V.V.H. CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.V.H. CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.170.515

Publication

17/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

NEERGELEGD

Vo beho

aan

Belg Staat

MON ITE

le

BELGISCH

I111111111,1111111j1111111

Griffie Rechtbank Koophandel

O Z OKT 201

Gent Afdeling Brugge

gei

STAATS.AD ffier

UR BELGE

10- 2014

Ondememingsnr : 0822.170.515

Benaming (voluit) :V.V.H. Construct

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Fazantendreef 4

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding en sluiting van vereffening

Er blijkt uit ene proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA V.V.H. Construct, waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Fazantendreef 4, waarop alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Kartia Denoo op 29 september 2014, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen, nadat nagenoemde verslagen zonder opmerkingen werden nagezien en goedgekeurd:

VERSLAGEN

a/ het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens. boekhoudkundige toestand per 23 september 2014 gehecht

b/ het verslag van de bedrijfsrevisor te weten "figurad bedrijfsrevisoren bvba", met zetel te Sint-Denijs-' Westrem, 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door 1 van haar' zaakvoerders, hetzij Mevrouw Ann Van Vlaanderen, bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

BESLUITEN:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden.

Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING BEEINDIGING VRUCHTGEBRUIK

De vergadering stelt vast dat het tijdelijk vruchtgebruik op voorbeschreven goed sub 1 te Brugge (Sint-: Michiels), Fazantendreef 4, ingevolge de ontbinding van de vennootschap krachtens artikel 617 BW werd: beëindigd.

De vordering die de vruchtgebruiker in voorkomend geval, in toepassing van artikel 555BW of de kostenleer uit hoofde van de door haar uitgevoerde werken (die niet kwalificeren als verbeteringen in de zin van artikel 599 BW) op de blote eigenaar zou hebben, wordt uitgekeerd aan de enige vennote, tevens enige eigenares van' voormeld onroerend goed, zodat deze schuldvordering verdwijnt door schuldvergelijking.

DERDE BESLUIT

Nadat de algemene vergadering eenparig verklaart perfecte kennis te hebben van de financiële situatie van de vennootschap, beslist zij geen vereffenaar aan te stellen omwille van de onmiddellijke vereffening van de vennootschap.

Comparante erkent uitdrukkelijk dat de ondergetekende notaris haar erop gewezen heeft dat de niet benoeming van een vereffenaar tot gevolg heeft:

- dat de zittende zaakvoerder van de vennootschap, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, ten aanzien van derden als vereffenaar zal beschouwd worden;

- dat, bij toepassing van artikel 196, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, in hoofde van de zaakvoerder een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijf jaar na sluiting van de vereffening.

SCHORSING

De algemene vergadering beslist de vergadering te schorsen en neemt vervolgens kennis van de rekeningen van vereffening en de stukken tot staving.

De algemene vergadering neemt vervolgens volgende besluiten:

VIERDE BESLUIT

Op de laatste ipix van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

_____ ---------- i" " "------- ------- ------ - -

Nu de vennootschap de facto reeds vereffend s, verklaart de enige vennote te verzaken ande wettelijke

termijn van één maand gedurende dewelke zij, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

Na vaststelling door de algemene vergadering, dat er geen schulden meer zijn, dat er geen actief meer te verdelen valt, behoudens 1/ navermelde vordering ten opzichte van de enige vennote-blote eigenaar ingevolge het uitdoven van het vruchtgebruik en de inrichtingswerken en 2/ voormeld onroerend goed sub 2 te Gent, waarvan afgifte zal gedaan worden aan de enige vennote, Mevrouw Suzy vanwynsberghe, beslist de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevoig de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en gedurende ten minste tien jaar bewaard zullen worden ten huize van Mevrouw Suzy vanwynsberghe te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Fazantendraef 4.

ZESDE BESLUIT : AFGIFTE ONROEREND GOED

De vergadering verklaart dat, ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap, afgifte wordt gedaan van voormeld onroerend goed sub 2 te Gent, Sint-Lievenslaan 35, aan de voormelde enige vennote, Mevrouw Suzy vanwynsberghe,

De afgifte van voormeld onroerend goed sub 2 wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt afgegeven onder de gewone waarborg als naar recht, in de staat waarin het goed zich thans bevindt, zonder waarborg of verhaal wat betreft de staat van de gebouwen, de grond, de ondergrond, de afmetingen of de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil meer dan één/twintigste, met alle zichtbare en verborgen gebreken, alle erfdienstbaarheden, zelfs niet-voortdurende en niet-zichtbare, ook al zijn ze niet bekend, en aile eventuele gemeenschappen.

2.0e enige vennote zal vanaf heden de onroerende voorheffing, de eventuele nog niet vervallen verhaalbelastingen, en alle andere mogelijke belastingen en taksen, desgevallend inbegrepen de belasting op de niet bebouwde percelen, betalen, en zij zal zich vanaf heden instaan voor de verzekering tegen brand en andere

3.De enige vennote verplicht zichzelf alle bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen en heffingen ervan te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

4,0e enige vennote verklaart de hypothecaire toestand ervan te kennen, geen verdere aanhaling desbetreffende te vragen, om te ontslaan van alle handlichting of verantwoordelijkheid dienaangaande, om de goederen in die toestand te aanvaarden, en om alle kosten van eventuele latere handlichting ten haren leste te zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris Katia Denoo te Oostkamp

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Uitgifte van het proces-verbaal de dato 29 september 2014

2. Voormeld verslag van het bestuursorgaan

3. Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

31/01/2014
ÿþmod 11.1

LujE3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggin er riffie van de akte

-MONITEUR BEI

2 i "

BELGISÇ -

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

~» zj; RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op: oS JAM Zn griffler.

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.170.515

Benaming (voluit) : V.V.H. CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Fazantendreef 4

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA V,V.H. Construct, waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Fazantendreef 4, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 27 december 2013, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

eerste besluit : voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de Voorzitter van voorlezing van voormeld verslag de dato 27 december 2013 van voornoemde BV ovve BVBA "Figurad Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door 1 van haar zaakvoerders, hetzij Mevrouw Ann Van Vlaanderen, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, alsook van het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van voormeld verslag van de revisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot' uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte:; aansprakelijkheid V.V.H. Construct, met maatschappelijke zetel te Fazantendreef 4, 8200 Sint-Michiels en rnet ondernemingsnummer BE 0822170.515  RPR Brugge.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

°de Intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij V.V,H. Construct BVBA middels een: inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van 394.000,00 EUR,: onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 354.600,00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek.; van de Inkomstenbelastingen;

°de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

°de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en:; duidelijkheid;

°dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering,': bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze;. methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 354.600,00;. EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als;' vergoeding voor deze inbreng in natura 8.590 nieuwe aandelen van V.V.H. Construct BVBA, zonder nominale;: waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 354.600,00 EUR, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan mevrouw Vanwynsberghe Suzy.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 354.600,00 EUR, om het te brengen van 478.842,36 EUR naar 833.442,36 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst; deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging het kapitaal bijgevolg niet zal verhoogd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

' aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doren betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 27 december 2013.

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Ann Van Vlaenderen

Vennoot"

Voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

tweede besluit eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura

a)Verhoging van het kapitaal

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van driehonderdvierenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 354.600,00) om het te brengen van vierhonderdachtenzeventigduizend achthonderdtweeënveertig euro zesendertig cent (478.842,36) op achthonderddrieëndertigduizend vierhonderdtweeënveertig euro zesendertig cent (E 833.442,36) door inbreng in natura van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de enige vennoot heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van driehonderdvierenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 354.600,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van achtduizend vijfhonderdnegentig (8.590) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving en die volledig volstort werden toegekend aan de inbrenger, te weten aan Mevrouw Suzy VANWYNSBERGHE, voornoemd, die aanvaardt; zijnde de aandelen waarop zij heeft ingetekend en die zij door inbreng in natura volledig heeft afbetaald.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens heeft de enige vennoot, hierna ook "de inbrenger" genoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van zowel de statuten als de financiële toestand van de vennootschap "V.V.H. CONSTRUCT" en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, waarna zij verklaart haar schuldvordering ten belope van driehonderdvierenvijftigduizend zeshonderd euro (E 354.600,00) in deze vennootschap in te brengen.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluitvorming en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderddrieëndertigduizend vierhonderdtweeënveertig euro zesendertig cent (¬ 833.442,36) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door twintigduizend honderdnegentig euro (20.190) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

derde besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderddrieëndertigduizend vierhonderdtweeënveertig euro zesendertig cent (¬ 833.442,36), vertegenwoordigd door twintigduizend honderdnegentig (20.190) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

vierde besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten.

vijfde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BV owe Comm. V. GE ACCOUNTANCY, met zetel te 8980 Zonnebeke, Berten Pilstraat 22, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatstselling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 27 december 2013, en een gecoördineerde tekst der statuten. + verslag van de bedrij fsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 30.08.2013 13533-0532-011
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 12.09.2012 12563-0448-011
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.09.2011, NGL 21.10.2011 11585-0209-014
12/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0822.170.515

Benaming : V.V.H. CONSTRUCT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fazantendreef 4

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 30 november 2010, afgegeven vb6r

registratie enkel ter neerlegging op de griffie.

e

De buitengewone algemene vergadering der vennoten heeft onder meer beslist:

e ; 1. Als gevolg van de partiële splitsing door overneming van de Comm. VA H & V te 8020 Oostkamp

(Waardamme), Seringendreef 2, door BVBA DHP CONCRETE en BVBA V.V.H. CONSTRUCT, wordt,,

e het kapitaal van de vennootschap V.V.H. CONSTRUCT verhoogd met.

" b VI ERHONDERDACHTENVIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWEEËNVEERTIG EURO

ZESENDERTIG CENT (458.842,36 EUR), om het te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO,

(20.000,00 EUR) op VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND;

e ACHTHONDERDTWEEËNVEERTIG EURO ZESENDERTIG CENT (478.842,36 EUR), door uitgifte. van elfduizend vierhonderd (11.400) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ingetekend en volgestort door inbreng in natura; de nieuwe aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari; 2010.

co De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS,' bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, luidt:

"Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.V.H CONSTRUCT, Fazantendreef 4, 8200. Sint-Michiels (Brugge) laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der.'

Bedrijfsrevisoren.



2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en

voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de

pq inbreng in natura.

3. De beschnjving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in

e toepassing van artikel 78, paragraaf 2 van het KB van 30 januari 2001.

5. Deze voorgestelde waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, komt overeen met het

pq aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de 8 VBA V. V. H. CONSTRUCT ingevolge de partiële splitsing van de COMM. VA H&V en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 11.400 aandelen. Deze aandelen vormen de enige vergoeding die wordt toegekend.

7. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 25 november 2010." _ _ _ _ _ _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EGD TER GRIFFIE DER " K VAN

e KOOPHANDEL. KOOPHAND~ TE Daíi;Il.'_ ~ al'

.étt

"

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO

1111

*11006511"

Loe p

mod 2.1

De vergadering heeft voormeld verslag goedgekeurd.

2. Artikel 5 van de-statuten van de vennootschap V.V.H. CONSTRUCT wordt als gevolg van de partiële splitsing aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWEEËNVEERTIG EURO ZESENDERTIG CENT (478.842,36 EUR), vertegenwoordigd door elfduizend zeshonderd (11.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Voor- f

èlenouden aan het Belgisch

I Staatsblad

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYS-ER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte;

-verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder;-

-gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V.V.H. CONSTRUCT

Adresse
FAZANTENDREEF 4 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande