten.

- alle werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

- het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom;

- het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming;

- het verrichten van alle elektriciteitswerken;

- het plaatsen van lood- en zinkwerk;

- het installeren van waterverzachters;

- het verrichten van alle afbraakwerken;

- de verkoop van schoenen, tassen, poetsgerief, kledij en alle bij voormelde artikelen passende toebehoren.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de aan- en verkoop, de makelarij,

de verdeling, de bosontginning, de behande-fing, de bewerking, de zagerij en meer algemeen de handel en de

nijverheid onder zijn verschillende vormen van alle houtsoorten van aller herkomst, gezaagd en op stam,

vervangings- en bijproducten.

De uitbating van een houtzagerij en werf voor het verdelen van hout.

De import en export, de aan- en verkoop in het groot, en in het klein, van alle bouwmaterialen,

uitrustingsgoederen, toeleveringsonderdelen en alle aanver-wante materies.

De vennootschap heeft tevens tot doel: alle timmer- en schrijnwerk, inbe-grepen de handel, de fabricatie en

de plaatsing van alle constructies, alle onderdelen en benodigdheden, alle meubelen, zowel in alle metalen, alle

kunststoffen en alle houtsoorten; dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft tot doel alle schilderwerken en decoratiewerken, vloer- en muurbekleding, het

kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen

en van alle andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren.

De handel in verfproducten en aanverwante producten.

De vennootschap heeft tot doel de exploitatie van een onderneming voor metalen constructies, voor

dakdichtingswerken met om het even welke materia-len, voor de plaatsing van om het even welke

verwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en industriële of andere pijpleidingen, voor het installeren van

sanitaire inrichtingen alsmede van alle daarmee verbandhoudende apparatuur, alsmede het leveren van aile

producten en artikelen en het verlenen van alle diensten die verband houden met hogervermeld doel.

" Het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of rekening van derden of in samenwerking met deze.

" Onderneming voor het leveren en plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van

bijkomende toestellen

-sanitaire inrichtingen

-lood- en zinkwerk

-installatie van waterverzachters

-het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de

herstellings- en onderhoudswerken.

-het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders

" Onderneming voor het uitvoeren van ruwbouwwerken, algemene bouw-werken, slopingswerken, bouw van

daken, dakbedekking en bouw van dakconstructies.

Onderneming voor dakdekken en isolatie tegen vochtigheid:

-het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlij-ke en kunstleien, stalen en platen

in asbestcement, met uitsluiting van non-ferrometalen.

-het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten,

gebeurlijk gecombineerd met metalen.

-het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

" Onderneming voor thermische en geluidsisolatie.

" Onderneming voor de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de im-port en export van alle materialen nodig voor hogervermelde activiteiten.

" Onderneming voor de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de im-port en export van gas, brandstoffen en smeermiddelen.

" Onderneming voor het uitvoeren van:

-loodgieterswerk

-overig loodgieterswerk

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten; isolatiewerkzaamheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

-de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

-de installatie van particuliere zwembaden

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal deuren, vensters, kozijnen,trappen, muurkasten;

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz., in

metaal

-de installatie van garagepoorten , luiken, zonneblinden, traliewerk, hek-ken, enz..., in metaal

-de installatie van stores en zonneschermen

-de installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz. van glas

-de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en

luchthavens(inclusief de installatie van ver-keersborden)

-overige installaties(inclusief accessoires), n.e.g.

-het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende pro-ducten

-dakbedekking en bouw van dakconstructies

-het schilderen van metalen constructies

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en verhuren van personeel. Alle onroerende verrichtingen in de meest brede betekenis van deze term, dit wil zeggen: de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, het onder-verhuren en het bouwen of verbouwen, het uitrusten en valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle bebouwde en onbebouwde goederen.

Alle verrichtingen die onder de vorm van een beroepsoprichter verwezenlijkt worden.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Zij mag alle handels-, nijverheid-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde,n een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitge-breide zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,- euro) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd (100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door:

- Heer Timmers Johan voor een bedrag van negen duizend drie honderd euro (9.300,- euro) of op vijftig (50) aandelen en volstort ten bedrage van drie duizend honderd euro (3.100,- euro).

- Mevrouw Nuytten Vojkela voor een bedrag van negen duizend drie honderd euro (9.300,- euro) of op vijftig (50) aandelen en volstort ten bedrage van drie duizend honderd euro (3.100,- euro).

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uit-gebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten be-treffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

Voor-

behouden

aan bet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder mag zich door mando ..._ .r__.._.....e..._.._..te-g....w..,. __..__............._....._~_~____..__

tarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat"

hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder ge-val afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering geno-men bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

COMMISSARISSEN: De controle op de financiële toestand, op de jaarre-kening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbe-paling voorzien in het wetboek " vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd ` benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: eerste dinsdag van de maand mei om tien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig de-cember van elk jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een " wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en elf.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee dui-zend en twaalf.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf negen

februari twee duizend en elf voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan

in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek

vennootschappen, ze beslist tevens dat alle gedane kosten of baten vanaf negen februari twee duizend en elf

ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard.

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BENOEMINGEN

De statuten van de vennootschap opgemaakt en de vennootschap aldus opgericht zijnde, zijn de

aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met eenparigheid van .`

stemmen beslist:

- dat er twee zaakvoerders voor onbepaalde duur wordt aangeduid, namelijk de voomoemde Heer Timmers

John en Mevrouw Nuytten Vojkela, beiden voor-noemd.

Zij verklaarden te aanvaarden.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht werd verleend met recht van indeplaatsstelling aan Heer De Leeuw Lieven te 8970

Poperinge, leperseweg 54, evenals zijn mede-werkers, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstel-ling, alle nuttige af noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met

betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþ MO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

3 0 UT 2015

AfdeTegtlRNE

'Il

Ondernemingsnr : 0834.667.875

Benaming

(voluit) : V.J.T.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stokstraat 24 te 8650 Houthulst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering wordt het ontslag bevestigd van Mevrouw Nuytten Vojkela met rijksregisternummer 74083108612 in dit met ingang van 31 maart 2015.

Timmers John

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 10.07.2015 15296-0450-015
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 16.06.2016 16185-0238-014

Coordonnées
V.J.T.

Adresse
STOKSTRAAT 24 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande