VADIMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADIMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.999.121

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 10.06.2014 14164-0332-009
19/12/2013
ÿþ~ htod PDF 113

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor ilm

behoeden *131907 2*

aan het

Belgisch

Staatslila[

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

J4 EROREGD ter GRIFFIE dei ÇECHTBATEt( VAN t4047P.HA?I Tt BRUGGE (Afditirtg Bfme)

o 9 DEC. 2013

:eecree

Griffie

Ondernemingsnr :0418.999.121

Benaming (voluit) : Vaditno

(verkort): burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

Rechtsvorrm : vennootschap

Koningin Astridlaan 128

zetei: 8200 Bruaae

(volledig adres)

©nderweren) akte : statutenwij ziging  omzetting

;Het jaar tweeduizend en dertien.

Op twee december.

Voor mij, Meester François BLONTROCK, Notaris met standplaats te Brugge. Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van Vadimo, burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 128.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre Soenen te Brugge op 'twaalf december negentienhonderd achtenzeventig, bij uittreksel ;bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig december negentienhonderd achtenzeventig onder nummer 2617.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Hendrickx te Brugge op eenentwintig februari tweeduizend en ,zes, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht maart tweeduizend en zes onder nummer 06046618.

ÏOndernemingsnummer 0418.999.121 rechtspersonenregister Brugge.

;BUREAU

;De algemene vergadering wordt geopend om 15 uur onder voorzitterschap van ;de Heer Valcke Dirk, hierna genoemd.

Gezien het beperkt aantal aandeelhouders wordt er niet overgegaan tot de :benoeming van een secretaris en stemopnemers.

=SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

'Zijn alhier aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders :

:1. De Heer Valcke, Dirk Gustaaf Louis, geboren te Brugge op drieëntwintig ijanuari negentienhonderd zestig, echtgenoot van Mevrouw Van Acker Beatrice ;Manleen, wonende te 8200 Brugge, Graaf Pierre de Brieylaan 54.

:2. De Heer Valcke, Herman Leon, geboren te Sint-Andries op zes april

:negentienhonderd achtentwintig, weduwnaar van Mevrouw Van Mossevelde Maria

;Louisa, wonende te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 4 bus 0401.

TOTAAL: vijfduizend zevenhonderd zesenveertig aandelen

zijnde de totaliteit van het vertegenwoordigd kapitaal.

BESTUURDERS

,De Heer Valcke Dirk, voornoemd, is hier tevens aanwezig in zijn

lhoedanigheid van bestuurder.

VASTSTELLINGEN

De voorzitter deelt mee dat er thans vijfduizend zevenhonderd zesenveertig

(5.746) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde zijn uitgegeven en

dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

De voorzitter stelt vast dat er op heden vijfduizend zevenhonderd

zesenveertig (5.746) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat

geheel het kapitaal is vertegenwoordigd.

De voorzitter deelt mee dat er geen aandelen zijn waarvan de stemrechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

zijn geschorst en dat ieder aandeel recht geeft op één stem.

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 19, in fine van de statuten de vruchtgebruikers en de blote eigenaars zich door één en dezelfde persoon dienen te laten vertegenwoordigen. De voornoemde aandeelhouders verklaren dat de honderd drieëntwintig aandelen (123) die met vruchtgebruik bezwaard zijn, zullen vertegenwoordigd worden door de Heer Valcke Dirk, voornoemd,

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren: 1 AGENDA

De algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agendapunten

1) In toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura, verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de raad van bestuur, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing van het punt sub 2) van de agenda.

2) Beslissing tot een tussentijdse dividenduitkering ten bedrage honderd zeventigduizend euro (170.000,00 EUR).

3) Kapitaalverhoging met honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd negenennegentig euro achtentachtig cent (152.999,88 EUR), volgestort, om het kapitaal van honderd tweeënveertigduizend vierhonderd negenendertig euro tweeënzestig cent (142.439,62 EUR) te brengen op tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro vijftig cent (295.439,50 EUR), door inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant ingevolge voormelde dividenduitkering (na afhouding van de roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 WIB 92) beslist in het tweede agendapunt, en het creëren van zesduizend honderd tweeënzeventig (6.172) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven boven de fractiewaarde van de oude aandelen. De totale uitgiftepremie wordt vastgesteld op twaalf eurocent (0,12 EUR).

Inbreng en vergoeding. Toebedeling van de aandelen. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

4) Kapitaalverhoging met nul euro twaalf cent (0,12 EUR) door incorporatie van de rekening uitgiftepremie ten bedrage van hetzelfde bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen van tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro vijftig cent (295.439,50 EUR) tot tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro tweeënzestig cent (295,439,62 EUR). Vaststelling van de kapitaalverhoging. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

5) Verslagen aangaande de omzetting:

Met het oog op de omzetting, bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief. Verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor over de door de raad van bestuur vastgestelde staat van actief en passief. Omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6) Ontslag van de bestuurders en gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, en beslissing dat de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerder betreffende het maatschappelijk boekjaar af te sluiten op 31 december 2013, ook zal gelden voor het bestuur van de bestuurders en gedelegeerd bestuurder voor de periode van 1 januari 2013 tot de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7) Aanneming en aanvaarding van volledig nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met inbegrip van de benoeming van een statutaire zaakvoerder, na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het Wetboek van vennootschappen.

8) Bezoldiging van de statutaire zaakvoerder.

9) Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

2) OPROEPING

Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergadering

g



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en het aanwezigheidsquorum, stelt de voorzitter vast dat;

- alle aandeelhouders van de vennootschap op deze vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

- de bestuurders hier aanwezig zijn of schriftelijk hebben verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en het ter beschikking stellen van stukken;

- er geen commissaris in functie is.

De aandeelhouders en de aanwezige bestuurder verklaren dat zij zich als regelmatig opgeroepen beschouwen en zij verklaren hierbij uitdrukkelijk te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Alle aandeelhouders verklaren in te stemmen om over de voormelde agendapunten te beraadslagen en te besluiten.

De voorzitter stelt vast dat deze algemene vergadering zich aldus als geldig uitgenodigd beschouwt.

3) TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De voorzitter deelt mee dat er de bijzondere formaliteiten om toegelaten te worden tot de algemene vergadering, vermeld in artikel 18, lid 2 van de statuten, werden nageleefd.

4) VASTSTELLING DAT DE ALGEMENE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De algemene vergadering heeft de uiteenzetting van haar voorzitter voor juist erkend.

De voorzitter stelt vast dat de vergadering geldig is samengesteld en geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda vermeld staan.

AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten;

VERSLAGEN INZAKE DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De voorzitter wordt vrijgesteld van de lezing van de verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, ondernemingsnummer 0431.088.289 rechtspersonenregister Brussel, over de voorgestelde kapitaalverhoging door middel van een inbreng in natura. Beide verslagen werden opgemaakt onder opschortende voorwaarde van de effectieve beslissing tot dividenduitkering zoals geagendeerd in het tweede agendapunt.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. NV VADIMO, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de Burg. NV VADIMO zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 153.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 153.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.172 aandelen van de Burg. NV VADIMO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. NV VADIMO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23 november 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en verklaart omtrent deze verslagen geen opmerkingen te hebben. Voormelde verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist gebruik te willen maken van de Programmawet van 28 juni 2013, inzonderheid van de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 92.

De algemene vergadering beslist een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van honderd zeventigduizend euro (170.000,00 EUR); hiertoe wordt honderd zeventigduizend euro (170,000,00 EUR) onttrokken aan de beschikbare reserves.

De algemene vergadering beslist dat voormeld dividend zal worden uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal en dat hun recht op voornoemd dividend, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 92, als een vordering zal worden geboekt in rekening-courant bij de vennootschap.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat:

- voormelde dividenduitkering betrekking heeft op uitkeerbare, belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 door de algemene vergadering zijn goedgekeurd en dat de vennootschap sinds het desbetreffend boekjaar geen verliezen heeft geboekt;

- de vorderingen in rekening-courant ingevolge voormelde dividenduitkering, na inhouding van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992, onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op honderd tweeënveertigduizend vierhonderd negenendertig euro tweeënzestig cent (142.439,62 EUR) te verhogen met honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd negenennegentig euro achtentachtig cent (152,999,88 EUE), volgestort, om het kapitaal te brengen op tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro vijftig cent (295.439,50 EUR) door inbreng in natura van de vorderingen in rekening-courant ten gevolge van voornoemde dividenduitkering (na afhouding van tien procent roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 WIB 92) beslist in het eerste besluit, met creatie van zesduizend honderd tweeënzeventig (6.172) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven boven de fractiewaarde van de oude aandelen. Dit bedrag wordt verhoogd met een totale uitgiftepremie vastgesteld op nul euro twaalf cent (0,12 EUR).

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalverhoging ten bedrage van honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd negenennegentig euro achtentachtig cent (152.999,88 EUR) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal werd gebracht op tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro vijftig cent (295.439,50 EUR), vertegenwoordigd door elfduizend negenhonderd en achttien (11.918) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ elfduizend negenhonderd en achttiende (1/11.918de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van de inschrijving, hetzij honderd drieënvijftigduizend euro (153,000,00 EUR) en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd negenennegentig euro achtentachtig cent (152.999,88 EUR), verschil dat aldus nul euro twaalf cent (0,12 EUR) bedraagt, te boeken op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

de rekening uitgiftepremie.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro vijftig cent (295,439,50 EUR).

Het is vertegenwoordigd door elfduizend negenhonderd en achttien (11.918) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ elfduizend negenhonderd en achttien (1/11.918de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van nul euro twaalf cent (0,12 EUR) om het te verhogen van tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro vijftig cent (295.439,50 SUR) door incorporatie van de rekening uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

De algemene vergadering stelt daarna vast dat de kapitaalverhoging met nul euro twaalf cent (0,12 EUR), volledig werd verwezenlijkt door incorporatie van de rekening 'uitgiftepremie' ten bedrage van nul euro twaalf cent {4,1.2, EUR) en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro tweeënzestig cent (295.439,62 EUR) vertegenwoordigd door elfduizend negenhonderd en achttien (11.918) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Ten gevolge de kapitaalverhoging wordt artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro tweeënzestig cent (295.439,62 EUR).

Het is vertegenwoordigd door elfduizend negenhonderd en achttien (11.918) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ elfduizend negenhonderd en achttiende (1/11.918de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat:

a) de raad van bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen haar verslag heeft opgemaakt dat de omzetting toelicht;

b) bij voormeld verslag van de raad van bestuur een staat van activa en passiva per 30 september 2013 is gevoegd;

c) de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, voornoemd, aangesteld door de raad van bestuur, verslag heeft uitgebracht over voornoemde staat van actief en passief.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Burg. NV VADIMO werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 369.622,72 EUR en is niet kleiner dat het maatschappelijk kapitaal van 142,439,62 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 153,000,00 EUR om het te brengen van 142.439,62 EUR op 295.439,62 door een incorporatie van beschikbare reserves.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Burg. NV VADIMO in een Burg. BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

gebruikt.

Roeselare, 23 november 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE

d) geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben van de inhoud van het verslag van de raad van bestuur omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en passief, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor waarvan tevens sprake hiervoor, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

Zij ontslaat de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De voornoemde verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 783 het Wetboek van vennootschappen.

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot omzetting verklaren de comparanten door de ondergetekende notaris te zijn ingelicht nopens de inhoud en draagwijdte van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen inzake de aansprakelijkheid bij omzetting.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de benaming VADIMO.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2013.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen vanaf heden voor rekening komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VADIMO.

De zetel, de duur, het doel en het kapitaal, zoals vastgesteld in de voorgaande besluiten van de onderhavige vergadering, van de vennootschap blijven onveranderd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0418.999.121.

De aandelen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot hun rechten in het netto-vermogen van de oorspronkelijke vennootschap,

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering tot het ontslag van de huidige bestuurders en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, en beslist vervolgens dat de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerder betreffende het maatschappelijk boekjaar af te sluiten per eenendertig december tweeduizend en dertien, ook zal gelden voor het bestuur van de bestuurders en gedelegeerd bestuurder voor de periode van één januari tweeduizend en dertien tot de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist, ten gevolge van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, volledig nieuwe statuten aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met inbegrip van de benoeming van een statutaire zaakvoerder en na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN UITTREKSEL

NAAM: VADIMO

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 128.

DUUR: onbepaald

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening onroerend en roerend patrimonium te verwerven, te beheren en te valoriseren.

Daartoe mag de vennootschap voor eigen rekening:

- onroerende goederen verwerven, bouwen, ombou wen en verbouwen,

verkavelen, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

- roerende goederen verwerven, verfraaien en restaureren, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

- financiële beleggingen, investeringen en deelnemingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheren en uitbouwen van haar patrimonium.

In het kader van de verwerving van onroerend patrimonium mag de vennootschap alle vormen van waarborg toestaan op haar eigen goederen. Tevens is het de vennootschap toegestaan aan haar eigen vennoten leningen toe te staan van uit haar eigen roerend patrimonium.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro tweeënzestig cent (295.439,62 EUR).

Het is vertegenwoordigd door elfduizend negenhonderd en achttien (11.918) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ elfduizend negenhonderd en achttiende (1/11.918de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer Valcke, Dirk Gustaaf Louis, wonende te 8200 Brugge, Graaf Pierre de Brieylaan 54, voornoemd en hier aanwezig, die bevestigt dat deze functie hem niet verboden is en die verklaart deze benoeming te aanvaarden, De statutaire zaakvoeder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparigheid goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde plaats en uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN:

Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

a) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

b) Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn. De benoeming van de vereffenaars moet ter bevestiging aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van de statutaire zaakvoerder onbezoldigd is.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT

De algemene vergadering verleent ten slotte met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT

En daar het agenda volledig afgewerkt is, wordt deze vergadering gesloten om 15 uur en 15 minuten.

De comparanten erkennen dat hen door de optredende notaris(sen) gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. IDENTITEIT

De ondergetekende Notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond door bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Na erkenning door de comparanten dat de notaris hen volledig heeft ingelicht nopens de rechten, verplichtingen en lasten van de akte, hen onpartijdig raad gaf en de aandacht vestigde op mogelijke tegenstrijdige belangen en alle onevenwichtige bedingen, en na hun bevestiging, alles uitdrukkelijk te aanvaarden zoals geformuleerd, opgemaakt en verleden te Brugge, ten kantore.

De comparant(en) die in deze akte in verschillende hoedanigheden is/zijn opgetreden, bevestig(t)(en) en aanvaard(t)(en) dat zijn/hun éénmalige

handtekening betrekking heeft op alle onderscheiden verrichtingen in deze

akte begrepen.

(te registeren)

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het'proces-verbaal van de algemene vergadering;

- verslagen van het bestuursorgaan;

- verslagen van de bedrijfsrevisor.

4 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 20.06.2013 13197-0287-009
04/04/2012 : BG052733
02/01/2012 : BG052733
20/06/2011 : BG052733
09/06/2010 : BG052733
15/06/2009 : BG052733
18/06/2008 : BG052733
07/06/2007 : BG052733
08/03/2006 : BG052733
09/09/2005 : BG052733
27/06/2005 : BG052733
17/06/2004 : BG052733
02/07/2003 : BG052733
09/07/2002 : BG052733
16/06/2001 : BG052733
01/01/1993 : BG52733
26/02/1992 : BG52733
10/07/1990 : BG52733
01/01/1989 : BG52733
01/01/1988 : BG52733
17/05/1986 : BG52733
01/01/1986 : BG52733

Coordonnées
VADIMO

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 128 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande